PROTESTI, 08.03.2008. god. u 13h

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
roditelj

Post by roditelj »

bernardinjo wrote:Evo nam Semihe na TV ALFA
slusajte ovu izjavu s.borovac od prije 1min

"Ja sam istrazivala i otkrila sam da se ne izrice vaspitne mjere od strane tuzioca prema maloljetnim delikventima tj maloljetnik bi trbao biti kaznjen tako da bi morao da se izvine onom prema kojem je djelo ucinjeno"Ljudi ona je pukla a svi oni koji su mrtvi,ranjeni itd maloljetnici vam se izvinjavaju.OVO MOZE SAMOP ONA IZJAVITI
radijator

Post by radijator »

roditelj wrote:
radijator wrote:
J.B.Tito wrote: Pokusacu, suzdrzano, bez dublje analize tvog posta, postaviti ti samo jedno pitanje.
Hajde, molim te, objasni mi kada bi ti podrzao ove proteste, na sta bi oni trebali liciti, kakvi bi to bili protesti na koje bi ti izasao?
ne znam

znam da subotu sigurno ne planiram provest tražeći ostavku semihe borovac
smiješno je koliko su raja neinformisana, odnosno izmanipulisana. pa semihina riječ je jednaka onoj što imaju missice kad pozovu na mir u svijetu.
ti si stvarno radijator.pa ako je tako sto se toliko ona bori da ostane na vlasti,ako se nista ne pita.po tvom ona "jadna"sad jos i ispasta.
mislim da ti je vrijeme da otvoris web stranicu grada Sarajeva i procitas koje su njeni zadatci i obaveze kao gradonacelnice
hahaha kakvoj vlasti dragi roditelju
pa borio-la bi se i ti sigurno za platu kakvu ona ima, a ništa ne radi. malo-malo otputuje negdje, malo dubai, malo paris, london, lisabon... bil ti dao-la ostakvu? nema odgovornost, JER GRAD FORMALNO NE POSTOJI. al zato postoji kanton, kantonalna vlada, premijer, skupština... a tu se donose zakoni. njeno je da dočeka gosta iz barcelone, obezbjedi mu prevoz od aerodroma, počasti kafom, provoda kroz grad, pokaže vječnicu, rukuje se i alajhmanet.
Šapat

Post by Šapat »

Evo je, i kaze da Grad, odnosno ona nije nadlezna za sigurnost, nego samo za urbanizam grada...

Interesantno...a za sta li je onda nadlezan Zavod za planiranje i izgradnju, ako je to posao gradonacelnika?!

Onda je, kaze, nadlezna i za kulturu i sport, gdje su joj obaveze pokrivanje takvih dogadjanja, a u to je od pocetka njenog mandata ulozeno 8.000.000 KM...u ovo vjerovatno spadaju i sportska brckanja na Termama :x

Pa kaze, i turizam je njena odgovornost (pod "njena" se misli na grad), a najveci uspjeh u ovom dijelu je ulicna rasvjeta na Bascarsiji?!?!

A onda - komedija. I totalna kontradiktornost sa prvom stavkom u kojoj kaze da nije nadlezna - ONA JE pokrenula inicijativu za izgradnju doma za maloljetnike!!! Pa draga Semiha...deder se organizuj malo, bona ne bila...

Sad ide mantra o odgovornosti (pa mucanje), gdje nabraja nekakve popravne mjere za maloljetnike (ko ne gleda, moze pretpostaviti da je opet nebuloza u stilu ping-ponga). I naravno, taj monolog se zavrsava sa standardnim "ko sta moze" - sta tuzioci, sta policija, sta centri za socijalni rad, sta porodicna savjetovalista (koja se ne oglasavaju - vjerovatno ni ona nisu pod njenom kontrolom), ali ta savjetovalista bi, po njoj, trebala da na neki nacin brinu o svemu i obavjestavaju Grad, tj. nju?!

Sad ide tirada o tome sta mogu sudije i sl., a usput se provlace zakoni, pri cemu Semiha sama kaze kako se pripremila za emisiju, u smislu da je procitala zakone (konacno, op.a.).

I sada, naravno, ide na ono kako su organizatori protesta sve mogli uraditi i na drugi nacin, odnosno kako su trebali doci njoj i reci joj sta da radi ?! Sve se naziva "kampanjom", Dosta! se naziva NVO-om (nidje veze), a trenutno proziva Sa-X...c,c,c.

