Vrijedi li pokusati ponovo...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

E dadulle kralj si majkemi mile,nisam ni usao u kucu odmah sam na internet da vidim sta ima:)Uglavnom sve se svodi na to da ne vrijedi pokusati ponovo nego vrijedi ali sa drugom jer miner jednom grijesi....
Neelix

Post by Neelix »

mislis deminer :D
Zhaba

Post by Zhaba »

mrchaa10 wrote:Ovaj zadnji komentar je jedan od jacih koje sam procitao:)
Pa sta ja znam ono u krevetu imas nekog ko zna gdje,kad i akko da uradi i sad je pitanje hoce li doci jedna kao ona al vrijeme ce pokazati svoje.....
pa ako Bog da nece...mislim trebo bi se nadati da ne dodje jos jedna koja te levati ;)
Nego ako je ona mogla shvatiti sta ti se dopada shvatit ce i svaka druga. Naravno treba vremena. Gledaj ti nekoga naci ko te postuje i voli a zadovoljiti i nije neki problem 8-) :D
dadulle

Post by dadulle »

kralju moj,ti od sad pamet u glavu,nikakvo placanje stana i nikakvo davanje kljuceva od auta.
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Iskreno to placanje i slicne stvari su najmanji problem ali kroz vase komentare sam shvatio da ona stvarno nije postovala ni cijenila sve sto sam joj pruzao a zelio sam tako jednostavnu stvar,ljubav,postovanje i paznju...
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Iskreno......kutarisi se tog baksuza (sto kaze moja majka) i to sto prije...... :oops: .....Sta ce ti neko kome ocigledno nije stalo do tebe i kome si ti broj 2.......nadji sebi djevojku koja ce te voliti i koja ce ti poklanjati paznju neovisno od neke materijalne koristi........

I sta bolan fali sto ti je 30 godina? :? ....ko da ti je neko odstamp'o rok trajanja na celu, pa te sad to nesto sputava da zivis.....ma kakvi......mlad si, imas jos fore za zenidbu koliko hoces.......

hajd' zivjeli..... :D
Zhaba

Post by Zhaba »

dacina_curica wrote:Iskreno......kutarisi se tog baksuza (sto kaze moja majka) i to sto prije...... :oops: .....Sta ce ti neko kome ocigledno nije stalo do tebe i kome si ti broj 2.......nadji sebi djevojku koja ce te voliti i koja ce ti poklanjati paznju neovisno od neke materijalne koristi........

I sta bolan fali sto ti je 30 godina? :? ....ko da ti je neko odstamp'o rok trajanja na celu, pa te sad to nesto sputava da zivis.....ma kakvi......mlad si, imas jos fore za zenidbu koliko hoces.......

hajd' zivjeli..... :D
jos najmanje 2 godine :P :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Tako je Froshi........ :D :D .......mrchaa, slusaj Zabicu, plaho pametno zbori...... :D
Sogan

Post by Sogan »

Marchaa, evo vec deseta stranica, mrsko mi citati, ali nadam se da ti je neko vec ukazao na vrlo realnu mogucnost da si na putu da zaprosis sponzorusu? :-)
chudna

Post by chudna »

Inace ne pratim sapunice ali na ovo sam se pravo navukla. Jedva cekam slijedeci potez :D.
Procitala sam marljivo svih 10 stranica :D
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Heheheheh sapunica heheheheh...
E svaka cast,znam da je istina bolna i polako je pokusavam shvatiti i krenuti dalje jer vjerujte (bar ja tako mislim nakon vasih savjeta) da moram nastaviti cijenit sebe i da se ne prostirem ko otirac jer nece mi nikad izaci iz moje glavuce njene rijeci tipa kao kad prekine i onda PA DAJ BUDI MUSKO ...Hmmm
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

mrchaa10 wrote:Iskreno to placanje i slicne stvari su najmanji problem ali kroz vase komentare sam shvatio da ona stvarno nije postovala ni cijenila sve sto sam joj pruzao a zelio sam tako jednostavnu stvar,ljubav,postovanje i paznju...
Jednom me prijatelj pita sta ocekujem od muskarca s kojim bih bila u vezi,odgovorih:" Ne trazim puno,samo da me voli jednako kako bih ja njega voljela",a on mi kaze da je to najvise sto mogu traziti i da trazim previse! Ne znam da li je previse,ali se ne bih zadovoljala sa nekom manjom kolicinom ljubavi,tj.ne bih bila s nekim samo da nekog imam...Ne znam koliko sam bila jasna mrcho,ali povuci rucnu,i batali tu svoju bivsu. KO voli - ne vara,to je moje misljenje.A ako je bila u stanju prevariti te-OPET CE. Mozes li zivjeti da tom mislju,da uvijek kada odes ona mozda ima nekog drugog???
iva24

