Dešavanja u Srbiji

Post Reply
Prozor

Post by Prozor »

zavrzlama wrote:Mislim da ce Dodik zamjeriti puno Tadicu na onom previdu...

"Srbi u Bosni i Hercegovini"..jer po Dodiku je ispravno "Srbi u republici srpskoj" :D
To Tadic vraca za ono Dodikovo...

"Mislim da Srbija ne treba da ima Albanaca", a Tadic se nikad nece odreci Kosova :D
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Prozor wrote:Ja cijenim Nikolica vise od Tadica i Dodika zajedno, iz cistog razloga sto govori istinu. Balkanskim politicarima fali sposobnost govorenja istine, ali radikalima ne fali, i zato ih cijenim. Sta mislite da je Seselj bio predsjednik 90-ih? Ja mislim da bi se puno brze zavrsilo...

Ovo mi dade povoda...

Nikolic govori istinu jer od istine vise nema stete po njegovu politiku i ciljeve...jer ciljevi velike srbije su propali ,pa sad priznati tu cinjenicu ne kosta nista..pa ispada da je Nikolic iskreniji..

Dodik i Tadic lazu i skrivaju istinu jer bi istina razotkrila i unistila njihove ciljeve i politiku...jer skrivanje istine je jedina sansa da se odrzava Dodikova zelja za podjelom BIH...i pokazivanje istine bi dokazalo da je Tadic salonski cetnik ..samo sa ljepsim za oko i uho manirima od Nikolica..
Prozor

Post by Prozor »

Imas pravo za Tadica, on je zapravo prefinjeni Dodik, nije on cetnik, a ni demokrata, on je jednostavno karijerista koji se daje Kostunici isto kao sto bi se sutra davao Cedi da su zamjenjene pozicije samo da odrzi vlast.
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Znam da je politicko samoubistvo da bilo koji politicar u Srbiji kaze "Kosovo je otislo...krivi smo jer smo htjeli da etnicki ocistimo to podrucje od Albanaca i usput smo pocinili genocid na Kosovu i MZ nam kao kaznu oduzima Kosovo"

to su samo rijetki priznali i rekli u Srbiji Jovanovic,Canak i neki jos..

Medjutim jos gore je ovo sto zeli Tadic....

"Nikad necu priznati nezavisnost Kosova"

Zna da ce biti nezavisno a nece ga priznati....znaci odrzavat ce srpski narod u mitologiji i osigurat ce politicku nestabilnost u Srbiji za narednih 1000 godina, gdje ce Kosovo biti tema svakih izbora....gdje ce radikali biti dozivotne patriote i imati 40% vlasti u Srbiji..i pocetak ponovnog rata na Kosovu ce biti samo pitanje vremena...srbi u BIH ce nastaviti da rade na rusenju BIH i njihovpoliticari ce im gaditi BIH sve vise i vise...

Sto sve ovo..zato sto Tadic pod komandom SPC,DB i SANU...ne zele da srpski narod sazna istinu i prodje kroz katarzu,jer ovi pomenuti ne zele da se srbi kao narod osvijeste i zaborave o njihovom vjekovnom snu velikoj srbiji..san o velikoj srbiji je zlo za srpski narod ..sve ostalo je paravan i skrivanje ove ideologije..a Tadic je jedan od vjestijih igraca koji skriva ovu ideologiju i prodaje narodu muda pod bubrege.....
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Image
ImageImage
Gledao sam TV duel i krkanluk Grobarov je puno blizi Dodinom profilu,zaista ko da su iz iste stranke pa i zavicaja,dok je Tada djelovao dosta uznemirujuce,znao je da ovaj duel moze privuci dosta glasova.Grobar je bio bahat,krkanski napuhan i prezadovoljan ,jer pazite 1 600 000 glasova ima........a to su glasovi za radikalnu stranku.
Za one zaboravne u Srbiji malo podsjecanje na izjavu Seselja, grobarevog sefa:
Na pitanje Blica da komentarise zabranu putovanja u zemlje Evropske unije nekolicini jugoslovenskih politicara, medu kojima je i on, Seselj je rekao: Za ostale ne znam, ali clanovi SRS nemaju nameru da putuju u te zemlje dok su im na vlasti ovakve govnarske vlade.
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Gledao sam TV duel i krkanluk Grobarov je puno blizi Dodinom profilu
A Tadic blizak sa Dodikom :D

Prevod......Nikolic cetnik bez rukavica..

