Navijačke skupine........

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Ripicipi

#226 Re: Navijačke skupine........

Post by Ripicipi »

LSD wrote:
potres_mozga wrote:Ebo te, odakle su ovi dosli... :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=LSpUDbin1-k
http://www.youtube.com/watch?v=y5IN-9-LTRk
Drugi klip izgleda i zvuci impresivno. Zar ne??? 8-)

Tako nam je malo trebalo da budemo OPET najbolji :mrgreen:
Opet najbolji,jelde :mrgreen: ...a jeste li Sami protiv svih još uvijek? :lol: ...tjerate li još uvijek inat prema svima :lol: ...neka,fino je vidjeti zvrkove ponovo na sjeveru-ovo ozbiljno sad...hajd nek ste se vratili,vakat vam je bio...samo nemoj da opet Pitici rastjeraju to sve :mrgreen:
Ti ces nas tek vidjeti i cuti... ;-) :D
campa_xxx

#227 Re: Navijačke skupine........

Post by campa_xxx »

potres_mozga wrote:Ljubomora je cudo nevidjeno, jel tako Campa... :lol: :lol:
Cuj ljubomoran na 15 minuta svadje oko majica i ako ti to zoves navijanjem onda ... :P
P.S. 90% "navijaca" su vam maloljetnici i to oni od 14-15 godina, tako da kad budete igrali neku nocnu utakmicu i kad se budu igrali produzetci, nece imati ko da navija jer ce murija ove sve rastjerati kuci jer ne smiju biti vani iza 23h ...
nikad_izvini

#228 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

savrseni krug wrote:
Mobile_Disco wrote:Napisah lijepo da je nebulozan članak :roll: Istina će se saznati kad-tad :roll: Prije sto godina,hm......Išao ja u Beograd na tekmu srbija-BIH.Došli navijači Čelika u dresovima Čelika sa šalovima Čelika,svi do jednog :roll: Odvojeni od ostatka grupe :roll: Bio u Zenici,što utakmicama što poslom :roll: rekla-kazala,jel :-) Mržnja na utakmici,mržnja prema TV ekipi koja je radila utakmicu BiH-Luxemburg,mržnja prema navijačima iz Sarajeva,to mi se desilo na utakmici BiH-Mađarska :roll: Opet tlačenje kad smo radili u Narodnom pozorištu u Zenici kad je Kupusović režirao operu nekakvu i tako.........
Sve sam ja to pisao mitomane,al ti nisi čitao.
Maloumnike pozdravi kad dođeš kući,a o navijanju ćeš mi ti pričati ;-)

PS samo konstatujem da se nešto čudno dešava na relaciji Sarajevo-Zenica što Sarajevo nije potenciralo a ti se praviš blesav i kakiš mi da nisam navijač i da je sve rekla kazala :dance:

Kao prvo.. nemoj vrijedjati... kao drugo.. kakve veze ima u cemu smo bili u Beogradu? Barem se nismo krili po WC.u.. Mrznja,Mrznja,Mrznja.. toga je uvjek bilo i uvjek ce biti.. Eto mene vole u Sarajevo ja kad dodjem jel? Bacaju nam cvjece ispod nogu? Mitomani ovo ono.. ajde upotrijebi neke druge rijeci.. ko da te neko stavio na REPEAT.. pa se samo ponavljas.. reci nesto novo.. aktuelnije.. te stare informacije su nam svima na vrh glave.. Cestitam sto si radio sa Kupusovicem ako si na to htio skrenuti paznju :oops:
nemoj on je strucnjak za melodrame :dance:
a gdje si bio na marakani,na ogradi mozda???jesi al u qurcu
i ne tlace tebe dzaba gdje god se pojavis,tlace tebe u i sarajevu jadnice mali i nije mi ni malo cudno :dance:
i jos imas obraza da kazes da se sva sranja potenciraju iz zenice
pa odakle si ti bolan
a jedini ti pises i siris mrznju bar na ovom forumu
ili nisam u pravu
i to"maloumnike pozdravi kad dodjes kuci"
jesi i to u zenici naucio kad su te tlacili :D
Pitanje,gdje si ti bio na Marakni? ;-) U prvim redovima,a? ;-)
Najgore je kad kurva počne o poštenju ;-) i moralu :D Ne ide brate,al baš ne ide.A što se tiče tlačenja,takve čekam.Lako je deset na jednog ko sa Fanatikosima.De malo jedan na jedan :dance:
Ako imaš šta da kažeš javi se na pp.Nisi vrijedan foruma,zagađuješ monitor ;-)

