Silajdžic i Dodik potpisali Protokol o reformi policije

Locked
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Ne vidim uopste razloga za ovako zucnu raspravu vezanu za ovu bljuvotinu od sporazuma jer svako ko je imalo pomnije prati politicke gafove Harisa Silajdzica mogao se nadati necemu slicnom. Ova je cista pobjeda Dodika sto sam ja licno i ocekivao. Dakle zarad fotelje Haris je od samoga pocetka varao svoje pristase. Na samom pocetku svoje SBiH karijere krenuo je u osvajanje BH politickog trzista da je SBiH partija strogog centra koja nece niti slucajno koalirati sa SDA bez obzira na rezulatte izbora. Samo sto ti izbori prodjose braca se slozno zagrlise. Od zaista jedne multinacionalne stranke SBiH u njenom pocetku ono pametnih ljudi sto je vidjelo kakav ih prevarant vodi momentalno odstupi.
Jedna od velikih prevara velikog Harisa su i zadni izbori dobijeni na retorici ukidanja RS-a sto opet svakom malo umnijem BH insanu je to granicilo sa nemogucim. Ali uvijek ima dovoljno ovaca za Harisovo stado i umjesto da ukine RS zarad ostanka u svojoj fotelji potpisa i ovaj sporazum. Pa naravno jer Lajcak mu se ozbiljo nadvio na tu fotelju a i ameri ga bas nesto ne vole pa ko veli daj da potpisemo nesto da fotelja ne bi pobjegla ispod guzice.
Dodik je ovo sve odigrao kao pravi profesionalni seoski varalica koji je prepoznao da preko puta ima jednog klasicnog levata koji samo prica suplje price. Doduse i njegova je foteljica postala vise nego usijana i sto se mene tice dabogda izgorio u njoj.
Dakle ovaj dokument je upravo sve ono sto je ispricao nas narcis br.2 Zlatko Lagumdzija jer samo nepismenima bi taj dokument trebalo prevoditi. Ehhh sto nam ode Petric sa svojim jednostavnim nametanjima vaznih stvari pa se jebite i Dodici i Silajdzici.
Ama da vam iskreno kazem ja se ne bojim za nikoga od njih ali onaj obicni BH covjek ode u lijepu p.m. Davno sam napisao da ovoj zemlji moze pomoci samo 5 Oktobar i da je sve ostalo samo uzalodno trosenje energije i zivaca. A Dodikovi i Silajdzicevi brodovi su sve puniji i puniji.
fantom slobode

Post by fantom slobode »

ibro dirka wrote:Vjerovatno bi ti rekao da je"Protokol" jsupalj skoro kao Dejton koji nam kroji sudbine 12 godina, ili "aprilac" koji bi nam krojio narednih 50.
Ne znam sta bih ja rekao, lici mi da ovaj protokol ne predstavlja nista.A sto se tice aprilskog paketa, meni se licno nije svidjao, nikada ne bih glasao za njega(a ne zato sto podrzavam Hareta).Glasam za SDP, jer nemam za koga drugoga.
Kako mi se cini ovaj protokol to sam vec napisao u gornjem komentaru.A volio bih da cujem misljenje pravnika.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

