Tuzna chosha - kutija za slomljena srca :(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Hanny

Post by Hanny »

rina* wrote:Bez ikakve namjere da zachatavam... imam regularnog hebaca :D pored njega imam jednog ozenjenog sa kojim nekad bacim tricu :D i imam jednog momka koji bi da me zeni :-) Meni je onaj ozenjeni najinteresantniji a znam da nema nikakve sanse za to, dva smo svjeta skroz :roll: grize me savjest zbog onog ozenjenog a i bjesna sam sto to nemogu da to okoncam. Sta da radim ? :(

Nije mu zena skontala :? Idi dalje :) Do Gino. :)
upala

Post by upala »

Hanny wrote:
nekooo wrote:dobro,uredu.al si takodjer napiso da ga takvog nebi ni jedna htjela.a da te ja sad nesto pitam,jel ti mislis da je njemu dok je u takvom stanju,dok je jos uvijek vjerovatno silno voli,stalo do neke druge,tj. da li ce ga neka druga htjeti.......

Ima vise zenski, ima slobodni zenski, znaci ima barem jedna sto bi ga htjela :) Musko, kakvo je god stanje on je u stanju sex imati, znaci ako mu draga nije tu i neka druga jes, druga prica :) Cast izuzecima :)

:lol:

nadam se da nije samo meni masta pokvarena :D

sad ce bosmen poluditi, bufu devastira i ovu temu
nekooo

Post by nekooo »

sto jes jes,sjebali ste temu!!!
rina*

Post by rina* »

Ponadala sam da ce me neko razumjeti, a vi sa "jednostavnim" ljubavnim problemima raspalili ko da sam ja kriva sto vam je srculence napuklo ;)
idia

Post by idia »

.
Last edited by idia on 02/03/2011 19:36, edited 1 time in total.
nekooo

Post by nekooo »

za sta se to pozivnice dijele???da pitam mogul i ja ak je nest sto mi odgovara??? :D
nekooo

Post by nekooo »

rina* wrote:Ponadala sam da ce me neko razumjeti, a vi sa "jednostavnim" ljubavnim problemima raspalili ko da sam ja kriva sto vam je srculence napuklo ;)
jednostavnim???tebi se to mozda cini jednostavnim,al pitaj onoga/onu sto pati,jel njemu/njoj jednostavno.pa ces vidjet da im je puno gore i teze nego tebi!!!
idia

Post by idia »

.
Last edited by idia on 02/03/2011 19:36, edited 1 time in total.
Eshek

Post by Eshek »

Moja Savjest mi dolazi sutra.....

Čudno je to, kako neke osobe imaju neki poseban utjecaj i značaj u životu. Ja, konkretno, se nikad nisam osvrtao i razmišljao da li sam uradio ispravnu stvar. "Ako jesam, jesam. Ako nisam, jebi ga!". A radio sam loše stvari, poneke i grozne.

I onda se našla Ona, pa samo onda nastali Mi... ni nalik jedno drugome, odrasli u 2 različnita svijeta, bili smo različitog izgleda, razmišljanja, rezona. Ja sam živio i živim u dosta grubom svijetu, bavio (naglašavam: BAVIO i podlieže zastari. I po novom KPZ-u!) sam se stvarima koje su poprilično nelegalne i ružne i gdje mi je glava svako malo visila o koncu. Ona za neke nije nikad saznala, niti će. Totalne suprotnosti. I koliko god se ne slagao u većini stvari sa njom i mislio da me ne shvata, da ne zna kad kroz neke loše stvari prolazim i zašto neke stvari radim, koliko god bila bez pojma o stvarima koje se dešavaju sa mnom, uvijek mi je bilo bitno šta misli o meni. Onda je došlo moje pomračenje uma, totalni kolaps i napad na sve živo i neživo oko sebe, i nju sam gotovo uništio pri tome. Nismo više zajedno, imam i poneku ružnu misao o njoj. ALI

Ona je bila i - ostala moja savjest, koju nemam već mjesecima i zbog koje svaku noć zaspem na balkonu od umora. Samo to ne zna i ne želim joj to reći.

