da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Harrys

Post by Harrys »

lady midnight wrote:
registrovan wrote:a jel se iko upito kako je tom Srbinu :roll: :D
jesam ja :D:D:D kazhe, dobro se osjeca :D:D:D:D:D
Ako se ne varam,u prici se radi o chetniku.
Sogan

Post by Sogan »

lady midnight wrote:pricha izgleda josh nije zavrshena, usprkos svim mojim iskrenim pokushajima da pomognem razjasniti situaciju. jedan razlog za to vidim u chinjenici da ce uvijek biti osoba koji imaju problema sa chitanjem znakova na zidu, pa da ne znam kako bodu ochii... recimo, ova moja prijateljica.
muzh josh uvijek spava u garazhi...no smogao je dovoljno hrabrosti da svojim roditeljima prizna shta se desilo i kakva je uloga komshije u svemu tome. za divno chudo, ovi nisu reagovali negativno...jeste da su bili malo shokirani, ali su se ipak pomirili sa njegovim izborom...jedino su ga zamolili da sve zadrzhi za sebe, da ne bi pukla bruka u porodici i medju poznanicima. nash narod, hebi ga...sramota nije dok se krije...
u medjuvremenu smo prijateljica i ja zajedno posjetile jedno savjetovalishte u nashem kraju; neka vrsta mjeshavine profesionalne pomoci i one dobronamjerne laichke za jedinke tezhe oshtecene po pitanjima ljubavi, seksualiteta i (van)brachnih veza...na pochetku joj je bilo malo nezgodno, ali se nakon kratkog vremena navikla. ne plache vishe onako chesto, a i pochela je opet da redovno jede...strashno sam se bila zabrinula.
moram dodati da mi prijatteljica ne izgleda loshe...toga mishljenja je izgleda bila i mlada dama koja nam se predstavila kao psiholog...haja...pozove ona moju prijateljicu na kafu. kazhe meni, moje prisustvo nije potrebno, shtavishe nepozheljno je, poshto bi moglo usporiti proces rehabilitacije...meni je sve bilo jasno, al nisam ni zucnula, nego se lijepo pokupim.
nemam josh izvjeshtaja sa kafice, ali kad dobijem, trach kakav jesam, sve odmah postiram na forum.
haja... nek se narod veseli.
... i tako su zivjeli sretno do kraja zivota te jednom godisnje sa komsijom Srbinom i psihologinjom ucestvovali u gay paradi; Sarajevo edition - Sandzak limited :D :D

p.s. razocaran sam da njegova majka, kako sam u ranijem postu prognozirao, nije upala u komu kad je sve saznala :(
lady midnight

Post by lady midnight »

Sogan wrote:
lady midnight wrote:pricha izgleda josh nije zavrshena, usprkos svim mojim iskrenim pokushajima da pomognem razjasniti situaciju. jedan razlog za to vidim u chinjenici da ce uvijek biti osoba koji imaju problema sa chitanjem znakova na zidu, pa da ne znam kako bodu ochii... recimo, ova moja prijateljica.
muzh josh uvijek spava u garazhi...no smogao je dovoljno hrabrosti da svojim roditeljima prizna shta se desilo i kakva je uloga komshije u svemu tome. za divno chudo, ovi nisu reagovali negativno...jeste da su bili malo shokirani, ali su se ipak pomirili sa njegovim izborom...jedino su ga zamolili da sve zadrzhi za sebe, da ne bi pukla bruka u porodici i medju poznanicima. nash narod, hebi ga...sramota nije dok se krije...
u medjuvremenu smo prijateljica i ja zajedno posjetile jedno savjetovalishte u nashem kraju; neka vrsta mjeshavine profesionalne pomoci i one dobronamjerne laichke za jedinke tezhe oshtecene po pitanjima ljubavi, seksualiteta i (van)brachnih veza...na pochetku joj je bilo malo nezgodno, ali se nakon kratkog vremena navikla. ne plache vishe onako chesto, a i pochela je opet da redovno jede...strashno sam se bila zabrinula.
moram dodati da mi prijatteljica ne izgleda loshe...toga mishljenja je izgleda bila i mlada dama koja nam se predstavila kao psiholog...haja...pozove ona moju prijateljicu na kafu. kazhe meni, moje prisustvo nije potrebno, shtavishe nepozheljno je, poshto bi moglo usporiti proces rehabilitacije...meni je sve bilo jasno, al nisam ni zucnula, nego se lijepo pokupim.
nemam josh izvjeshtaja sa kafice, ali kad dobijem, trach kakav jesam, sve odmah postiram na forum.
... i tako su zivjeli sretno do kraja zivota te jednom godisnje sa komsijom Srbinom i psihologinjom ucestvovali u gay paradi; Sarajevo edition - Sandzak limited :D :D

p.s. razocaran sam da njegova majka, kako sam u ranijem postu prognozirao, nije upala u komu kad je sve saznala :(

pa dobro, ja sam malo to skratila...al da budem iskrena, bilo je svashta...morali su joj prvo stravu saljevati, pa se malo smirila...haj pogodi shta joj se ukazalo u onom olovu :D:D:D:D
forUMASH

