Okupatori Bosne i Hercegovine
- Prozor
Slovena - muslimana? Pricas o nekoj ravnopravnosti a u potpunosti negiras Bosnjacima pravo na vlastitu naciju, ustvari nisi ti niko da je negiras samo pokazujes svoje fasisiodne stavove ponavljajuci non-stop "Muslimani", eto od sad ste vi "Pravoslavci".herzog wrote:...ето сад....па, је ли ''бошњак'' штампан прије ''босанског вјесника'' (1866.)?
и колико су бегови процентуално чинили од популације словена - муслимана овде ?
- rajvosa^
Neka ba dobar je. Nekako raji ispadne ko klaun da se zajebavaju s njim. Vise nekako kao SA-x kucni ljubimac...cyprus wrote:Eh, kad samo explodira ova tema volko?Sinoć je kolko znam bilo 4 komentara. Al kolko vidim ovaj herzog očigledno neka velika atrakcija na ovom forumu.
Hm, gdje li su samo moderatori i administratori?
![]()
![]()
Eh, da samo nije bilo ovoliko citiranja i prešaltavanja sa latinice na ćirilicu i obrnuto, mogao bih reći da sam uživao u ovoj "poučnoj" diskusiji".
- jeza u ledja
vidi fakat moze pravo punocyprus wrote:Hm, moro sam i ja jednom citirat.JohnnyS wrote:Prozor wrote: Hajmo se sjetiti kada Bosancica a kada Arebica...
Što mislite koliko citata odjednom može skripta podnijet? Amo vidjet...
Btw, golemo vas levat naloži, nisu mi samo jasni ovi koji su u ozbiljnu diskusiju uletili s njime...
- cyprus
E, ajmo rekord oborit.jeza u ledja wrote:vidi fakat moze pravo punocyprus wrote:Hm, moro sam i ja jednom citirat.JohnnyS wrote:
Što mislite koliko citata odjednom može skripta podnijet? Amo vidjet...
Btw, golemo vas levat naloži, nisu mi samo jasni ovi koji su u ozbiljnu diskusiju uletili s njime...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
sta je sto ste stalicyprus wrote:E, ajmo rekord oborit.jeza u ledja wrote:vidi fakat moze pravo punocyprus wrote: Hm, moro sam i ja jednom citirat.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
jebote eksplodirat ce internetHantraga wrote:Stob reko Dr.Arslanagic...cyprus wrote:Ma idemo polako al sigurno.karabaja-x wrote: sta je sto ste stali
Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju
- karabaja-x
da jos jednom zakucam.....bukvacyprus wrote:Teroristički napad na SA-Xkarabaja-x wrote:jebote eksplodirat ce internetHantraga wrote: Stob reko Dr.Arslanagic...
Ne obra se bostan dok sljive ne popadaju
- IZVANZEMALJAC
OKUPATORI PA TO ZNA I MALO DJETE.
SVI ONI KOJI ŽIVE U BOSNI I HERCEGOVINI A NEGIRAJU JE, SVI ONI KOJI SU SE BORILI I BORE PROTIV NJE, SVI ONI KOJI IMAJU SUSJEDNE NAM ZEMLJE ZA DOMOVINU A NIT SU KAD TAMO BILI NIT IH KO TAMO ŠLJIVI, SVI ONI ŠTO SU NACIJONALNOST I MATERNJI JEZIK PROMJENILI PREKO NOČI...
SVA ONA JADNA STVORENJA ŠTO SU JIM OPRALI MOZAK ILI ŠTO GA NIKAD NISU NI IMALI, ONI ŠTO VJERUJU U NEKE BAJKE, ŠTO SU UVJERENI DA SU NEKI BOŽJI NAROD ILI NEKA SUPER RASA LJUDI.
SVI ONI ŠUPCI ŠTO CJELI ŽIVOT NISU IMALI JEDNE VLASTITE MISLI VEČ ŽIVE PO SCENARIJU NEKOG JOŠ VEČEG ŠUPKA, KOJI JE UMRO DAVNIH DANA I KOJI JE SEBE IMAO ZA NEŠTO EKSTRA. ONOG ŠUPKA KOJI JE ŽIVIJO U DRUGA VREMENA PA MU I NE ZAMJERIŠ TOLIKO ŠTO JE BIO TOLIKI DEBIL.
JADAN JE ONAJ ČIJE SVE ZNANJE DOLAZI OD TAKVI ŠUPAKA I NI NA KRAJ PAMETI MU NE PADA DA BI NEŠTO MOŽDA MOGLO BITI DRUGAČIJE.
MOŽDA JEDNOG DANA NEKI SVATE DA ZEMLJA NIJE RAVNA PLOČA.
