Apsolutno se slazem,naveo sam samo primjer.Krigla_Sa wrote:Joj najsmjesniji su mi ovi sto jos uvijek smatraju da je alipasinom proci bauk, cuj "haj prodji alipasinom iza 22h"eto kao alipasino bronx ili sta ti ja znam....
![]()
Nisam jednom prosao alipasinom sam i to pijan u ponoc. Pustite se vise tih mitova i prica o zajebanom alipasinom,ako te belaj hoce mozes glavu zijaniti u bilo kojem dijelu grada,pred kucnim pragom... Ja u svom gradu nikad nisam razmisljao kuda smijem proci.
bas nidze veze majke mi
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dino84
#226 Re: N.K. Čelik Zenica
- Oi
-
tazmaniaBAN
#228 Re: N.K. Čelik Zenica
Oi wrote:Malo se "saralo" po Zenici:
http://fotorobijasi.blogspot.com/2009/0 ... vi_31.html
http://fotorobijasi.blogspot.com/2009/0 ... obija.html
odlicni grafiti
- Oi
#229 Re: N.K. Čelik Zenica
Jucer:
Čelik bolji od jesenjeg prvaka F BiH
Fudbaleri Čelika danas su u pripremnoj utakmici odigranoj u Međugorju, pobijedili sarajevski Olimpik, rezultatom 2:0.
Jesenji šampion Prve lige Federacije BiH „pao“ je pred izabranicima trenera Marina Blodeka, golovima Armina Kapetana već u 5. minutu, te Muamera Salihbašića u 82.
Utakmica je odigrana po teškom terenu, jer je u ovom dijelu Hercegovine i danas padala kiša. Zeničani su bili bolji cijelim tokom susreta, a sve što je ekipa trenera Husrefa Musemića uspjela uraditi je prilika Sanjina Radonje u drugom poluvremenu.
Međutim, rezervni golman Čelika, Luka Bilobrk, koji je zimus na „Bilino polje“ došao iz hrvatskog drugoligaša Suhopolja, dobro je intervenisao, te spriječio Sarajlije da postignu „utješni“ gol.
Čelik - Olimpik 2:0
1:0 - Kapetan (5), 2:0 - Salihabašić (82),
MEĐUGORJE - SRC „Circle Internacional“. Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški). Gledalaca: 100. Žuti kartoni: Džananović (Čelik).
ČELIK: Tripić, Jurčević, Morankić, Hasanović, Marković, Jančevski, Šabić, Hadžić, Duro, Kapetan, Salihbašić. Još su igrali: Bilobrk, Ivešić, Lopes, Zahirović, Smriko, Osmanović, Džananović, Mašić, Nemeljaković, Jurić, Jamak. Trener: Marin Bloudek.
OLIMPIK: Bečirević, Knežević, Zečević, Vidović, Kajtaz, Suljević, Kmetaš, Kozica, Radonja, Kušljić, Kurto. Još su igrali: Adilović, Raščić, Genjac, Ribić, Čulov, Kukić, Fatić, Alagić. Trener: Husref Musemić.
Čelik bolji od jesenjeg prvaka F BiH
Fudbaleri Čelika danas su u pripremnoj utakmici odigranoj u Međugorju, pobijedili sarajevski Olimpik, rezultatom 2:0.
Jesenji šampion Prve lige Federacije BiH „pao“ je pred izabranicima trenera Marina Blodeka, golovima Armina Kapetana već u 5. minutu, te Muamera Salihbašića u 82.
Utakmica je odigrana po teškom terenu, jer je u ovom dijelu Hercegovine i danas padala kiša. Zeničani su bili bolji cijelim tokom susreta, a sve što je ekipa trenera Husrefa Musemića uspjela uraditi je prilika Sanjina Radonje u drugom poluvremenu.
Međutim, rezervni golman Čelika, Luka Bilobrk, koji je zimus na „Bilino polje“ došao iz hrvatskog drugoligaša Suhopolja, dobro je intervenisao, te spriječio Sarajlije da postignu „utješni“ gol.
Čelik - Olimpik 2:0
1:0 - Kapetan (5), 2:0 - Salihabašić (82),
MEĐUGORJE - SRC „Circle Internacional“. Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški). Gledalaca: 100. Žuti kartoni: Džananović (Čelik).
ČELIK: Tripić, Jurčević, Morankić, Hasanović, Marković, Jančevski, Šabić, Hadžić, Duro, Kapetan, Salihbašić. Još su igrali: Bilobrk, Ivešić, Lopes, Zahirović, Smriko, Osmanović, Džananović, Mašić, Nemeljaković, Jurić, Jamak. Trener: Marin Bloudek.