Valjda ću uskoro ponovo spavati kao nekad. Jebeš balkon, ni hajvanu nije fino tamo :D
Last edited by Eshek on 26/07/2007 18:23, edited 1 time in total.
Eshek

Post by Eshek »

rina* wrote:Ponadala sam da ce me neko razumjeti, a vi sa "jednostavnim" ljubavnim problemima raspalili ko da sam ja kriva sto vam je srculence napuklo ;)
Ja ne vidim kod tebe nikakav problem :D :D

Možda samo da te previše koštaju prezervativi :lol: :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

evy wrote:
nekooo wrote:za sta se to pozivnice dijele???da pitam mogul i ja ak je nest sto mi odgovara??? :D
to pitaj lady :oops: od mene dosta sto je bodrim :oops: :D ja necu sav posao da obavljam :x :D

samo zelim da prisustvujem raznoraznim pratecim manifestacijama :D
ja nemam pojma o cemu se radi :?
rina*

Post by rina* »

Eshek wrote:

:D de tuguj malo :D ljepse mi nekako da te zamisljam na balkonu, da se patis i nespavas :)
zauzeto

Post by zauzeto »

veca_sa wrote:najnoviji patent sa usamljena i tuzna srca

Image
Ha ha ha
Hocu i ja jedan... :lol:
Eshek

Post by Eshek »

rina* wrote:
Eshek wrote:

:D de tuguj malo :D ljepse mi nekako da te zamisljam na balkonu, da se patis i nespavas :)
Ja sutra imam 1 priliku. To je to. Ako zajebem, palim sve. Kucu, firmu, sebe... Kad je bal...

Ionako su me do sada u zivotu odrzali instrumentali Ahmeta Kannecija na gitari i ovaj forum...Kad citas tudje muke, smetnes svoje...
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Eshek wrote:
rina* wrote:
Eshek wrote: Ja ne vidim kod tebe nikakav problem :D :D

Ja sutra imam 1 priliku. To je to. Ako zajebem, palim sve. Kucu, firmu, sebe... Kad je bal...

Ionako su me do sada u zivotu odrzali instrumentali Ahmeta Kannecija na gitari i ovaj forum...Kad citas tudje muke, smetnes svoje...
Sretno.
Eshek

Post by Eshek »

Emx wrote:Nakon sedmicu dana tugovanja, reci cu samo da ja vise nisam covjek... ne znam ni stha sam postao

Image

barem to znam :D :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Uf ... samo cu vam reci ... kad sve prođe, sve će biti mnogo bolje nego prije. Jest da mi sad ne vjerujete, razumijem, ali imajte ovo negdje u glavi.

Sretno vam još jednom svima.
Eshek

Post by Eshek »

Dirty Harry wrote:Uf ... samo cu vam reci ... kad sve prođe, sve će biti mnogo bolje nego prije. Jest da mi sad ne vjerujete, razumijem, ali imajte ovo negdje u glavi.

Sretno vam još jednom svima.
Ma drug, ja hocu da nešto iŠĆeram iz glave, meni se ništa ne uĆeruje za sad :D :D
Last edited by Eshek on 26/07/2007 22:57, edited 1 time in total.
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

Dirty Harry wrote:
Eshek wrote:
rina* wrote: :D de tuguj malo :D ljepse mi nekako da te zamisljam na balkonu, da se patis i nespavas :)

Sretno.
takodjer :)
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Emx wrote:kad sve prodje, nece sve odjednom proci, niti ce brzo proci, mozda nece proci uopste
Eh, vidim da si u teškoj fazi, kao što rekoh, nećete mi vjerovati, ali ovo ti iz iskustva govorim ...
Eshek

