Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Gospoda Ministarka

#226 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Gospoda Ministarka »

Suti i trpi wrote:
Gospoda Ministarka wrote:P.S sad znamo ko je taj sto "suti i trpi" :D
Sta ovo treba da znacit :D ? Naslucujem, ali bih volio cuti tvoje obrazlozenje :D :lol: ...

To je bila samo sala.

Sto se tice tvog temperamenta imam jednog istog takvog... ali ja sam ga naucila da nema svada (samo jedna u 2 god) i nema prekida...
Suti i trpi

#227 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Suti i trpi »

Gospoda Ministarka wrote:
Suti i trpi wrote:
Gospoda Ministarka wrote:P.S sad znamo ko je taj sto "suti i trpi" :D
Sta ovo treba da znacit :D ? Naslucujem, ali bih volio cuti tvoje obrazlozenje :D :lol: ...

To je bila samo sala.

Sto se tice tvog temperamenta imam jednog istog takvog... ali ja sam ga naucila da nema svada (samo jedna u 2 god) i nema prekida...
Svaka cast Ministarko, malo je zena koje mogu 'oblikovat' svoga muskarca :mrgreen: . Za to je potrebna inteligencija i puno osjecaja. Neki moji poznanici su imali 'milion' zena, niti jedna ih nije mogla ukrotiti... Mislio sam da ce neki od njih do smrti ostati krajnje svojeglavi, ali se desilo da su neke zene potpuno izmjenile. Da ne povjerujes. Ali, zaista je malo zena koje imaju tu moc.

'Oblikovanje' je omiljena muska teznja :o . Meni se uvijek gadilo kada mi drugovi govore 'e sada kad se zaljubila, mozes je oblikovati po svome nahodjenje'... Meni je to krajnje odvratno i dosadno... Labilna zena me ne moze privuci na duze staze. Puno su mi draze 'inteligentne divljakuse' ( :D ) koje se koliko - toliko ( :D ) mogu suprostavit mojoj uredjonoj 'dominaciji' i tako mi zivot ucinit uzbuljivim i interesantnim, a ne monotonim i dosadnim.
(ne)forumas

#228 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by (ne)forumas »

Suti i trpi wrote:Ali, zaista je malo zena koje imaju tu moc.
sve zene imaju tu moc, ali rijetko koja je zna koristiti na pravi nacin... ti dam ti dam ti dam, ti das mi das mi das... mislim u pravo vrijeme, na pravi nacin u pravim kolicinama :) ko bi takvoj mogao odoliti...
Suti i trpi

#229 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Suti i trpi »

(ne)forumas wrote:
sve zene imaju tu moc, ali rijetko koja je zna koristiti na pravi nacin... ti dam ti dam ti dam, ti das mi das mi das... mislim u pravo vrijeme, na pravi nacin u pravim kolicinama :) ko bi takvoj mogao odoliti...
Ne mogu govoriti u ime svih muskaraca, ali je po meni to potpuno pogresna taktika. Kratkorocno to bez izuzetka prolazi ( :D ), ali dugorocno to nije nikakvo rjesenje. Nije sve u seksu. Lako je naci partnera za seks, a tesko je naci razumnu, inteligentnu i zabavnu djevojku. Sve sto nije raznovrsno vremenom dosadi.
burek_in_space

#230 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by burek_in_space »

Suti i trpi, ja mislim da si ti prn'o u shishu, samo se sad chupash. :mrgreen:
(ne)forumas

#231 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by (ne)forumas »

nije nije, ima nesto u parama, zlatu i nekretninama :) ali i to s vremenom dosadi :)
ti si se ubio za sado-mazo, volis da se patis i volis da je patis :D
Suti i trpi wrote:
(ne)forumas wrote:
Ne mogu govoriti u ime svih muskaraca, ali je po meni to potpuno pogresna taktika. Kratkorocno to bez izuzetka prolazi ( :D ), ali dugorocno to nije nikakvo rjesenje. Nije sve u seksu. Lako je naci partnera za seks, a tesko je naci razumnu, inteligentnu i zabavnu djevojku. Sve sto nije raznovrsno vremenom dosadi.
(ne)forumas

#232 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by (ne)forumas »

burek_in_space wrote:Suti i trpi, ja mislim da si ti prn'o u shishu, samo se sad chupash. :mrgreen:
nije majka muju karala zato sto se kock'o vec zato sto se vadio :)
Suti i trpi

#233 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Suti i trpi »

burek_in_space wrote:Suti i trpi, ja mislim da si ti prn'o u shishu, samo se sad chupash. :mrgreen:
:D :D :D :D

Neki 'zlobnici' su mi ovo znali nabit na nos :D . Kao ne mogu vjerovat sta sam dozivio :D :lol: . Istinu znam samo ja, a istina je da sam najopasniji kada me se podcjeni :D :D ...

