AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
hajd'ba fako,nekurci se ne igras u milanu...sljedaca vam ko romi
-
Kukuruz_Barbe-q
najbolji ovi novopeceni celzijevci, klub bio deseti u ligi 50 godina i sad malo ih ovaj rus " poguro " eto ti njih " vjekovnih navijaca celzija" sa pricama tipa " nije da lazem al sam poceo navijat za celzi prije 5 godina" ajd ba cipar oladi malo eno ti topica a ne vamo , tebi milan ide na qratz, a vidish meni chelsi sa svojim super duper navijacima (cast izuzetcima) koji ce sljedece godine vjerovatno navijat za barcu ako joj dobro krene...pirmin wrote:Sta ih se nakotilo ovih tzv pristasha AC Milana,sad odjednom svi Zabari
..a uz to jos "zavijaju" i za Chelsea,ManU,L`pool ...na kamari
...
Svaka cast izuzecima...prepoznace se
![]()
-
forza milan
ovde fakat ima ljudi koji ne znaju osnovne stvari o fudbalu
pa zar bi bilo pravedno da bayern prodje reala i milana - dvije najvece ekipe u historiji svijeta !!!!!! - zahvaljujuci golovima van buytena i lucia
jer u onoj ekipi je taktika a la nas Baka
moras pobijedit litvaniju da bi iso na svjetsko prvenstvo i igras sa 15 igraca u odbrani
uzdas se da ce barba skocit nakon prekida i dat gol
to moze samo idiot baka i evo ispostavilo se bayernm
samo odbijanci samo nafaka
a milan u LP fakat igra lijepo, cvrsto i nadasve iskusno
finale je milan liverpool jer su te dvije ekipe u LP osjecaju kao doma, a man i pogotovu chelsea kao krme u teheranu
da imalo pratite milan ove sezone ne biste tako pricali
i ko god ima nesto prigovorit prolazu milana - nema veze s fudbalom
pa zar bi bilo pravedno da bayern prodje reala i milana - dvije najvece ekipe u historiji svijeta !!!!!! - zahvaljujuci golovima van buytena i lucia
moras pobijedit litvaniju da bi iso na svjetsko prvenstvo i igras sa 15 igraca u odbrani
finale je milan liverpool jer su te dvije ekipe u LP osjecaju kao doma, a man i pogotovu chelsea kao krme u teheranu
- cyprus
A što Milan igra napadački fudbal (nema, svima uvaljuju po 5 komada)...forza milan wrote:ovde fakat ima ljudi koji ne znaju osnovne stvari o fudbalu
-
kvic
sve je to dio nogometaSir Charles wrote:Poserem te cijelog! Nemoj mi se tako obracati! Ako zelis razgovarati lijepo, bujrum. Inace, ........ u skokovima.Kukuruz_Barbe-q wrote:ne seri matere ti, kontam ja navijacka prepucavanja i zajebancije, al stvarno seres, koji cu ja kurac bajernu kad mu je odbrana ko puter i kad neznaju nabacit kako treba onoj 3 napadaca gore.Sir Charles wrote:Cestitam! Baskakov + ova spanska govna i Milan je u polufinalu... Cestitam jos jednom....
A svako ko je gledao obe utakmice zna da je Baskakov svirao nepostojeci penal, a Inzaghi je dao gol iz ofsajda. A ti sad uradi matematiku
-
kvic
sve vi pricajte , nabit manchester milana, pokazat ce im... ali zaboravljate da je milan ekipa na celu sa njihovim trenerom najbolja za ugusiti neciju igru... milan nije bas neka ekipa ove godine, trenutno s obzirom na godine, za ostvariti dobre rezultate u nizu, ali ovako cekati, odmoriti se za utakmicu dvije u ligi prvaka, kud ces bolje za njih... mogli bi do kraja sa svojim iskustvom i neizostavnom srecom... iskreno volio bi da manchester prodje
-
forza milan
prosle godine svak je govorio kako ce barca rastocit milan u polufinalu
i ko god konta fudbal i ko je posten mora rec da je milan igro super
cak je imo i vise konkretnih pozicija za gol nego barca
da ne spominjemo cisti gol sheve u barceloni koji je ponistio sudija
mogli bi se vi i ove godine ugrist za jezik
da se razumijemo, nisam ja levat i priznam da je man u ovom momentu bolji nego milan
tu nema govora
ali nije to uvijek presudno
da se razumijemo, nisam ja levat i priznam da je man u ovom momentu bolji nego milan
tu nema govora
-
The Realist
Milan može ugušiti igru, ali činjenica je da su stari, a oni u ManU-ui brzi nevjerovatno, ako budu igrali fer, znači bez pregrubih prekršaja, mislim da će Milan biti u VELIKIM problemima. Zagarantovano nije ništa, ali je činjenica da je Milan dosta stara ekipa, što će definitivno predstavljati probleme u sljedećim godinama, jer trebat će u kratkom periodu sve to promijeniti, dok je ManU ekipa u naletu i eno Ronaldo potpisao novi ugovor,s tvara se mir u kući, te će svakome biti teško protiv njih.