Da odslusam, pa cu nastaviti prijenos uzivo...:)
roditelj

Post by roditelj »

Mina_sa wrote:e baš me zanima šta će reći, odo gledat :D
Evo po njoj iza svega stoji SDP.Blago meni nisam znao da sam clan SDP.evo opet optuzbe oko regulacionih planova svi su krrivi osim nje.e jebote ona je pukla pa laze meni pa i drugima u oci.
roditelj

Post by roditelj »

roditelj wrote:
Evo po njoj iza svega stoji SDP.Blago meni nisam znao da sam clan SDP.evo opet optuzbe oko regulacionih planova svi su krrivi osim nje.e jebote ona je pukla pa laze meni pa i drugima u oci.
sve je ovo radi turske ambasad!!!!!!!!!!!pa ona stvarno treba da ode.ko ne gleda propusta najljepsi sou u zivotu.svi smo mi krivi osim nje.

DRUZE ZLATKO IMAS NAJBROJNIJU PARTIJU>OD SADA SAM I JA SDP-ovac.Hvala semiha sto mi ukaza pravi put
Šapat

Post by Šapat »

Ohohohohohooooooo!

Evo ga sad, na direktno pitanje voditeljke, koja ocito potencira nesto, ko je odgovoran za proteste, Semiha odgovara - SDP.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Semihaaaaaaaaaa!!!!! SDP je odbio da nam daje bilo kakvu pomoc, uz obrazlozenje koje je bilo upravo vezano za ovo sto si sada rekla - da cete njih napast za sve!

E NIJE Semiha! Nije Gradonacelnice!
PROTESTE ORGANIZUJU GRADJANI OVOG GRADA!

Bez politicke podrske, bez podrske nevladinog sektora. Sami se organizujemo, sami printamo i letke i plakate na svojim privatnim printerima (zato su B&W bona ne bila, jeftinije je), sami ih lijepimo i dajemo ljudima. Sve sami radimo, a mi smo, jos jednom kako bi dobro zapamtila -

GRADjANI OVOG GRADA KOJI SU TVOJA ODGOVORNOST!!
Last edited by Šapat on 02/03/2008 20:28, edited 1 time in total.
sadness

Post by sadness »

gleda li ko ovu utakmicu na BHTu? ima reklama koja doslovno glasi:
OVDJE JE LIJEPO ŽIVJETI
KANTON SARAJEVO

jopen od našijeh para... cccc...
neoxxx

Post by neoxxx »

Imam osjecaj da se stalno ponavljam, ali sta cu kad isto tako imam osjecaj da se stalno vrtimo u krug.
Moji komentari:
- razloga za protestvovanje ima i previse; trebamo ih samo konkretizirati. Valjda to u ovoj zemlji ne bi trebalo biti tako tesko. Mozemo pitati 10 svojih prijatelja, kolega, clanova porodice i sl. jel' to njima dobro ovdje i ako nije sta im fali. To ce nam, bar ja mislim, odrediti pravac u kojem trebamo ici. Traziti ostavke ovo dvoje je dobrodoslo ali jednostavno nije dovoljno - moramo se pribliziti ljudima kojima ove ostavke ne znace ali apsolutno nista;
- pitanje: prima li Semiha ikakvu platu za tu svoju "nenadleznost"? Ako prima, ima i da odgovara. I ne samo ona nego svi oni odreda i na svim nivoima u sva tri podrucja vlasti: zakonodavnoj, sudskoj i izvrsnoj!
- protesti se moraju, ali stvarno moraju malo radikalizirati. Pod tim mislim da protestima moramo sokirati javnost. Gledam svaki put na tv-u one borce ili sta su vec za prava zivotinja. Njih 100-injak se skinu goli, namazu nekim bojama, polijegaju ispred tih kozmetickih kompanija i osvanu u najavnim spicama svih velikih tv kuca. Ne kazem da se trebamo skidati (iako vise ni to nije iskljuceno :D ) ali da mozda uzmemo u obzir nesto na taj fazon.
- ne trebamo odustajati od tih nezaposlenih radnika, ne vjerujem zaista da se oni vise imaju koga bojati (osim svoje gladne djece) - jer rece neko boje se sindikata
J.B.Tito

