Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Yamahalac

Post by Yamahalac »

vinja wrote:
Yamahalac wrote:
mima wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma ti si meni duhovita pravo......... :lol: :lol: :lol: :lol:
dobre duse, dusmanom je zovu :D:D
eno, ja sad najgora... :-) ljudi, samo sam iskrena!!! I garantujem da je na moj opis muskica barem pola cura sa foruma uzdahnulo ( ono drugo pola voli "macho" tipove, sistema sakom...od sto ( u glavu... hehehehe)
Sve k'o nesto ne bi 'vakog, ne bi 'nakog...nesto se prenemazu, ja fino iskreno rekla i sad najgora :P 8-)
sala bona, sala

nemoj da ti viSnju na kosti navalim :D:D
vinja

Post by vinja »

Yamahalac wrote:
vinja wrote:
Yamahalac wrote: dobre duse, dusmanom je zovu :D:D
eno, ja sad najgora... :-) ljudi, samo sam iskrena!!! I garantujem da je na moj opis muskica barem pola cura sa foruma uzdahnulo ( ono drugo pola voli "macho" tipove, sistema sakom...od sto ( u glavu... hehehehe)
Sve k'o nesto ne bi 'vakog, ne bi 'nakog...nesto se prenemazu, ja fino iskreno rekla i sad najgora :P 8-)
sala bona, sala

nemoj da ti viSnju na kosti navalim :D:D
:D normalica...
teletrader

Post by teletrader »

vinja wrote:ufffffffffffffff

prvo i osnovno - ne smije biti pexo, inace me doticni apsolutno ne interesuje
drugo i osnovno - ja moram biti predmet njegovog obozavanja. 8-)

e, sada - ne volim glupe ljude, gdje su po automatskom sistemu ukljuceni nacionalisti
mrzim ljencine i nezrele likove :-)
mora biti sposoban za razgovor na bilo koju temu, mora me uvijek, uvijek, uvijek saslusati do kraja i pri tome biti jako zainteresovan za ono o cemu govorim, te isto kvalitetno komentarisati
mora mnogo setati i ici u shopinge sa mnom
i mora mi znati dati do znanja kada predjem liniju normalnog ponasanja..., s tim da s najvecom ozbiljnoscu i paznjom tolerise moj PMS, i da ga nikad, ni za zivu glavu ne spominje
ne smije me tretirati (bar ne svo vrijeme... :) ) kao princezicu, odnosno mora me tretirati kao osobu koja je sasvim sposobna boriti se sama za sebe

eto, to bi bila kombinacija sta ne smije i sta mora biti...meni nekako lakse napisati kakav mora da bude...kada bih pisala sta sve ne smije biti...uhhh...ne bih za 2 dana zavrsila...
sta cu ja, jesam razmazena i zahtjevam apsolutnu i bezuslovnu ljubav i paznju...ili sve ili nista...
i znate sta - on postoji :)
Jest' al u Bakijama... :)
Sada salu na stranu valjda se necete ljutiti ako se javi neko od muske populacije..
Tema Shopping:
@Vinja:
Hajde nam definisi shopping:
je li pod tim iskljuvico podrazumjevas "Shop til ya drop" izlete ili si ti mozhda djevojka iz snova,koja se mozhe povesti i u OBI,onda onaj "Keramed" itd. itd. gdje ces svoga dragog frapirati svojim znanjem o alatu...
ili se shopping iskljucivo svodi na nove cizmice,suknjice itd. jer po Bogu "sada ce Bajram a ti nemas sta obuci"
(ako pripadas nekom drugom kulturno-civilizacijskom krugo mozhe i Bozhic,Hanukah ili sl.)
PMSovi i slicni Kapelski Kresovi..
:-)
Ne znam mozhda ja kao skolovani automaticar sve posmatram kroz onu "A+B=C" bez kvadratnih korijena i sl. komplikacija,ali ako bih primjetio da si natakarena,ja bih te zaista pitao da li imas tehnickih problema (da potvrdim svoje sumnje jer je sasvim moguce da sam ja nesto rekao/ucinio) i ako bi potvrdno odgovorila,otisao bih u svoju sobu i citao Alan Fordove dok te ne prodje kriza.. :)
Bezuslovna pazhnja je nesto jako lijepo i fino,ali onda ako je previse pazhnje neki ispadnu mekusci,ako je premalo,prebacuje nam se da smo "Homo Balcanicusi"...gdje je tu kraj?
teletrader

Post by teletrader »

mamica 31 wrote:Vinja :lol: :lol: :lol:

al ima ovih mazoshista zaista :roll:
Sta se ti javljas idi cisti snijeg dok vam nije novi pao...

