a?
oćel' se sad ko ubilježit s štovanjem
besana?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nekada smo znali probudit i one na sedmom spratu, mada smo stanovali na prizemlju.test01 wrote:Dali pazite i koliko da susjedi ne cuju kada ste u strastvenom zagrljaju s dragom/im ili vam to nije bitno.
njanjo, nanjo... suzdržavanje je majka uspjeha i največeg doživljaja... tiha eksplozija, još ako je obostrana... recimo seks u 19 h u ženskom WC-u... u The Club-uNjanjo wrote:Samo cu ovo reci: Hebo sex bez deranja, ha ja![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam otprilike tih godina al da sam ti komšija mislio bi da sam 20 godina mlađi.Aquatic B wrote:Dobro, jesam li jedini kome su najbliže komšije penzići od 65+ !?![]()
Jedan001 wrote:JThomas wrote:to treba muž da spuca šamarčinu i kaže: ćuti bre dok te karam!
bata životinja za pobjedu
mislis nesto u ovom fazonuooo yeaaa
![]()
![]()
Hehe, ako Vi tako kažete. Apsolutno ništa se ne dešava, još su i gluhi, pa ni mene ne čujuDedo Hikmet wrote:Ja sam otprilike tih godina al da sam ti komšija mislio bi da sam 20 godina mlađi.Aquatic B wrote:Dobro, jesam li jedini kome su najbliže komšije penzići od 65+ !?![]()
njeka wrote:Ne bih imala ništa protiv da čujem takve zvukove u svojoj zgradi,žrtvovala bih malo svog sna za više ciljeve, ali ovi moji penzioneri ne rade ništa po tom pitanju a ne mogu spavati pa od rane zore štemaju,stružu i nešto popravljaju!!![]()
Znaš kako ti je, ankete su pokazala da je seksualno najaktivniji dio populacije često po forumima.detroit-mercy wrote:Hebem ga, ovdje sve neki zestoki jebaci covjek bi reko'
vuče li možda ovo na našu forumašicu "rasčupanu"?Strpljiva wrote:Da muškarci jebu, kao što pričaju, žene se ne bi imale vremena ni počešljati.
Nemoj ti bezze pricati, ima ih ovdje i rascupanih...Lud i ponosan wrote:Strpljiva wrote:Da muškarci jebu, kao što pričaju, žene se ne bi imale vremena ni počešljati.![]()
![]()
Istina, surova istina
ssmmiilleeyy wrote:![]()
![]()
![]()
Sve same Zagondžije
ssmmiilleeyy wrote:Jbt kad čitam postove,čovjek bi rekao da se oguliše od sex-a ( a non stop na forumu)
Da, gore se možemo derati kao motorka kada siječe drva dok u stanovima ipak treba imati nekakvog obzira prema ostalima jer seksualna buka ravna polijetanju mlaznog aviona nije preporučljiva u kasne jutarnje sate.ssmmiilleeyy wrote:Da ne odemo s teme, pročitao sam dosta postova hmm većina živi po stanovima![]()
Na to bih samo mogao reći : Pametni ljudi prave kuće![]()
![]()
![]()
Nadam se da razumijete
Sve ste vi sretnice na ovaj ili onaj način, ali ja i dalje ne kontam zašto to treba stišavati?Strpljiva wrote:Eeeeeeeee @ss koja je ona srećnica, šta ćemo mi jadne...