Nego kako bi protiv Slobode? Čuo sam da je bio još jedan manifest seljačke lige i seljačke ekipe ;-) Il je i dalje samo kod Želje samo nepošteno :dance:
Last edited by nikad_izvini on 06/05/2008 04:05, edited 1 time in total.
nikad_izvini

#229 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

Neću ulaziti u daleke analize. Ako samo promotrimo zadnje, 26 kolo, bit će nam sve jasno. Pođimo redom. Najveći cirkus se, doduše nenadano, dogodio u Modriči. Naime, pri rezultatu 1:0 za domaće ( a imali su i dva penala) Leotar je ni kriv ni dužan izjednačio jer je lopta nespretno udarila igrača i odbila se u gol. Da! Utakmica je bila blizu kraja. I što onda nastaje? Igrači Leotara bi najradije svi otišli na tribine da Modriča da gol. Naravno da ga je samo koji trenutak kasnije postigla.

A u Mostaru, ili bolje rečeno u Vrapčićima, Velež već po tko zna koji put «pobjeđuje» a golove daju suci. Najbolji strijelac Veleža je sudac! Što tamo bijaše? Igra se 87 minuta i «Rođeni» dobivaj jedanaesterac jer sudac Živković shvaća da Velež ne može postići gol bez obzira što se igrači Željezničara trude da se to dogodi. Doduše, to su svi činili osim stranca Bubakara koji je čak za Želju postigao i regularan gol kojeg je sudac poništio. Čovjek sa strane valjda ne kuži što se događa na «pašnjaku» stadiona u BiH. Što je najsmješnije takav penal su mostarci dobili i protiv Travnika. U Vrapčićima očito duhovi fauliraju igrače jer oni padaju a da ih protivnik i ne dotiče. Naravno, nije to samo u Vrapčićima tako. Nažalost oni su samo najočitiji primjer ustaljene prakse.

Tako bi, gotovo sigurno, Čelik već davno ispao iz Premijer lige da im kući sudci ne daju pobjede. Tri godine za redom Čelik je po svoj logici nogometa trebao ispasti, ali uvijek se našla neka druga žrtva za let izvan lige. I što je najžalosnije, umjesto da se klub takve kvalitete (nastranu divni navijači) nalazi u drugorazrednom natjecanju on se uz pomoć korumpiranoga sustava bori za titulu prvaka. Pa i zadnju utakmicu sa Slobodom je dobio 1:0. Naravno gol su dali s bijeloga kreča potkraj utakmice. To može biti samo u zemlji kojom teče mito i korupcija.

O posljednjoj utakmici u Orašju ne treba ni pričati. Ne vjerujem da je itko ozbiljan i imalo pri pameti mislio da će Široki uzeti bod domaćinu koji bi tako otišao van iz lige. Nastranu to što je Široki najbolja ekipa u ligi. A to isto Orašje tjedan dana prije pokradeno je u Laktašima. O prijašnjim ludorijama da i ne pričamo samo navodimo neke: Čelik –Široki, Leotar - Sarajevo, Laktaši – Orašje…

Sramotno je da organi sustava ne reagiraju. Zanima me plaća li sudac porez na mito koji prima i postoji li način da se to spriječi? Plaćaju li klubovi porez i izmiruju li obveze prema uposlenicima kad već imaju love za mito?

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

PS ovo je nekakav sveštenik napisao Sportinu.Niđe veze sa fudbalom a sve jasno ko dan ;-) Čak vas je opisao kao divne navijače.Vrlo realne,pametne i tako :dance:
shadow

#230 Re: Navijačke skupine........

Post by shadow »

campa_xxx wrote:
Cuj ljubomoran na 15 minuta svadje oko majica i ako ti to zoves navijanjem onda ... :P
P.S. 90% "navijaca" su vam maloljetnici i to oni od 14-15 godina, tako da kad budete igrali neku nocnu utakmicu i kad se budu igrali produzetci, nece imati ko da navija jer ce murija ove sve rastjerati kuci jer ne smiju biti vani iza 23h ...
ahaaa..jesi vidio kako maloljetnici sjebase agenturu? isto onako kako i vama podgrupe rasturaju. Sta ce tek biti kad odrastu :D
ne mlati gluposti, obzirom na okolnosti ovo je solidno izdanje Hordi a odavde samo moze ici na jos bolje, ova grupa nece tapkati u mjestu sigurno.
Ripicipi

#231 Re: Navijačke skupine........

