F.C. Internazionale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
jedan od mnogih

#226 Re: Inter

Post by jedan od mnogih »

GRANDE GRANDE Inter 2:0 trenutno :thumbup:
Charuga
Globalni moderator

#227 Re: Inter

Post by Charuga »

INTER-Milan 2:0

#228 Re: Inter

Post by profil »

One dvije sanse, Pandev i Maicon, su se morale realizovati. Zanetti neunistiv :thumbup:
rIder

#229 Re: Inter

Post by rIder »

Plavih_11 wrote:INTER-Milan 2:0
sa 9 igraca, sta bi im tek uradili kompletni? :-)

odlicna partija svih, ipak ponajbolji cesar, lucio, zanetti (ronaldinho se nije vidio), sneijder, pandev i milito trpa li trpa :thumbup:
jedan od mnogih

#230 Re: Inter

Post by jedan od mnogih »

Evo nesto od sinocnje tekme pa ko zeli neka pogleda (luđaci teski) :mrgreen:
Scarpini (ko nije do sada znao za njega, komentator a nije ofirno za koga navija)
http://www.youtube.com/watch?v=Z5QUDq5JSfI
I ova dvojica budala
http://www.youtube.com/watch?v=9Aljk2Wv_ug&feature=sub

#231 Re: Inter

Post by profil »

Pleslusasmo ove 'gigante' u 4 dana. :D
vruce pivo

#232 Re: Inter

Post by vruce pivo »

Ovaj juventus je stvarno ocajan,ni jednu konkretnu i uigranu akciju nisu odigrali kako treba.

Al ko ih jebe :D

Inter solidan...cini mi se da su odigrali bas onoliko koliko im je trebalo da pobjede ove levate koji ni publiku vise ne mogu privuci na Meacu...
rIder

#233 Re: Inter

Post by rIder »

Sneijder je trenutno najbolji igrac serie a

Toldo se vec neko vrijeme fudbalom bavi samo rekreaktivno :zoka:
internazionale

#234 Re: Inter

Post by internazionale »

profil wrote:Pleslusasmo ove 'gigante' u 4 dana. :D
došle stvari na svoje mjesto
ove cirkusante lopovske nabiti nogom u dupe
inter i roma :dance: ove prevarante
vruce pivo

#235 Re: Inter

Post by vruce pivo »

Inter............52 (utakmica manje)
Roma...........44
Milan............42(utakmica manje)

Doviđenja i prijatno! :D

Image
fedayn-roma

#236 Re: Inter

Post by fedayn-roma »

vruce pivo wrote:Inter............52 (utakmica manje)
Roma...........44

Image
Nema sta reci, cisti PARNI VALJAK, iako je Roma imala niz ovih super rezultata, samo Inter sam moze da izgubi scudetto, previse jaka ekipa a trener je (po mom misljenju) jedan od najboljih na svjetu. Naravno da se ja nadam da se cudo dogodi... mada sumnjam. Dosta sam zadovoljan i sa direktnim plasmanom u LP.
(Uglavnom do kraja sezone Inter moze da izgubi najvise 8/9 poena, to je previse malo da bi neko mogao sanjati da ga stigne).
internazionale

#237 Re: Inter

Post by internazionale »

fedayn-roma wrote:
vruce pivo wrote:Inter............52 (utakmica manje)
Roma...........44

Image
Nema sta reci, cisti PARNI VALJAK, iako je Roma imala niz ovih super rezultata, samo Inter sam moze da izgubi scudetto, previse jaka ekipa a trener je (po mom misljenju) jedan od najboljih na svjetu. Naravno da se ja nadam da se cudo dogodi... mada sumnjam. Dosta sam zadovoljan i sa direktnim plasmanom u LP.
(Uglavnom do kraja sezone Inter moze da izgubi najvise 8/9 poena, to je previse malo da bi neko mogao sanjati da ga stigne).
Možda bude potresa u Interu oko lige prvaka, ali bi trebali dovršiti sezonu.
Imala je Roma sreće protiv Fiorentine.
Da Bog da titule uzimale samo ove dvije ekipe.