hrasno38 wrote:Ne vidim uopste razloga za ovako zucnu raspravu vezanu za ovu bljuvotinu od sporazuma jer svako ko je imalo pomnije prati politicke gafove Harisa Silajdzica mogao se nadati necemu slicnom. Ova je cista pobjeda Dodika sto sam ja licno i ocekivao. Dakle zarad fotelje Haris je od samoga pocetka varao svoje pristase. Na samom pocetku svoje SBiH karijere krenuo je u osvajanje BH politickog trzista da je SBiH partija strogog centra koja nece niti slucajno koalirati sa SDA bez obzira na rezulatte izbora. Samo sto ti izbori prodjose braca se slozno zagrlise. Od zaista jedne multinacionalne stranke SBiH u njenom pocetku ono pametnih ljudi sto je vidjelo kakav ih prevarant vodi momentalno odstupi.
Jedna od velikih prevara velikog Harisa su i zadni izbori dobijeni na retorici ukidanja RS-a sto opet svakom malo umnijem BH insanu je to granicilo sa nemogucim. Ali uvijek ima dovoljno ovaca za Harisovo stado i umjesto da ukine RS zarad ostanka u svojoj fotelji potpisa i ovaj sporazum. Pa naravno jer Lajcak mu se ozbiljo nadvio na tu fotelju a i ameri ga bas nesto ne vole pa ko veli daj da potpisemo nesto da fotelja ne bi pobjegla ispod guzice.
Dodik je ovo sve odigrao kao pravi profesionalni seoski varalica koji je prepoznao da preko puta ima jednog klasicnog levata koji samo prica suplje price. Doduse i njegova je foteljica postala vise nego usijana i sto se mene tice dabogda izgorio u njoj.
Dakle ovaj dokument je upravo sve ono sto je ispricao nas narcis br.2 Zlatko Lagumdzija jer samo nepismenima bi taj dokument trebalo prevoditi. Ehhh sto nam ode Petric sa svojim jednostavnim nametanjima vaznih stvari pa se jebite i Dodici i Silajdzici.
Ama da vam iskreno kazem ja se ne bojim za nikoga od njih ali onaj obicni BH covjek ode u lijepu p.m. Davno sam napisao da ovoj zemlji moze pomoci samo 5 Oktobar i da je sve ostalo samo uzalodno trosenje energije i zivaca. A Dodikovi i Silajdzicevi brodovi su sve puniji i puniji.
Posteno. Hrasno, kada stize komentar in na Zlajinu fotelju koju ovako sacuva? Mozes li nama nepismenima obrazloziti to sto on rece na Dnevniku, jer njemu ne bi stalo?

Hvala.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

ibro dirka wrote:
hrasno38 wrote:Ne vidim uopste razloga za ovako zucnu raspravu vezanu za ovu bljuvotinu od sporazuma jer svako ko je imalo pomnije prati politicke gafove Harisa Silajdzica mogao se nadati necemu slicnom. Ova je cista pobjeda Dodika sto sam ja licno i ocekivao. Dakle zarad fotelje Haris je od samoga pocetka varao svoje pristase. Na samom pocetku svoje SBiH karijere krenuo je u osvajanje BH politickog trzista da je SBiH partija strogog centra koja nece niti slucajno koalirati sa SDA bez obzira na rezulatte izbora. Samo sto ti izbori prodjose braca se slozno zagrlise. Od zaista jedne multinacionalne stranke SBiH u njenom pocetku ono pametnih ljudi sto je vidjelo kakav ih prevarant vodi momentalno odstupi.
Posteno. Hrasno, kada stize komentar in na Zlajinu fotelju koju ovako sacuva? Mozes li nama nepismenima obrazloziti to sto on rece na Dnevniku, jer njemu ne bi stalo?

Hvala.
Vidis ja sam davno napisao takav komentar sto se tice Zlaje i njegove fotelje i grdno grijesis ako mislis da sam njegov fan. A osim toga on je nebitan u cijeloj ovoj prici osim sto je lijepo objasnio sta nam donosi ova bljuvotina od dokumenta. Njegova fotelja u ovom trenutku nema ama bas nikakvu vaznost za reformu policije a kada bude vazna a uradi nesto slicno lkao Lepi Hare budi siguran da ga ja sigurno necu postedjeti svojih komentara.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Pa dobro, ako nam treba neko po ko zna koji put izmisljati toplu vodu, evo dobrovoljno se javljam umjesto i Lepog i Lepseg. Za manju platu, ne trebaju mi ni stanovi ni vile, OK sam situiran za to izmisljanje i demagogiju. Pristajem na 50% njihovih prihoda.