Post by forUMASH »

......eh eto.....sad ste svi generali poslije bitke..... :roll: ......najlakse je sad pametovat...... :D
the_forgotten

Post by the_forgotten »

kako se ova prica razvija...sve vise i vise sam sigurna da je totalna izmisljotina :-)
danas

Post by danas »

:oops:
Sogan

Post by Sogan »

lady midnight wrote:
Sogan wrote:

pa dobro, ja sam malo to skratila...al da budem iskrena, bilo je svashta...morali su joj prvo stravu saljevati, pa se malo smirila...haj pogodi shta joj se ukazalo u onom olovu :D:D:D:D
Nisam dovoljno mastovit da pogodim kakav je oblik poprimilo te tri kile olova sto su joj morali otopiti ali vjerujem da se sjetila svih onih prilika kad joj je sin kao mali probavao njene haljine i sminku, i da majka k'o svaka majka misli da je njena greska sto joj je to bilo samo simpaticno a ne simptomaticno :D :D :D
Lafo Sarajka

#233 Re: da li je moguce odrzhati ovakav brak????

Post by Lafo Sarajka »

.
Last edited by Lafo Sarajka on 14/06/2011 20:54, edited 1 time in total.
lady midnight

Post by lady midnight »

Sogan wrote: Nisam dovoljno mastovit da pogodim kakav je oblik poprimilo te tri kile olova sto su joj morali otopiti ali vjerujem da se sjetila svih onih prilika kad joj je sin kao mali probavao njene haljine i sminku, i da majka k'o svaka majka misli da je njena greska sto joj je to bilo samo simpaticno a ne simptomaticno :D :D :D
kako si znao chovjeche :shock: :shock: :shock: :shock: vidi shta se zheni ukazalo u stravi:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... sc&start=0

:D:D:D
danas

Post by danas »

sta insinuiras ovdje :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

danas wrote:sta insinuiras ovdje :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
pa samo kazhem chovjeku da ga mashta dobro sluzhi i da je pogodio ...ono sa shminkom i haljinicama u djetinjstvu...nishta vishe, majke mi, :roll: :roll: :roll:
nema nikakve duple semantike :D:D:D:D
danas

Post by danas »

nema duple semantike ali ima dupli meaning :D :D :lol: :lol: :lol: :P
Sogan

Post by Sogan »

A sta pak ti insinuiras da Lady insinura?!?!?! Impliciras mi pederlook??? :x :x :x
lady midnight

Post by lady midnight »

Sogan wrote:
A sta pak ti insinuiras da Lady insinura?!?!?! Impliciras mi pederlook??? :x :x :x

eto danas, sad se brani :D:D:D sogan infernale je krenuo u napad :D:D:D
danas

Post by danas »

lady midnight wrote:
Sogan wrote:

ovo ipak prevazilazi moje skromne meta-kognitivne sposobnosti :D :D :D
Sogan

Post by Sogan »

danas wrote:
lady midnight wrote:
Sogan wrote: A sta pak ti insinuiras da Lady insinura?!?!?! Impliciras mi pederlook??? :x :x :x

ovo ipak prevazilazi moje skromne meta-kognitivne sposobnosti :D :D :D
toliko o kvaliteti americkih sveucilista :p

zivjela Krajina! :D
danas

Post by danas »

kad god pomislim da nema gore, eto infre sa sliDZom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sogan

Post by Sogan »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaajjjj Infra, gdje me nadje :lol: :-)

mislim, ne mene, nego @Danas
danas

Post by danas »

Sogan wrote:
mislim, ne mene, nego @Danas
ta sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

InfraRedRidinghood wrote:Image

:oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eh, eh...ovo je bio onaj shto je saljevo stravu :D:D:D:D:D

p.s. deset eura da je titulu ZAREZ prof. steko u zen'ci :D:D:D:D
maccarona

Post by maccarona »

samo da se upisem :oops: :D :D :D
danas

Post by danas »

maccarona wrote:samo da se upisem :oops: :D :D :D
oklen tebe :D :D :D
maccarona

Post by maccarona »

danas wrote:
maccarona wrote:samo da se upisem :oops: :D :D :D
oklen tebe :D :D :D
evo me od prof. suljica :sad: :D :D :D :D
danas

Post by danas »

InfraRedRidinghood wrote:Ah, Lady, ovaj nema šta ne radi, išćeriva džine, šejtane, iblise, liječi vodu u koljenu, zamal' da nadjebe Jakoba Fincija iz oblasti broja funkcija koje obavlja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ali mi se nekako cini da -- uprkos svim ovim silnim sposobnostima -- ovaj ciko nekima od nas ipak nece moci pomoci :oops: :oops:
:D :D :D
lady midnight

Post by lady midnight »

InfraRedRidinghood wrote:Ah, Lady, ovaj nema šta ne radi, išćeriva džine, šejtane, iblise, liječi vodu u koljenu, zamal' da nadjebe Jakoba Fincija iz oblasti broja funkcija koje obavlja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa i sinove pacijentkinja prevodi NA muslimane :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply