Doris Dragović- najljepši glas Mediterana

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
rikardoreis

Post by rikardoreis »

danas wrote:
zena21 wrote:jao, pravo se zabavih citanjem ove teme :lol: :lol: :lol:

unfuckingbelievable :lol: :lol: :lol:
ja kako ustanem :D prvo pogledaj ovdje :D ama nenadjebivo, svaki dan sve bolje i bolje :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uzivajte...sve ste rekle, u nedostatku drugog, smislenijeg komentara :)
funaki

Post by funaki »

danas wrote:

ja kako ustanem :D prvo pogledaj ovdje :D ama nenadjebivo, svaki dan sve bolje i bolje :D

:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
zena21

Post by zena21 »

rikardoreis wrote:
danas wrote:

Relax, we're on the same side :lol: :lol: :lol:
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

Ja sam dao sve od sebe :D ne mogu vise :lol: :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

Dirty Harry wrote:Ja sam dao sve od sebe :D ne mogu vise :lol: :lol: :lol:
Jel od smijeha :lol: :lol: :lol:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

zena21 wrote:
rikardoreis wrote:
danas wrote: ja kako ustanem :D prvo pogledaj ovdje :D ama nenadjebivo, svaki dan sve bolje i bolje :D

Relax, we're on the same side :lol: :lol: :lol:
Ma, opusten sam bona :) na cijoj god da si strani, mada znajuci neke tvoje postove mogu pretpostavit.

Samo... mislim(ne moram bit u pravu), da nije fer, onako komentarisat, ispada neko izrugivanje obojice i ako cemo realno gledat, to nisam nicim zasluzio...sve ostalo drugima na cast!

Toliko, nista vise, ni manje... :)
zena21

Post by zena21 »

Hey, no offence :?

Nisam nista za tebe rekla niti mislila... Samo mi onaj pokretac teme smijesan do bola... I shega mi da se tema razvila na 10 stranica... Jos jednom, no offence :)
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

zena21 wrote:
ponestaje mi inspiracije :lol: :lol: :lol:

A i tetovazu sam izbrisao :lol: :lol: :lol:
zena21

Post by zena21 »

Dirty Harry wrote:
zena21 wrote:
ponestaje mi inspiracije :lol: :lol: :lol:

A i tetovazu sam izbrisao :lol: :lol: :lol:
Ma samo se ti smij sto vise :lol: :lol: :lol:

Mozda dozivis i 78 :oops: :lol: :lol: :lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

tipična balkanska reakcija..ako se ne slažu s tobom - ismijat će te.. :x :x :oops: ..tužno..tužno..nadam se da ćete i vi jednog dana shvatiti prave vrijednosti i da se nećete stidjeti onoga što ste u stvari vi..jer ako stvari gledate s prave strane..(a ne gledate.. :x :x )..svi smo mi doris..jer ta njena pjesma..ta emocija..je nama svima bliska..puno bliža negoli nekakav edo maajka ili gibonni..da ne pričamo o nekim strancima a'la u2..ili rhcp..ali nama je draže tuđe govno negoli naša španska šnita.. :x :x :x :x :oops:
amalka

Post by amalka »

prleitihi wrote:tipična balkanska reakcija..ako se ne slažu s tobom - ismijat će te.. :x :x :oops: ..tužno..tužno..nadam se da ćete i vi jednog dana shvatiti prave vrijednosti i da se nećete stidjeti onoga što ste u stvari vi..jer ako stvari gledate s prave strane..(a ne gledate.. :x :x )..svi smo mi doris..jer ta njena pjesma..ta emocija..je nama svima bliska..puno bliža negoli nekakav edo maajka ili gibonni..da ne pričamo o nekim strancima a'la u2..ili rhcp..ali nama je draže tuđe govno negoli naša španska šnita.. :x :x :x :x :oops:
Jesi ti fakat ozbiljan, ja sam zbunjena sada :? :D
danas

Post by danas »

dje zapelo :-) :-) :-) :D
Timscho

Post by Timscho »

E, fakat niste normalni!!!

Preletio sam malo po stranicama ove teme i ne mogu da se nacudim da mozete ovoliko razglabati na ovu temu
Sto se tice Doris, tu se nema sta mnogo pametovati. Doris je kraljica, jedna od najboljih macaka na nasim ex-yu-estradama. Kome se ne svidja ili je peder ili je ljubomorna.
Evo sad sam pogledao na youtube-u njen eurovozijski nastup i podsjetio se. Stvarno je bomba!!! I uvijek je bila, otkad sam je prvi put vidio na terasi hotela Nimfa u Zivogoscu prije dvadeset i kusur godina pa sve do danas.
I to sto splitska raja pricaju da ju je je.. ko je stigo, nema veze. Opet je ona macka koju bi svako pozelio. Svaka joj cast!
A Vi koji ovdje nesto pisete pro i kontra Doris, i jos pri tom ulazite u neke intelektualne diskusije mi fakat niste jasni.

