Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Better Man

#226 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Better Man »

Basta wrote:Ovde sve vrvi od filozofa koji bi mijenjali svijet a u stvari nisu u stanju ni za kifle zaraditi. Sve sami negativci. Nevalja Fahro koji je izgradio dvije prelijepe zgrade u gradu, nevaljaju braca Sabanovici koji su izgradili prelijepi Bosmal, nevalja Heco sa svojom zgradom na Stupu, nevalja ovaj sto je renovirao hotele na Ilidzi, nevaljaju Selimovici, nevalja Imamovic ... pa de jadni nebili umite se hladnom vodom, pa se zapitajte da nije mozda problem u vama i vasem bolesnom negativnom mentalitetu. A i kako bi isli naprijed kad u mnogim jos uvijek zivi tito, stafeta mladosti, 25 maj, slet u beogradu, bitka na neretvi ... i ostale lazi iz proslosti.
Kakvi ba šabanovići? Ove godine se puni 6 godina kako su probijeni rokovi zavtšetka radova na Bosmalu i puštanja u funkciju. Da ne govorim o ljudima koje su zavalili za stanove u istom.
zonbirile

#227 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by zonbirile »

Fahro sretan ti Dan mladosti,e niko nije znao kao ti to organizovati u Titogradu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#228 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Truba »

ima hrvata u boki kotorskoj

da dovedemo jednog da mu damo 22 mil :cry: :cry:
seln

#229 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by seln »

komi wrote:ima hrvata u boki kotorskoj

da dovedemo jednog da mu damo 22 mil :cry: :cry:
jooj, komi...popusti sa ugrozbom, ziv bio.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#230 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Truba »

neću

i onda se čudite što ne vole vašu državu :mrgreen:
Kenan-sa

#231 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Kenan-sa »

Basta wrote:Ovde sve vrvi od filozofa koji bi mijenjali svijet a u stvari nisu u stanju ni za kifle zaraditi. Sve sami negativci. Nevalja Fahro koji je izgradio dvije prelijepe zgrade u gradu, nevaljaju braca Sabanovici koji su izgradili prelijepi Bosmal, nevalja Heco sa svojom zgradom na Stupu, nevalja ovaj sto je renovirao hotele na Ilidzi, nevaljaju Selimovici, nevalja Imamovic ... pa de jadni nebili umite se hladnom vodom, pa se zapitajte da nije mozda problem u vama i vasem bolesnom negativnom mentalitetu. A i kako bi isli naprijed kad u mnogim jos uvijek zivi tito, stafeta mladosti, 25 maj, slet u beogradu, bitka na neretvi ... i ostale lazi iz proslosti.
Ovako razmisljaju pametni ljudi! A koliko ih je na ovom forumu takvih? Sve sama bolest od umova,sve sami lezihljebovici! Tugo,tugo nesreco...
Chisum

#232 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Chisum »

Kenan-sa wrote:
Ovako razmisljaju pametni ljudi! A koliko ih je na ovom forumu takvih? Sve sama bolest od umova,sve sami lezihljebovici! Tugo,tugo nesreco...
Haha

Ovaj je najjaci, definitivno.... jebes mi sve ako se nije dva-tri puta registrovao pod razlicitim nickovima pa sam sebe pohvali za komentar posto ga niko ne shljivi 2%.

Uglavnom, svaka cast na trudu! :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#233 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Admir_1984 »

Odavno neshto jace nisam procitao :D :D :D :D
slatka voda

#234 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by slatka voda »

neimari valjda prave nešto što koristi svima

ili je neimar nešto drugo :)
Arc_Angel

#235 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Arc_Angel »

slatka voda wrote:neimari valjda prave nešto što koristi svima

ili je neimar nešto drugo :)

pa napisao sam mu ja da potrazi u rijecniku definiciju rijeci "neimar" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ali izgleda frajer nepismen ili nezna sta je rijecnik :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) mozda ima daktilografa a on samo diktira sta ce se napisati

na sta li me ovo podsjeca, cekaj cekaj cekaj sjetio sam se

podsjeca me na avaz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zonbirile

#236 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by zonbirile »

SaraLe wrote:
HAVANA wrote:

:lol: :lol:
Tamo bi svojim rukama zidao zgrade. :D
A mogo bi pisat nailovoj materi. :skoljka:
Jok ba :D milke bi pravio, gospodin je to :lol: :lol:
------------------------------------------------------------
prave male ,plave krave prave Švicarci,ne bi dali Fahri ni jedan skok.
Kenan-sa

#237 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Kenan-sa »