Post by Ripicipi »

shadow wrote:
campa_xxx wrote:
ahaaa..jesi vidio kako maloljetnici sjebase agenturu? isto onako kako i vama podgrupe rasturaju. Sta ce tek biti kad odrastu :D
ne mlati gluposti, obzirom na okolnosti ovo je solidno izdanje Hordi a odavde samo moze ici na jos bolje, ova grupa nece tapkati u mjestu sigurno.

Sam ce se ubrzo uvjeriti ;-)
elSaik

#232 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

Mislim, nekako s objektivne strane mi je drago što su se vratili na sjever. Već se radujem idućoj sezoni sa navijačkog aspekte. Mislim da su ove sezone najviše pokazali Manijaci sa audio-vizuelnog ugla posmatranja. Fukare su napredovale enormno. Robijaši kao i uvijek najbrojniji. Red Army lošiji nego prethodnih godina, ali je to sasvim oke. Ultrasi i Hz su bojkotovali veći dio sezone tako da očekujem iskupljenje u narednoj. U idućoj sezoni se vraćaju banjalučki Lešinari koji su najstandardnija navijačka skupina posljednjih godina. A također tu će biti i Čokadija/Red Dragons kao nova, mlada, navijačka skupina iz Gradačca. Ukoliko Jedinstvo opstane u ligi, među sve nabrojane bi uletila i Sila Nebeska, koja se izgleda pokrenula sa mrtve tačke. Suma sumarum, iduće sezone nas, nadam se, očekuje veoma uzbudljivo navijačko takmičenje sa nekih 8-9 navijačkih skupina.

E,sad, što se Hordi konkretno tiče, nikako da se riješim utiska da je ova dobra faza samo određena furka i fazon većine koji stoje na zapadu, odnosno sada opet na sjeveru. Mislim da je to nekakvo odvajanje, taj otpor malo zainteresovao mlađu raju da se uključi u sve to. Ono, da bi mogli pričati okolo kako su i oni Hz zapad. Mislim da će se vremenom sva ta euforija oko vraćanja na sjever vratiti i da će na sjeveru opet ostati sami oni koji su i započeli tu "revoluciju".
belissima

#233 Re: Navijačke skupine........

Post by belissima »

strumfovi mali...pitali ste se gdje su HZ....hi hi hi :D
savrseni krug

#234 Re: Navijačke skupine........

Post by savrseni krug »

P
itanje,gdje si ti bio na Marakni? ;-) U prvim redovima,a? ;-)
Najgore je kad kurva počne o poštenju ;-) i moralu :D Ne ide brate,al baš ne ide.A što se tiče tlačenja,takve čekam.Lako je deset na jednog ko sa Fanatikosima.De malo jedan na jedan :dance:

Nego kako bi protiv Slobode? Čuo sam da je bio još jedan manifest seljačke lige i seljačke ekipe ;-) Il je i dalje samo kod Želje samo nepošteno :dance:
[/quote]
da samo znas gdje sam ja bio na marakani oprostio bi se od saxa od sramote :wink:
i jeste tacno je najgore je kad rospija pocne o postenju(pa sad isscitaj svoje postove pa ufrstulji ko ovde prica o postenju i cijem postenju) :wink:
a ko je to tebe tlacio deset na jedan pa ti ovako ostale ruzne posljedice i samo o tome pricas :wink: al su te ta desetorica lijepo istraumatizirala :lol: :lol:
a kako je bilo protiv slobode,pa lijepo je bilo
znam ja da si ti svasta cuo
to i jeste tvoje zanimanje slusas svasta i poslije prepricavas tim svojim istraumatiziranim tonom :wink:
al se nista ne sekirat
sve bilo regularno,pa u najmanju ruku regularno koliko i cijela zeljina sezona :wink: :dance: :dance: :dance:
The 51st State

#235 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

elSaik wrote:E,sad, što se Hordi konkretno tiče, nikako da se riješim utiska da je ova dobra faza samo određena furka i fazon većine koji stoje na zapadu, odnosno sada opet na sjeveru. Mislim da je to nekakvo odvajanje, taj otpor malo zainteresovao mlađu raju da se uključi u sve to. Ono, da bi mogli pričati okolo kako su i oni Hz zapad. Mislim da će se vremenom sva ta euforija oko vraćanja na sjever vratiti i da će na sjeveru opet ostati sami oni koji su i započeli tu "revoluciju".

