Thyl wrote:Pa kad je tako, dajte ljudi da napišemo neku peticiju da Vlada podrži nauĆna istraživanja Izme Guglića!!!!!razbijač_magle wrote:al na stranu to, večeras bio gost na BHT1 u Vijestima u 22 premijer DR.NE.BR. lično ,pa kaze voditeljici: hajte i vi i bilo ko smislite nešto pa ćemo i vas (ko biva stavit u sistem države-nije objasnio sta ovo znači?). kaže ona, pa mogul ja sad počet kopat bilo gdje i vi cete mi dati para? kaže lik, meni je sve dobro što doprinosi,trebali ste vidjet kako se tim ljudima u "dolini" vratio osmjeh. Ali g. premijeru, kaže ona, pa svi znanstvenici kažu da toga tamo nema... A ja kad se lik ufati hvalit, te "i ja sam doktor" (iz SDA večernje škole) te " i ja poštujem kanone nauke" i sl. -znal neko šta mu je to,ti kanoni? ako zna, nek dohaberi ovdje pa da i od nas šta ispane, da se i mi obrazujemo...uz rad ,da ne kazem -kopanje
![]()
![]()
http://www.ekspert.bloger.hr/post/hapliciro/366721.aspx:
Hapliciro
Hapliciro sam kod Vlade dami da para da napišem istoriju izponove satim da je najprvo poćela odnas tojes da najsmo mi stariji od sviha ostali. Reko sam Vladi dase to injemu pravo isplati jer ta nova istorija štoć je ja napisat fata se i njegove bašće koja je pored moje oklen je i poćela. Istorija, a ne bašća. Probo sam haplicirat ikod Vladinog prvog komšije sadruge strane, onog Nurke šupka, alon neće da uniđe u prođekt. Reko samu daje ova nova istorija pravo dobra za biznisa a on crće otsmjeha. Edabogdase zadavio vidće on kad ja napišem daje evolucja poćela odmene izbašće a njegovu zaobišla.
Bosanska piramida Sunca vol.5
-
razbijač_magle
-
Thyl
Dzabe im je i Semketu i Gavrilu, ja navise vjerujem Izmi, on je pravi covjek iz naroda!
http://www.ekspert.bloger.hr/
http://www.ekspert.bloger.hr/
-
razbijač_magle
čekaj malo ba ,u mene se laptop zove CANON, al on nije reko Canon već Kanon?!?!?!walkabout wrote:Canon - engleska rijec, znacenje top !razbijač_magle wrote:kolko sam upratio ovaj bc_chupo je neka vrsta glasnogovrnika za Semu![]()
al na stranu to, večeras bio gost na BHT1 u Vijestima u 22 premijer DR.NE.BR. lično ,pa kaze voditeljici: hajte i vi i bilo ko smislite nešto pa ćemo i vas (ko biva stavit u sistem države-nije objasnio sta ovo znači?). kaže ona, pa mogul ja sad počet kopat bilo gdje i vi cete mi dati para? kaže lik, meni je sve dobro što doprinosi,trebali ste vidjet kako se tim ljudima u "dolini" vratio osmjeh. Ali g. premijeru, kaže ona, pa svi znanstvenici kažu da toga tamo nema... A ja kad se lik ufati hvalit, te "i ja sam doktor" (iz SDA večernje škole) te " i ja poštujem kanone nauke" i sl. -znal neko šta mu je to,ti kanoni? ako zna, nek dohaberi ovdje pa da i od nas šta ispane, da se i mi obrazujemo...uz rad ,da ne kazem -kopanje
![]()
TOPOM, PARDON - KANONOM CU TE GADJAT, MALAAA MOOOOOOJAAAAAA !!!
-
razbijač_magle
ljudi, progledo Gavrilo!seljak_cojek wrote:Jel 'vo i ministar hapliciro?Odluku Vlade je, prema riječima predstavnice ministarstva kulture i sporta Angele Petrović, podržao i inicirao i ministar Gavrilo Grahovac a premijera Brankovića i Vladu će po pitanju Projekta Fondacije podržati i Zavod za zaštitu spomenika.
fakat nam vrijeme za aplicirat. idemo: peticija - akcija - aplikacija. predlažem da se ukljuci i pokret Dosta,jer nam akcija bez njih neće ličit na sve druge uspješne akcije, tj nece izgledat kao da nam je stalo(mogla bi raja još pomislit da se zahebajemo)
-
razbijač_magle
@walkabout i @Thyl
upozoravam vas da me prestaDnete plagirat i to smIjesta! ja sam se prvi sjetio da ironično primjetim da bi bilo grozno kada bi se zatvorila piramida (i sve u svezi s nje) vidi moj drugi post na http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=39664
inače ako ne odustanete mogo bi ja potegnut i za Strazburom. smatrajte se upozorenim
upozoravam vas da me prestaDnete plagirat i to smIjesta! ja sam se prvi sjetio da ironično primjetim da bi bilo grozno kada bi se zatvorila piramida (i sve u svezi s nje) vidi moj drugi post na http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=39664
inače ako ne odustanete mogo bi ja potegnut i za Strazburom. smatrajte se upozorenim
-
Thyl
- Prpa.ba
razbijač_magle wrote:" i ja poštujem kanone nauke" i sl. -znal neko šta mu je to,ti kanoni?