SVI ONI KOJI ŽIVE U BOSNI I HERCEGOVINI A NEGIRAJU JE, SVI ONI KOJI SU SE BORILI I BORE PROTIV NJE, SVI ONI KOJI IMAJU SUSJEDNE NAM ZEMLJE ZA DOMOVINU A NIT SU KAD TAMO BILI NIT IH KO TAMO ŠLJIVI, SVI ONI ŠTO SU NACIJONALNOST I MATERNJI JEZIK PROMJENILI PREKO NOČI...
SVA ONA JADNA STVORENJA ŠTO SU JIM OPRALI MOZAK ILI ŠTO GA NIKAD NISU NI IMALI, ONI ŠTO VJERUJU U NEKE BAJKE, ŠTO SU UVJERENI DA SU NEKI BOŽJI NAROD ILI NEKA SUPER RASA LJUDI.
SVI ONI ŠUPCI ŠTO CJELI ŽIVOT NISU IMALI JEDNE VLASTITE MISLI VEČ ŽIVE PO SCENARIJU NEKOG JOŠ VEČEG ŠUPKA, KOJI JE UMRO DAVNIH DANA I KOJI JE SEBE IMAO ZA NEŠTO EKSTRA. ONOG ŠUPKA KOJI JE ŽIVIJO U DRUGA VREMENA PA MU I NE ZAMJERIŠ TOLIKO ŠTO JE BIO TOLIKI DEBIL.
JADAN JE ONAJ ČIJE SVE ZNANJE DOLAZI OD TAKVI ŠUPAKA I NI NA KRAJ PAMETI MU NE PADA DA BI NEŠTO MOŽDA MOGLO BITI DRUGAČIJE.
-
liberal
pa u koju ti grupu spadas vanzemaljac....jadan BIJOIZVANZEMALJAC wrote:OKUPATORI PA TO ZNA I MALO DJETE.
- cyprus
Jebeš ti Semira, mi smo faraoni za njega.JohnnyS wrote:Da se vratimo na stare staze...cyprus wrote:Pokvari na vanzemoljac niz.karabaja-x wrote: da jos jednom zakucam.....bukva![]()
Napravit ćemo piramidu veću nego u Visokom
- gospodar kuglastih munja
cyprus wrote:Vidim da neki bojkotuju naš pokušaj stvaranja rekorda.cyprus wrote:Pokvari na vanzemoljac niz.karabaja-x wrote: da jos jednom zakucam.....bukva![]()
![]()
prijavljeni ste moderaciji ....
- cyprus
Ovo je naš (bar moj, ne znam za ostale) način iskazivanja bojkota prema skretanju tema u nepredviđenom smjeru. (bez smajlija)gospodar kuglastih munja wrote:cyprus wrote:Vidim da neki bojkotuju naš pokušaj stvaranja rekorda.cyprus wrote: Pokvari na vanzemoljac niz.![]()
![]()
-
artzy
U civiliziranom i demokratskom drustvu moras imat i "recht-extreme"... neko mi rece da u US ima i neka "nazi" partija a neki dan vidjeh "boljsevicku partiju" na internetu... usred USA... ovaj nas cetnik je dobro dosadan i moram priznat nekoliko put me ozbiljno iziritirao... jebote...rajvosa^ wrote:Neka ba dobar je. Nekako raji ispadne ko klaun da se zajebavaju s njim. Vise nekako kao SA-x kucni ljubimac...cyprus wrote:Eh, kad samo explodira ova tema volko?Sinoć je kolko znam bilo 4 komentara. Al kolko vidim ovaj herzog očigledno neka velika atrakcija na ovom forumu.
Hm, gdje li su samo moderatori i administratori?
![]()
![]()
Eh, da samo nije bilo ovoliko citiranja i prešaltavanja sa latinice na ćirilicu i obrnuto, mogao bih reći da sam uživao u ovoj "poučnoj" diskusiji".
-
artzy
Vidis kako je ovo glupo....cyprus wrote:Ovo je naš (bar moj, ne znam za ostale) način iskazivanja bojkota prema skretanju tema u nepredviđenom smjeru. (bez smajlija)gospodar kuglastih munja wrote:cyprus wrote: Vidim da neki bojkotuju naš pokušaj stvaranja rekorda.![]()
-
pinkzelena
dajte ba ohanite sa ovolikim citatima u citatima.. ode sve u mp3

- niskoprofilni
Nema smisla. Veca neg u idziptuartzy wrote:Vidis kako je ovo glupo....cyprus wrote:Ovo je na¹ (bar moj, ne znam za ostale) naèin iskazivanja bojkota prema skretanju tema u nepredviðenom smjeru. (bez smajlija)gospodar kuglastih munja wrote: