Kriteriji...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
cendlerbing

#226 Re: Kriteriji...

Post by cendlerbing »

Bravo za tebe ako znaš kad je iskren a kad mu je malo više dosadno pa loži postovima. :zoka:
MarlboroGold

#227 Re: Kriteriji...

Post by MarlboroGold »

arzuhal wrote: Nemojte tako griješiti bezveze... Kad god neko, bilo ko, iznese nešto iskreno, nešto je istina koja ga otkriva i potvrđuje, tu se na noge valja ustat, makar se ne slagali i ne bila nam draga ta istina ni sekunde. Sve ostalo je propast i pakao za pojedinca.

A drugo je komunikacija. Treba je čuvati i treba je se čuvati.
Dobro te moonca :mrgreen:
arzuhal

#228 Re: Kriteriji...

Post by arzuhal »

cendlerbing wrote:Bravo za tebe ako znaš kad je iskren a kad mu je malo više dosadno pa loži postovima. :zoka:
E tu onda dolazi komunikacija. A ona treba biti jasna i čista, bez muljanja i prostora za nesporazume, ne treba to niko sebi da pravi... Ili je se kloniti. Samo ne razvijati i dalje nešto bespotrebno ili, često, negativno...

Ložiš? Bez mene, k'o domina. Ili piši otpis 50, k'o u remiju.
Ramzess Veliki

#229 Re: Kriteriji...

Post by Ramzess Veliki »

anchor85 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
moonca wrote:Sta je tu lose.

Zna sta hocu, sta volim..neka kupi...NE smeta mi.

Samo, kako ga natjerati.. :zoka:
Tako sto ga privolis ...
Kako? Cime?
finocom ... finocom ...
moonca

#230 Re: Kriteriji...

Post by moonca »

MarlboroGold wrote:Kupiš mu motor.
:dajba:
..i sta onda... ode se on vozati.... samo jedan tip muskaraca to rade.....a ti nista.. sve dobijesh -a ni sanjala nije ... bez ikakve liste.. :-)

.. :wink:
MarlboroGold

#231 Re: Kriteriji...

Post by MarlboroGold »

moonca wrote:
..i sta onda... ode se on vozati.... samo jedan tip muskaraca to rade.....a ti nista.. sve dobijesh -a ni sanjala nije ... bez ikakve liste.. :-)

Objasniće tebi Ramo zašto.
moonca

#232 Re: Kriteriji...

Post by moonca »

Ramzess Veliki wrote: finocom ... finocom ...
..aha.. natovati ti se na ledja... sto bi rekl moja komsinica Hanka.. :oops: ..
moonca

#233 Re: Kriteriji...

Post by moonca »

MarlboroGold wrote:
moonca wrote:

Objasniće tebi Ramo zašto.
.. :wink: .. sve nam je pokazao... :oops: :lol:
Xavier1

#234 Re: Kriteriji...

Post by Xavier1 »

cendlerbing wrote:
Xavier1 wrote:
cendlerbing wrote:Xavi i na ovoj temi mašta i sanja
To ne ispunjavas nista pa ti krivo? :zoka:
Kao što rekoh...
cendlerbing wrote:Xavi i na ovoj temi mašta i sanja
:(
Nasao sam slicnu tom opisu. :roll:
cendlerbing

#235 Re: Kriteriji...

Post by cendlerbing »

Sličnu :lol:
Ramzess Veliki

#236 Re: Kriteriji...

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:

Monca u pravu si ...

Nisam mislio na motor nego na geste, paznju ...

Bas me sinoc zvao drug, 40 godina svaler, poceo napokon zivjeti sa djevojkom. Pita me za savjet, kaze on ide ranije na posao, ona kasnije. Ustane uvijek prije njega, ovaj put on ustao i zatekne je na vratima ide van u zurbi, a napolju lije kisa, on je pitao gdje ces, odgovorila da je sinoc kupila hljeb i ostavila ga u autu, i da ide da mu donese hljeb za dorucak, a auto 500 metara dalje na parkingu.

Kaze ja mislim da je ona prava. I ja sam mu potvrdio.

Nikome ne treba osoba koja samo na sebe misli i nije se u stanju potruditi da drugoj osobi ucini neko zadovoljstvo. Nikome ne treba proracunata i neiskrena osoba, nikome ne treba osoba koja laze ili muti, nikome ne treba histericna osoba, osoba koja ne zna sta ce od sebe, licemjerna dosadna ...

Treba biti iskljucivo sa osobama koje su insan prije svega, u koje mozes imati povjerenja.

Ove ostale treba ostaviti same sebi.
moonca

#237 Re: Kriteriji...