#238 Re: Inter

Post by profil »

fedayn-roma wrote:Nema sta reci, cisti PARNI VALJAK, iako je Roma imala niz ovih super rezultata, samo Inter sam moze da izgubi scudetto, previse jaka ekipa a trener je (po mom misljenju) jedan od najboljih na svjetu. Naravno da se ja nadam da se cudo dogodi... mada sumnjam. Dosta sam zadovoljan i sa direktnim plasmanom u LP.
Slicna je situacija bila u sezoni 2007/08 kad je Inter prokockao prednost od 10 bodova, te je titulu donio Ibra, golovima protiv Parme u zadnjem kolu (nakon povrede uso u 51' a zabio u 61' i 78'). Jeste da je na kraju i remi bio dovoljan ali samo zato sto ga Roma nakon vodstva od 0-1 primi u 85' od Catanie. Znaci nista nije sigurno, ali je vrlo vjerovatno da ce Mourinho osvariti isto sto i u Engleskoj, dvije titule u prve dvije sezone.
rIder

#239 Re: Inter

Post by rIder »

profil wrote:
fedayn-roma wrote:Nema sta reci, cisti PARNI VALJAK, iako je Roma imala niz ovih super rezultata, samo Inter sam moze da izgubi scudetto, previse jaka ekipa a trener je (po mom misljenju) jedan od najboljih na svjetu. Naravno da se ja nadam da se cudo dogodi... mada sumnjam. Dosta sam zadovoljan i sa direktnim plasmanom u LP.
Slicna je situacija bila u sezoni 2007/08 kad je Inter prokockao prednost od 10 bodova, te je titulu donio Ibra, golovima protiv Parme u zadnjem kolu (nakon povrede uso u 51' a zabio u 61' i 78'). Jeste da je na kraju i remi bio dovoljan ali samo zato sto ga Roma nakon vodstva od 0-1 primi u 85' od Catanie. Znaci nista nije sigurno, ali je vrlo vjerovatno da ce Mourinho osvariti isto sto i u Engleskoj, dvije titule u prve dvije sezone.
eee Mourinho nije ''pirla'' ko mancini :D tesko, da ne kazem nemoguce, da ce prokockati ovoliku prednost.

roma je zadnjih godina broj 2. u italiji koliko god mediji gurali milan i juventus, spalleti ih uigrao, ranieri poslozio odbranu - manje spektakluka uz bolje rezultate :)
fedayn-roma

#240 Re: Inter

Post by fedayn-roma »

rIder wrote: eee Mourinho nije ''pirla'' ko mancini :D tesko, da ne kazem nemoguce, da ce prokockati ovoliku prednost.

roma je zadnjih godina broj 2. u italiji koliko god mediji gurali milan i juventus, spalleti ih uigrao, ranieri poslozio odbranu - manje spektakluka uz bolje rezultate :)
koliko jednostavno toliko i tacno na 100%!!!!
vruce pivo

#241 Re: Inter

Post by vruce pivo »

Zadnja dva gostovanja su odigrali skroz lose...
Bod protiv Napolia mozda i nije toliko los ali protiv ispodprosjecne ekipe kao sto je Parma zasigurno jeste..
Kao po obicaju vezni red je bio najlosiji dio ekipe,Cambiaso u losoj formi,Zaneti standardan,Muntari kao muha bez glave a Snajder potpuno odsjecen i dobro cuvan..Nadam se da ce se Stankovic brzo oporaviti..
Zahuktala Roma prisla na 7 bodova stim sto im Inter ide na Olimpico i ta utakmica bi mogla puno toga odluciti...
Uglavnom sa ovakvom igrom tesko da se moze izbaciti Chelski ali prvo mjesto u prvenstvu nebi trebalo doci u pitanje...

Image
rIder

#242 Re: Inter

Post by rIder »

A u p. m. opet se blizi liga prvaka i problemi, bas je lijepo bilo bez nje :roll: :D
ratata

#243 Re: Inter

Post by ratata »

ne kontas ti to druze sudija: portali sarajevo-x.com i totalsport pogresnom informacijom obmanuli sportsku javnost u BiH

Image
vruce pivo

#244 Re: Inter

Post by vruce pivo »

Koliko god ovaj Murinjo ponekad izgledao iritantno i bezobrazno treba mu odati zasluge na nacinu sa kojim upravlja ekipom..
Znaci covjek je sav pritisak javnosti i medija svalio sebi na ledja i time rasteretio igrace...

