al` sta ti kazes Minno da ti i ja malo okusamo gradski zivot
Sirok osmijeh i zlatan zub
- cHupjahalic@
ma nemaju nista
...

- cHupjahalic@
kad ti odes do samoposluge ja cu stajati na balkonu i pratiti teMinnela wrote:slazem se,ali moracemo uvijek zajedno po gradu..ja ne smijem sama..znas li ti ista od toga
- tech10
Samo pitaj za Iranski kulturni centar, svako zna. Eh odma' tuJ.Minnela wrote: je li ozbiljno? gdje to tacno dodje? ne razumijem senisam nikad bila u Sarajevu...ja bih se garant tamo izgubila kad bih dosla
..ipak je to metropola..kakav Pariz,kakvo li sto
-
Sogan
prodajem 35 komada majica. fine i kvalitetne, ne rasteze se kragna nakon dva pranja, boja crna, rukavi kratki, 100% cotton
modni detalj: neupadljiv crveni tekst na prsima "Hyresgästförening" (udruzenje stanara)
odlicne kao poklon prijateljima i svojima u matici
cijena 2 SEK ili 1 euro / komad + postarina
potraznja iskljucivo preko pp-a

modni detalj: neupadljiv crveni tekst na prsima "Hyresgästförening" (udruzenje stanara)
-
Pearl
ti se pits zasto to rade.. to je dovoljno da su IN...tech10 wrote:Slabo ces sa tim majicama proci. Koliko sam ja vidio u Sarajevu je IN da se nohaju oni safari prsluci sa jedno 2000 dzepova. Nikad mi nije jasno kako raja znaju sta im je u kojem dzepu, kolko ih ima.
c c c c.. ja ove dijaspore.. nista ne kontate...
- danas
a i ti zagloopio u cafirlookutech10 wrote:Slabo ces sa tim majicama proci. Koliko sam ja vidio u Sarajevu je IN da se nohaju oni safari prsluci sa jedno 2000 dzepova. Nikad mi nije jasno kako raja znaju sta im je u kojem dzepu, kolko ih ima.
-
Sogan
vidis ti sto ti je zlobaMinnela wrote:Sogan wrote:prodajem 35 komada majica. fine i kvalitetne, ne rasteze se kragna nakon dva pranja, boja crna, rukavi kratki, 100% cotton
![]()
![]()
vidi ti frajera kako bi se bogatio na napacenoj dijaspori
..dobio dzaba majice i sad bi ih nama prodavao
..nece moci
![]()
..uostalom,ponesi svojoj rodbini...ionako nisu navikli da bilo sta dobiju od tebe, tako da imas sad priliku da se pokazes u njihovim ocima
![]()
a ja, kad si vec pomenula da ne ispadne da se hvalim samoinicijativno, mojoj rodbini svake godine poklone kupim tako sto ih odvedem u FIS na konfekcijski odjel i rekem: birajte, za cijenu ne pitajte.
-
zmijaIzmaj
samo pare u glavi...kako stoji danas kursna lista