Radoncic je najveci poslijeratni investitor u Sarajevu,covjek je zaposlio ogroman broj ljudi u svojoj kompaniji,njegove gradjevine su gradile bh firme i ogroman broj radnika,sto ga svrstava u red najvecih sinova ove zemlje,eh sad druga je stvar ako nam proradi ljubomora i sujeta,sto to mi nismo!...
Radoncic je i veliki vakif,covjek je za izgradnju zgrade rijaseta IZ dao preko milion KM,sto ga svrastava u red najvecih vakifa u historiji ove drzave,rame uz rame sa Gazi Husrev begom i ostalim velikim,dobrim ljudima,al druga je stvar ako to gledamo iz perspektive licne sujete,zavisti i ljubomore,sto mi to nismo!..
Ovdje na ovom forumu su vecinom pristalice SDP-A I porodice Selimovic,i ja razumijem zasto im je trn u oku najuspjesniji Bosnjak u Sarajevu,samo zato sto oni nisu sposobni da grade Sarajevo i zaposljavaju ljude! Kriminalna porodica Selimovic je pokupovala sve uspjesne firme nekakvom privatizacijom za vrijeme alijanse,potom ih unistila i sada tu radi veoma mali broj ljudi,neko spominje oko 3000 ,slazem se,ali ih je prije rata u tim firmama radilo oko 15 hiljada! Radoncic sav svoj profit ostavlja u BIH,u Sarajevu,gradi ovu drzavu,a Selimovici? oni sav svoj prihod usmjeravaju za finansiranje 60 minuta i njihovog placenika Bakira Hadziomerovica,i SDP-ove kampanje protiv uspjesnih Bosnjaka putem svog medija FTV-a,koji se nekim slucejam zove Javni servis!..
zonbirile

#238 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by zonbirile »

Kenan-sa wrote:Radoncic je najveci poslijeratni investitor u Sarajevu,covjek je zaposlio ogroman broj ljudi u svojoj kompaniji,njegove gradjevine su gradile bh firme i ogroman broj radnika,sto ga svrstava u red najvecih sinova ove zemlje,eh sad druga je stvar ako nam proradi ljubomora i sujeta,sto to mi nismo!...
Radoncic je i veliki vakif,covjek je za izgradnju zgrade rijaseta IZ dao preko milion KM,sto ga svrastava u red najvecih vakifa u historiji ove drzave,rame uz rame sa Gazi Husrev begom i ostalim velikim,dobrim ljudima,al druga je stvar ako to gledamo iz perspektive licne sujete,zavisti i ljubomore,sto mi to nismo!..
Ovdje na ovom forumu su vecinom pristalice SDP-A I porodice Selimovic,i ja razumijem zasto im je trn u oku najuspjesniji Bosnjak u Sarajevu,samo zato sto oni nisu sposobni da grade Sarajevo i zaposljavaju ljude! Kriminalna porodica Selimovic je pokupovala sve uspjesne firme nekakvom privatizacijom za vrijeme alijanse,potom ih unistila i sada tu radi veoma mali broj ljudi,neko spominje oko 3000 ,slazem se,ali ih je prije rata u tim firmama radilo oko 15 hiljada! Radoncic sav svoj profit ostavlja u BIH,u Sarajevu,gradi ovu drzavu,a Selimovici? oni sav svoj prihod usmjeravaju za finansiranje 60 minuta i njihovog placenika Bakira Hadziomerovica,i SDP-ove kampanje protiv uspjesnih Bosnjaka putem svog medija FTV-a,koji se nekim slucejam zove Javni servis!..
-----------------------------
hajkde polako smiri se,objasnio si Selimovićev kriminal,a kako partijski sekretar Titograda posta tajkun.Pričaj nam,pa ču ti ja pojasniti.
Arc_Angel

#239 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Arc_Angel »

Kenan-sa wrote:Radoncic je najveci poslijeratni investitor u Sarajevu,covjek je zaposlio ogroman broj ljudi u svojoj kompaniji,njegove gradjevine su gradile bh firme i ogroman broj radnika,sto ga svrstava u red najvecih sinova ove zemlje,eh sad druga je stvar ako nam proradi ljubomora i sujeta,sto to mi nismo!...
E kad vidim ove nebuloze tipa najveća osoba u historiji dodje mi da povratim, jos kad vidim da se poredi sa Gazi Husrev begom fujjjjjjjjj :oops: :oops: :oops: :oops:

uzmi malo historiju bosne pa procitaj, ustvari uzmi google pa ukucaj ime gazi husrev beg pa ćes vidjeti sta će ti izbaciti pod prve rezultate, a uzmi ime fahrudin radončić ukucaj pa ćeš vidjeti šta će ti izbaciti.

nemoj više da pišeš ovakve nebuloze i da se prosipaš zar nemaš nimalo svog ličnog digniteta. izvini zaboravio sam ti si fahrin dupelizac naravno da ga nemaš

:sax: :sax: :sax: :sax:

što se tiče foruma, ovo je najposjećeniji forum u državi 3duplo više od avazovog foruma i web portala i neomoj da generalizuješ sve ljude na forumu i da se vrijeđaš, budi fin i pokaži poštovanje.
zonbirile