Nego, pita li ti ili neko od ovdje prisutnih manijaka, momke iz ap ganga, jesu li dobili dozvolu za izlazak u grad?
Ne beri ti brigu oko hordi i kada smo bili u "ilegali" grad je nas bio onako iz "furke", a kada smo na tribini u ovoj sugavoj drzavi svakako nemamo rivala, osim donekle lesinara.
southernstar

#236 Re: Navijačke skupine........

Post by southernstar »

0000000
Last edited by southernstar on 15/01/2009 00:54, edited 1 time in total.
zgembo_sa

#237 Re: Navijačke skupine........

Post by zgembo_sa »

The 51st State wrote:
elSaik wrote:E,sad, što se Hordi konkretno tiče, nikako da se riješim utiska da je ova dobra faza samo određena furka i fazon većine koji stoje na zapadu, odnosno sada opet na sjeveru. Mislim da je to nekakvo odvajanje, taj otpor malo zainteresovao mlađu raju da se uključi u sve to. Ono, da bi mogli pričati okolo kako su i oni Hz zapad. Mislim da će se vremenom sva ta euforija oko vraćanja na sjever vratiti i da će na sjeveru opet ostati sami oni koji su i započeli tu "revoluciju".

Nego, pita li ti ili neko od ovdje prisutnih manijaka, momke iz ap ganga, jesu li dobili dozvolu za izlazak u grad?
Ne beri ti brigu oko hordi i kada smo bili u "ilegali" grad je nas bio onako iz "furke", a kada smo na tribini u ovoj sugavoj drzavi svakako nemamo rivala, osim donekle lesinara.
U "ilegali" uhahahahaha :D Mislis kad niste postojali :D
The 51st State

#238 Re: Navijačke skupine........

Post by The 51st State »

zgembo_sa wrote:
The 51st State wrote:

osjetili ste vi nase postojanje, na ulici.
zgembo_sa

#239 Re: Navijačke skupine........

Post by zgembo_sa »

The 51st State wrote:
zgembo_sa wrote:
The 51st State wrote:

osjetili ste vi nase postojanje, na ulici.
I meni se ucinilo da se nesto cuje dok sam isao zadnji put na Kosevo, profesore :D
Ali_G

#240 Re: Navijačke skupine........

Post by Ali_G »

Dobro je ba analiticari. Sve vi znate, k'o se svadj'o oko skidanja majica (sto btw veze s mozgom nema, al' hajd), kol'ko ima raje koja konta tribinu (al' eto vidjena je brojnost vaseg kopa zadnju tekmu), ko ce nas otjerat', ko je jaci, ma vrh ste.
Ne kontam samo sto ova nasa raja se trudi da im nesto dokaze? Sve sto radimo radimo radi nas.
strong69

#241 Re: Navijačke skupine........

Post by strong69 »

Ali_G wrote: Ne kontam samo sto ova nasa raja se trudi da im nesto dokaze? Sve sto radimo radimo radi nas.
:thumbup: Upravo tako. Nemamo mi sta kome dokazivati. HZ su se vratile. Alive and kicking :bih:
LSD

#242 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

Wow...vratile se HZ na sjever nakon nekoliko godina izgnanstva,progona i terora od strane Pitica,odradili dva gostovanja i odmah su broj 1,niko ko oni,sami protiv svih...isto mučenićka brigada Al-aksa...koje ludilo i mitomanija...samo vi nastavite hvaliti sami sebe...ima jedan narod na balkanu koji uspio u 5 godina zapoceti 4 rata sa svojim dojucerašnjim komšijama...e slicna mitomanija i njih krasi.
pOZz

#243 Re: Navijačke skupine........

Post by pOZz »

Što nam se neko prep'o povratka HZ na sjever :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komšije, brinite se vi za sebe ;) Sad će vam Sokolovi doći na Grbavicu pa se pazite da vam ne provale parolu :lol: :D
pudlica

#244 Re: Navijačke skupine........

