Ja bih zamolio da se ne vrijedjaju vjerske svetinje jer nije ok._BosanaC wrote:Mozda je i djevica, k'o anamo ona Marijaspijun_KA wrote:karabaja-x wrote:sve su zene kurve, osim moje mame![]()
Tvoja mama je svetica![]()
![]()
![]()
zašto je muškarcima sex najbitiniji u vezi????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
mislim da diskusija ide u pogresnom pravcu...a ono za kurve...jbg to je narodna poslovica i kao takva se ne smije bukvalno shvacati_BosanaC wrote:Inace nisam ovako bezobrazan, ali s obzirom da si i moj komplet zenski rod svrstao u kurve... Nekada treba znati i granicu, pa i kada je zajebancija u pitanju.karabaja-x wrote:badabim badabum, cinjenica je cinjenica...a mamu mi ne diraj_BosanaC wrote: Mozda je i djevica, k'o anamo ona Marija![]()
-
_BosanaC
Sorry ali zene su mi ipak ispred vjerskih svetinja.ninja-san wrote:Ja bih zamolio da se ne vrijedjaju vjerske svetinje jer nije ok._BosanaC wrote:Mozda je i djevica, k'o anamo ona Marijaspijun_KA wrote:![]()
Tvoja mama je svetica![]()
![]()
![]()
-
FFK as Lucy01
Idealna zena je da zna oko pite i oko.....Sogan wrote:nije nama muskarcima bas sve u sexu, bitno je da hanuma zna i pitu razviti
-
FFK as Lucy01
Ja sam stvarno majstor u jednom, a mati mi pitu napravi kad pozelimBumbar wrote:Hm...znaci glavno je da zna oko..oklagije![]()
![]()
-
nocna_ptica24
joj nemogući ste ostavim vas malo i vi ppočnete se tući ccccc.jel ko može normalno odgovarati na temu????? prvo svi nešto kobiva psihologiziraju pa mene napali te vaka sam te onakva..ko da je bitno ko sam i šta sam...nisam ja tema haloooo.sad mi jejasno zasto se kod nas prodaje najvise zute stampe svako bi da zabada nos u tudje zivote pa ste i mene ovdje opecatili ko zlostavljanu i frigidnu...hahaha bože svašta...ja mislia ozbiljno porazgovarati i možda kakvu korist izvući za diplomski a vi svi glumite face kad ste skrivenog identiteta i sve se svodi na omalovažavanje drugih...
hoće li iko odgovoriti na temu?????
molim vas!!!
molim vas!!!
- Bumbar
Trebala si fino reci za sta ti treba i staviti je na nauka i edukacija po naslovom Za diplomski....ovakooo...heh...nocna_ptica24 wrote:joj nemogući ste ostavim vas malo i vi ppočnete se tući ccccc.jel ko može normalno odgovarati na temu????? prvo svi nešto kobiva psihologiziraju pa mene napali te vaka sam te onakva..ko da je bitno ko sam i šta sam...nisam ja tema haloooo.sad mi jejasno zasto se kod nas prodaje najvise zute stampe svako bi da zabada nos u tudje zivote pa ste i mene ovdje opecatili ko zlostavljanu i frigidnu...hahaha bože svašta...ja mislia ozbiljno porazgovarati i možda kakvu korist izvući za diplomski a vi svi glumite face kad ste skrivenog identiteta i sve se svodi na omalovažavanje drugih...
molim vas!!!
-
nocna_ptica24
i na kraju jeli najvazniji i li nije...????
-
nocna_ptica24
ma ja baaaa! ja mislim baš otakako tebe znam i još jednog bliskog ti čovjeka da tako razmišlja cijeli muški rod...prvo sexa pa onda hrane i vode...
-
Majstorinho
ja glasam za sex.Yebo vezu bez kvalitetnog hard core sexa.