Protiv Sampdorije je Inter stvarno bio pokraden,da dva stopera dobiju po 2 zuta kartona u razmaku od deset minuta ne mogu biti cista posla..Mozda ce neko reci da su te kartone dobili zasluzeno ali ko je gledao utakmicu vidio je da je Pazzini minutu prije crvenog kartona Cordobe udario Lucia bez lopte i za to dobio samo zuti karton,sto znaci da kriteriji nisu bili isti za obje ekipe..
Ocigledno je da se na sve nacine Inter pokusava da skine sa trona,protiv Milana igrac zbog prigovora dobija direktan crveni karton u 15 minuti utakmice,protiv Napolia nisu svirana 2 cista penala da bi sada protiv Sampdorie dobili 2 crvena kartona u deset minuta.. :skoljka:

UROTA BRE!!! :D

#245 Re: Inter

Post by profil »

Ma pobrko si ti ti nesto brale. Kako ne vidis je Inter ustvari taj kome se steli. Jes malo cudan nacin, ali tako je. Valjda da ih ne provale ko ove iz Milana i Juventusa.
Neelix

#246 Re: Inter

Post by Neelix »

Image
:P
zaweb

#247 Re: Inter

Post by zaweb »

Sa velikim nestrpljenjem navijači oba kluba očekivali su sudar divova, dva vodeća kluba, dvije super atraktivne nogometne lige, susret Intera i favoriziranog Chelsea.

Sudar divova u Milanu, sudar dva kluba koji suvereno dominiraju svojim nacionalnim ligama, sudar londonskog Chelsea kojeg predvod skromni, no učinkoviti talijanski trener, Carlo Ancelotti, nasuprot milanskim zvijezdama predvođenimi sjajnim, za medije uvijek atraktivnim, showmanom, Mourinhom, bivšim treneomr londonskih " plavih ".

Mourinho nadmudrio Ancelottia

Poočelo je silovito, neočekivano za Ancelottia, raspoloženi napadač domaćih Diego Milito prekrasnim pogotkom savladao je vratara gostujuće momčadi, Petera Čecha.

Taman kada su gledatelji pomislili da im predstoji spektakl, igra se primirila.

Tako da smo u prvom poluvremenu gledali poprilično neatraktivnu utakmicu u kojoj kao da su oba trenera svojim pulenima zabranila šutiranje na gol suparnika, strpljivo, između dva gola igralo se tijekom prvih 45 minuta bez pravih prilika za pogodak.

Posebno nas je začudila inferiornost i anemičnost bivšeg napadača Barcelone, Samuela Etta, osim što smo ga vidjeli u dva navrata u zaleđu, Etto nije pokazao ništa iz svog bogatog repertoara, poggotovo kada se sjetimo početničkog promašaja sredinom prvog dijela kada je uspio promašiti čitavu loptu na sedam metara od vratara Chelsea.

Izdvojimo još dva pokušaja iznuđivanja jedanaesterca s obje strane, jedan glumački ispad sudac je pravilno okarakterizirao žutim kartonom očito ocijenivši da bi napadaču domaćih, Militu, u tom trenutku bolje odgovarale kazališne daske nego milanski travnjak, s druge strane na pokušaj simulacije gostujućeg napadača pred kraj poluvremena sudac se nije ni osvrnuo.
ratata

#248 Re: Inter

Post by ratata »

Znaci ovaj Murinjo je BOG i tacka. :thumbup:

Nego,nesto nema ovih sto rekose Celzi dobija sto posto ovo ono :lol:

A Milanu opet penal kao protiv Barija :-) :shock: , dobro rece lik, dosao sam u Italiju kao posten covjek i takav cu i da odem. ;-)
Charuga
Globalni moderator

#249 Re: Inter

Post by Charuga »

Velika sansa Intrea da prodje u osminu finala LP-a je najslabija karika u Celziju a to je golman Hilario. Treba sto vise pucati po golu .. :mrgreen:

#250 Re: Inter

Post by profil »

Plavih_11 wrote:Velika sansa Intrea da prodje u osminu finala LP-a je najslabija karika u Celziju a to je golman Hilario. Treba sto vise pucati po golu .. :mrgreen:
Gotivim i Chelsea i Inter, ali ipak su londonci ispred. Uglavnom, nakon danasnje utakmice u Londonu, mislim da su sanse Interu porasle vise nego nakon pobjede u srijedu. Ancelotti ce pobudaliti ako se to desi, Inter - Mancini - Inter :D Definitivno mu nije lako ovih dana.
Post Reply