Tadic i Diodik sa parafinskim rukavicama :D
pici

Post by pici »

zavrzlama wrote:

Ma to je ljubav iz interesa,Tadic jeste SANU-ov pulen,Dodo je marioneta,dok je grobar špic napadac,a najopasniji je Kostunjavi,mnogi se nece sloziti al po njegovim politickim igricama,ne bi me cudilo da je odlucen pobjednik vec odavno.Jest paranoicno i "teorija zavjere" ali ne bi bilo u Srbijanskoj politici ovako nesto prvi put.
ht_90

Post by ht_90 »

moze li mi neko link dati od tv.duela
zavrzlama

Post by zavrzlama »

pici wrote:
zavrzlama wrote:

Ma to je ljubav iz interesa,Tadic jeste SANU-ov pulen,Dodo je marioneta,dok je grobar špic napadac,a najopasniji je Kostunjavi,mnogi se nece sloziti al po njegovim politickim igricama,ne bi me cudilo da je odlucen pobjednik vec odavno.Jest paranoicno i "teorija zavjere" ali ne bi bilo u Srbijanskoj politici ovako nesto prvi put.

pogodio si dijagnozu :thumbup:

SANU labaratorija radi ovako...

Drze uvijek jedno 50% radikala u Srbiji kao ratne spavace i srpski folklor u slucaju da zatreba i vojna sila za sprovodjenje njihovih planova...( SRS Nikolic)

U prvi plan isturaju najvjestije salonske cetnike koji ce zamajavati MZ i stvarati privid kako Srbija gazi ka demokrtaskom svijetu i kako MZ treba da ima strpljenja i sluha za unutar-srpske probleme i da im progledava kroz prste za zlodjela onih Nikolicevih(Tadic)

E sad spic igrac ...to je kontrolor letova i prevaga na jednu i drugu opciju u zavisnosti sto savjet staraca(SANU) odluci..to je (Kostunjavi) :)

I sve perfektno funkcionise iz razloga sto je Srbija pod drazvnim terorom i gdje politicari koji se otmu ovoj SANU-ovoj ideologiji dozive sudbinu Stambolica,Curvije,Djindjica i slicnih....
Last edited by zavrzlama on 31/01/2008 19:17, edited 1 time in total.
trlica

Post by trlica »

interesantno da Nikolic po povratku iz Moskve izjavi u danasnjem intervjuu da ce traziti od Solane brze angazovanje za prijem Srbije u Evropsku Uniju ne spominjuci Kosovo.dok Tadic uvijek naglasava da je za E.Uniju ali samo sa Srbijom i Kosovom.

sta je odluceno u Moskvi?
trlica

Post by trlica »

http://www.youtube.com/watch?v=PmB5y9iKGDs

http://www.youtube.com/watch?v=oRj-2n77VlE

Ovi snimci su HITNO uklonjeni za DS sajta ali ih je neko sacuvao i stavio na NET!
----------------------------------------------------------
ima i kod nas ovakvih kratkog pamcenja.
pici

Post by pici »

zavrzlama wrote: I sve perfektno funkcionise iz razloga sto je Srbija pod drazvnim terorom i gdje politicari koji se otmu ovoj SANU-ovoj ideologiji dozive sudbinu Stambolica,Curvije,Djindjica i slicnih....
Image
zavrzlama

Post by zavrzlama »

trlica wrote:interesantno da Nikolic po povratku iz Moskve izjavi u danasnjem intervjuu da ce traziti od Solane brze angazovanje za prijem Srbije u Evropsku Uniju ne spominjuci Kosovo.dok Tadic uvijek naglasava da je za E.Uniju ali samo sa Srbijom i Kosovom.