:D
Hosh' da ti se cho'ek oklizne i sta istegne ili slomi pa te nece moci voditi u shopping..:D
Onda ces sve morati narucivati iz kataloga,a znas da ti nikada nista ne stoji kao na slikama onih manekenki..
black

Post by black »

ma sve mi je jasno chim sam vidio je iz mostaraaa :oops: :D
mozda jest mozda nije

Post by mozda jest mozda nije »

sa muskarcem koji nema "muda"...i finito 8) ...
sta ce mi muskarac koji izgleda ko tv u boji...a program samo jedan i to uvijek isti...crno bijeli... :roll: sa tedencijom opadanja gledanosti...
danas

Post by danas »

mozda jest mozda nije wrote:sa muskarcem koji nema "muda"...i finito 8) ...
de sad fino pojasni zasto su kukavice i beskicmnjaci najgori oblik muskarca :D ja govorim, al' dzaba izgleda :lol:
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

teletrader wrote:

Hosh' da ti se cho'ek oklizne i sta istegne ili slomi pa te nece moci voditi u shopping..:D
Onda ces sve morati narucivati iz kataloga,a znas da ti nikada nista ne stoji kao na slikama onih manekenki..
cekam da coek dodje sa posla, pa nek on ocisti :D
ja sam bolan dama :oops: :D a u shopping idem sama, jer mrzim da mi musko prevrce ocima, dok ja prevrcem po policama :D
nema mi nista gore kad musko podje kukat kako mu smeta guzva i kako mu svaki par cizama izgleda skoro pa isto :oops:
danas

Post by danas »

mamica 31 wrote:
teletrader wrote:

ja cekam da coek dodje sa posla, pa nek on ocisti :D
ja sam bolan dama :oops: :D a u shopping idem sama, jer mrzim da mi musko prevrce ocima, dok ja prevrcem po policama :D
nema mi nista gore kad musko podje kukat kako mu smeta guzva i kako mu svaki par cizama izgleda skoro pa isto :oops:
koja to hoce da on ide sa njom u shopping :shock: :shock: :? :lol: :lol: :lol:

koji ce mi ON kua :lol: nemam preca posla nego slusat kako mi govori -- ali ti vec imas crne cipele :x :D a ako vec mora, njega ostavis u apple store ili u bang & olufsen, i pokupis ga poslije 4 sata :lol:
mamica papucarka

pa eno Vinjin hudnjak mora :lol: kud ce mu veca kazna :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

mamica 31 wrote:
ja sam bolan dama :oops: :D
a u shopping idem sama,
jer mrzim da mi musko prevrce ocima,
dok ja prevrcem po policama :D
mamice pa ovo se repuje
danas

Post by danas »

mamica 31 wrote:pa eno Vinjin hudnjak mora :lol: kud ce mu veca kazna :lol:
loodilo :lol: :lol:

a moj posto nije beskicmenjak, jelte :D :D mi je fino reko -- ako jos jednom budem morao gledat 3 sata kako probavas suncane naocale, slomicu i tebe i naocale :lol: to ti je bona bracna harmonija u praksi :lol:
Harrys

Post by Harrys »

vinja wrote:ufffffffffffffff

prvo i osnovno - ne smije biti pexo, inace me doticni apsolutno ne interesuje
drugo i osnovno - ja moram biti predmet njegovog obozavanja. 8-)

i znate sta - on postoji :)
Wuahahahaha,sve ono sto trazis je u stvari pexo,mutavko. :lol:
Sta li ti nudis kad toliko trazis? :lol:
mamica papucarka

karabaja-x wrote:
mamica 31 wrote:
a u shopping idem sama,
mamice pa ovo se repuje
hos da ti prodam cijelu pjesmu :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

apropos shoping, ja bas volim ici, al samo ako ona placa, jer vazda i meni nesto kupi, a dok se ona koncentrise na kupovinu, ja koristim slobodno vrijeme i ocijukam druge zene, nekad uleti i koji novi broj
karabaja-x