Post by pudlica »

campa_xxx wrote:Presmijesno ste navijali...ali fakat nidje veze...pa 15 minuta ste se svadjali, hocete li skinuti majice ili necete :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LSD wrote:Opet najbolji,jelde :mrgreen: ...a jeste li Sami protiv svih još uvijek? :lol: ...tjerate li još uvijek inat prema svima :lol: ...neka,fino je vidjeti zvrkove ponovo na sjeveru-ovo ozbiljno sad...hajd nek ste se vratili,vakat vam je bio...samo nemoj da opet Pitici rastjeraju to sve :mrgreen:
uvijek ste bili u pravu,jbg moram teska srca priznat al uvijek ste sve unaprijed znali,svaka cast na tome :thumbup:
strong69

#245 Re: Navijačke skupine........

Post by strong69 »

LSD wrote:Wow...vratile se HZ na sjever nakon nekoliko godina izgnanstva,progona i terora od strane Pitica,odradili dva gostovanja i odmah su broj 1,niko ko oni,sami protiv svih...isto mučenićka brigada Al-aksa...koje ludilo i mitomanija...samo vi nastavite hvaliti sami sebe...ima jedan narod na balkanu koji uspio u 5 godina zapoceti 4 rata sa svojim dojucerašnjim komšijama...e slicna mitomanija i njih krasi.
Nisam od tebe ocekivao da nas poredis sa komsijama i mitomanima. Ocigledno preozbiljno shvatas navijacku subjetivnost i sklonost pretjerivanju.

Hvala lijepo na komplimentima, ovo valjda govori dovoljno o tebi i tvom nacinu iskazivanja mrznje. Svaka ti cast. :thumbup:
Hebo te, za koga su moji zivot dali...
LSD

#246 Re: Navijačke skupine........

Post by LSD »

strong69 wrote:
LSD wrote:Wow...vratile se HZ na sjever nakon nekoliko godina izgnanstva,progona i terora od strane Pitica,odradili dva gostovanja i odmah su broj 1,niko ko oni,sami protiv svih...isto mučenićka brigada Al-aksa...koje ludilo i mitomanija...samo vi nastavite hvaliti sami sebe...ima jedan narod na balkanu koji uspio u 5 godina zapoceti 4 rata sa svojim dojucerašnjim komšijama...e slicna mitomanija i njih krasi.
Nisam od tebe ocekivao da nas poredis sa komsijama i mitomanima. Ocigledno preozbiljno shvatas navijacku subjetivnost i sklonost pretjerivanju.

Hvala lijepo na komplimentima, ovo valjda govori dovoljno o tebi i tvom nacinu iskazivanja mrznje. Svaka ti cast. :thumbup:
Hebo te, za koga su moji zivot dali...
Kakva mržnja,jesi dobar :roll: ...nego ne mogu šuplje i mitomanije...gdje si bio kad sam pohvalio HZ za gostovanja ili juce kad sam rekao da mi je zaista drago sto su se HZ vratile konacno na sjever...jeli moralisto?? gdje si bio tad sa komentarom tipa SVAKA CAST :thumbup: ... navijacka subjektivnost i sklonost pretjerivanju,jel...ok,pa onda cu i ja biti sklon pretjerivanju i subjektivan...samo ne znam zašto mi se onda cudiš :?
nikad_izvini

#247 Re: Navijačke skupine........

Post by nikad_izvini »

[/quote]
savrseni krug wrote: da samo znas gdje sam ja bio na marakani oprostio bi se od saxa od sramote :wink:
i jeste tacno je najgore je kad rospija pocne o postenju(pa sad isscitaj svoje postove pa ufrstulji ko ovde prica o postenju i cijem postenju) :wink:
a ko je to tebe tlacio deset na jedan pa ti ovako ostale ruzne posljedice i samo o tome pricas :wink: al su te ta desetorica lijepo istraumatizirala :lol: :lol:
to i jeste tvoje zanimanje slusas svasta i poslije prepricavas tim svojim istraumatiziranim tonom :wink:
al se nista ne sekirat
sve bilo regularno,pa u najmanju ruku regularno koliko i cijela zeljina sezona :wink: :dance: :dance: :dance:
Ako si ti bio na Marakani,Čelik nije seljačka ekipa.Pošto je Čelik seljačka ekipa ti si Marakanu,možda,vidio na TV-u ;-) ili na nekakvoj ekskurziji ;-) u bivšem glavnom gradu.
To sa rospijom je fraza.Kontaš? Ne kontaš.Znao sam :dance:
Rekoh ti o tlačenju,bujrum pp :D :-D Sve se da dogovoriti ;-)
A o regularnosti u Zenici :skoljka: :dance: :dance: :skoljka: :skoljka: :dance: :dance: :zoka: i sveštenici koji veze sa fudbalom nemaju su upoznati :dance: :dance: :dance: :dance:

