Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zato sto sam trenutno potpuno shizofrena po tom pitanju Pa koristim obje varijante
Koja je po tebi pravilnija?
Sad će nam ovi puristi spočitati da ne postoji "pravilnije i više pravilnije..." . Ma šta ja znam, ko da je bitno.
Lady... nemoj sad unositi sjeme sumnje, kad smo se usaglasili.
lady_bug wrote:fakat nema pravila. ja cu se drzati onog prvog i u buducnosti, premda me sada muci, da ne kazem sjebava, nesto drugo: zajebavam/zajebajem, izdajem/izdavam, prodajem/prodavam, dodajem/dodavam
lady_bug wrote:fakat nema pravila. ja cu se drzati onog prvog i u buducnosti, premda me sada muci, da ne kazem sjebava, nesto drugo: zajebavam/zajebajem, izdajem/izdavam, prodajem/prodavam, dodajem/dodavam
Ma ovdje nema nikakve sumnje
mislis sumLje ovo volim najvise cuti, ali i procitati
ja bih ipak da se vratim izvornoj temi i da vas podsjetim na jednu nasu misicu. naime, nakon sto su objavljene njene obnazene fotografije, nesretnica se pozalila na press konferenciji: "ovim cinom, oni su napali na moju integraciju".
Eh, kamo sreće.... Nema tu tog originalnog posta u kojem je ona napisala to "komponentna". Uglavnom je bila neka rasprava i ona kaže: "Nisam komponentna da sudim ko je ----", ne znam tačno šta, sjetit će se Infra.