Moze li se kako vidjeti po kategorijama kako stojimo (timovi, ne igraci), ili samo ovaj ukupni broj bodova?
SA-X FANTASY NBA LIGA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
Hvala sefe, mada sam ja negdje i pola boda zgrno
Moze li se kako vidjeti po kategorijama kako stojimo (timovi, ne igraci), ili samo ovaj ukupni broj bodova?
-
Dead Man Walking
Jephote, jesam Minka prava. Ja sam okolo sve isklikao a ovaj lik nisam skuzio 
- alphonse kauders
Ko mi je ono rekao da sam pogriješio što sam uzeo Nene-a onako rano?
Moram priznati da je bio u pravu, ali sva sreća naletih na Diop-a iz Dallasa, koji ima mnogo veću minutažu ove sezone, a biće mi od ogromne pomoći pri blokadama i skokovima..
Inače, Faust zasad dere, 90 poena, mašala:)
Moram priznati da je bio u pravu, ali sva sreća naletih na Diop-a iz Dallasa, koji ima mnogo veću minutažu ove sezone, a biće mi od ogromne pomoći pri blokadama i skokovima..
- Faust
Ko bi se tome nadao... Kobe Brayant moždaalphonse kauders wrote:Ko mi je ono rekao da sam pogriješio što sam uzeo Nene-a onako rano?
- karanana
Nisam mozda sve postove procito pa sam fulio odgovor: Sta je nagrada za pobjednika? Da znam pa da slucajno u medjuvremenu dzaba ne kupim istu stvar koju cu dobiti kao pobjednik. Ili ce te dati kesh lovu? Mozda je tako bolje pa da sam nesto proberem.
-
rashomon
Ja za pobjednika doniram 2 kg banana...Veliki poster Seven of Nine prije nego što će postati Borg, u "kao od majke rođena" formatu i
predložim rezoluciju Vijeću sigurnosti UN-a o posebnom statusu pobjednika Sarajevo-x NBA fantasy lige.
predložim rezoluciju Vijeću sigurnosti UN-a o posebnom statusu pobjednika Sarajevo-x NBA fantasy lige.
- Neelix
jos 2 kg od menerashomon wrote:Ja za pobjednika doniram 2 kg banana...Veliki poster Seven of Nine prije nego što će postati Borg, u "kao od majke rođena" formatu i
- karanana
Bio sam odsutan od foruma, najozbiljnije, sta smo ono rekli za te pivke? Ili da sacekamo pa da se iskompenziramo, racimo kad uzmem ovu ligu ne moras mi nista dati?Neelix wrote:jos 2 kg od menerashomon wrote:Ja za pobjednika doniram 2 kg banana...Veliki poster Seven of Nine prije nego što će postati Borg, u "kao od majke rođena" formatu i
predložim rezoluciju Vijeću sigurnosti UN-a o posebnom statusu pobjednika Sarajevo-x NBA fantasy lige.karanana, imal tih pivki
- alphonse kauders
Zasad prvi u head to head, peti u rotiserie, vidjećemo kako će dalje ići:)
- Neelix
zar ti nisi odustaolimun_ wrote:dje se mijenja roster![]()
stitchko, znas ko je![]()
pa trebao bi da imas drag'n'drop, odnosno da igraca odvuces misem na poziciju na koju ga zelis postavit.
ako ti to ne radi iz ko zna kojeg razloga, klikni na ovo "classic"

pa ce ti se promijenit nacin mijenjanja