karanana wrote:Aida jesi ovo ti?![]()
![]()
Hoces sa mnom i sa celavom na pitu i dobro promuckani jogurt lutko?
Hocu i ja sa aidom...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
karanana wrote:Aida jesi ovo ti?![]()
![]()
nice 2 meet U...I'm damm, van damm. klod van damm, zan klod van dammzena21 wrote:hi.. my name is 21.. zena 21![]()
![]()
Izgledas mi ko da ne prestajes jesti pite i cevape.aida05 wrote:Ma jesam.karanana wrote:Aida jesi ovo ti?![]()
![]()
Hoces sa mnom i sa celavom na pitu?A DZes mene zaboraviti na toj piti?Kad je jelo u pitanju-mene ne trebas pitati.Ja sam ti Vazda za to
Nego kako ste sva cetvoricafuruna wrote:, zan klod van damm
karanana wrote:Izgledas mi ko da ne prestajes jesti pite i cevape.aida05 wrote:Ma jesam.karanana wrote:Aida jesi ovo ti?![]()
![]()
Hoces sa mnom i sa celavom na pitu?A DZes mene zaboraviti na toj piti?Kad je jelo u pitanju-mene ne trebas pitati.Ja sam ti Vazda za to
Kolumbo, prvi sam pito
Pa ja to cijelo vrijeme pricam al mi niko ne vjeruje....Nemoj Doner zaboravitikaranana wrote: Izgledas mi ko da ne prestajes jesti pite i cevape.
Kolumbo, prvi sam pito
ja to da ne ugrozis linijuaida05 wrote:Sto bolan komsija vidis zovu me tamo gdje se jede!Nemoj biti takifuruna wrote:ne barći mi u komsilukkaranana wrote:Aida jesi ovo ti?![]()
![]()
nice to meet all of youfuruna wrote:nice 2 meet U...I'm damm, van damm. klod van damm, zan klod van dammzena21 wrote:hi.. my name is 21.. zena 21![]()
![]()
samo kad je budete vracali bidnite tihi i ne lupajte vratima, da me ne bihuzuriteDobroJutroKolumbo wrote:karanana wrote:Izgledas mi ko da ne prestajes jesti pite i cevape.aida05 wrote: Ma jesam.A DZes mene zaboraviti na toj piti?Kad je jelo u pitanju-mene ne trebas pitati.Ja sam ti Vazda za to
Kolumbo, prvi sam pito
Ma mozemo zajedno , pa nek ona odluci , hoce li tebe , mene ili obojicu , a ja i ti cemo se vec nekako dogovoriti za termine kad ti kod aide, a kad ja!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
furuna wrote:
samo kad je budete vracali bidnite tihi i ne lupajte vratima, da me ne bihuzurite
karanana wrote:brz si kolumbo....ali izbrisi da bude manje zagrijane konkurencije koja ce vidjeti ovu ljepotu.
ja sam vec save image as odradio.
joj proljece je uveliko tu i meni se nesto pjeva....kazu da si s drugim to mi srce kida, a znas da te volim, volim te aidaaaaaaa.
aida05 wrote:Hvala ti sto si obrisao sliku
Rambo-Amadeus wrote:JA kol'ko sam lijep...pa JA KOL'KO SAM LIJEP, mene bi svaka pozvala van ovdje...ali nažalost ne vidi se preko monitora, a mrsko mi postavljat sliku...