Ne znam je li ovo zajebancija
Postoje i kanoni u umjetnosti, to su neka osnovna pravila koja svi umjetnici postuju
Top se na engleskom pise cannon
-
walkabout
razbijač_magle , nemoj nam zamjerit, matereti, navratijo me onaj moj komsija Nurko, nezahvalnik jedan najobicniji, kolko sam mu samo krtica izbasce iscero.
Prpa, a iti mimo raju, valjal to tako. Mogo bi ti natovarit Vladu, daznas samo kolki mu je bestrzajni cannonn na tavanu. Kofol, neznas jel ovo zajebancija pa nas i ti strucno, da ti nije Semke kaki rodjak.
Idem sad, moram bjezat, naletice mi onaj jaran Chupo, nemere me ocima smislit otkako sam poco strucno pisat ovdije.

Prpa, a iti mimo raju, valjal to tako. Mogo bi ti natovarit Vladu, daznas samo kolki mu je bestrzajni cannonn na tavanu. Kofol, neznas jel ovo zajebancija pa nas i ti strucno, da ti nije Semke kaki rodjak.
Idem sad, moram bjezat, naletice mi onaj jaran Chupo, nemere me ocima smislit otkako sam poco strucno pisat ovdije.
-
Thyl
Walkabout, jel ovo i ti imaš dobre odnose s Vladom?walkabout wrote:razbijač_magle , nemoj nam zamjerit, matereti, navratijo me onaj moj komsija Nurko, nezahvalnik jedan najobicniji, kolko sam mu samo krtica izbasce iscero.
-
walkabout
Ja i Vlada smo kodva oka uglavi.
Znasli ti bolan da smo skupa isli da mlatimo one dripce iz Zlovrhovitica kad su bili dosli u nasle selo kod nasije cura.
Pravo dati kazem, nemoj ovo kasti nikome, jase bijo prepo, bila mi prpa pravo al kad Vlada izvuce svoj bestrzajni, ono se sve razbjeza.
Otad ja znam - sa Vladom si siguran.
Eto, tolko
Znasli ti bolan da smo skupa isli da mlatimo one dripce iz Zlovrhovitica kad su bili dosli u nasle selo kod nasije cura.
Pravo dati kazem, nemoj ovo kasti nikome, jase bijo prepo, bila mi prpa pravo al kad Vlada izvuce svoj bestrzajni, ono se sve razbjeza.
Otad ja znam - sa Vladom si siguran.
Eto, tolko
-
Princess Fiona
Thyl wrote:
Pa kad je tako, dajte ljudi da napišemo neku peticiju da Vlada podrži nauĆna istraživanja Izme Guglića!!!!!![]()
![]()
http://www.ekspert.bloger.hr/post/hapliciro/366721.aspx:
Hapliciro
Hapliciro sam kod Vlade dami da para da napišem istoriju izponove satim da je najprvo poćela odnas tojes da najsmo mi stariji od sviha ostali. Reko sam Vladi dase to injemu pravo isplati jer ta nova istorija štoć je ja napisat fata se i njegove bašće koja je pored moje oklen je i poćela. Istorija, a ne bašća. Probo sam haplicirat ikod Vladinog prvog komšije sadruge strane, onog Nurke šupka, alon neće da uniđe u prođekt. Reko samu daje ova nova istorija pravo dobra za biznisa a on crće otsmjeha. Edabogdase zadavio vidće on kad ja napišem daje evolucja poćela odmene izbašće a njegovu zaobišla.
Osim peticije mogli smo i Izmu na radio da i on trazi pare za svoj prođekt i bašću
http://www.redicecreations.com/radio/20 ... 70708.html
http://www.redicecreations.com/radio/20 ... anagic.mp3
Osmanagic u interview-u za svedski radio, na pitanje kada ce se piramida "otkopat" , odgovara da treba jos 100 miliona dolara za projekat i za kupovinu zemlje oko piramida.
Kako je prosle godine potroseno 500,000 dolara kaze da ce se bez para morati kopat’ jos 200 godina.
Ima jos interesantnih izjava…
Snimili su 9 piramida u Bosni
Naglasava da za razliku od drugih zemalja, kao npr. Egipta gdje trebaju posebne dozvole za rad, posjetu lokaciji, to nije slucaj u istrazivanju piramida u BiH.
Kaze da su osim finansijske pomoci, dobrodosla i pisma podrske
- Alfons Kauders
pusti ba piramidase...pitt wrote:vala bash....mogli bi vi provokatori biti zrtvovani na vrhu piramide....kad s eotkopa ljeta gospodnjeg 35645666 i neke
- pitt
nisam ti ja merhamet.....Alfons Kauders wrote:pusti ba piramidase...pitt wrote:vala bash....mogli bi vi provokatori biti zrtvovani na vrhu piramide....kad s eotkopa ljeta gospodnjeg 35645666 i nekekako ti ih vise nije zao
- Alfons Kauders
ja valapitt wrote:nisam ti ja merhamet.....Alfons Kauders wrote:pusti ba piramidase...pitt wrote:vala bash....mogli bi vi provokatori biti zrtvovani na vrhu piramide....kad s eotkopa ljeta gospodnjeg 35645666 i nekekako ti ih vise nije zao
kako njima nije zao nas
![]()