Post by J.B.Tito »

radijator wrote:
J.B.Tito wrote:
radijator wrote:kad se bude znalo zbog čega se konkretno protestvuje, ko snosi kakvu odgovornost, gdje je čija krivica, i kad se ne budu prilično glupo ismijavali ljudi čije se ostavke traže (semihini kompletići, silajdžićevo tajo bojim se i sl), možda vam se raja i pridruži
ovako i meni, a i većini polako počinjete ići na neku stvar (ponajviše zbog blokade saobraćaja)
Pokusacu, suzdrzano, bez dublje analize tvog posta, postaviti ti samo jedno pitanje.
Hajde, molim te, objasni mi kada bi ti podrzao ove proteste, na sta bi oni trebali liciti, kakvi bi to bili protesti na koje bi ti izasao?
ne znam
smiješno je koliko su raja neinformisana, odnosno izmanipulisana. pa semihina riječ je jednaka onoj što imaju missice kad pozovu na mir u svijetu.
Prvo bih molio sve vas da budete malo parlamentarniji i da uvazavate i tudje misljenje.Ne morate odmah ici "niskim startom".
Radijator, svi oni imaju ovlasti za svasta nesta, a kad se pokrene pitanje odgovornosti, onda se loptica prebacuje na sve druge, tada nista nije njihova nadleznost.
Ja se nadam da ce neko kompetentniji i ko ima vise vremena za svrljanje po netu izvuci sve ono sto su Semiha i kantonalna vlada uradili na poboljsanju sigurnosne situacije u gradu, a to se do sada vise puta, ali parcijalno, provlacilo po forumu.Nista nije bila nicija nadleznost, a svasta nesto donesose i uradise u ovo mjesec dana protesta.
Ja sam od onih koji misle, po ko zna koji put ponavljam, da trebamo raditi lokalno a misliti globalno, i svjestan sam da su oni kap u moru bitnijih problema koji nam zagorcavaju zivot, ali kako srediti situaciju u BiH kad ne u Sarajevu od 418 000 ljudi na ulicu izadje 0,5% gradjana, a znam da 90% njih nije zadovoljno uslovima, situacijom u kojoj zivimo.
Mozda su setnje dosadne, nisu agresivne(ne u smislu nasilja) ali kao razlog nedolaska navesti "blokadu saobracaja" - nidje veze.
Ovo je prvi put da je ovoliko ljudi uopste izaslo na ulice, i neko vec pomenu, nakon prijasanjih 30 ljudi, ovo ga dodje veliki napredak.
Nada posljednja umire, kazu, i ja cu, ako i ne bude nista od ovih protesta, nastaviti se nadati da ce se u dogledno vrijeme iskupiti dovoljno ljudi koji ce natjerati sve politicare da budu odgovorni i da rade svoj posao.
Ne nadam se da ce se glasanjem nesto promjeniti, ali se nadam da ce nekad, negdje, nekoj dovoljnoj masi ljudi puci film i da ce nekog uspjeti smjeniti, a poslije toga, svaki izabrani na funkcije ce dobro razmisliti sta ce i kako ce, jer kad to jednom uradimo, nece bii ovako opusteni i misliti da su nedodirljivi.
roditelj

Post by roditelj »

roditelj wrote:
roditelj wrote:
sve je ovo radi turske ambasad!!!!!!!!!!!pa ona stvarno treba da ode.ko ne gleda propusta najljepsi sou u zivotu.svi smo mi krivi osim nje.

DRUZE ZLATKO IMAS NAJBROJNIJU PARTIJU>OD SADA SAM I JA SDP-ovac.Hvala semiha sto mi ukaza pravi put
strategija protiv maloljetnicke delikvencije je vec prije uradena i kostala je velikih para,ali ona ne zna ko je bio u odboru za izradu strategije,i nema pojma zasto nije vidjela svjetlo dana,ali zna da je puno kostala.Nevjerovatno
roditelj

Post by roditelj »

roditelj wrote:
roditelj wrote:
roditelj wrote: Evo po njoj iza svega stoji SDP.Blago meni nisam znao da sam clan SDP.evo opet optuzbe oko regulacionih planova svi su krrivi osim nje.e jebote ona je pukla pa laze meni pa i drugima u oci.

strategija protiv maloljetnicke delikvencije je vec prije uradena i kostala je velikih para,ali ona ne zna ko je bio u odboru za izradu strategije,i nema pojma zasto nije vidjela svjetlo dana,ali zna da je puno kostala.Nevjerovatno
OPA njoj je maloljetni ubica,neodgojen,nevaspitan bolestan elem sve osim JEBOTE SEMIHA ON JE U B I C A.JE LI TO STITIMO VEC NEKE
roditelj

