Više se ne stidim...Njanjavi wrote:Ma stidi se vazdan et, vazdanEuridika wrote:
Pa kud me baš na sabahu postidi?![]()
Evo kad baš hoćeš...
![]()
Umjetnost zavodjenja?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#226 Re: Umjetnost zavodjenja?
- Euridika
- Globalna šefica
#227 Re: Umjetnost zavodjenja?
fatamorgana wrote:Ja umjetniĆki zavodim a da nisam toga ni svjestan!
A kako se to umjetniĆki zavodi?
- fatamorgana
#228 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ma otkud znam, prepisao sam iz naslova teme!Euridika wrote:fatamorgana wrote:Ja umjetniĆki zavodim a da nisam toga ni svjestan!![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#229 Re: Umjetnost zavodjenja?
Cccc... Mislila sam da ćeš biti kreativniji...fatamorgana wrote:Ma otkud znam, prepisao sam iz naslova teme!Euridika wrote:fatamorgana wrote:Ja umjetniĆki zavodim a da nisam toga ni svjestan!![]()
- pukepuke
#230 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ako mu želiš pokazati što ćeš mu raditi, pošalji mu:
- Euridika
- Globalna šefica
#231 Re: Umjetnost zavodjenja?
Odavno nismo pisali ništa na ovu temu, pa rekoh hajde da malo uzburkamo strasti… 
Ja preferiram suptilne načine zavođenja, možda zato što su ovi standardni postali previše klišeizirani, a ja opet nekako više volim originalnost i kreativnost, makar bila i manje direktna i provokativna u odnosu na standard (štono bi se reklo, tipična Vodolija
).
A to bude nešto ovako… Oko muškarca koji mi 'zapadne za oko' počnem lagano plesti tananu paukovu mrežu krenuvši iz vrlo širokog kruga, koji se onda postepeno sužava (u spirali). Poenta ovakvog pristupa je da je „žrtva“ (khm, khm) u pravilu nesvjesna šta se događa skoro sve do samog finiša
(jesam naopaka
). Sa svakom novom iteracijom, kako se smanjuju vidokrug i polje djelovanja, objekt žudnje postaje sve više orijentiran ka meni i zainteresiran za mene. Ovo je slično onom da ja, pri svakom novom krugu kojeg napravim, neprimjetno prikačim muškarcu komadić željeza za odjeću, a oko sebe opašem snažni magnet… muškarac korača prema meni, a ne vidi da je to pod utjecajem magnetnog polja. Kako je dotični sve vrijeme bio nesvjestan da je pod djelovanjem vanjskih faktora, to on sam sebi predočava da je svo zavođenje zapravo plod njegove uspješne taktike (
, kakva zabluda
), stoga mu uvijek prepuštam da posljednji korak prilaženja izvede sam… Tako dobijem zadovoljnog i samopouzdanog muškarca, a čijom zaslugom smo došli do spajanja postaje potpuno nebitno… sve dok je krajnji cilj ispunjen…
Taktika uvijek pali… zakaže jedino ako se ja u nekom momentu predomislim i odustanem… (dešava se i to ponekad
)…
Ja preferiram suptilne načine zavođenja, možda zato što su ovi standardni postali previše klišeizirani, a ja opet nekako više volim originalnost i kreativnost, makar bila i manje direktna i provokativna u odnosu na standard (štono bi se reklo, tipična Vodolija
A to bude nešto ovako… Oko muškarca koji mi 'zapadne za oko' počnem lagano plesti tananu paukovu mrežu krenuvši iz vrlo širokog kruga, koji se onda postepeno sužava (u spirali). Poenta ovakvog pristupa je da je „žrtva“ (khm, khm) u pravilu nesvjesna šta se događa skoro sve do samog finiša
Taktika uvijek pali… zakaže jedino ako se ja u nekom momentu predomislim i odustanem… (dešava se i to ponekad
- Dr Kova
#232 Re: Umjetnost zavodjenja?
fatamorgana wrote:
Ma otkud znam, prepisao sam iz naslova teme!
- Dr Kova
#233 Re: Umjetnost zavodjenja?
Nije loše Euridika 
- Euridika
- Globalna šefica
#234 Re: Umjetnost zavodjenja?