OLIMPIK: Bečirević, Knežević, Zečević, Vidović, Kajtaz, Suljević, Kmetaš, Kozica, Radonja, Kušljić, Kurto. Još su igrali: Adilović, Raščić, Genjac, Ribić, Čulov, Kukić, Fatić, Alagić. Trener: Husref Musemić.
- Epitop
#230 Re: N.K. Čelik Zenica
pali su Vukovi sa Otoke
Sad slijedi sa Zrinjskim utakmica u Subotu, to će biti mjerilo kvaliteta u pripremama.
Sad slijedi sa Zrinjskim utakmica u Subotu, to će biti mjerilo kvaliteta u pripremama.
- bato99
#231 Re: N.K. Čelik Zenica
u ponedeljak je utakmicaEpitop wrote:pali su Vukovi sa Otoke![]()
- Oi
#232 Re: N.K. Čelik Zenica
DRUGA POBJEDA ČELIKA
Petak, 06 Veljača 2009
Izabranici trenera Marina Bloudeka odigrali su danas u Međugorju na terenu sa vještačkom travom još jednu kontrolnu utakmicu. Na veoma teškom terenu savladali su ekipu hrvatskog drugoligaša Suhopolja sa 3:0.
Čelik je poveo u 20. minuti pogodkom Šabića. Na 2:0 u 42. minuti povisio je Jurčević. Konačnih 3:0 postavio je novajlija Jamak u 85. minuti susreta.
Izabranici trenera Marina Bloudeka i pored teških uslova za igru odigrali su maksimalno svih 90 minuta, što je krunisano sa tri pogodka. Danas poslije ručka Čelik se vraća u Zenicu. Već u nedjelju 8. februara putuju ponovo u Međugorje, a dan kasnije crveno crni igraju protiv Zrinjskog iz Mostara.
Početkom naredne sedmice ekipi zeničkog premijer ligaša pridružiće se i treći južnoamerikanac Mačado.
Stadion SRC Međugorje.
Teren sa vještačkom travom.
Kišovito vrijeme.
Strijelci: 1:0 Šabić u 20. min., 2:0 Jurčević u 42. min., 3:0 Jamak u 85. min.
Čelik: Bilobrk, Jurčević, Moranjkić, Hasanović, Zahirović, Duro, Jančevski, Šabić, Purić, Kapetan, Hadžić.
Još su igrali: Tripić, Nemeljaković, Osmanović, Žunior, Marković, Jurić, Salihbašić, Jamak, Smriko, Džananović.
nkcelik.ba
Petak, 06 Veljača 2009
Izabranici trenera Marina Bloudeka odigrali su danas u Međugorju na terenu sa vještačkom travom još jednu kontrolnu utakmicu. Na veoma teškom terenu savladali su ekipu hrvatskog drugoligaša Suhopolja sa 3:0.
Čelik je poveo u 20. minuti pogodkom Šabića. Na 2:0 u 42. minuti povisio je Jurčević. Konačnih 3:0 postavio je novajlija Jamak u 85. minuti susreta.
Izabranici trenera Marina Bloudeka i pored teških uslova za igru odigrali su maksimalno svih 90 minuta, što je krunisano sa tri pogodka. Danas poslije ručka Čelik se vraća u Zenicu. Već u nedjelju 8. februara putuju ponovo u Međugorje, a dan kasnije crveno crni igraju protiv Zrinjskog iz Mostara.
Početkom naredne sedmice ekipi zeničkog premijer ligaša pridružiće se i treći južnoamerikanac Mačado.
Stadion SRC Međugorje.
Teren sa vještačkom travom.
Kišovito vrijeme.
Strijelci: 1:0 Šabić u 20. min., 2:0 Jurčević u 42. min., 3:0 Jamak u 85. min.
Čelik: Bilobrk, Jurčević, Moranjkić, Hasanović, Zahirović, Duro, Jančevski, Šabić, Purić, Kapetan, Hadžić.
Još su igrali: Tripić, Nemeljaković, Osmanović, Žunior, Marković, Jurić, Salihbašić, Jamak, Smriko, Džananović.
nkcelik.ba
- bato99
#233 Re: N.K. Čelik Zenica
3 komada vam u ponedeljak i mirna hercegovina 
- Epitop
#234 Re: N.K. Čelik Zenica
...a vama 4 i mirna Bosnabato99 wrote:3 komada vam u ponedeljak i mirna hercegovina
-
Eborg
#235 Re: N.K. Čelik Zenica
Josh ako bude ko iz Livna da se i ono "i" zadovolji ima da gori... 