Post by roditelj »

sadness wrote:gleda li ko ovu utakmicu na BHTu? ima reklama koja doslovno glasi:
OVDJE JE LIJEPO ŽIVJETI
KANTON SARAJEVO

jopen od našijeh para... cccc...
SEMIHA je nopravdano optuzena.pa zena lijepo rece da je ona samo za urbanizam,turizam itd,ali da je prelistala zkon malo prioje gostovanja i da joj je jasno da je SDP sve ovo sto mi radimo organizovao,a smrt njoj dragog Denisa je samo SDP iskoristio protiv nje.
Ipak najveca sramota je da se isti UBICA koji je ubio pokojnog Denisa nazove:bolestan,nevaspitan i nekulturan,a vjerovatno bi se tuzioc sad trebao opredjeliti za vaspitnu kaznu i UBICU natjera na izvinjenje????Kome semiha imas li ti mozga,dijete je mrtvo.
treba osmisliti transparent sa maloljetnickim izvinjenjem pod hitno i slogan.
suncice,nesvjesna navalite ona pasti mora.
nemoj da mi je ko brani i trazi opravdanje za nju
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

bernardinjo wrote:Evo nam Semihe na TV ALFA
kako možete gledat to nebiće

radije čitajte kakvu knjigu... može i od Trejsi Lords... moralnija je od naše gradonačelnice
jos jedan Bosnjo

Post by jos jedan Bosnjo »

roditelj wrote:
SEMIHA je nopravdano optuzena.pa zena lijepo rece da je ona samo za urbanizam,turizam itd,ali da je prelistala zkon malo prioje gostovanja i da joj je jasno da je SDP sve ovo sto mi radimo organizovao,a smrt njoj dragog Denisa je samo SDP iskoristio protiv nje.
Ipak najveca sramota je da se isti UBICA koji je ubio pokojnog Denisa nazove:bolestan,nevaspitan i nekulturan,a vjerovatno bi se tuzioc sad trebao opredjeliti za vaspitnu kaznu i UBICU natjera na izvinjenje????Kome semiha imas li ti mozga,dijete je mrtvo.

Nda, interesantno kako gospoja i nije bas u stanju odrediti onako konkretno ko je odgovoran za problem sa maloljetnickom delikvencijom i sigurnosnom situacijom u gradu (odbor, strategija, studija, ne znam ko, koordinacija, centar za socijalni rad, policija ne suradjuje, propusti u zakonima blablatruc i nigdje konkretnog imena) ali zato vrlo jasno zna reci ko je "kriv" za proteste.

Evo znate ja malo citala zakone pred emisiju, pa nabroja dvije tacke, pa se preostale dvije "ne moze sad sjetiti", hebote pa vidio sam srednjeskolaca koji bolje muljaju profesore kad ne nauce.
Marko99

Post by Marko99 »

E super mi je ovo kad uleti sama sebi u stomak kaze nema odgovornosti i prica kako je osvijetlila carsiju kao to je njena nadleznost i kad joj se stolica zaljuljala prica pola sata sta je uradila po pitanju maloljetnicke delikvencije u zadnjih mjesec dana. Ovaj put pored toga sto misle da smo rulja misle i da smo glupi! A ovo oko SDP-a ne bih ni komentarisao u to jos samo budale mogu povjerovati! :x
roditelj

Post by roditelj »

jos jedan Bosnjo wrote:
roditelj wrote:
ona nije sa ove planete definitivno,ili smo je mi uzdrmali pa nije svjesna sta govori pa se uvali jos gore.

Nda, interesantno kako gospoja i nije bas u stanju odrediti onako konkretno ko je odgovoran za problem sa maloljetnickom delikvencijom i sigurnosnom situacijom u gradu (odbor, strategija, studija, ne znam ko, koordinacija, centar za socijalni rad, policija ne suradjuje, propusti u zakonima blablatruc i nigdje konkretnog imena) ali zato vrlo jasno zna reci ko je "kriv" za proteste.