Hvala!Buckethead wrote:Nije loše Euridika
- Dr Kova
#235 Re: Umjetnost zavodjenja?
Da nešto i ja napišem na ovu temu...
Što se tiče zavođenja, zadnji put sam zaveden u knjigu rođenih
- Euridika
- Globalna šefica
#236 Re: Umjetnost zavodjenja?
A jel ovo radiš dok zavodiš ili kad već zavedeš?Otto_13 wrote:Puknes transparent sa njenim imenom na pocetku njene ulice i napises njeno ime i da je najljepsa zena na svijetuEuridika wrote:Odavno nismo pisali ništa na ovu temu, pa rekoh hajde da malo uzburkamo strasti…
Ja preferiram suptilne načine zavođenja, možda zato što su ovi standardni postali previše klišeizirani, a ja opet nekako više volim originalnost i kreativnost, makar bila i manje direktna i provokativna u odnosu na standard (štono bi se reklo, tipična Vodolija).
A to bude nešto ovako… Oko muškarca koji mi 'zapadne za oko' počnem lagano plesti tananu paukovu mrežu krenuvši iz vrlo širokog kruga, koji se onda postepeno sužava (u spirali). Poenta ovakvog pristupa je da je „žrtva“ (khm, khm) u pravilu nesvjesna šta se događa skoro sve do samog finiša(jesam naopaka
). Sa svakom novom iteracijom, kako se smanjuju vidokrug i polje djelovanja, objekt žudnje postaje sve više orijentiran ka meni i zainteresiran za mene. Ovo je slično onom da ja, pri svakom novom krugu kojeg napravim, neprimjetno prikačim muškarcu komadić željeza za odjeću, a oko sebe opašem snažni magnet… muškarac korača prema meni, a ne vidi da je to pod utjecajem magnetnog polja. Kako je dotični sve vrijeme bio nesvjestan da je pod djelovanjem vanjskih faktora, to on sam sebi predočava da je svo zavođenje zapravo plod njegove uspješne taktike (
![]()
, kakva zabluda
), stoga mu uvijek prepuštam da posljednji korak prilaženja izvede sam… Tako dobijem zadovoljnog i samopouzdanog muškarca, a čijom zaslugom smo došli do spajanja postaje potpuno nebitno… sve dok je krajnji cilj ispunjen…
![]()
![]()
Taktika uvijek pali… zakaže jedino ako se ja u nekom momentu predomislim i odustanem… (dešava se i to ponekad)…
- Euridika
- Globalna šefica
#237 Re: Umjetnost zavodjenja?
Otto_13 wrote:Da zavedes naravno . Ruzica pod brisac .Napises njeno ime laticama ruze ili od cokoladica uslikas i posaljes . Ali naravno i kad je zavedes radi te sitne romanticne stvari
Sitni znaci pažnje čine ono suptilno tkanje života...
- klixoris
#238 Re: Umjetnost zavodjenja?
Sjooooj na rende kora....Euridika wrote:Odavno nismo pisali ništa na ovu temu, pa rekoh hajde da malo uzburkamo strasti…
Ja preferiram suptilne načine zavođenja, možda zato što su ovi standardni postali previše klišeizirani, a ja opet nekako više volim originalnost i kreativnost, makar bila i manje direktna i provokativna u odnosu na standard (štono bi se reklo, tipična Vodolija).
A to bude nešto ovako… Oko muškarca koji mi 'zapadne za oko' počnem lagano plesti tananu paukovu mrežu krenuvši iz vrlo širokog kruga, koji se onda postepeno sužava (u spirali). Poenta ovakvog pristupa je da je „žrtva“ (khm, khm) u pravilu nesvjesna šta se događa skoro sve do samog finiša(jesam naopaka
![]()
, kakva zabluda
![]()
![]()
Taktika uvijek pali… zakaže jedino ako se ja u nekom momentu predomislim i odustanem… (dešava se i to ponekad)…
- Euridika
- Globalna šefica
#239 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ne ruši koncepciju...klixoris wrote:Sjooooj na rende kora....Euridika wrote:Odavno nismo pisali ništa na ovu temu, pa rekoh hajde da malo uzburkamo strasti…
![]()
, kakva zabluda
![]()
![]()
![]()
Moramo se malo i opustiti... samo se raja svađa na ozbiljnim temama...