-
Mobile_Disco
#236 Re: N.K. Čelik Zenica
Ebes pripreme.. Prvenstvo je vazno
Da je tamo pobjedjivati.. A ovo ostalo manje vise
- Gandalf
#237 Re: N.K. Čelik Zenica
Nadam se samo da se nije niko povrijedio - u posljednje vrijeme smo imali pehove s povredama , naročito na pripremama - zna li neko je li došao Machado ?
- Oi
#238 Re: N.K. Čelik Zenica
et... pobijedismo jesenje prvake 
- bato99
#239 Re: N.K. Čelik Zenica
čestitka navijačima Čelika na današnjoj pobjedi
- Epitop
#240 Re: N.K. Čelik Zenica
Bloudek je izgleda nametnuo gadan tempo priprema, samo da ne pregore do kraja.
- Oi
#241 Re: N.K. Čelik Zenica
Prekinut Čelikov trijumfalni niz
Fudbaleri Čelika danas nisu uspjeli nastaviti niz pobjeda u pripremnim utakmicama koje igraju u Hercegovini. Odigrali su 0:0 sa Hrvatskim dragovoljcem na terenu SRC «Circle Internacional» u Međugorju.
Naš tim bio je bolji u prvom poluvremenu, no ekipa trenera Marina Bloudeka nije realizovala nekoliko prilika, pa je mreža hrvatskog tima ostala netaknuta. U drugom dijelu meča igralo se uglavnom na sredini terena, bez većih šansi za promjenu rezultata.
Čelik je prije susreta sa Dragovoljcem u pripremnom periodu ostvario trijumfe nad Orašjem, Suhopoljem, Olimpikom i Zrinjskim.
Čelik - Hrvatski dragovoljac 0:0
MEĐUGORJE - Igralište SRCS "Circle Internacional". Gledalaca: 100. Sudija: Goran Paradžik /Ljubuški/.
ČELIK: Bilobrk, Jurčević, Moranjkić, Hasanović, Marković, Jančevski, Purić, Hadžić, Šabić, Duro, Kapetan. Još su igrali: Tripić, Zahirović, Junior, Osmanović, Jurić, Jamak, Nemeljaković, Smriko, Salihbašić, Džananović. Trener: Marin Bloudek.
HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Pavlović, Brgleš, Grgić, Bunosa, Mujdža, Eterović, Sergio, Janjetović, Matulović, Zelenika, Tokić. Trener: Alber Pobor. Još su igrali: Jukić, Vagner, Studenović, Batinović, Špehar, Ercegović, Pukec, Radanić, King.
sportsport
- Baltazar_khan
-
Mobile_Disco
#243 Re: N.K. Čelik Zenica
Baltazar_khan wrote:
I sta sad?
- Baltazar_khan
#244 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa nisam ništa loše mislio, interesantno je... Odmah on napadaMobile_Disco wrote:Baltazar_khan wrote:
I sta sad?Kao mi treba da se nasekiramo zbog ovoga ili? Sta si pokusao?
-
Mobile_Disco
#245 Re: N.K. Čelik Zenica
Chuj Shabani.. Jel to neko od tvojih ovo postavio na Youtube? Al sta ocekivati od kompleksasa poput vas..
- Baltazar_khan
#246 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne interesuje me ko je postavio, interesantan je video, i to je to.Mobile_Disco wrote:Chuj Shabani.. Jel to neko od tvojih ovo postavio na Youtube? Al sta ocekivati od kompleksasa poput vas..
Ne želim da se raspravaljam sa tobom, sve što ima da ti kažem je to u subotu na relaciji Sjever-Jug
-
The 51st State
#247 Re: N.K. Čelik Zenica
ovi sa fantomkama su najjaci, ali strogo prekrstene ruke...
.
- Epitop
#248 Re: N.K. Čelik Zenica
Vjeruj da smo se i mi smijali. Isto tako znate svi koji idu na gostovanja da policija snima kamerama, pa ovo bi bila kao neka mjera opreza. Vidimo se u Subotu, ako se bude igralo kolo.The 51st State wrote:ovi sa fantomkama su najjaci, ali strogo prekrstene ruke....
-
The 51st State
#249 Re: N.K. Čelik Zenica
zar nije ona "ko vidi lice nindze umrece u najstrasnijim mukama"
i da vidimo se 
-
Mobile_Disco
#250 Re: N.K. Čelik Zenica
Jest jest tako je.. kidamo se od smijegaThe 51st State wrote:zar nije ona "ko vidi lice nindze umrece u najstrasnijim mukama"i da vidimo se