Da se nista ne odluci.......... dok Ruski tajkuni ne pohapaju sve sto je vrijedno u Srbiji..pa ce kasnije to isto prodat Srbiji za duple pare u zamjenu da ponovo Rusija produzi odluku za Kosovo..i sve u krug.. :D
pesak

Post by pesak »

Meni je opasan Vucic. Nikolic je samo poslusnik Kostunicin.
Tadic je hodajuca tragedija. :sad: Jadan. Verujem da je ucenjen, da ga drze. Verujem da je hteo da im nekako izmakne, ali nije uspeo. Ali , mozda i nije , mozda je u dubini duse uz svog taticu. A mozda je samo hteo nekako mirno da izvede treanziciju...mislim mozda je bio iskren...lici mi na iskrenog coveka, iz nekog razloga.
bio je gad kad je izbacio cedomira iz partije na ulicu u trenutku kad mu je bilo najteze i kad mu je preceno ubistvom, kad su mafijaske db novine iz dana u dan imale citavu kampanju protiv cedomira,posle pada djindjiceve vlade. da je bio stvarno demokrata, tadic bi onda zastitio cedomira, izmedju ostalog i jednog od najblizih prijatelja ubijenog premijera djindjica. jedini koji su tada reagovali su neke nevladine organizacije i to samo neke, ukoliko ne bese samo jedna. bila je ogromna kampanja u kojoj se cedomir blatio da je narkoman, mafijas, diler i sta sve ne. koliko vidim , i dalje pokusavaju takvu kampanju, ali sve slabije uspevaju... :D
tako da ako neko misli da je tadic za demokratiju, to je cista laz. sve se to jako dobro vidi u samom odnosu prema cedomiru. to mu nikad necu zaboraviti. To je njegovo pravo lice.
pici

Post by pici »

trlica wrote:http://www.youtube.com/watch?v=PmB5y9iKGDs

http://www.youtube.com/watch?v=oRj-2n77VlE

Ovi snimci su HITNO uklonjeni za DS sajta ali ih je neko sacuvao i stavio na NET!
----------------------------------------------------------
ima i kod nas ovakvih kratkog pamcenja.
ImageImageImagejaaaaooooooo koje ofiranjeeee ImageImage
pesak

Post by pesak »

trlica wrote:interesantno da Nikolic po povratku iz Moskve izjavi u danasnjem intervjuu da ce traziti od Solane brze angazovanje za prijem Srbije u Evropsku Uniju ne spominjuci Kosovo.dok Tadic uvijek naglasava da je za E.Uniju ali samo sa Srbijom i Kosovom.

U Moskvi je odluceno da pobedi Tadic . Nikolicu je receno da mu nije vreme. Zato je bio onoliko tuzan na pocetku duela... :D
To lice Kostunice treba da pobedi, makar i laziranjem izbora. Tadic.
pesak

Post by pesak »

Evo ga jos jedan retard iz Borisove stranke- Jeremic...upravo pominje Evropu kao kolevku...i ubedjuje kako Srbija treba da udje u EU kao ravnopravni clan... :shock: :lol: inace bi valjda trebala da udje kao neki ponizen i uvredjen , neravnopravni clan. :lol: ...nego je tu Jeremic , ministar inostranih poslova, da kaze .. :lol:
koja ofucana prica. :roll: :D

ma treba gasiti ton i samo gledati face...ovaj facom govori ovo- ja sam jako spretan u lazima, elokventan sam, ubedicu vas, samo me gledajte- evo, gestikuliram, upotrebljavam podosta misice lica, slusajte me..ja mislim nesto sasvim drugo, ali prevescu vas zednog preko vode .
zamisljam ovakvu sliku - na nekoj seljackoj pijaci, ovaj tip prodaje neku ragu za neke silne pare...uzas. kao iz pesme ciganin hvali svoga konja.
tip cak rukama bukvalno baca neku nevidljivu maglu.
kako se ljudi izreknu u lazi.
koji lazov. mislim, znam da su politicari nuzno diplomaticni, takticni i tako to, ali ovo je seljacki lazov na seljackoj pijaci.
pesak