#240 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by zonbirile »

@arc-angel
kud te poslušah,ja pritisno pod Fahro ispade .....,uh evo još luftam sobu.
*mima*

#241 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by *mima* »

saraydjecko wrote:Sta god se pisalo o njemu mislim da je on jedan od velikih neimara ovog sehera.Jedan Avaz i ova nova sarajevska grdosija su najveci dokaz ove moje tvrdnje.Njemu to ostati nece vjecno nego Sarajevu a,i neko ce raditi zapravo vec radi na ta dva prelijepa mjesta.Znaci uz dva fantasticna objekta dosta ljudi ce se zaposliti.Samo nemoj te se igrati velikih sarajlica pa pricati nebuloze nego pogledajte realno stvar.

Nek si nam rekao. Prosvijetli nas ti saraydJecko.
Chisum

#242 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Chisum »

Arc_Angel wrote:
E kad vidim ove nebuloze tipa najveća osoba u historiji dodje mi da povratim, jos kad vidim da se poredi sa Gazi Husrev begom fujjjjjjjjj :oops: :oops: :oops: :oops:

uzmi malo historiju bosne pa procitaj, ustvari uzmi google pa ukucaj ime gazi husrev beg pa ćes vidjeti sta će ti izbaciti pod prve rezultate, a uzmi ime fahrudin radončić ukucaj pa ćeš vidjeti šta će ti izbaciti.

nemoj više da pišeš ovakve nebuloze i da se prosipaš zar nemaš nimalo svog ličnog digniteta. izvini zaboravio sam ti si fahrin dupelizac naravno da ga nemaš

:sax: :sax: :sax: :sax:

što se tiče foruma, ovo je najposjećeniji forum u državi 3duplo više od avazovog foruma i web portala i neomoj da generalizuješ sve ljude na forumu i da se vrijeđaš, budi fin i pokaži poštovanje.

Alo ba ljudi sta vam je :lol:

Pa zar niste provalili da se covjek zajebava u 16.

Pa ove budalastine ni predozirani Fahro nebi uzeo ozbiljno.
Arc_Angel

#243 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Arc_Angel »

Dodje ti neko derište kome mama još pere guzicu i pocne da ti drzi lekcije iz leksike ovdje sta koja riječ znači i predstavlja.
Ja mu fino kažem da potraži u riječniku sta znaci "neimar" on nece, i onda jos kuje u historiju covjeka kojeg nabolje opisuju rijeci lopov, kriminalac, sirovina, drvosjeca, čovjek koji nema digniteta, ponosa, moralnih načela i čije je moralni kompas totalno sjeban.

:sax: :sax: :sax: :sax: :sax:
Jubilarni 200 post :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
zonbirile

#244 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by zonbirile »

mima wrote:
saraydjecko wrote:Sta god se pisalo o njemu mislim da je on jedan od velikih neimara ovog sehera.Jedan Avaz i ova nova sarajevska grdosija su najveci dokaz ove moje tvrdnje.Njemu to ostati nece vjecno nego Sarajevu a,i neko ce raditi zapravo vec radi na ta dva prelijepa mjesta.Znaci uz dva fantasticna objekta dosta ljudi ce se zaposliti.Samo nemoj te se igrati velikih sarajlica pa pricati nebuloze nego pogledajte realno stvar.

Nek si nam rekao. Prosvijetli nas ti saraydJecko.
------------------------------------------------
pa da nije te vječne istine ne bi bilo ni bar to zrno pravičnosti-naravno da mu neće ostati,naslijediti će to djeca mu.Ja minderskih idiotluka,tu rade oni koji su preseljeni iz one zgrade,ostalo je prazno i to beznadžno,inače propao je kocept uređenja okoliša na račun grada,pa imaš Uvrnutog među slamovima,nema ni u Brazilu,favele su po brdima.Pa to je ta seljačka arhitektura,pogledaj Bosmal sa tranzita,manji mu prilaz neko zgradi na Grbavici rađenoj 1958g.
@chizum
misliš da je toliki zajebant,pa onda smo mi država zajebanata.Fali nam glavni jebač
Arc_Angel

#245 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by Arc_Angel »

zonbirile wrote:@arc-angel
kud te poslušah,ja pritisno pod Fahro ispade .....,uh evo još luftam sobu.
jesi vidio smrada, ja evo morao da postvim glade micro sprej :-) :-) :-) :-) :-) :-)
zonbirile

#246 Re: Veliki neimar Sarajeva-Fahrudin Radoncic

Post by zonbirile »

@arc a

pa imaš ljudi koji više vole govno od torte sa šlagom,samo ako mu ko to obrazloži.Možeš kontat pameti primaoca i odašiljaoca obrazloženja,ali sistem funkcionira,ja odbijam da jedem tuđa govna.
Post Reply