Doris je kraljica!!!
sulesavic

Post by sulesavic »

Ko je taj, da prosti¹, Edu, o kojem se prièa da je mu je Prleitihi alter ego?
Neelix

Post by Neelix »

dobro ba aleko jasno je nama da se ti znas ponovo registrovat, al niko nece povjerovat da si neko drugi :D
sulesavic

Post by sulesavic »

A zar ga je oæeralo :(
tech10

Post by tech10 »

Svi smo mi Aleko. :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

SPECIJALNO U GLORINJI - EXSKLUZIVNI INTERVJU SA DORISS BRAGOVIC

Posjetili smo nasu divu, ikonu rvacke estrade u njenom domu u Kaštelima.
Na samom ulazu u luksuznu vilu na početku kamenjara što ide od plinare do starog puta ka Sinju, dočekao nas je njen Tovar Aleco. Dojmila nas je njegova servilnost i ljubaznost. Pokazao nam je dimnjake obližnje tvornice pvc plastike, tvrdeći, citiram:
“Ta je manufaktura u stvari sponzor one čuvene nizozenske nogometne ekipe
PVC Ajndhoven...”
Zovnuo je gazdaricu van i vidjeli smo ju u biloj haljini, ko princeza je bila.
Razgovor smo počeli šalom:

GLORINJA – Ajme, ko princeza ste, Doriss, samo vam fali princ.

DORISS – Ma imam jednog, prestavlja se ka princ...ovi tovar ovdi, vidite ga?

GLORINJA – U redu, možemo li ući u vaš dom? Užeglo ovdi.

DORISS – Haj uniđite, a ti Tovare ostani u ladu i paz da niko ne primiče i naberi smokava gostima. Šta strižeš ušima koji klinac? Budi dobar pa ti možda dam Sise Džibrila, da ga gledaš dok zabija golove na malon ekranu...

Uđemo u prijatnu polutamu sobe i zapodjenemo ozbiljniji razgovor:

GLORINJA - Kako provodite dane ovdi?

DORISS – A, lipo. Čitan onog Varalicu, oni njegov roman “Umbra”, “Fila”,”Puma”, vrag se sad sića kako se ono zove. Inače nemam mira ni ovdi...utvarači dolaze ko cmilje i bosilje, navalili ko Rusi u svemir onomad, pa ih trisnem odbijanjem, da ih ni oni ŠPutin ne mere dić. A umislija ovi moj Tovar Aleco da je moja jubav, gađam ga svim, brokulama, škuljem, srdelama, a on se pomamija i pomamija, vazda mu landara ona stvar da prostiš, počeo ga koristit misto mozga...

GLORINJA – Pa u estradnim kuloarima se šuška da on i nema mozga?

DORISS – Nema, nema, i ja mislila da ima, dok me nije proglasija za prvi glas Mediterana, a budale, čuj glas Mediterana, onomad ni u Uvali borova nisan mogla proć.
U Šiminoj konobi me pobidila neka Ukrainka, ja plisala na štangu dok sam pivala, al đaba...no, Šime me zauzvrat spremija na Evroviziju i tamo san popravila utisak. Ta ti Evroazija velika institucija, Finci čekali 50 godina da pobide, ne bi ni sad da nisu poslali one s mažkarama...džaba i Hakinen..

GLORINJA – Poslije te Vizije si, navodno, kupila i novi auto?

DORISS – Jesan!

GLORINJA – Koji?

DORISS – Nisan.

GLORINJA - ??? Kako to sad? Jesi li kupila auto?

DORISS – Pa jesan, bona.

GLORINJA – Pa kako jesi kad nisi?

DORISS – Pa jesan bona, Nisan.

GLORINJA – Aaaa, sad kažeš da jesi, sad da nisi, izvrćeč riči ko tvoj Tovar onomad na Forumu kod oni Bosanaca...

DORISS – Ma, auto mi se zove NISAN...a krave, isusati (ovo krave je, naravno, samo pomislila) i to Karavan...

GLORINJA – A, tako rici, nisam te svatila odma..

DORISS - Jedna zvizda mog kalibra i triba da ima jeno tako avto...nek judi vide, nisam žalila šoldi...hihihi, svakako nisu moje...Tovar mi dao i uštiidila kad sam prodala onu olupinu Moskvič Aleko..

