Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sogan wrote:
Ma pusti Phiu kraju, vidis da voli kucne ljubimce zna da si ti prevelik muskarcina za nju moras nanisaniti sta drugo ali ja ti predlazem da pokusas na nekoj drugom podforumu a ne na temama o zivotinjama (ni humanitarne akcije)
Pa probao sam tamo na nekim slikama Stoca sto je ona postirala, ali dzaba, izgleda ona nista ne konta. Ne ide ovako.
aaaa znaci iz Hercegovine je e pa onda ces morati poduzeti radikalnije metode kupi bijele carape, zalizi kosu, posudi jos par mobilnih od raje, iznajmi bmw-a
vidi ovo pa tako sam i ja naograjisala :D presudna je bila tuga za rodnim krajem, simbolizirana kroz bijele dokoljenice u smedjim sandalama (tech, ove sandale sluchajno da ne bi zaboravio )
Sogan wrote:
Ma pusti Phiu kraju, vidis da voli kucne ljubimce zna da si ti prevelik muskarcina za nju moras nanisaniti sta drugo ali ja ti predlazem da pokusas na nekoj drugom podforumu a ne na temama o zivotinjama (ni humanitarne akcije)
Pa probao sam tamo na nekim slikama Stoca sto je ona postirala, ali dzaba, izgleda ona nista ne konta. Ne ide ovako.