neki nasi pojedinci bi se trebali ugledati na njega kako se igra za svoju domovinuLSD wrote:Hrgovic nas je veceras prodao![]()
Za tri gola je direktni krivac,po njegovoj strani je svako ziv prolazio.Zbog cega se takav olos i dalje drzi u reprezentaciji
ali gori je onaj koji to nije skontao,pa ga drzao u igri do pred sam kraj.toliko o muzurevicu,koji je ionako marioneta kojoj pasalic odredjuje ko ce igrati,odnosno ko ce se prodavat(radeljic,zeba i co.)
bajic=stecak
ehh,koliko fali spahiceva agresivnost,a ne uspavani princ bajic i radeljic,koji stoje 5 metara od svog igraca.komplet odbranu terba promijeniti.a i krila su nam ocajna,blago receno
pohvalio bih damjanovicev pristup utakmici(da neko ne pomisli da sam se natakario na hrvate).druga je stvar sto genijalni muzur hoe da mu zadnji vezni,kreira igru.tupson.
treba istaci i alaimov nastup,konacno pravo izdanje,kako samo on zna
mislim da je gubitnik vecerasrs,fudbalski savez BiH.cini mi se da narod dolazi tobe,sve je manje ovaca.
a mislili su napunit kasu...haha kakav potop.mislim da ce se veceras svi posteno napit zbog svog jada,odnosno finansijske blamaze.