- pukepuke
#240 Re: Umjetnost zavodjenja?
Buckethead wrote:Da nešto i ja napišem na ovu temu...
Euridika i ja se bacamo na detaljnu analizu tvojih postova, da vidimo što voliš, što ne, koje su ti teme zanimljive, itd. Mreža se počinje plesti...
- Euridika
- Globalna šefica
#241 Re: Umjetnost zavodjenja?
pukepuke wrote:Buckethead wrote:Da nešto i ja napišem na ovu temu...
Što se tiče zavođenja, zadnji put sam zaveden u knjigu rođenihStrpi se još malo, brzo će kava u Mirisu dunja, a Euridika i ja smo najaktivnije na ovoj temi, pa kad počnemo zavoditi, nećeš znati jesi li poš'o il' doš'o.
![]()
Euridika i ja se bacamo na detaljnu analizu tvojih postova, da vidimo što voliš, što ne, koje su ti teme zanimljive, itd. Mreža se počinje plesti...![]()
Legenda!
- pukepuke
#242 Re: Umjetnost zavodjenja?
Poznat i kao Konjićev skokOtto_13 wrote:Znaci to ce bit ko Desant na Drvar
- pukepuke
#243 Re: Umjetnost zavodjenja?
Nema tog konjića koji ima šanse protiv dvije kraljiceOtto_13 wrote:Da nazvan po sahovskom potezupukepuke wrote:Poznat i kao Konjićev skokOtto_13 wrote:Znaci to ce bit ko Desant na Drvar
- Euridika
- Globalna šefica
#244 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ako su forumaši u pitanju, Pukepuke i ja možemo i desetoricu izdržati...Otto_13 wrote:Cupava hoces da se kladimo ja i ti da ima ?
- pukepuke
#245 Re: Umjetnost zavodjenja?
Hahahaha, zaboravila sam taj nadimakOtto_13 wrote:Cupava hoces da se kladimo ja i ti da ima ?
- Dr Kova
#246 Re: Umjetnost zavodjenja?
..hajde baš da i to vidim..pukepuke wrote:Buckethead wrote:Da nešto i ja napišem na ovu temu...
Što se tiče zavođenja, zadnji put sam zaveden u knjigu rođenihStrpi se još malo, brzo će kava u Mirisu dunja, a Euridika i ja smo najaktivnije na ovoj temi, pa kad počnemo zavoditi, nećeš znati jesi li poš'o il' doš'o.
![]()
Euridika i ja se bacamo na detaljnu analizu tvojih postova, da vidimo što voliš, što ne, koje su ti teme zanimljive, itd. Mreža se počinje plesti...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#247 Re: Umjetnost zavodjenja?
Ja se neću kladiti, posebno ne s tobomOtto_13 wrote:Jel to sad izazov ? Moze onda vazi opkladaEuridika wrote:Ako su forumaši u pitanju, Pukepuke i ja možemo i desetoricu izdržati...Otto_13 wrote:Cupava hoces da se kladimo ja i ti da ima ?
-
Drinski
#248 Re: Umjetnost zavodjenja?
ma stas kod pshijatra, trazi ti kakvog mladog hecima sebi u dvore ....Euridika wrote: Ja se neću kladiti, posebno ne s tobom. Malo me ove godine sustižu, počinju mi se duplati osobe - od jedne vidim dvije, od dvije jednu...
. Odoh zakazati termin kod psihijatra, valjda dobijem kakvu dobru terapiju...
- KB9
#249 Re: Umjetnost zavodjenja?
dobra prica na prvu je 95% zavodjenja 
- sheilak
#250 Re: Umjetnost zavodjenja?
ma euridika, posveti se svome muzu. meni je tako sexy kad zena zavodi muza.
a otto je svakako pred zenidbom.
a drugi su tako zagorjeli da ih ni ne trebas zavoditi.
a otto je svakako pred zenidbom.
a drugi su tako zagorjeli da ih ni ne trebas zavoditi.