Post by pesak »

pazi dodik kod nas, u begesu, na mitingu daje podrsku borisu... pricao na Trgu republike...

mislim, nema tu nikakve price dok nema price o karadzicu, mladicu, genocidu koji su srbi pocinili i zbog koje politike, i ko tu politiku sad predstavlja...da ne ponavljam zavrzlamu...isto mislimo.
walkabout

Post by walkabout »

zavrzlama wrote:
pici wrote:
zavrzlama wrote: A Tadic blizak sa Dodikom :D

pogodio si dijagnozu :thumbup:

SANU labaratorija radi ovako...

Drze uvijek jedno 50% radikala u Srbiji kao ratne spavace i srpski folklor u slucaju da zatreba i vojna sila za sprovodjenje njihovih planova...( SRS Nikolic)

U prvi plan isturaju najvjestije salonske cetnike koji ce zamajavati MZ i stvarati privid kako Srbija gazi ka demokrtaskom svijetu i kako MZ treba da ima strpljenja i sluha za unutar-srpske probleme i da im progledava kroz prste za zlodjela onih Nikolicevih(Tadic)

E sad spic igrac ...to je kontrolor letova i prevaga na jednu i drugu opciju u zavisnosti sto savjet staraca(SANU) odluci..to je (Kostunjavi) :)

I sve perfektno funkcionise iz razloga sto je Srbija pod drazvnim terorom i gdje politicari koji se otmu ovoj SANU-ovoj ideologiji dozive sudbinu Stambolica,Curvije,Djindjica i slicnih
....
:thumbup:

@pesak, dobra tema...
Maja_XXX

Post by Maja_XXX »

Evo sad bas gledam na BN -u uzivo iz beogradske arene skup radikala ...Da vidite reakciju publike,kada je spomeuo Dodika...Ne bi ga tako izvizdali ni u centru sarajeva...HAHA...eto malo i Dodika da ubacim...
pesak

Post by pesak »

Kad krenu ono - "braco i sestre" , dodje mi ...
"drugarice i drugovi" je ljuta modernost u odnosu na "bracu i sestre"...

Inace, radikalski miting je poceo pesmom "Sprem te se sprem te cetnici..."
Last edited by pesak on 01/02/2008 21:37, edited 1 time in total.
pesak

Post by pesak »

Mira Markovic /zena Miloseviceva i sin Marko Milosecvic/, dobili su politicki azil u Rusiji, pa nece biti izruceni...
pici

Post by pici »

pesak wrote:Mira Markovic /zena Miloseviceva i sin Marko Milosecvic/, dobili su politicki azil u Rusiji, pa nece biti izruceni...
Ma koji ce vam klinac,imate vi puno vise problema sa radikalima.Bas sinoc se dopisujem sa prijateljima iz Novog Sada preko MSN-a i kazu da radikali spremaju sranje sad za nedelju :? ....more bid bidne svasta.Slazem se sa tvojim misljenjem da je Tomo grobar dosao iz Rusije pokunjen jer mu je receno da stane na loptu i da se povuce.
SRS se kao nacionalistička stranka zalaže za stvaranje srpske države koja bi sadržavala teritorije šire od današnje Srbije, odnosno velikosrpski projekt koji bi uključivao teritorije današnje Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i dijelova Hrvatske .S njima necete moci ni u Africku uniju a ne u Evropsku :D
fuad_sarajevo

Post by fuad_sarajevo »

Teza da će Nikolić "pustiti" Tadića da pobijedi ima rezona.

Mada, u tom slučaju šta će čovjek onda da radi. Njemu je jasno da ako sada ne pobijedi, neće nikad. Malo mi je šuhveli da će pustiti ovakvu priliku. Mislim da je vrlo vjerovatno da onda potegne neko sranje, čisto da se zna ko je glavni.

U svakom slučaju fino je da možeš glasati za onu stranku čiji je predsjednik rodom iz Sarajeva, pa koju god.
Post Reply