Post by karabaja-x »

mamica 31 wrote:
karabaja-x wrote:
mamica 31 wrote:
a u shopping idem sama,
mamice pa ovo se repuje
hos da ti prodam cijelu pjesmu :lol:
nisam elton john da pjevam nesto tako
teletrader

Post by teletrader »

danas wrote:
mamica 31 wrote:
teletrader wrote: Sta se ti javljas idi cisti snijeg dok vam nije novi pao...

ja cekam da coek dodje sa posla, pa nek on ocisti :D
koja to hoce da on ide sa njom u shopping :shock: :shock: :? :lol: :lol: :lol:

koji ce mi ON kua :lol: nemam preca posla nego slusat kako mi govori -- ali ti vec imas crne cipele :x :D a ako vec mora, njega ostavis u apple store ili u bang & olufsen, i pokupis ga poslije 4 sata :lol:
Danas...
Ti si zhena mog zhivota :D
black

Post by black »

teletrader wrote:
Danas...
a sutra ? :D
danas

Post by danas »

black wrote:
teletrader wrote:
Danas...
a sutra ? :D
sutra je sutra danas :D :D
teletrader

Post by teletrader »

danas wrote:

a moj posto nije beskicmenjak, jelte :D :D mi je fino reko -- ako jos jednom budem morao gledat 3 sata kako probavas suncane naocale, slomicu i tebe i naocale :lol: to ti je bona bracna harmonija u praksi :lol:
E to su pravi muskarci..
Ili slican primjer..
Vjencanje,svi nasmijani i sretni,mlada,punica punac itd .itd.
I mlada krene tako mome prijatelju da stane na nogu kad on mrtav hladan:
"Samo probaj i odmah ides kuci!"
And they lived happily ever after..
Vec se i 2 sina nasla :)
mamica papucarka

teletrader wrote:
danas wrote:

E to su pravi muskarci..
Ili slican primjer..
genijalno :lol: :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Yamahalac wrote:
anais_nin wrote:
Yamahalac wrote: pa to ti i govorim bona, ccccc

2 godine je tiha bila dok nije nadosla poplava :D
plime i osjeke :D a znaci i ti voljes herke :D
pa eto, jos su uvijek u glavi, malo manje nego prije, al tu negdje :D
otrov u malim kolicinama ti je pravi afrodizijak....samo treba pazljivo dozirati :D
srce_ruke_lopata

Post by srce_ruke_lopata »

Ja brate neb' mog'o biti ni sa kakvim muskarcem..
danas

Post by danas »

teletrader wrote:
danas wrote:

E to su pravi muskarci..
Ili slican primjer..
ogradicu se od 'presude' ko je pravi a ko krivi muskarac... :D i mogu govoriti samo u svoje ime... te reci da mi je draze da mi kaze -- daj ba ne gnjavi me budalastinama, nego da mi se pretvara i da mi ko fol nesto 'ugadja' a vamo mu mrak pao na oci... u tome je sustina problema sa kukaviclukom i beskicmenjastvom kojeg sam vec spominjala...
anais_nin

Post by anais_nin »

teletrader wrote: PMSovi i slicni Kapelski Kresovi..
:-)
Ne znam mozhda ja kao skolovani automaticar sve posmatram kroz onu "A+B=C" bez kvadratnih korijena i sl. komplikacija,ali ako bih primjetio da si natakarena,ja bih te zaista pitao da li imas tehnickih problema (da potvrdim svoje sumnje jer je sasvim moguce da sam ja nesto rekao/ucinio) i ako bi potvrdno odgovorila,otisao bih u svoju sobu i citao Alan Fordove dok te ne prodje kriza.. :)
Bezuslovna pazhnja je nesto jako lijepo i fino,ali onda ako je previse pazhnje neki ispadnu mekusci,ako je premalo,prebacuje nam se da smo "Homo Balcanicusi"...gdje je tu kraj?
sve zavisi od zene....ja kad imam tehnickih problema raspilavim se i trazim njeznost, nisam nadrkana nego samo osjetljiva....da mi tako okrenes ledja i odes citati alan fordove, ne bi se fino proveli ni ti ni alan fordovi :D
Post Reply