Mislim da si ti mnogo više zaslijepljena Zlatkom nego SDPovci. Ti si ta koja ga stalno spominje, ti si ta koja stalno svaku temu skreće na SDP i Zlatka, ti si ta kojoj je on najveća preokupacija u životu. I ne samo ti, nego mnogo ljudi ovdje na forumu koji pokušavaju da dokažu da nam je "vožd lopov". Pa onaj kvazi-umjetni_k na temi o koaliciji SDS-SBiH prvo odgovara sa pitanjem "Jesu li ono u Doboju u koaliciji SDP i SDS" (KatarinaKosaca wrote:Već viđen scenario.Esdepeovci kako ne mogu da odgovore na ono što im se ne sviđa čuti, počnu složno redom i preko pm da se dogovaraju, pa da analiziraju KatarinuKosacuKotromanić. A tema nisam ja , niti moja pismenost, niti to da li sam plaćena, niti to da li sam opsjednuta. Tako da prvo pokušate rasplinuti temu sa komentiranjem mene, pa onda direktan napad, ali niti riječi da se pobije da vam je vožd lopov. Nego, baš je lijep i pametan![]()
![]()
. Onako komunistički. I naravno, svatko mora biti kao vi. Ludo zaslijepljen, i lud za svojim voždom kao vi. Pa sam ja to navodno Harisu
![]()
. Boljševizam je naopak. A bivši tatini sinovi to koriste.
Jesam, član sam SDPa, ali vjeruj mi da o Zlatku Lagumdžiji mnogo manje razmišljam i pričam od tebe i tebi sličnih.
edit: Kojim? Onim što jedu zlatnim kašikama ili nekim drugim?