Post by iva24 »

nema od toga nista, i sto prije shvatis to, bolje za tebe!! Na zalost, vise njenu, nego tvoju, jer ona je ta koja gubi ovdje, ne ti... Glavu gore, i samo naprijed, toliko puno lijepih zena je oko tebe, koje mozda, za razliku od nje zasluzuju ono sto im ti mozes pruziti! :):):)
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Jutros sam otisao do kluba posto imamo slobodno i dosao je paket sa stvarima koji sam narucio preko sponzora tj adidasa za nju i u momentu sam blokirao pa se pitam sta da radim sa stvarima kao i sa prstenom....
amrino

Post by amrino »

mrchaa10 wrote:Jutros sam otisao do kluba posto imamo slobodno i dosao je paket sa stvarima koji sam narucio preko sponzora tj adidasa za nju i u momentu sam blokirao pa se pitam sta da radim sa stvarima kao i sa prstenom....
Evo ja se nudim da te olaksam tih muka- daj meni sve!!! :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Te stvari sto si narucio pokloni nekoj dragoj osobi,(sestri,rodici),a prsten...Ne znam,prodaj ga...Nedo ti bog da njoj poklonis ista od toga!!! Beri pamet!
iva24

Post by iva24 »

ma daaaaaaaaaaaaaaaj.... treba te prebiti ako razmisljas o tome da joj das sve to! trenerku mozes ajd... al prsten???
prodaj ga!!!
Zhaba

Post by Zhaba »

amrino wrote:
mrchaa10 wrote:Jutros sam otisao do kluba posto imamo slobodno i dosao je paket sa stvarima koji sam narucio preko sponzora tj adidasa za nju i u momentu sam blokirao pa se pitam sta da radim sa stvarima kao i sa prstenom....
Evo ja se nudim da te olaksam tih muka- daj meni sve!!! :D
hahaha legendoooo :lol: sta ces raditi??? jos pitas ??? ma zapali i gledaj kako gori bolje ces se osjecati ;) ako to neces ima sigurno neko u BiH ko bi se radovao paketicu a prsten nista vrati ako mozes, ako ne prodaj ;) sasvim jednostavno rjesenje :D
Neelix

Post by Neelix »

pokloni ivi :D
iva24

Post by iva24 »

dragi neelix, nemoj tako... mi ovdje nismo materijalisti :shock:
otherside

Post by otherside »

Mrcho, ozeni ti nju.
Vidis da volis da se blokiras i budes u dilemi, trilemi i tako a ona ti je idealna cura da ti zivot bude vazda zanimljiv.
Nemoj sta zamjeriti...
mrchaa10

Post by mrchaa10 »

Ma stvari sam uzeo i stoje mi u kuci a prsten ne mogu vratit posto sam ga kupio u drugoj drzavi tacnije Atini.Otherside jedan jedini si ozenit cu je ahaaa...:)
Nisam ni bio svjestan njenog ponasanja prema meni dok mi vi niste ukazali na to i hvala vam puno...
Zhaba

Post by Zhaba »

mrchaa10 wrote:Ma stvari sam uzeo i stoje mi u kuci a prsten ne mogu vratit posto sam ga kupio u drugoj drzavi tacnije Atini.Otherside jedan jedini si ozenit cu je ahaaa...:)
Nisam ni bio svjestan njenog ponasanja prema meni dok mi vi niste ukazali na to i hvala vam puno...
ma jah liebe macht blind 8-) :D
iva24

Post by iva24 »

nista mrchaa, samo se nemoj dati tako lako svojim osjecanjima, jer ovaj put nisu dobra za tebe ;) kao sto rekoh, glavu gore, pozitivne misli all day long, i zapocni nove pohode! A ja ti želim sreću! ;)
Neelix

Post by Neelix »

.....i ako nisi primjetio, ima ovdje jedna plavka, 24 joj godine, iva, ma bomba, taman za tebe :D :D :D :D :D
Post Reply