Sve je pod kontrolom, sve me to nekako uveseljava... Samo nek je veselo, jebo monotoniju :D .
ti si se ubio za sado-mazo, volis da se patis i volis da je patis
Ne druze, potpuno si u krivu. Jako dobro sam usavrsio odbrambene mehanizme, tako da je meni patnja u ljubavnom zivotu skoro pa strana. Ne poznajem nikoga ko u ljubavi pati manje od mene. Mnogi govore da sam hladan i bezosjecajan, ali nije bas tako. Jednostavno, ne dozvoljavam si da se mucim bez ikakve potrebe... Patnja je za budale, ja nemam vremena za to :D .
Ghost_Rider_XXX

#234 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Ghost_Rider_XXX »

@Suti i Trpi
Jel to ti sve nas koji emotivno prilično loše podnosimo raskid nazva budalama, il se meni to samo učinilo?
Officer Crabtree

#235 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Officer Crabtree »

Ma on ti je superčovjek na forumu.

Jest da je meni predosadan, al to je do mene. :lol:
Ghost_Rider_XXX

#236 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Ne znam za tebe, al ja se uvrijedih.
Officer Crabtree

#237 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Ma bolje bit budala pa patiti za onima koji nam nešto znače u životu, nego emotivni kripl.

A da je uvreda, jeste. :x
sofist

#238 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by sofist »

Bolje biti ostavljen nego ostavljati. Najozbiljnije.
Officer Crabtree

#239 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

:lol:

Po onoj Rambovoj "Bolje jedno vruće pivo, nego četiri ladna, bolje stara baba, nego dijeva mlada"
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#240 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by ladyblue18 »

sofist wrote:Bolje biti ostavljen nego ostavljati. Najozbiljnije.
:lol: a nije ovo prvi put da cujem :-)
Kad mi rece jaranica jedne prilike "ali nije ba ni njemu lahko, njemu je gore jer je morao da me ostavi"ja nisam znala da li da joj se smijem u facu :-? :roll: :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#241 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Truba »

a po kom to osnovu :? ne mogu skontati
Gospoda Ministarka

#242 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Gospoda Ministarka »

ladyblue18 wrote:
Kad mi rece jaranica jedne prilike "ali nije ba ni njemu lahko, njemu je gore jer je morao da me ostavi"ja nisam znala da li da joj se smijem u facu :-? :roll: :-)

Zato ja rekoh ne prethodnoj:

Da se ja opustim i ne razmisljam o prekidu i sigurno mi bude bolje nego njemu.
sofist

#243 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by sofist »

ladyblue18 wrote:
Ma koliko ti htio da raskines, ta osoba ti je jos uvijek draga na neki nacin. I pogotovo ako je to povrijedi ili joj vidis suze na rastanku (eki "suze na rastanku" :D ), to moze vise da te skenja nego da ona tebe ostavi. Mislim, ako je covjek iole osjecajan i emotivan. 8-)
Ghost_Rider_XXX

#244 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Ne znam šta bih ti rekao na ovo. Bio u obje situacije i nekako mislim da si upravu.
sofist

#245 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by sofist »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Ne znam šta bih ti rekao na ovo. Bio u obje situacije i nekako mislim da si upravu.
Pa i ja govorim iz vlastitog iskustva. :wink: Drago mi je da ima ljudi koji isto misle. :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#246 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by ladyblue18 »

Ma dobro ima logike, ali ja ipak mislim da je ostavljenom neuporedivo teze.
Onaj koji ostavi, mozda ima neki osjecaj krivnje, ali on ubrzo se vrati u normalan zivot, a onaj koji je ostavljen bas i ne...narocito ako je bila duza veza, ako si je/ga volio/la.
Narocito ako ostavljac i nakon sto te sutne nastavi da te zajebava na razne nacine :roll:
Briga njega, a tebi ostadese rane i bol.
Suti i trpi

#247 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Suti i trpi »

Ghost_Rider_XXX wrote:@Suti i Trpi
Jel to ti sve nas koji emotivno prilično loše podnosimo raskid nazva budalama, il se meni to samo učinilo?
Ucinilo ti se. Bilo bi nenormalno da ne patis za nekim ko ti je do rastanka puno znacio. Kao sto rece na jednoj drugoj temi, 'da nosis kamen u dzepu godinu dana i da ga onda izgubis, bilo bi ti zao'. To je sasvim ljudski i prirodno. Meni je glupost odrzavati vezu kojoj patis. Ne(forumas) je napiso da ja volim da patim, sto nema nikakve dodirne tacke sa mojim bicem (dakle odgovor je bio usmjeren kao patnji opcenito, a ne na prekid veze). Patnju ne podnosim i uglavnom je prekidam i sjecem u korjenu. Kada presjeces korjen malo te boli, ali poslije te prodje... Bolje patit mjesec dana nego godinu i vise. To je moje razmisljanje.