GLORINJA – A, znači ono su slike s tvog novog albuma iz unutrašjnosti Karavana.Kažu da van je dobar taj novi materijal?

DORISS – Da...potrudila san se sama da napišem tekstove, kompozitori su Čvarko Tomson i Voja Kalašnjikov, aranžmane je uradio Miro Papovka...a na omotu albuma se vidi Tovar u Karavanu...zapravo samo njegova pozamažna pozadina, al i to se proda pod romantiku....hihihi

GLORINJA- Naveče vas viđaju u gradu lipu i umivenu.

DORISS – Ih, navučen crnu aljinu na se, namažem se i drito u grad...ko me ne pogleda zacilo je peder, viruj mi...

GLORINJA – Ovamo u udruzi glazbenika se priča da je tvoj Tovar i peder?

DORISS – Ne bija peder, kad mu ne dam....ima lik te neke frustroacije, kako se već kaže. En mu rupe u Matinoj zidini pa nek ga gura tamo, u škrip nek ga meće, a dala san mu i oni komputer pa nek liči frustracije i na onim SaXovcima, mada su ga i oni provalili da oće samo da me povali..znaš onu staru narodnu: “Nije sve snilo što se babi milo”...hihihii.

GLORINJA – Nemojte tako, pa nije on monstrum...meni ga ža, na momente, nije kriv što je živ..čula sam da čita...slikovnice.

DORISS – Ma i meni je drag nekako, još ko malo dite je osto bez pameti i slušo je laki pop odmalena, ja ga odvikavala: “Jok, bolan, imaš onu glazbu perača pamuka iz Mississurija, bluz nakav, pa imaš rok-oko, pa ba.rok.com i ostali pravci”... ama, sve đaba.... Daval mu da sluša oni grupe VIS Idoli, pa VIS Brioni...i sve tako, al niš...
Romantik je on čisti...odmalena je taki..pa se ja ražalin i pustin ga nekad noću da mi drži sviću dok spavan s onin likovima s estrade...A mom Alecu drago, sve mu suze na oči od romantike...samo stenje i bali: “Jubav, jubav”,... sve dok ga ne oćera ovi moj da prostiš hebač riječima : “ Iš zviri, idi na komputer pa zajebaji raju”.

GLORINJA – A koji to tipovi s tobom vode jubav?

DORISS – Hehe, iman i snimak na oni mobitel, na Nokia 3458VDCF34 model..sve snimaš...bolji mi je snimak u mene neg u Severine.A Nokia u mene radi danju i noću.
A ti moji tipovi su oni poznati kompozitori s estrade:
Nonči Tuljić i Mladen Tutić – Naletila.

GLORINJA- A zar ovaj zadnji nije u Laagu?

DORISS - Ma ni...puste ga krajem tjedna, noćuje u Solinu, a ovo čuti što ču ti sad rić...on konta pobjeć na Katarinske otoke da ga nikad ne nađu...i Tovar će mu pomoč...na svojim leđima će ga prinit preko Mediterana...hihihi pa nek vidi kolik je Mediteran...
neće mu više past na um da me poredi s tim sinjim morem...

GLORINJA – Priča se da ste švrljali i sa čuvenom varalicom među menagerima, Velizarom Čarovskim?

DORISS – Eh, ne bi se sićala...mutno mi to..sićam se čarapa vunenih što sam mu nosila u haps...ma to je jubav bila zbog šoldi...nisan imala para ni singlicu da izdam...moš mislit, pivala sam na terasi Otela “Magbet” za pola jastoga, čašu bevande...i bundu od nerca...

GLORINJA – Šta nam novo spremaš u skoroj budućnosti?

DORISS - Spremam duet s Bonon iz U2...sve to je sredija oni Uliks,
mali Džojsov.
A ne znaš ovo - Bono mi reko da će me štipnut čim sleti, moš mislit, ova muškadija samo na to misli...hihihihi

SVAKA SLUČAJNOST SA STVARNIM OSOBAMA JE SLIČNA!

SAV PRIHOD ZA DJECU IDE OD OBOLJELIH LAŽNIH ROMANTIČARA...