-
fczeljo
bas i ja kontam. Milan zna odigrat fantasticno onda kad treba. Pogotovo u gostima. Imaju strasne majstore (Seedorf, Kaka, Inzaghi, Pirlo) koji mogu razbucat bilo koju odbranu. Samo da im onaj Gilardino ne igra.forza milan wrote:prosle godine svak je govorio kako ce barca rastocit milan u polufinalu
tu nema govora
Ima Man Utd mladu i brzu ekipu, al Milano ima strasno iskusnu ekipu koja je ovih polufinala i finala odigrala hejbet. Skoro svi igraci su im igrali makar jedno finale CL, a o polufinalu da i ne govorim.
Helem, FORZA MILAN!
- Better Man
Da se razumjemo, bude li Christiano Ronaldo upola raspoložen kao što zna biti, Milan neće imati nikakve šanse! Nevidim koji to igrać Milana može uštopat Ronalda, izuzev sa se posluži seljačkim i krkanskim potezima, a to je da ga slomi! Milan je prestara ekipa i spora i tu se ne može nositi sa Man. UTD koji ima puno ml+ađu ekipu i izuzetno brzu! Prolazak Milana u Finale bi bio smrt za nogomet, jer ljudi gledaju utakmicu radi golova, a ne koće bolje se zatvoiti i manje primiti golova!
-
Kukuruz_Barbe-q
GattusoBetter Man wrote:Da se razumjemo, bude li Christiano Ronaldo upola raspoložen kao što zna biti, Milan neće imati nikakve šanse! Nevidim koji to igrać Milana može uštopat Ronalda, izuzev sa se posluži seljačkim i krkanskim potezima, a to je da ga slomi! Milan je prestara ekipa i spora i tu se ne može nositi sa Man. UTD koji ima puno ml+ađu ekipu i izuzetno brzu! Prolazak Milana u Finale bi bio smrt za nogomet, jer ljudi gledaju utakmicu radi golova, a ne koće bolje se zatvoiti i manje primiti golova!
nego nije ni taj bajni man utd nevjerovatno mlada ekipa, ono Neville, Scholes , Giggs nit su brzi nit mladi,a ja licno mislim da Milan ih moze dobro zatvorit, naravno najveca opasnost je C. Ronaldo , al to sto kazes, i ako Kaka odigrau top formi uvalice i on par golova, tj. oba tima mora da se cuvaju tih veznjaka ofanzivnih ( giggs ronaldo, seedorf, kaka pirlo)
-
fczeljo
zavisi kako gledas.Better Man wrote:Da se razumjemo, bude li Christiano Ronaldo upola raspoložen kao što zna biti, Milan neće imati nikakve šanse! Nevidim koji to igrać Milana može uštopat Ronalda, izuzev sa se posluži seljačkim i krkanskim potezima, a to je da ga slomi! Milan je prestara ekipa i spora i tu se ne može nositi sa Man. UTD koji ima puno ml+ađu ekipu i izuzetno brzu! Prolazak Milana u Finale bi bio smrt za nogomet, jer ljudi gledaju utakmicu radi golova, a ne koće bolje se zatvoiti i manje primiti golova!
Neko fudbal gleda radi golova, a neko radi poteza i genijalnosti. Kad igraju Kaka, Seedorf, Maldini i Pirlo ja imam osjecaj da jedan drugom loptu dodaju rukom a ne nogom.
Onaj jedan potez Seedorfa ili Pirla meni vrijedi vise neg 7 golova Manchestera.
-
Majstorinho
Ili vise vrijedi od 7 golova Litexafczeljo wrote:
Onaj jedan potez Seedorfa ili Pirla meni vrijedi vise neg 7 golova Manchestera.
- cyprus
Hajd ovi ostali, al INZAGHI.......majstor.........?????????...........jel ozbiljno misliš........?????fczeljo wrote:bas i ja kontam. Milan zna odigrat fantasticno onda kad treba. Pogotovo u gostima. Imaju strasne majstore (Seedorf, Kaka, Inzaghi, Pirlo) koji mogu razbucat bilo koju odbranu. Samo da im onaj Gilardino ne igra.forza milan wrote:prosle godine svak je govorio kako ce barca rastocit milan u polufinalu
tu nema govora
ali nije to uvijek presudno![]()
Ima Man Utd mladu i brzu ekipu, al Milano ima strasno iskusnu ekipu koja je ovih polufinala i finala odigrala hejbet. Skoro svi igraci su im igrali makar jedno finale CL, a o polufinalu da i ne govorim.
