Ja sam imao irobot romba i malo je reci da nisam bio zadovoljan. Po mom iskustvu namijenjen je za "sterilne prostore", stanove iz kataloga u kojima niko ne zivi, jer je to tip usisivaca kojem moras ocistiti prostor prije nego krene u ciscenje. Jedan dan dodjem kuci nadjem ga zapetljanog o produzni kabl, drugi dan dodjem kuci nasao carapu, zaglavio i ugasio se, a najveci sou program sam dozivio kada sam dosao kuci i nigdje ga, trazimo ga zena, dijete, ja... ma nigdje usisivaca kao da je u zemlju prop'o. Trazili ga pod krevetima, tamo, 'vamo ama nigdje ga nema.. jebaji ga na kraju krajeva pojavice se negdje

i poslije uzaludne potrage za usisivacem pogledam prema nekakvoj slici koja visi na zidu i krajickom oka vidim usisivac. On se uz nekakvu spagu od zavjesa uspeo maltene do plafona i tu se iskljucio, e tu je i zavrsio svoju misiju. Bio je bezobrazno skup, a pri kupovini se cak ni zena nije bunila jer je zamisljala kada god udje da ce zeteci usisanu kucu kad eto ispade da to i bas nije kako predstavljaju reklamama.. cuj to