hvala puno CherryLipsCherryLips wrote:Divanovic radi jedino privatno,Masic i u bolnici i privatno,a za dr.Begic mislim da nisam cula...
LP
Moderator: anex
hvala puno CherryLipsCherryLips wrote:Divanovic radi jedino privatno,Masic i u bolnici i privatno,a za dr.Begic mislim da nisam cula...
Masic ne radi privatno, nazalostCherryLips wrote:Divanovic radi jedino privatno,Masic i u bolnici i privatno,a za dr.Begic mislim da nisam cula...
Znam da ima poslovni prostor u Vogosci ali je dao pod zakup.Maloprije sam se raspitala.I ako radi izgleda da je to za uzi krug,rodbina i to.Tako je meni receno od njemu bliske osobe pa sad....CherryLips wrote:Radi privatno u Vogosci negdje ali ne radi svaki dan...ovo sam skoro procitala bas ovdje na forumu,valjda ce se neko javiti pa da da konkretnu informaciju...osim da nije prestao sa tim privatnim radom u skoro vrijeme...
Pozz. Da, doktor je na godišnjem do 01. 08....denad74 wrote:Pozdrav svima. Molim vas zna li neko da li je dr.Divanovic na godisnjem? I do kada?
Izvini, nisma prije vidjela poruku. Mislim da u svakom slucaju moras cekati kada pocne raditi, osim ako inace ides kod njega pa ti je on rekao drugacije... Pozzdenad74 wrote:Hvala puno na info. Meni bi hitno trebao,znas li mogu li zvati na mob da se narucim,ili moram cekati da pocne da radi? Samo jednom sam bila kod njega pa ne znam kako to funkcionise... Hvala unaprijed
I prema menibutterfly_01 wrote:j.samo da nije ova Frljak i nemam bas neko dobro iskustvo sa njom.. neljubazna i drska je bila prema meni..