Officer Crabtree

Ti si meni uglavnom zanimljiv osim kada ispaljujes neke frustracije koje iz nekog razloga zive u tebi. Svakome nesto smeta... Zbog toga svako sebi bira drustvo kakvo mu odgovara 8-) .
sofist

#248 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by sofist »

ladyblue18 wrote:Ma dobro ima logike, ali ja ipak mislim da je ostavljenom neuporedivo teze.
Onaj koji ostavi, mozda ima neki osjecaj krivnje, ali on ubrzo se vrati u normalan zivot, a onaj koji je ostavljen bas i ne...narocito ako je bila duza veza, ako si je/ga volio/la.
Narocito ako ostavljac i nakon sto te sutne nastavi da te zajebava na razne nacine :roll:
Pazi, govorim iz vlastitog iskustva. Ostane gorak ukus kad ti njoj kazes "cao, prijatno". Nastavis ti zivjeti normalnim zivotom ali ostane neki osjecaj mozda cak i krivice. I svaki put kad tako nesto uradis to ti se vrati u zivotu. Lakse je kad si zrtva. Ispocetka malo patis, ali ima cak i to svoju draz, sto bi rekao jedan filozof "pustite me da uzivam u svom bolu". Zatim osjetis mrznju pa prezir a onda ravnodusnost prema toj osobi i na kraju osjetis kako si ojacao. Nisi vise izgubio nego dobio. Rane i bol vremenom zarastu.

Ali ja sam takva osoba, i poderane farmerke kad moram baciti hoce nesto da mi bude a kamoli zivo bice. :roll:
Suti i trpi

#249 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by Suti i trpi »

ladyblue18 wrote:Ma dobro ima logike, ali ja ipak mislim da je ostavljenom neuporedivo teze.
Sve zavisi od osobe do osobe. Ja bih puno teze ostavio nekog ko me jako voli nego sto bi podnjeo ostavljanje od te osobe. Nemam nekog znacajnijeg iskustva sa tim, ali kada se zamislim, vjerujem da bi mi ostavljanje bilo puno gore nego da budem ostavljen. Ne mogu zamislit da odbacujem nekoga ko me puno voli, a da za to nemam jak razlog. Ako bi ta osoba napravila neku neoprostivu gresku, lako bi to proguto... Ali, ako nicim nije zasluzila ostavljanje, ako je do mene, onda... Uuuu, tesko, jako jako jako tesko... Dakle, potpuno individualno i uveliko zavisi od karaktera i osjecaja.
GAU 8

#250 Re: Kad muskarac saopsti zeni da je napusta :D

Post by GAU 8 »

Suti i trpi wrote:
Sve zavisi od osobe do osobe. Ja bih puno teze ostavio nekog ko me jako voli nego sto bi podnjeo ostavljanje od te osobe. Nemam nekog znacajnijeg iskustva sa tim, ali kada se zamislim, vjerujem da bi mi ostavljanje bilo puno gore nego da budem ostavljen. Ne mogu zamislit da odbacujem nekoga ko me puno voli, a da za to nemam jak razlog. Ako bi ta osoba napravila neku neoprostivu gresku, lako bi to proguto... Ali, ako nicim nije zasluzila ostavljanje, ako je do mene, onda... Uuuu, tesko, jako jako jako tesko... Dakle, potpuno individualno i uveliko zavisi od karaktera i osjecaja.
Jel ovo potkrijepljeno iskustvom?
Ako nije, okaci macku o rep :D
Ovo ja bih, sbb/kbb je po meni samo idealizacija samog sebe. Ako si pak zaista tako visokog morala, skidam kapu.
Ja sam ostavio osobu koju nisam volio, a koja je bila luda za mnom.
Osjecao sam griznju savjesti i krivicu, ali prodje sve brzo. Jer sto bi inace ostavio neku osobu, sem ako je ne volis (vise)

S druge strane kada tebe ostavi neko koga jos volis, uhhhh i to sam dozivljavao, i mogu samo reci da je neuporedivo teze.
Post Reply