Vrijedi li pokusati ponovo...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zhaba
pa ako Bog da nece...mislim trebo bi se nadati da ne dodje jos jedna koja te levatimrchaa10 wrote:Ovaj zadnji komentar je jedan od jacih koje sam procitao:)
Pa sta ja znam ono u krevetu imas nekog ko zna gdje,kad i akko da uradi i sad je pitanje hoce li doci jedna kao ona al vrijeme ce pokazati svoje.....
Nego ako je ona mogla shvatiti sta ti se dopada shvatit ce i svaka druga. Naravno treba vremena. Gledaj ti nekoga naci ko te postuje i voli a zadovoljiti i nije neki problem
- dacina_curica
Iskreno......kutarisi se tog baksuza (sto kaze moja majka) i to sto prije......
.....Sta ce ti neko kome ocigledno nije stalo do tebe i kome si ti broj 2.......nadji sebi djevojku koja ce te voliti i koja ce ti poklanjati paznju neovisno od neke materijalne koristi........
I sta bolan fali sto ti je 30 godina?
....ko da ti je neko odstamp'o rok trajanja na celu, pa te sad to nesto sputava da zivis.....ma kakvi......mlad si, imas jos fore za zenidbu koliko hoces.......
hajd' zivjeli.....
I sta bolan fali sto ti je 30 godina?
hajd' zivjeli.....
-
Zhaba
jos najmanje 2 godinedacina_curica wrote:Iskreno......kutarisi se tog baksuza (sto kaze moja majka) i to sto prije...........Sta ce ti neko kome ocigledno nije stalo do tebe i kome si ti broj 2.......nadji sebi djevojku koja ce te voliti i koja ce ti poklanjati paznju neovisno od neke materijalne koristi........
I sta bolan fali sto ti je 30 godina?....ko da ti je neko odstamp'o rok trajanja na celu, pa te sad to nesto sputava da zivis.....ma kakvi......mlad si, imas jos fore za zenidbu koliko hoces.......
hajd' zivjeli.....
- dacina_curica
Tako je Froshi........
.......mrchaa, slusaj Zabicu, plaho pametno zbori...... 
-
mrchaa10
Heheheheh sapunica heheheheh...
E svaka cast,znam da je istina bolna i polako je pokusavam shvatiti i krenuti dalje jer vjerujte (bar ja tako mislim nakon vasih savjeta) da moram nastaviti cijenit sebe i da se ne prostirem ko otirac jer nece mi nikad izaci iz moje glavuce njene rijeci tipa kao kad prekine i onda PA DAJ BUDI MUSKO ...Hmmm
E svaka cast,znam da je istina bolna i polako je pokusavam shvatiti i krenuti dalje jer vjerujte (bar ja tako mislim nakon vasih savjeta) da moram nastaviti cijenit sebe i da se ne prostirem ko otirac jer nece mi nikad izaci iz moje glavuce njene rijeci tipa kao kad prekine i onda PA DAJ BUDI MUSKO ...Hmmm
- new_jazzWa
Jednom me prijatelj pita sta ocekujem od muskarca s kojim bih bila u vezi,odgovorih:" Ne trazim puno,samo da me voli jednako kako bih ja njega voljela",a on mi kaze da je to najvise sto mogu traziti i da trazim previse! Ne znam da li je previse,ali se ne bih zadovoljala sa nekom manjom kolicinom ljubavi,tj.ne bih bila s nekim samo da nekog imam...Ne znam koliko sam bila jasna mrcho,ali povuci rucnu,i batali tu svoju bivsu. KO voli - ne vara,to je moje misljenje.A ako je bila u stanju prevariti te-OPET CE. Mozes li zivjeti da tom mislju,da uvijek kada odes ona mozda ima nekog drugog???mrchaa10 wrote:Iskreno to placanje i slicne stvari su najmanji problem ali kroz vase komentare sam shvatio da ona stvarno nije postovala ni cijenila sve sto sam joj pruzao a zelio sam tako jednostavnu stvar,ljubav,postovanje i paznju...
-
iva24
nema od toga nista, i sto prije shvatis to, bolje za tebe!! Na zalost, vise njenu, nego tvoju, jer ona je ta koja gubi ovdje, ne ti... Glavu gore, i samo naprijed, toliko puno lijepih zena je oko tebe, koje mozda, za razliku od nje zasluzuju ono sto im ti mozes pruziti!
:):)
-
amrino
Evo ja se nudim da te olaksam tih muka- daj meni sve!!!mrchaa10 wrote:Jutros sam otisao do kluba posto imamo slobodno i dosao je paket sa stvarima koji sam narucio preko sponzora tj adidasa za nju i u momentu sam blokirao pa se pitam sta da radim sa stvarima kao i sa prstenom....
- new_jazzWa
Te stvari sto si narucio pokloni nekoj dragoj osobi,(sestri,rodici),a prsten...Ne znam,prodaj ga...Nedo ti bog da njoj poklonis ista od toga!!! Beri pamet!
-
Zhaba
hahaha legendooooamrino wrote:Evo ja se nudim da te olaksam tih muka- daj meni sve!!!mrchaa10 wrote:Jutros sam otisao do kluba posto imamo slobodno i dosao je paket sa stvarima koji sam narucio preko sponzora tj adidasa za nju i u momentu sam blokirao pa se pitam sta da radim sa stvarima kao i sa prstenom....
-
mrchaa10
Ma stvari sam uzeo i stoje mi u kuci a prsten ne mogu vratit posto sam ga kupio u drugoj drzavi tacnije Atini.Otherside jedan jedini si ozenit cu je ahaaa...
Nisam ni bio svjestan njenog ponasanja prema meni dok mi vi niste ukazali na to i hvala vam puno...
Nisam ni bio svjestan njenog ponasanja prema meni dok mi vi niste ukazali na to i hvala vam puno...
-
Zhaba
ma jah liebe macht blindmrchaa10 wrote:Ma stvari sam uzeo i stoje mi u kuci a prsten ne mogu vratit posto sam ga kupio u drugoj drzavi tacnije Atini.Otherside jedan jedini si ozenit cu je ahaaa...