Helem, FORZA MILAN!
-
noviprimitivac
nadji na internetu istoriju pipa pa vidi gdje je sve igrao i koliko se golova nadavaocyprus wrote:Hajd ovi ostali, al INZAGHI.......majstor.........?????????...........jel ozbiljno misliš........?????fczeljo wrote:bas i ja kontam. Milan zna odigrat fantasticno onda kad treba. Pogotovo u gostima. Imaju strasne majstore (Seedorf, Kaka, Inzaghi, Pirlo) koji mogu razbucat bilo koju odbranu. Samo da im onaj Gilardino ne igra.forza milan wrote:prosle godine svak je govorio kako ce barca rastocit milan u polufinalu
tu nema govora
Helem, FORZA MILAN!
-
The Realist
Ronaldo, Rooney, Fletcher, Ferdinand, Evra, Heinze (ova trojica su odbrambeni, iako ne premladi, mogu još 4-5, ako ne i više izvrsnih godina dati), Rossi i Pique bi se trebali vratiti i tako dalje, a.B.d., Smith je mlad, rezervni golmani mladi, a kako stvari stoje, trebali bi postati jako dobri, iako već i jesu (mada eto, primaju golove od golmanaKukuruz_Barbe-q wrote:Gattuso![]()
nego nije ni taj bajni man utd nevjerovatno mlada ekipa, ono Neville, Scholes , Giggs nit su brzi nit mladi,a ja licno mislim da Milan ih moze dobro zatvorit, naravno najveca opasnost je C. Ronaldo , al to sto kazes, i ako Kaka odigrau top formi uvalice i on par golova, tj. oba tima mora da se cuvaju tih veznjaka ofanzivnih ( giggs ronaldo, seedorf, kaka pirlo)
A vidi Milan, obrnuta situacija, i ako to ne promijene ubrzo, sigurno će imati problema.
-
The Realist
Za Inzaghi-ja, taj izgleda smotan do bola, samo se valja, prgav je, ne zna driblati, ne zna pucati, ali zna dati gol, pa kakav god da je gol, gol je, te ga to čini majstorom svog zanata!!
-
fczeljo
najozbiljnije!cyprus wrote:Hajd ovi ostali, al INZAGHI.......majstor.........?????????...........jel ozbiljno misliš........?????fczeljo wrote:bas i ja kontam. Milan zna odigrat fantasticno onda kad treba. Pogotovo u gostima. Imaju strasne majstore (Seedorf, Kaka, Inzaghi, Pirlo) koji mogu razbucat bilo koju odbranu. Samo da im onaj Gilardino ne igra.forza milan wrote:prosle godine svak je govorio kako ce barca rastocit milan u polufinalu
tu nema govora
Helem, FORZA MILAN!
pogledaj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Filippo_Inzaghi
Kad neko na 456 utakmica zabije 222 gola, ne mogu a da ga ne nazovem majstorom. U europskim kupovima 89 utakmica i 55 golova. Za reprezentaciju 53 utakmice 23 gola. Prvi igrac koji je postigo dva hettrika u ligi sampiona. Najbolji talijanski strijelac u euro takmicenjima svih vremena. Sta sad kazes?
Jos kakve je sve povrede imo i kolko je odsustvovo (skoro 2 godine), ovo je se moze nazvati fenomenalnim igracem.
Mislio sam da je covjek otpisan, al kad sam vidio kako hladno lobova Kahna...
- cyprus
Da slučajno igra za Empoli, sumnjam da bi ga ko nazvo fenomenalnim, ali kako igra za "veličanstveni" Milan, eee onda ispada da je poslat s neba.fczeljo wrote:najozbiljnije!cyprus wrote:Hajd ovi ostali, al INZAGHI.......majstor.........?????????...........jel ozbiljno misliš........?????fczeljo wrote: bas i ja kontam. Milan zna odigrat fantasticno onda kad treba. Pogotovo u gostima. Imaju strasne majstore (Seedorf, Kaka, Inzaghi, Pirlo) koji mogu razbucat bilo koju odbranu. Samo da im onaj Gilardino ne igra.![]()
Helem, FORZA MILAN!
pogledaj:
Kad neko na 456 utakmica zabije 222 gola, ne mogu a da ga ne nazovem majstorom. U europskim kupovima 89 utakmica i 55 golova. Za reprezentaciju 53 utakmice 23 gola. Prvi igrac koji je postigo dva hettrika u ligi sampiona. Najbolji talijanski strijelac u euro takmicenjima svih vremena. Sta sad kazes?
