N.K. Čelik Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
dino84

#226 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by dino84 »

Krigla_Sa wrote:Joj najsmjesniji su mi ovi sto jos uvijek smatraju da je alipasinom proci bauk, cuj "haj prodji alipasinom iza 22h" :lol: eto kao alipasino bronx ili sta ti ja znam.... :-)
Nisam jednom prosao alipasinom sam i to pijan u ponoc. Pustite se vise tih mitova i prica o zajebanom alipasinom,ako te belaj hoce mozes glavu zijaniti u bilo kojem dijelu grada,pred kucnim pragom... Ja u svom gradu nikad nisam razmisljao kuda smijem proci.
bas nidze veze majke mi :run:
Apsolutno se slazem,naveo sam samo primjer. 8-)
Oi

#227 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

Oi

#229 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

Jucer:

Čelik bolji od jesenjeg prvaka F BiH
Fudbaleri Čelika danas su u pripremnoj utakmici odigranoj u Međugorju, pobijedili sarajevski Olimpik, rezultatom 2:0.
Jesenji šampion Prve lige Federacije BiH „pao“ je pred izabranicima trenera Marina Blodeka, golovima Armina Kapetana već u 5. minutu, te Muamera Salihbašića u 82.

Utakmica je odigrana po teškom terenu, jer je u ovom dijelu Hercegovine i danas padala kiša. Zeničani su bili bolji cijelim tokom susreta, a sve što je ekipa trenera Husrefa Musemića uspjela uraditi je prilika Sanjina Radonje u drugom poluvremenu.

Međutim, rezervni golman Čelika, Luka Bilobrk, koji je zimus na „Bilino polje“ došao iz hrvatskog drugoligaša Suhopolja, dobro je intervenisao, te spriječio Sarajlije da postignu „utješni“ gol.

Čelik - Olimpik 2:0

1:0 - Kapetan (5), 2:0 - Salihabašić (82),

MEĐUGORJE - SRC „Circle Internacional“. Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški). Gledalaca: 100. Žuti kartoni: Džananović (Čelik).

ČELIK: Tripić, Jurčević, Morankić, Hasanović, Marković, Jančevski, Šabić, Hadžić, Duro, Kapetan, Salihbašić. Još su igrali: Bilobrk, Ivešić, Lopes, Zahirović, Smriko, Osmanović, Džananović, Mašić, Nemeljaković, Jurić, Jamak. Trener: Marin Bloudek.

OLIMPIK: Bečirević, Knežević, Zečević, Vidović, Kajtaz, Suljević, Kmetaš, Kozica, Radonja, Kušljić, Kurto. Još su igrali: Adilović, Raščić, Genjac, Ribić, Čulov, Kukić, Fatić, Alagić. Trener: Husref Musemić.
Epitop

#230 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

pali su Vukovi sa Otoke :lol:
Sad slijedi sa Zrinjskim utakmica u Subotu, to će biti mjerilo kvaliteta u pripremama.
bato99

#231 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bato99 »

Epitop wrote:pali su Vukovi sa Otoke :lol:
Sad slijedi sa Zrinjskim utakmica u Subotu, to će biti mjerilo kvaliteta u pripremama.
u ponedeljak je utakmica
Oi

#232 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

DRUGA POBJEDA ČELIKA
Petak, 06 Veljača 2009

Izabranici trenera Marina Bloudeka odigrali su danas u Međugorju na terenu sa vještačkom travom još jednu kontrolnu utakmicu. Na veoma teškom terenu savladali su ekipu hrvatskog drugoligaša Suhopolja sa 3:0.

Čelik je poveo u 20. minuti pogodkom Šabića. Na 2:0 u 42. minuti povisio je Jurčević. Konačnih 3:0 postavio je novajlija Jamak u 85. minuti susreta.

Izabranici trenera Marina Bloudeka i pored teških uslova za igru odigrali su maksimalno svih 90 minuta, što je krunisano sa tri pogodka. Danas poslije ručka Čelik se vraća u Zenicu. Već u nedjelju 8. februara putuju ponovo u Međugorje, a dan kasnije crveno crni igraju protiv Zrinjskog iz Mostara.

Početkom naredne sedmice ekipi zeničkog premijer ligaša pridružiće se i treći južnoamerikanac Mačado.

Stadion SRC Međugorje.
Teren sa vještačkom travom.
Kišovito vrijeme.
Strijelci: 1:0 Šabić u 20. min., 2:0 Jurčević u 42. min., 3:0 Jamak u 85. min.