Post by moonca »

Ramzess Veliki wrote:
Bas me sinoc zvao drug, 40 godina svaler, poceo napokon zivjeti sa djevojkom. Pita me za savjet, kaze on ide ranije na posao, ona kasnije. Ustane uvijek prije njega, ovaj put on ustao i zatekne je na vratima ide van u zurbi, a napolju lije kisa, on je pitao gdje ces, odgovorila da je sinoc kupila hljeb i ostavila ga u autu, i da ide da mu donese hljeb za dorucak, a auto 500 metara dalje na parkingu.

Nikome ne treba osoba koja samo na sebe misli i nije se u stanju potruditi da drugoj osobi ucini neko zadovoljstvo. Nikome ne treba proracunata i neiskrena osoba, nikome ne treba osoba koja laze ili muti, nikome ne treba histericna osoba, osoba koja ne zna sta ce od sebe, licemjerna dosadna ...

Treba biti iskljucivo sa osobama koje su insan prije svega, u koje mozes imati povjerenja.

Ove ostale treba ostaviti same sebi.
To je to. Ne glumi se, osoba reaguje po osjecaju, ako druga strana to 'pokupi' dobro jeste ako ne- baksuz.. :-D sta mu mozesh...
arzuhal

#238 Re: Kriteriji...

Post by arzuhal »

Ramzess Veliki wrote: Nikome ne treba osoba koja samo na sebe misli i nije se u stanju potruditi da drugoj osobi ucini neko zadovoljstvo. Nikome ne treba proracunata i neiskrena osoba, nikome ne treba osoba koja laze ili muti, nikome ne treba histericna osoba, osoba koja ne zna sta ce od sebe, licemjerna dosadna ...
Pa sad... Kad to ovako kažeš... Složio bih se :mrgreen:
Zoya

#239 Re: Kriteriji...

Post by Zoya »

Ramzess Veliki wrote: Monca u pravu si ...

Neće on nju da oženi, ko da gledam.
Vi ste muškarci ovako priglupi pri odabiru žena. Draže su vam one koje će vas (da postite) zajebavati nego dobrice poput ove gore navedene.
Ramzess Veliki

#240 Re: Kriteriji...

Post by Ramzess Veliki »

Zoya wrote:
Ramzess Veliki wrote: Monca u pravu si ...

Neće on nju da oženi, ko da gledam.
Vi ste muškarci ovako priglupi pri odabiru žena. Draže su vam one koje će vas (da postite) zajebavati nego dobrice poput ove gore navedene.
Jasta su ... :roll: Ja jos nisam nasao dobricu kao ta gore opisana ali trazim ... mozda i nadjem. Do sada mrka kapa. Mozda da sam manje proveo za sankom kod Sejfe? :?
arzuhal

#241 Re: Kriteriji...

Post by arzuhal »

A đe tražiš?
ho oponopono

#242 Re: Kriteriji...

Post by ho oponopono »

...i istu tu čupricu speluju te "dobrice"... :pusi2:...kletući sudbu i frajere one manje dobre za njihov ukus te nalijeću na njih vazda ko muhe na govno... dok njupaju sladoled, ližu suze...

...muka neka bude kako ona "loša" ima istog i doslovno ga muze...a ovaj ko pašče za njom leti, a ovoj ni ljeti bar šta ili makar prestupne godine tako dobro da šta uleti...:pusi2:

... dobro staro spominjanje graha, tako valjda im pao, baksuzluk- kokuzluk kad su emocije u pitanju... a sve ostalo ko podmazano im piči u životu...samo tu ljubavnu sramotu sami sebi ne znaju kako gdje i s kime riješiti...kriteriji su im tu, a nikako da im izmili živ insan, njihov san... :pusi2:

Image
Ramzess Veliki

#243 Re: Kriteriji...

Post by Ramzess Veliki »

arzuhal wrote:A đe tražiš?
Pa jasno k'o dan - tamo gdje se i krecem, na gradilistu ili na moto partijima. :lol:
moonca

#244 Re: Kriteriji...

Post by moonca »

--osta ti nezenja...Image
Ramzess Veliki

#245 Re: Kriteriji...

Post by Ramzess Veliki »

moonca wrote:--osta ti nezenja...Image
Ima to i prednosti i mana ... :oops:

Prednost je sto nisi ozenjen ...

... a mana to isto. :?
arzuhal

#246 Re: Kriteriji...

Post by arzuhal »

Ramzess Veliki wrote:
arzuhal wrote:A đe tražiš?
Pa jasno k'o dan - tamo gdje se i krecem, na gradilistu ili na moto partijima. :lol:
:lol:

Pa jes.. :mrgreen:
Ramzess Veliki

#247 Re: Kriteriji...