Jos kakve je sve povrede imo i kolko je odsustvovo (skoro 2 godine), ovo je se moze nazvati fenomenalnim igracem.
PS Sjeća li se ko Daria Hubnera (Piacenza i Brescia)? On nije imo sreću za završi u Milanu, al je garantujem bio bolji nego što je Filipo.
-
fczeljo
jarane, kako se pippo izborio da igra u Milanu? Jel mozda od rodjenja u Milanu? Posrecilo mu se?:lol: Sumnjam da Berlusconi i Moggi biraju igrace na srecu.
Igro ti je Pippo u Veroni, Piacenzi, Leffeu, Parmi, Atalanti pa onda u Juventusu i na kraju u Milanu. Valjalo je u Piacenzi i Atalanti bit prvi strijelac lige, pa doci u Juventus i Milan.
Igro ti je Pippo u Veroni, Piacenzi, Leffeu, Parmi, Atalanti pa onda u Juventusu i na kraju u Milanu. Valjalo je u Piacenzi i Atalanti bit prvi strijelac lige, pa doci u Juventus i Milan.
-
noviprimitivac
što će ti ovo pod navodnicima veličanstveni Milan???cyprus wrote:Da slučajno igra za Empoli, sumnjam da bi ga ko nazvo fenomenalnim, ali kako igra za "veličanstveni" Milan, eee onda ispada da je poslat s neba.fczeljo wrote:najozbiljnije!cyprus wrote: Hajd ovi ostali, al INZAGHI.......majstor.........?????????...........jel ozbiljno misliš........?????
pogledaj:
PS Sjeća li se ko Daria Hubnera (Piacenza i Brescia)? On nije imo sreću za završi u Milanu, al je garantujem bio bolji nego što je Filipo.
Dario Hubner,pa ako počenmo sa takvom pričom,onda bio N.Vazda davao golove ko na traci ali yebiga.....
-
forza milan
pa vi pricate kao je milan stara ekipa ima 5 godinaThe Realist wrote:Ronaldo, Rooney, Fletcher, Ferdinand, Evra, Heinze (ova trojica su odbrambeni, iako ne premladi, mogu još 4-5, ako ne i više izvrsnih godina dati), Rossi i Pique bi se trebali vratiti i tako dalje, a.B.d., Smith je mlad, rezervni golmani mladi, a kako stvari stoje, trebali bi postati jako dobri, iako već i jesu (mada eto, primaju golove od golmanaKukuruz_Barbe-q wrote:Gattuso![]()
nego nije ni taj bajni man utd nevjerovatno mlada ekipa, ono Neville, Scholes , Giggs nit su brzi nit mladi,a ja licno mislim da Milan ih moze dobro zatvorit, naravno najveca opasnost je C. Ronaldo , al to sto kazes, i ako Kaka odigrau top formi uvalice i on par golova, tj. oba tima mora da se cuvaju tih veznjaka ofanzivnih ( giggs ronaldo, seedorf, kaka pirlo), ali valjda se ne ponovi više), Carrick isto tako! Ostali koji trebaju doći, Hargreaves, Bale, te svi ostali, ala Nani, Ribery, Torres, su mladi, znači samo ulažu u mlade (dovoljno mlade) igrače, tačno ciljano za određenu poziciju. Naravno, neće svi ovi doći, ali uglavnom u zadnje vrijeme kupuju pametno. Ovi stari što si nabrojao, pa naravno da mora biti i njih, ali koliko ih je trojica, plus golman, to je izvrsno, jer uvijek ima neko sa iskustvom tu.
A vidi Milan, obrnuta situacija, i ako to ne promijene ubrzo, sigurno će imati problema.
a ko je to bolji od milana u LP u zadnjih 5 god???
niko!!!!!
svake godine bar cetvrt finale.
a meni je bas simpaticno sto nisu mladi.
zar nije fora gledat maldinija i costacurtu koji su 89. osvojili kup prvaka
meni je to bas cool
to su posljednje legende predstavnici starinskog fudbala
a sjetite se kako je man izbacip lille - jedva!!!
ako se lille mogo nosit s njima nemojte bit djeca pa pricat da milan nema sta trazit
ne kazem da ce ih milan izbacit ali ce bit ravnopravan sigurno
a sto se tice pipa
ja sam poludio kad je doso u milan, bilo mi krivo
no poslije utakmice protiv ajaxa u cetvrtfinalu LP 2003. kad su osvojili LP za mene je majstor i ne mogu mu prigovorit taman da ofula prazan go 3 puta na istoj utakmici
samo radi tekme s ajaxom
mislim da ce te se sjetiti te tekme