zdravo rajo...ja vas dugo nisam gnjavio a? e pa evo par novih slikica...made in china, original
e super je ovdje, sad se sprema ofanziva novih modela za bih, mali auto, očekuje se kompakt, mpv, hover i wingle s novim motorima...super, evo vam par slika,inače mogu i pohvaliti kineski vozni park koji se popravlja, npr u večim gradovima su donjeli zakone o emisijama euro 4,one stare kombiče polako zamjenjuju novi, naselja se grade moderna...jedino hrana je i dalje ista...kineskinje ove godine, nije kao autoshow

a evo nekih važnijih slikica:

znam da ste ludi na dizele pa evo 2.8 tci, 115 ks,pojačan 20 ks i intercooler,285 nm

ovo je meni bilo super na kamionu, ta oznaka zelenog polja gdje ga je najbolje vozili,to je inače za kinu, ne znam ako će tako biti u europi

a benzinac ima sad 136 ks,dobio je novi volan, veči i kvalitetniji, najavljuju se i razni moderni dodaci, tempomat, bluetooth,parking senzori itd

i novi radio, sa mp3 opcijom ,čitanjem dvd-a,memory karticom i gps sistemom
oko malih auta,peri,prvi motor će biti 1.3 sa 87 ks, auto je odlično urađen i ide ko metak, ovaj monovolumen s 143 također velika udobnost, volim i to da ima klizna vrata, i opreme da zaista nema čega nema, kako vam se ovo sviđa?
pozz raji iz sarajeva iz daleke kine