Evo znate ja malo citala zakone pred emisiju, pa nabroja dvije tacke, pa se preostale dvije "ne moze sad sjetiti", hebote pa vidio sam srednjeskolaca koji bolje muljaju profesore kad ne nauce.
Alhemicarkaa

Post by Alhemicarkaa »

Ako je draga gospodja odgovorna za urbanizam, turizam, blabla... zasto u budjetu jos uvijek nisu predvidjene pare za gradnju bazena kod Vladimira Nazora za djecu sa posebnim potrebama, koji im je prijeko potreban?
Ili ni to nije njena odgovornost, sta je ona, kraljica od Britanije?
jos jedan Bosnjo

Post by jos jedan Bosnjo »

roditelj wrote: ona nije sa ove planete definitivno,ili smo je mi uzdrmali pa nije svjesna sta govori pa se uvali jos gore.

Al' nek smo makar gradonacelnicu natjerali da pocne citati zakone. :D Cudan zeman dojde, vlast cita zakone. :-D
roditelj

Post by roditelj »

Alhemicarkaa wrote:Ako je draga gospodja odgovorna za urbanizam, turizam, blabla... zasto u budjetu jos uvijek nisu predvidjene pare za gradnju bazena kod Vladimira Nazora za djecu sa posebnim potrebama, koji im je prijeko potreban?
Starijoj generaciji navedene ustanove koji nisu imali sredstava za ekskurziju,su pojedinci i izmedu ostalih pripadnici medunarodne zajednice omogucili da odu jer grad nije imao sredstava
Šapat

Post by Šapat »

Rezime o gradonacelnicinom gostovanju na TV Alfa - ODRON!!

Jedan klasicni kontradintorni odron u kojem je sama sebi skocila u usta par puta u roku svega par minuta.

Prvo - kaze nije ni nadlezna ni odgovorna za sigurnost, a nakon okruglo 2 minute kaze - pokrenula sam inicijativu za otvaranje doma za maloljetnike.

U prinicipu, u cijelom interview-u nije rekla nista neocekivano.
Optuzila je one za koje smo i znali da ce ih optuziti - SDP, iako ljud nemaju ama bas nikakve veze s ovim protestima. Onda je optuzila GROZD i DOSTA! za istu stvar, sto je opet daleko od istine. Uz to, kaze kako je pozivala ove gornje na razgovor, a onda se postavlja pitanje - ZASTO ako nije nadlezna?

Pa napade Sa-X, doduse nije rekla nista negativno za Sa-x osim da se ovdje "pljuje" po njoj, ali u svakom slucaju drago nam je da i ona prati sve ovo ovdje :). Da je pametnija, mogla se i javno ovdje oglasiti, komunicirati sa svojim narodom, svojim gradjanima, i direktno "u lice" primiti sve sto joj gradjani imaju reci, a ne sad plakati radi, po njoj, orkestriranih protesta. Smijesno...

ALI!!
Upravo nam je pokazala ogromnu kolicinu "vode u usima", njenim, i da uopste ne zna sta bi sada sa sobom. Sama cinjenica da trazi direktne krivce dovoljno govori o tome koliko je svjesna (a i svi ostali s njom) toga da SE GRADjANI MOGU I SAMI ORGANIZOVATI!

Dakle, po njoj, a vjerujem i svim ostalim politicarimau ovoj zemlji, gradjani nemaju SVOG mozga, gradjani su OVCE i ne mogu ni disati sami, ako nemaju nekog cobana koji ce ih voditi.

I...tu je nastao - ZAJEB! Gradjani ovog grada imaju mozga, nisu ovce i ne treba im coban. Ali to ce i ona shvatiti, nadamo se vrlo brzo, kada odstupi sa cobanskog mjesta.

E ZBOG OVOGA, ZBOG OVAKVIH STAVOVA I MISLJENJA VLASTODRZACA, MI SE NARODE MORAMO DICI!
Moramo ustati protiv ovakvog odnosa prema nama, odnosa u kojem se nas glas ne broji ni za sta osim za izbore! Zbog ovoga treb da se digne cijela BiH, ne samo Sarajevo, ne samo Tuzla ili Mostar, nego -SVI!

I evo sad, pozivam sve GRADJANE ove drzave na sljedece proteste!