Čelik: Bilobrk, Jurčević, Moranjkić, Hasanović, Zahirović, Duro, Jančevski, Šabić, Purić, Kapetan, Hadžić.
Još su igrali: Tripić, Nemeljaković, Osmanović, Žunior, Marković, Jurić, Salihbašić, Jamak, Smriko, Džananović.

nkcelik.ba
bato99

#233 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bato99 »

3 komada vam u ponedeljak i mirna hercegovina :D
Epitop

#234 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

bato99 wrote:3 komada vam u ponedeljak i mirna hercegovina :D
...a vama 4 i mirna Bosna :D
Eborg

#235 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Eborg »

Josh ako bude ko iz Livna da se i ono "i" zadovolji ima da gori... :D
Mobile_Disco

#236 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Ebes pripreme.. Prvenstvo je vazno :D Da je tamo pobjedjivati.. A ovo ostalo manje vise
Gandalf

#237 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Gandalf »

Nadam se samo da se nije niko povrijedio - u posljednje vrijeme smo imali pehove s povredama , naročito na pripremama - zna li neko je li došao Machado ?
Oi

#238 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

et... pobijedismo jesenje prvake 8-)
bato99

#239 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by bato99 »

čestitka navijačima Čelika na današnjoj pobjedi
Epitop

#240 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

Bloudek je izgleda nametnuo gadan tempo priprema, samo da ne pregore do kraja.
Oi

#241 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Oi »

Prekinut Čelikov trijumfalni niz

Fudbaleri Čelika danas nisu uspjeli nastaviti niz pobjeda u pripremnim utakmicama koje igraju u Hercegovini. Odigrali su 0:0 sa Hrvatskim dragovoljcem na terenu SRC «Circle Internacional» u Međugorju.
Naš tim bio je bolji u prvom poluvremenu, no ekipa trenera Marina Bloudeka nije realizovala nekoliko prilika, pa je mreža hrvatskog tima ostala netaknuta. U drugom dijelu meča igralo se uglavnom na sredini terena, bez većih šansi za promjenu rezultata.
Čelik je prije susreta sa Dragovoljcem u pripremnom periodu ostvario trijumfe nad Orašjem, Suhopoljem, Olimpikom i Zrinjskim.

Čelik - Hrvatski dragovoljac 0:0

MEĐUGORJE - Igralište SRCS "Circle Internacional". Gledalaca: 100. Sudija: Goran Paradžik /Ljubuški/.
ČELIK: Bilobrk, Jurčević, Moranjkić, Hasanović, Marković, Jančevski, Purić, Hadžić, Šabić, Duro, Kapetan. Još su igrali: Tripić, Zahirović, Junior, Osmanović, Jurić, Jamak, Nemeljaković, Smriko, Salihbašić, Džananović. Trener: Marin Bloudek.
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Pavlović, Brgleš, Grgić, Bunosa, Mujdža, Eterović, Sergio, Janjetović, Matulović, Zelenika, Tokić. Trener: Alber Pobor. Još su igrali: Jukić, Vagner, Studenović, Batinović, Špehar, Ercegović, Pukec, Radanić, King.

sportsport
Baltazar_khan

#242 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Baltazar_khan »

:D
Mobile_Disco

#243 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Baltazar_khan wrote:

I sta sad? :roll: Kao mi treba da se nasekiramo zbog ovoga ili? Sta si pokusao?
Baltazar_khan

#244 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Baltazar_khan »

Mobile_Disco wrote:
Baltazar_khan wrote:

I sta sad? :roll: Kao mi treba da se nasekiramo zbog ovoga ili? Sta si pokusao?
Pa nisam ništa loše mislio, interesantno je... Odmah on napada :razz:
Mobile_Disco

#245 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

Chuj Shabani.. Jel to neko od tvojih ovo postavio na Youtube? Al sta ocekivati od kompleksasa poput vas..
Baltazar_khan

#246 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Baltazar_khan »

Mobile_Disco wrote:Chuj Shabani.. Jel to neko od tvojih ovo postavio na Youtube? Al sta ocekivati od kompleksasa poput vas..
Ne interesuje me ko je postavio, interesantan je video, i to je to.

Ne želim da se raspravaljam sa tobom, sve što ima da ti kažem je to u subotu na relaciji Sjever-Jug :wink:
The 51st State

#247 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The 51st State »

ovi sa fantomkama su najjaci, ali strogo prekrstene ruke... :D .
Epitop

#248 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Epitop »

The 51st State wrote:ovi sa fantomkama su najjaci, ali strogo prekrstene ruke... :D .
Vjeruj da smo se i mi smijali. Isto tako znate svi koji idu na gostovanja da policija snima kamerama, pa ovo bi bila kao neka mjera opreza. Vidimo se u Subotu, ako se bude igralo kolo.
The 51st State

#249 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by The 51st State »

zar nije ona "ko vidi lice nindze umrece u najstrasnijim mukama" :D i da vidimo se 8-)
Mobile_Disco

#250 Re: N.K. Čelik Zenica

Post by Mobile_Disco »

The 51st State wrote:zar nije ona "ko vidi lice nindze umrece u najstrasnijim mukama" :D i da vidimo se 8-)
Jest jest tako je.. kidamo se od smijega :roll: Sta sad mi moramo da pravdamo svaki nas korak? Gledajte u svoju avliju, a nas pustite na miru!
Post Reply