Post by Eshek »

Ćelava cura wrote:U tvom slucaju tvoja Savijest se vraca, kod mene nikad vise. Valjda je i bolje tako. Ionako nikad nije ni trebalo ni smjelo biti.. :roll:
Ona se ne vraća...ona samo dolazi jer sam postao ruševina, jer želi da mi pomogne...a ne zna ni sama kako. MI ne postoji vise, niti ce postojati. Vec je bacila i prsten koji sam sklepao od otvaraca ozujskog piva i dao joj pri prvom pravom susretu...rekoh joj tad da je begenisana i da je necu nikad pustiti. Slagah. Povrijedio sam je do ekstremne mjere, izgubila je povjerenje. A ja..? Nekad sam bio gromada u psihološkom smislu, sad sam mumija...

Ne moram ja biti sa njom zajedno, ne moram je nikad vise ni sresti (iako zelim), ali moram znati da ne misli lose o meni, da zna da tad nisam bio pri sebi...da to sebi ne mogu nikako oprostiti.

A različitosti zrele osobe mogu prevazići, uz malo truda. Jedan od najboljih brakova koje znam je nastao između rokerke i vehabije, pa ti skontaj kako i sta
danas

Post by danas »

Eshek wrote:
rina* wrote:

kakvo bolan paljenje... kuce, sebe... hajde polako, stani na loptu... :)

a vrijeme lijeci sve... vjerovao ti to ili ne...
a zena cije si povjerenje prokockao ti mozda i moze oprostiti... ali ti to povjerenje vise nikad vratiti nece...

bolje ti je da to znas odmah... i ne gubi glavu uludo...

sretno :)
Gazz

Post by Gazz »

ovo sve je jedno obično sranje... :roll: ja sam pravo happy :-) :-) :-) slobodna i sretna :-) :-) :-)

izgleda da ne pripadam oDJe 8-) :P :D
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

Eshek wrote:
Ćelava cura wrote:U tvom slucaju tvoja Savijest se vraca, kod mene nikad vise. Valjda je i bolje tako. Ionako nikad nije ni trebalo ni smjelo biti.. :roll:
Ona se ne vraća...ona samo dolazi jer sam postao ruševina, jer želi da mi pomogne...a ne zna ni sama kako. MI ne postoji vise, niti ce postojati. Vec je bacila i prsten koji sam sklepao od otvaraca ozujskog piva i dao joj pri prvom pravom susretu...rekoh joj tad da je begenisana i da je necu nikad pustiti. Slagah. Povrijedio sam je do ekstremne mjere, izgubila je povjerenje. A ja..? Nekad sam bio gromada u psihološkom smislu, sad sam mumija...

Ne moram ja biti sa njom zajedno, ne moram je nikad vise ni sresti (iako zelim), ali moram znati da ne misli lose o meni, da zna da tad nisam bio pri sebi...da to sebi ne mogu nikako oprostiti.

A različitosti zrele osobe mogu prevazići, uz malo truda. Jedan od najboljih brakova koje znam je nastao između rokerke i vehabije, pa ti skontaj kako i sta
moj eshek sta li si ti uradio... :roll:
al ajd nek je sa srecom pa sta bude
rina*

Post by rina* »

Eshek wrote:
rina* wrote:

Danas u toku dana ima da se pojavi post sledeceg sadrzaja :) :
" oprostila mi nije, jer je prebrzo i netreba...ja sam oprostio sebi i zivim sa saznanjem da sam je povrjedio i prihvatam situaciju. Bicu bolji covek...toliko mogu obecati sebi a da se nelazem... i ako neuspijem, tako je to ponekad, nemoze covjek u svemu da uspije, ima onih koji ce me prihvatiti nekad takav kakav jesam, :D sa tendecijom da se mjenjam na bolje "

Tako ,eshek... ne pravi nikakvu budalestinu... :D bez prezervativa naravno :D
Post Reply