8. MART, 2008, 13h, ISPRED KATEDRALE!
Alhemicarkaa

Post by Alhemicarkaa »

Ma ja, nek se ima para da se svake godine poploca Ferhadija...
Zox

Post by Zox »

@sijedi: sori, ljudi smo, imamo samo po dvije ruke.
radijator

Post by radijator »

J.B.Tito wrote:
radijator wrote:
J.B.Tito wrote: Pokusacu, suzdrzano, bez dublje analize tvog posta, postaviti ti samo jedno pitanje.
ne znam
Prvo bih molio sve vas da budete malo parlamentarniji i da uvazavate i tudje misljenje.Ne morate odmah ici "niskim startom".
Radijator, svi oni imaju ovlasti za svasta nesta, a kad se pokrene pitanje odgovornosti, onda se loptica prebacuje na sve druge, tada nista nije njihova nadleznost.
Ja se nadam da ce neko kompetentniji i ko ima vise vremena za svrljanje po netu izvuci sve ono sto su Semiha i kantonalna vlada uradili na poboljsanju sigurnosne situacije u gradu, a to se do sada vise puta, ali parcijalno, provlacilo po forumu.Nista nije bila nicija nadleznost, a svasta nesto donesose i uradise u ovo mjesec dana protesta.
Ja sam od onih koji misle, po ko zna koji put ponavljam, da trebamo raditi lokalno a misliti globalno, i svjestan sam da su oni kap u moru bitnijih problema koji nam zagorcavaju zivot, ali kako srediti situaciju u BiH kad ne u Sarajevu od 418 000 ljudi na ulicu izadje 0,5% gradjana, a znam da 90% njih nije zadovoljno uslovima, situacijom u kojoj zivimo.
Mozda su setnje dosadne, nisu agresivne(ne u smislu nasilja) ali kao razlog nedolaska navesti "blokadu saobracaja" - nidje veze.
Ovo je prvi put da je ovoliko ljudi uopste izaslo na ulice, i neko vec pomenu, nakon prijasanjih 30 ljudi, ovo ga dodje veliki napredak.
Nada posljednja umire, kazu, i ja cu, ako i ne bude nista od ovih protesta, nastaviti se nadati da ce se u dogledno vrijeme iskupiti dovoljno ljudi koji ce natjerati sve politicare da budu odgovorni i da rade svoj posao.
Ne nadam se da ce se glasanjem nesto promjeniti, ali se nadam da ce nekad, negdje, nekoj dovoljnoj masi ljudi puci film i da ce nekog uspjeti smjeniti, a poslije toga, svaki izabrani na funkcije ce dobro razmisliti sta ce i kako ce, jer kad to jednom uradimo, nece bii ovako opusteni i misliti da su nedodirljivi.
Ma može čitav grad izaći na proteste, može se u konačnici i otjerat Semiha, pitanje je šta će se time dobit? Ni ja nisam potpuno upoznat sa situacijom, ali mislim da bi ove kolovođe ovih protesta ipak trebali malo ozbiljnije sve to ispitat i ovo organizovat, jer neozbiljno je tražit ostavku Semihe Borovac.
roditelj

Post by roditelj »

roditelj wrote:
Alhemicarkaa wrote:Ako je draga gospodja odgovorna za urbanizam, turizam, blabla... zasto u budjetu jos uvijek nisu predvidjene pare za gradnju bazena kod Vladimira Nazora za djecu sa posebnim potrebama, koji im je prijeko potreban?
Starijoj generaciji navedene ustanove koji nisu imali sredstava za ekskurziju,su pojedinci i izmedu ostalih pripadnici medunarodne zajednice omogucili da odu jer grad nije imao sredstava
zaboravih ako kako dozvoli izgradnju Poslovno stambenog centra uz Vrtic Lastavica na C.Vili i oduze toj istoj djeci park.mozda je ona samo u proputovanj
Oduzela je parking ljudima u Hrasnom koji su ljudi koristili 30 god i dala Butmiru da izgradi Poslovno stambeni objekat,a u neposrednoj blizini skole V.Nazor za djecu sa posebniom potrebama.Semiha eno eki na sred pjesacke zone napravio objekat i sud za ljudska prava donio odluku da se skloni,a on se siri.ej semihaaaaaaaaa
roditelj

Post by roditelj »

radijator wrote:
J.B.Tito wrote:
radijator wrote: ne znam
smiješno je koliko su raja neinformisana, odnosno izmanipulisana. pa semihina riječ je jednaka onoj što imaju missice kad pozovu na mir u

svijetu.

Ma može čitav grad izaći na proteste, može se u konačnici i otjerat Semiha, pitanje je šta će se time dobit? Ni ja nisam potpuno upoznat sa situacijom, ali mislim da bi ove kolovođe ovih protesta ipak trebali malo ozbiljnije sve to ispitat i ovo organizovat, jer neozbiljno je tražit ostavku Semihe Borovac.
quote editovala: Bea_Trix, bez psovanja molim.
Locked