Dallida wrote:Imam jako ruzno iskustvo ,necu pricati o njemu ali me zanima zasto slobodnim curama vise ozenjen muskarac sa djecom vise nije "zabranjen" kao prije?
Ova tema mi je mnogo zanimljiva. Tim prije sto ja imam jako lijepo iskustvo s ozenjenim likom.
Ako se udje u takvu vezu s ispravnim motivima, onda je sve puno lakse. Ukoliko jedna strana (obicno slobodna djevojka) od takvog odnosa zeli nesto vise, prvenstveno mislim na brak, onda je to promasaj. Patnja.
Ali kad je motiv dobar provod, obostrano razumjevanje, i slicno, onda je to prava stvar.
Ja se ne smatram vjesticom sto imam vezu s ozenjenim muskarcem. Ja sam mlada, lijepa, obrazovana, dobro situirana djevojka, i zaista nemam ama bas nikakvih finansijskih motiva u toj prici. Jednostavno, upoznala sam muskarca koji mi savrseno odgovara u svakom pogledu. Cinjenica da je ozenjen ne smeta mi, jer za Boga, ne zelim ga kuci voditi. 15 godina je stariji, i ja mu nikada ne bih postavila ultimatum "ili ona ili ja". Mi smo samo dvije osobe izmedju kojih postoji nepremostiva razlika u godinama i milion drugih faktora. Da sam starija, znam da bi veza zavrsila brakom, ali ovako...Nikako! Za sve sto u zivotu radim imam njegovu podrsku, u svakom trenu je tu da mi da dobar savjet, kritiku... I jos nesto najbitnije... NIKADA me zbog njega nije zaboljela glava!