How is everything? How was the meeting if you made it? Let me know.
O,x
tempora wrote:Mirc, koliko je star ovaj izvor podataka?mIRCerka wrote:Primalac: Trezor KS 129-101-10000885-31amalka wrote: E, ja sam sad krenula da pitam! Hitno je, pozurite
Svrha uplate: Vanredni prihod
Broj poreznog obveznika> 4200556690000
Vrsta Prihoda: 722751
Opcina: 077
Budzetska organizacija: 2305001
poziv na broj> 01071598/mjesec
Izvor podataka: Brosura djecijeg doma BJELAVE
ovako, MOJ ZADATAK je da postavim broj racuna i tu se moja aktivnost vezano za racun zavrsava!mima wrote:Jeli mislite da ce djeca nesta dobiti sa OVOG racuna????????
mIRCerka wrote:ovako, MOJ ZADATAK je da postavim broj racuna i tu se moja aktivnost vezano za racun zavrsava!mima wrote:Jeli mislite da ce djeca nesta dobiti sa OVOG racuna????????
Ko zeli da uplati, moze ko pojedinac uplatiti koliko hoce, koliko puta hoce...
Sa tog racuna se finansira sve, i komunalije, i hrana i materijali.
Bujrum.
Za ovaj racun se i ne pise PDV broj, ti je ID broj i taj racun sluzi SAMO za uplatu poreza.vektor68 wrote:MIslim da AKO vec uplacujem/o onda treba da ima neki poseban racun (a ne trezor kantonalni) pa svrha bi trebala za OBNOVU -ADAPTACIJU ili kako vec ce formulirati J.U. DJECIJI DOM 'BJELAVE' .
Ovaj racun koji je neveden je u hvb central profit banci, ide na opcinu centar.ono 077
Mislim da djeca sa ovog racuna nece vidjeti neke koristi. Ako me neko ubjedi u suprotno casticu ga .
sto se tice PDV broja i ako se zanemari prvi broj od postiranog No4 kako kazes mirci opet nismo dobili nista pa sam skido zadnju nulu. opet nista
a nema ga ni ovdje http://www.uino.gov.ba/b/Porezi/PDV_obv ... fault.aspx
takodjer pise na broshurivektor68 wrote:MIslim da AKO vec uplacujem/o onda treba da ima neki poseban racun (a ne trezor kantonalni) pa svrha bi trebala za OBNOVU -ADAPTACIJU ili kako vec ce formulirati J.U. DJECIJI DOM 'BJELAVE' .
Ovaj racun koji je neveden je u hvb central profit banci, ide na opcinu centar.ono 077
Mislim da djeca sa ovog racuna nece vidjeti neke koristi. Ako me neko ubjedi u suprotno casticu ga .
sto se tice PDV broja i ako se zanemari prvi broj od postiranog No4 kako kazes mirci opet nismo dobili nista pa sam skido zadnju nulu. opet nista
Upravo tako. Trezor je trezor, i djeca ne moraju nikada vidjeti marke od tog novca. Bilo na racunu marka ili pet miliona dom i djeca ce dobiti iskljucivo onoliko koliko im je propisano da dobiju.vektor68 wrote:MIslim da AKO vec uplacujem/o onda treba da ima neki poseban racun (a ne trezor kantonalni) pa svrha bi trebala za OBNOVU -ADAPTACIJU ili kako vec ce formulirati J.U. DJECIJI DOM 'BJELAVE' .
ukratko...hrusta wrote:mircerka, znam da ti prsti gore, de ba mozesli nam nesto odtipkati sta bi jutros, sta se reklo itd..... nema nesto suncice, osevapices se, de pa nam reci, nece ti niko zamjeriti......
niko nikoga ne tjera da uplati na taj racun.vektor68 wrote:Ja ,vjerojatno i ostali bi zeljeli da, se od tih doniranih novcanih sredstava kupi neka korisna stvar za djecu iz tog doma , jastuk ,krevetac, uticnica itd... nekako mi to ..... al nezelim svasta pisati mogu se ogrijesiti.
Ne, do tada mi moramo napraviti plan aktivnosti koje mi mozemo uraditi i odraditi, i taj gotov prijedlog prezentirati direktoru doma.valterbranisarajevo wrote:Pa dobro, šta je tu je !
Vjerovatno ćemo tek poslije tog planiranog sastanka u maju, kada se sve slegne i kada se vidi šta je od svih tih silnih obećanja koje je direktor dobio ostvareno, a šta je bila šuplja, moći viditi šta je im je to stvarno neophodno i poduzeti mjere.
Ovo je svakako tema pomoci domu LJUBICA IVEZIC.mima wrote:Hebiga............u ovom domu je ipak bila strasna tragedija. Nemoj tako da pises. Meni se srce cijepa radi tih beba.damirm wrote:Provjeri. Necemo valjda cekati neku novu tragediju.
Ne treba cekati sranje, vec se moRe organizovati to prikupljanje odjece igracaka i ostaloga za druge institucije._BosanaC wrote:
Zasto vazda moramo cekati da se desi sranje da bismo onda lijecili posljedice?
Ovo se dogodilo nedavno;mIRCerka wrote:Ovo je svakako tema pomoci domu LJUBICA IVEZIC.mima wrote:Hebiga............u ovom domu je ipak bila strasna tragedija. Nemoj tako da pises. Meni se srce cijepa radi tih beba.damirm wrote:Provjeri. Necemo valjda cekati neku novu tragediju.
Podforum humanitarne akcije puko sirok ko livada, slobodno otvorite temu, pa se moze organizovati recimo prikupljanje odjece i igracaka za druge domove i ustanove.
Nije problem, imamo mjesta na serveru koliko zelite.