Pozdrav svim navijačima Čelika uz poruku,daBogda vam sudili ko Želji :dance: :dance: :dance: :dance: Igrali bi kantonalnu ligu Ze-Do kantona :dance: :dance: Možda :dance: :dance:
strong69

#248 Re: Navijačke skupine........

Post by strong69 »

LSD wrote:Kakva mržnja,jesi dobar :roll: ...nego ne mogu šuplje i mitomanije...gdje si bio kad sam pohvalio HZ za gostovanja ili juce kad sam rekao da mi je zaista drago sto su se HZ vratile konacno na sjever...jeli moralisto?? gdje si bio tad sa komentarom tipa SVAKA CAST :thumbup: ... navijacka subjektivnost i sklonost pretjerivanju,jel...ok,pa onda cu i ja biti sklon pretjerivanju i subjektivan...samo ne znam zašto mi se onda cudiš :?
Sta sam mislio o tebi receno je ovim da od tebe to nisam ocekivao. Zato se i cudim.

Nisam moralista niti cu se raspravljati s tobom. Porediti svoje sugradane, vjerovatne i brojne clanove porodice, navijace Sarajeva sa "mitomanima"???

MOlim te, procitaj ponovo sta si napisao...
ima jedan narod na balkanu koji uspio u 5 godina zapoceti 4 rata sa svojim dojucerašnjim komšijama...e slicna mitomanija i njih krasi.
savrseni krug

#249 Re: Navijačke skupine........

Post by savrseni krug »

nikad_izvini wrote:

savrseni krug wrote: da samo znas gdje sam ja bio na marakani oprostio bi se od saxa od sramote :wink:
al se nista ne sekirat
Ako si ti bio na Marakani,Čelik nije seljačka ekipa.Pošto je Čelik seljačka ekipa ti si Marakanu,možda,vidio na TV-u ;-) ili na nekakvoj ekskurziji ;-) u bivšem glavnom gradu.
To sa rospijom je fraza.Kontaš? Ne kontaš.Znao sam :dance:
Rekoh ti o tlačenju,bujrum pp :D :-D Sve se da dogovoriti ;-)
A o regularnosti u Zenici :skoljka: :dance: :dance: :skoljka: :skoljka: :dance: :dance: :zoka: i sveštenici koji veze sa fudbalom nemaju su upoznati :dance: :dance: :dance: :dance:

Pozdrav svim navijačima Čelika uz poruku,daBogda vam sudili ko Želji :dance: :dance: :dance: :dance: Igrali bi kantonalnu ligu Ze-Do kantona :dance: :dance: Možda :dance: :dance:
[/quote]
eto vidis na kraju smo se slozili
celik nije kako ti kazes seljacka ekipa
ma znao sam ja da ces ti to jednom sebi priznati :wink:
da tacno to s rospijom je fraza,a kome je namjenjena?kontas? ne kontas? znao sam :dance:
a o tlacenju sto bi ba koristili pp zabavnije je kad nam ovde pricas o svojim traumama :dance: :dance:
a o regularnosti u zenici i svestenstu si vjerovatno opet cuo ili iz havaza procitao :dance: :dance: al s obzirom na prezivljena tlacenja i traume za tvoj domet i havaz je medij :dance: :dance: :dance: :dance:
nego daBog da nam sudjenje bilo ko zelji vazda bi bili prvaci :dance: :dance: sigurno :dance: :dance: :wink:
elSaik

#250 Re: Navijačke skupine........

Post by elSaik »

The 51st State wrote:
Ja hodah kroz taj isti grad sa šalom na dan utakmice... ne vidjeh da mi je iko išta zabranio. :|
Post Reply