vinja wrote:ufffffffffffffff
prvo i osnovno - ne smije biti pexo, inace me doticni apsolutno ne interesuje
drugo i osnovno - ja moram biti predmet njegovog obozavanja.
e, sada - ne volim glupe ljude, gdje su po automatskom sistemu ukljuceni nacionalisti
mrzim ljencine i nezrele likove
mora biti sposoban za razgovor na bilo koju temu, mora me uvijek, uvijek, uvijek saslusati do kraja i pri tome biti jako zainteresovan za ono o cemu govorim, te isto kvalitetno komentarisati
mora mnogo setati i ici u shopinge sa mnom
i mora mi znati dati do znanja kada predjem liniju normalnog ponasanja..., s tim da s najvecom ozbiljnoscu i paznjom tolerise moj PMS, i da ga nikad, ni za zivu glavu ne spominje
ne smije me tretirati (bar ne svo vrijeme...

) kao princezicu, odnosno mora me tretirati kao osobu koja je sasvim sposobna boriti se sama za sebe
eto, to bi bila kombinacija sta ne smije i sta mora biti...meni nekako lakse napisati kakav mora da bude...kada bih pisala sta sve ne smije biti...uhhh...ne bih za 2 dana zavrsila...
sta cu ja, jesam razmazena i zahtjevam apsolutnu i bezuslovnu ljubav i paznju...ili sve ili nista...
i znate sta - on postoji

Jest' al u Bakijama...

Sada salu na stranu valjda se necete ljutiti ako se javi neko od muske populacije..
Tema Shopping:
@Vinja:
Hajde nam definisi shopping:
je li pod tim iskljuvico podrazumjevas "Shop til ya drop" izlete ili si ti mozhda djevojka iz snova,koja se mozhe povesti i u OBI,onda onaj "Keramed" itd. itd. gdje ces svoga dragog frapirati svojim znanjem o alatu...
ili se shopping iskljucivo svodi na nove cizmice,suknjice itd. jer po Bogu "
sada ce Bajram a ti nemas sta obuci"
(ako pripadas nekom drugom kulturno-civilizacijskom krugo mozhe i Bozhic,Hanukah ili sl.)
PMSovi i slicni Kapelski Kresovi..
Ne znam mozhda ja kao skolovani automaticar sve posmatram kroz onu "A+B=C" bez kvadratnih korijena i sl. komplikacija,ali ako bih primjetio da si natakarena,ja bih te zaista pitao da li imas tehnickih problema (da potvrdim svoje sumnje jer je sasvim moguce da sam ja nesto rekao/ucinio) i ako bi potvrdno odgovorila,otisao bih u svoju sobu i citao Alan Fordove dok te ne prodje kriza..

Bezuslovna pazhnja je nesto jako lijepo i fino,ali onda ako je previse pazhnje neki ispadnu mekusci,ako je premalo,prebacuje nam se da smo "Homo Balcanicusi"...gdje je tu kraj?