Lagumdzija, medjutim, izrece (nevezano za diskusiju valja li ovo ista ili ne, pije li vode, kosta li sta itd) jednu ocitu laz na Dnevniku, kao razlog svog protivljenja.
dripac

Post by dripac »

Neki od "prepametnih, preinformisani i sl." forumasa, mogli bi se pripaziti malo, CIA motri ovaj forum, mogli bi biti oteti i iskorišteni u nezeljene svrhe.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Informisano i pametno.
dripac

Post by dripac »

I da, mozda bi trebali da razmisle da ovom forumu netrebaju toliko pametni i informisani ljudi, i da zbog sebe potraze forum gdje su mnogo pametniji i informiraniji. Nek nas ostave nasem u nasem jadu.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Pa ostavljeni ste. Nista ne moze na silu, pa ni nesto nauciti.
dripac

Post by dripac »

Cini mi se da sam te zamolio da zaobilazis moje komentare.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Ko ti kaze da pricam s tobom? Ja ko i ti, nesto, vamo, filozofiram naglas.
JAMBO

Post by JAMBO »

Šokiran sam sadržajem protokola: Silajdžić uvodi etničko glasanje, zaboravio je Srebrenicu, Brčko je prepustio Republici Srpskoj, ostavlja policiju RS u neokrnjenom obliku...Pa to je veleizdaja! Kakav ljigavac i beskičmenjak-Dodik ga je pomnožio s nulom. Silajdžić je provincijski hodžica, praznoglavi i narcisoidni paun. Tihiću vrati se - sve ti je oprošteno!
aycoola

Post by aycoola »

Ma nece oni preveslati Sulu..dzaba im silikoni atomska i Cia :lol:
dripac

Post by dripac »

ibro dirka wrote:Ko ti kaze da pricam s tobom? Ja ko i ti, nesto, vamo, filozofiram naglas.
Napapaj se izmeta.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Bas si nacitan. Vjerujem tvom iskustvu, ciji je najbolji? Zlajin ili Niksicev?
dripac

Post by dripac »

ibro dirka wrote:Bas si nacitan. Vjerujem tvom iskustvu, ciji je najbolji? Zlajin ili Niksicev?
Ti si najmanje taj koji treba da ocjenjuje moju nacitanost, glupane iskompleksirani. Idi na Avazov forum pa lijeci svoje frustracije, a nemoj svima ovdje djeliti lekcije i soliti pamet.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Sta ti kolege kazu tamo? Kada Fahro pocinje ponovo podrzavati Zlaju? Kada smo vec kod kompleksa, je li zato tjeras pametnije od sebe? Mora da si vrlo usamljen.
dripac

Post by dripac »

ibro dirka wrote:Sta ti kolege kazu tamo? Kada Fahro pocinje ponovo podrzavati Zlaju? Kada smo vec kod kompleksa, je li zato tjeras pametnije od sebe? Mora da si vrlo usamljen.
Ma prepametan si mi ti. Jesi sam dosao do tog zakljucka?
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Nisam, ti me u to ubjedjujes, a ja ti ni to ne vjerujem.
dripac

Post by dripac »

ibro dirka wrote:Nisam, ti me u to ubjedjujes, a ja ti ni to ne vjerujem.
Ma ne samo da si prepametan, pa ti si covjece i duhovit! Ludilo.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Sta cu, nismo svi krkani.
dripac

Post by dripac »

ibro dirka wrote:Sta cu, nismo svi krkani.
Krkan ti je onaj ko te napravio takvog.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Mislis pametnog i informisanog? Nisu nam ipak svima unproforci i lokalni mesari u vrijeme nestasica odredjivali zivotni put, nekoma je i citanje, pa razmisljanje i tako to. Shvatam zasto ne shvatas.
dripac

Post by dripac »

ibro dirka wrote:Mislis pametnog i informisanog? Nisu nam ipak svima komsije i lokalni mesari odredjivali zivotni put, nekoma je i citanje, pa razmisljanje i tako to. Shvatam zasto ne shvatas.
Ne, mislim tako glupog i iskompleksiranog. Nije problem misliti kako si najpametniji, ali je problem uvjeriti druge u to. Nacin na koji ti to pokusavas definitivno pokazuje koliko si ustvari glup i koliko si narcisoidan, ali to je vec tvoj problem i mana, a ne tvoja vrlina.
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Kako sad to? Nije valjda da ti je misljenje tako nestabilno? Znas sta kazu za takve kao ti, vrline i vitamine? U stvari, ti nisi "kao", izvinjavam se.
Locked