P.S. Ovo nije bilo na račun Dalmatincima ili Hrvatske!
Uostalom, stari mi otud prima penziju :)
Aleko

Post by Aleko »

Svaka čast na trudu! Kapa dole!
Samo tako nastavi. Btw. Full mi se sviđa paralela na relaciji ja - Tovar.
Zadnjim postom dokazao si svu svoju raskoš, malicioznost, maštu...
Drago mi je da razmišljaš o Doris i na ovakav način. U svakom slučaju; pohvalno!
Nemam ja živaca za nadmetanje s tobom, a oni koji šprkuliraju kako sam pod drugim nickom; moram vas razočarat jer ja imam samo ovaj nickname.
rikardoreis; nema te Galaksija!
Last edited by Aleko on 10/03/2007 19:19, edited 1 time in total.
Aleko

Post by Aleko »

Njen zadnji intervju bio je za Slobodnu Dalmaciju, a dala ga je prije 3 mj.!

DOBA ZRELOSTI - MALO JOJ ZA SRIĆU TRIBA---naslov je intervjua sa Doris.

O NOVOM ALBUMU---"Ne mogu vam ništa otkrivati...posljednji album je vrlo važan u mom životu i karijeri...jedini je do sad nastao iz mog neposrednog izbora i dubokog promišljanja o svakoj pjesmi...idem težim putem, al želim sačuvati bit i duh..."

O GLAMURU---"Glamur mi ne fali...Glamur je tiha otmjenost i stoljetna dostojanstvenost...ona ne poznaje buku, zbrku i površnost...stoga glamur na naš način u stvarnosti još ne postoji."

O ŠUŠURU (EX manageru)---"Odmak od Šušura dobro mi je došao...postoji mogućnost da čovjek nikada u potpunosti ne doživi sve ljepote koje su mu se dogodile, ni sve ljude koje je upoznao, a to nije dobro...."

O ONOME NA ČEMU RADI
"Mnogo glazbene radosti....dovršila sam snimanje vrlo zahtjevnog povijesnog mjuzikla KRALJICA KATARINA KOSAČA...ove godine je 25-a obljetnica Međugorskog ukazanja, pa su me gospoda s radio Međugorja angažirali za snimanje pjesme MEĐUGORJE u produkciji Željka Šparmajera...Potom, ovih dana sam dovršila snimanje vrlo posebne pjesme...Na zamolbu mladog tenora Ive Gamulina (Giannia) i producenta Alena Ključe da mu budem gošća na prvom albumu, napravljen je prepjev pjesme MOLITVA (THE PRAYER) u originalnoj izvedbi Andree Bocellija i Celine Dion. Prekrasni hrvatski text napisala je Alka Vuica.

FUCK THE REST; DORIS IS THE BEST!

Post by Aleko »

Image
sulesavic

Post by sulesavic »

Natovario nam se na leða
flora.sa

Post by flora.sa »

prleitihi wrote:
Aleko wrote:Da! Ja jako dobro znam što je estrada i showbiz ali isto tako znam da je tanka granica između estrade i umjetnosti jer nekima je Gibonni umjetnost, a meni pak teška estrada.
ja sam rekao da se više neću javljati..ali moram..porediti umjetnicu kakva je doris..sa nekakvim kvaziumjetnikom kao što je gibonni..koji narodu prodaje muda pod bubrege i piše pjesmuljke tipa "posoljeni zrak i razlivena tinta"..može samo lud čovjek..eto..nadam se da opet neću biti pogrešno shvaćen..doris je institucija na balkanu..ona je nepoderiva..muzička ikona..dalmacija je po njoj poznata..za gibonnija se čulo tek u zadnje 2-3 godine..doris traje već decenijama..kad će taj gibonni nastupati na eurosnogu?..nikad..on je fino upakovani siniša vuco..a doris naša areta frenklin.. :x :x :x :oops:
rece edu koji je jedva cekao da Gibonni izda novi album, i odrzi koncert u rajvoSa :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

florka.. :roll::roll:
Doris Dragovic osobno

Post by Doris Dragovic osobno »

Dragi moji forumasi,

Evo citam mjesecima ove stranice i sad kada ste zavrsili moram vam se obratiti, kao ona u Medjugorju svojedobno.
Aleko ili kako ga nazivate Tovar jeste moj fun no. 1, aktivan i na drugim forumima, narocito na forumu Croatia recordsa gdje mu je nick Ivan (sorry Ivane ali ti ovim samo zelim pokazati da znam da postojis (samo za me) i da cu ja postojati ako treba samo za tebe). Medjutim, iznenadila sam se tvojim povlacenjem pred mojim vrhbosanskim fanovima za koje, pravo da vam recem, nisam ni mislila da su tako upuceni u moj opus. Moja prijateljica Beba Selimovic mi je pricala da se u Aqui cesto pustaju moje pjesme mada mi je i Bahrija uputio zvanicni poziv.
Molim Aleka da vas kontaktira i okupi kao bih vas posle nastupa mogla dzumle povest' u Park princeva.
Post Reply