Zaboravio si i Ta Tlanebubavi wrote:mima wrote:Hajde dosta prepiranja. Ovo je ozbiljna tema.
Ja sam expert u krevetu.
Koju kategoriju, sjedeci, stojeci, cetveronozne, potrbuske ili na ledjima??![]()
![]()
KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karanana
Stari ljudi bi rekli: Nije vazan mac u junaka vec srce junacko. Ja bih ovu izreku samo malo promijenio i prilagodio mojim karakteristikama koje ustvari doprinose kvaliteti mojih usluga: Nije vazna chuna u junaka vec jezik junachki.
Svi ga mi mozemo zabiti i gore-dole tarlahati 5-6 minuta. Ali prije toga treba postaviti igru i pripremiti teren za finalni proboj.
Svi ga mi mozemo zabiti i gore-dole tarlahati 5-6 minuta. Ali prije toga treba postaviti igru i pripremiti teren za finalni proboj.
-
*mima*
bubavi wrote:ma kao svaka plavuse sexi, i glupa!!!
S tim sto ja nisam nikad zivio u Bosni niti ulazio u takve price na bosanskim jezikom, da bi se susreo sa takvim rijecima....
Ali opet kritikujes bez poznavanja osobe...Nazalost...
Al ti mene uzbudi bubavi...........Ma sam tvoj nick je sav nekako ....jebozovan......uuuuuuuuu
- sinus
Hajde ba ne brini se oko sitnica, već sam ti rekao nemoj da se iznenađuješ jer na ovom forumu pojedini sebi daju za pravo da druge nazivaju glupanima, debilima, retardiranima, nepismenima itd. iako ne poznaju tog nekoga ni u 4 oka ni u 4 slovabubavi wrote:skonto sam, da mi je rekla sa strane, ili lateralno, shvatio bi odmah, ali nazalost nemam full opremu sto se tice bosanskog rijecnika, vec one osnovne rijeci.obuca wrote:ta tlane znaci seitlich
-
bubavi
Ma shvatio sam ja to odma, cim se prave vaznije od ostali, ...moraju na neki nacin sebi staviti u glavu da su neko i nesto...pa makar preko ovog foruma...sinus wrote:Hajde ba ne brini se oko sitnica, već sam ti rekao nemoj da se iznenađuješ jer na ovom forumu pojedini sebi daju za pravo da druge nazivaju glupanima, debilima, retardiranima, nepismenima itd. iako ne poznaju tog nekoga ni u 4 oka ni u 4 slovabubavi wrote:skonto sam, da mi je rekla sa strane, ili lateralno, shvatio bi odmah, ali nazalost nemam full opremu sto se tice bosanskog rijecnika, vec one osnovne rijeci.obuca wrote:ta tlane znaci seitlichA sami sebe naravno svrstavaju u crem de la crem, elitu, jet set, itd.
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
a što to samo muškiĆi da se hvale,mogu i ženmske se hvaliti ali prc imaHin koje su tarabe u seksu
nekad mi je došlo da je bolje da sam tarabu odvalio neg ženmsku 
- anais_nin
je l ti "otkrio" da potencijal u prevodu znaci 90-60-90mamica papucarka wrote:jel ti poslije otkri sta su bubavom zene sa potencijalomanais_nin wrote:ja ne smijem da pitam od strahamamica papucarka wrote:jos da mi je saznat sta su zene sa potencijalom, koje bubavi spominje?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
anais_nin wrote:je l ti "otkrio" da potencijal u prevodu znaci 90-60-90mamica papucarka wrote:jel ti poslije otkri sta su bubavom zene sa potencijalomanais_nin wrote: ja ne smijem da pitam od straha![]()
-
mamica papucarka
ti i cekam da vidim, ali sa njegove tastatureanais_nin wrote:je l ti "otkrio" da potencijal u prevodu znaci 90-60-90mamica papucarka wrote:jel ti poslije otkri sta su bubavom zene sa potencijalomanais_nin wrote: ja ne smijem da pitam od straha![]()
- anais_nin
pa fulila si na prethodnim stranicamamamica papucarka wrote:ti i cekam da vidim, ali sa njegove tastatureanais_nin wrote:je l ti "otkrio" da potencijal u prevodu znaci 90-60-90mamica papucarka wrote: jel ti poslije otkri sta su bubavom zene sa potencijalom![]()