Post by Ramzess Veliki »

ho oponopono wrote:...samo tu ljubavnu sramotu sami sebi ne znaju kako gdje i s kime riješiti...kriteriji su im tu, a nikako da im izmili živ insan, njihov san... :pusi2:

Image
A kako ce iko ikoga naci Tita ti ... ono kod nas, jel' ... cijeli Balkan ista prica, on bi po kafanama zegaju pjevaljke ona bi da je centar svemira da joj svi povladjuju. Mislim da smo svi otisli na zivcima i postali i nerealni i grabezljivi, daj meni i nek' je meni dobro, jebo ovog drugog.

Zato motor Tito i preporucujem ga i zenama isto tako. I nek pocnu praviti zenske moto partije sa muskim striperima, dobacuju frajerima i fataju ih za dupe. :D
arzuhal

#248 Re: Kriteriji...

Post by arzuhal »

Samo retki nađu retke

Vazda je Đole umio kazat, nemoj džaba...
ho oponopono

#249 Re: Kriteriji...

Post by ho oponopono »

Ramzess Veliki wrote:
ho oponopono wrote:...samo tu ljubavnu sramotu sami sebi ne znaju kako gdje i s kime riješiti...kriteriji su im tu, a nikako da im izmili živ insan, njihov san... :pusi2:

Image
A kako ce iko ikoga naci Tita ti ... ono kod nas, jel' ... cijeli Balkan ista prica, on bi po kafanama zegaju pjevaljke ona bi da je centar svemira da joj svi povladjuju. Mislim da smo svi otisli na zivcima i postali i nerealni i grabezljivi, daj meni i nek' je meni dobro, jebo ovog drugog.

Zato motor Tito i preporucujem ga i zenama isto tako. I nek pocnu praviti zenske moto partije sa muskim striperima, dobacuju frajerima i fataju ih za dupe. :D

...a jebajiga Ramsez Velikanu...ne može se uvijek ni dobiti ono što bi htio...:pusi2:...a naviknu se persone i na svoju samoću, a kad bi da budu opet na tržištu ...onda zajeb se i prilagoditi se jer đe svoje komoditete uskladiti sa novom personom...u startu visi u zraku kurvar je to...ma rospija će me raskućiti...nisam lud da se dajem...pa da se poslije kajem...:pusi2:

...onda na prvu se vala i etiketira ma jok nije ona /on moj tip po njihovome nekome nahođenju...a ako samo zagrebu malo i ispod površine...ko zna jebiga možda otkriju da im baš i paše...no, nikad neće ni saznati...dobro je rekla meni moja mati...ma đe on/ona da valja garant neku falinku ima...moram brzo do hodže da mi usput pogleda...dio sam nekog ogleda...:pusi2:

...otuđenja nikad više...takmičenje u superiornosti na muško-ženskoj relaciji...koje vuče oboje u beznađe, pa poslije dobro nekima dođe i daj šta daš šta se i nađe...

...đe će ona/on tebi pod noge, a ustvari neke umislice ih handre, lom se pravi, iz ničega se vazda drami...pretpostavkom stvara se zid...ko će prije poklopiti koga...zato namah što mu prije noga...:pusi2:

Image
arzuhal

#250 Re: Kriteriji...

Post by arzuhal »

ho oponopono wrote: ...a jebajiga Ramsez Velikanu...ne može se uvijek ni dobiti ono što bi htio...:pusi2:...a naviknu se persone i na svoju samoću, a kad bi da budu opet na tržištu ...onda zajeb se i prilagoditi se jer đe svoje komoditete uskladiti sa novom personom...u startu visi u zraku kurvar je to...ma rospija će me raskućiti...nisam lud da se dajem...pa da se poslije kajem...:pusi2:

...onda na prvu se vala i etiketira ma jok nije ona /on moj tip po njihovome nekome nahođenju...a ako samo zagrebu malo i ispod površine...ko zna jebiga možda otkriju da im baš i paše...no, nikad neće ni saznati...dobro je rekla meni moja mati...ma đe on/ona da valja garant neku falinku ima...moram brzo do hodže da mi usput pogleda...dio sam nekog ogleda...:pusi2:

...otuđenja nikad više...takmičenje u superiornosti na muško-ženskoj relaciji...koje vuče oboje u beznađe, pa poslije dobro nekima dođe i daj šta daš šta se i nađe...

...đe će ona/on tebi pod noge, a ustvari neke umislice ih handre, lom se pravi, iz ničega se vazda drami...pretpostavkom stvara se zid...ko će prije poklopiti koga...zato namah što mu prije noga...:pusi2:
Tačno.
Post Reply