Tarik Filipovic je...

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply

Tarik Filipovic, k'o covjek, je...

...super!
67
65%
...govno!
36
35%

Total votes: 103

SaraLe

Post by SaraLe »

PITARKA_SA wrote:
SaraLe wrote:
PITARKA_SA wrote:nek namaze glavu vezelinom da lakse udje
Ko neki iz "metropole" :oops:
kakve veze im on sa metropolom ili provincijom?
Pa zato sto vecina pljuje po njemu, samo zato sto je iz Zenice "provincije" :zzzz:
Better Man

Post by Better Man »

Tarik Filipović je jedna potpuno normalna osoba! Tip je otišao u Zagreb da se školuje i uspio je da završi Akademiju scenskih umjetnosti, kao i da u svom poslu postigne odlične rezultate. Možda je malo bolji kao voditelj Milijunaša, nego glumac (tu tek treba da dobije pravu ulogu), ne bitno, važno je da je sve u svom životu postigao učenjem znanjem i svojim radom i da mu niko ništa nije servirao kao gotovo na pladnju! Bolesnike koji ga ovdje napadaju bih pitao šta su oni u svom životu napravili, osim vjerovatno spavanja do podne i razmišljnja gdje će izaći na kafu! Neomaložava se samo Tarik Filipović, već i drugi koji su otišli postalčli istinske zvijezde u Evropi i svijetu, npr. Goran Bregović, koji je u svijetu jako cijenjen i ugledan kao muzičar i ja mu ništa ne zamjeram, možda je jedino trebao da se oglasi u ratu i osudi režim Miloševića, ali to uopće ne može umanjiti njegov rad i sve što je postigao u životu! Takvom čovjeku nije bilo mjestu u ratnom Sarajevu, jer šta je mogao uraditi osim razmišljati da li će ga pogoditi granata i da gledano sa profesije kojom se bavi potpuno propadne i završi na margini zbivanja kao mnogi koji su ostali ovdje!
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Ma ok je Tarik....Očito se snašao, ma šta mi o tome mislili...

Ali, jedared, malkice me iznerviralo :D , kad se naš Tare hvalio kako mu je najdraže jelo na svijetu kuhana svinjska nogica....Mislim, svako ima pravo na izbor najmilijeg mu jela, ali, nekako... :D Pa, onda tu ččinjenicu počeo ponavljati svako malo...Tako da ga Tv kritičar Ivan Starčević, uredno naziva Tarik-svinjska nogica :D Pa, onda , drugom prilikom, raspričao se Tare o Badnjaku na način, koji mi je, moram priznati, zvučao, nekako, uvlakački... :-) Ma, sa toliko emocija čovjek o Badnjaku priča,poruci Badnjaka, toliko emocija u priči, da sam pomislio da ga je tome naučila nana Remza iz Nemile :) Dakako, i na to ima pravo, ali, i mi , obični smrtnici imamo pravo da ga gibetimo po forumu :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

[quote="Better Man"]Tarik Filipović je jedna potpuno normalna osoba! Tip je otišao u Zagreb da se školuje i uspio je da završi Akademiju scenskih umjetnosti, kao i da u svom poslu postigne odlične rezultate. Možda je malo bolji kao voditelj Milijunaša, nego glumac (tu tek treba da dobije pravu ulogu), ne bitno, važno je da je sve u svom životu postigao učenjem znanjem i svojim radom i da mu niko ništa nije servirao kao gotovo na pladnju! Bolesnike koji ga ovdje napadaju bih pitao šta su oni u svom životu napravili, osim vjerovatno spavanja do podne i razmišljnja gdje će izaći na kafu! Neomaložava se samo Tarik Filipović, već i drugi koji su otišli postalčli istinske zvijezde u Evropi i svijetu, npr. Goran Bregović, koji je u svijetu jako cijenjen i ugledan kao muzičar i ja mu ništa ne zamjeram, možda je jedino trebao da se oglasi u ratu i osudi režim Miloševića, ali to uopće ne može umanjiti njegov rad i sve što je postigao u životu! Takvom čovjeku nije bilo mjestu u ratnom Sarajevu, jer šta je mogao uraditi osim razmišljati da li će ga pogoditi granata i da gledano sa profesije kojom se bavi potpuno propadne i završi na margini zbivanja kao mnogi koji su ostali ovdje![/quote]

Svašta.....
Saraswati

Post by Saraswati »

Better Man wrote:Tarik Filipović je jedna potpuno normalna osoba! Tip je otišao u Zagreb da se školuje i uspio je da završi Akademiju scenskih umjetnosti, kao i da u svom poslu postigne odlične rezultate. Možda je malo bolji kao voditelj Milijunaša, nego glumac (tu tek treba da dobije pravu ulogu), ne bitno, važno je da je sve u svom životu postigao učenjem znanjem i svojim radom i da mu niko ništa nije servirao kao gotovo na pladnju! Bolesnike koji ga ovdje napadaju bih pitao šta su oni u svom životu napravili, osim vjerovatno spavanja do podne i razmišljnja gdje će izaći na kafu! Neomaložava se samo Tarik Filipović, već i drugi koji su otišli postalčli istinske zvijezde u Evropi i svijetu, npr. Goran Bregović, koji je u svijetu jako cijenjen i ugledan kao muzičar i ja mu ništa ne zamjeram, možda je jedino trebao da se oglasi u ratu i osudi režim Miloševića, ali to uopće ne može umanjiti njegov rad i sve što je postigao u životu! Takvom čovjeku nije bilo mjestu u ratnom Sarajevu, jer šta je mogao uraditi osim razmišljati da li će ga pogoditi granata i da gledano sa profesije kojom se bavi potpuno propadne i završi na margini zbivanja kao mnogi koji su ostali ovdje!
Ma ja, mog'o je i, ne d'o Bog, kurje oko fasovat' :D :D
Sogan

Post by Sogan »

Saraswati wrote:
Better Man wrote:Tarik Filipović je jedna potpuno normalna osoba! Tip je otišao u Zagreb da se školuje i uspio je da završi Akademiju scenskih umjetnosti, kao i da u svom poslu postigne odlične rezultate. Možda je malo bolji kao voditelj Milijunaša, nego glumac (tu tek treba da dobije pravu ulogu), ne bitno, važno je da je sve u svom životu postigao učenjem znanjem i svojim radom i da mu niko ništa nije servirao kao gotovo na pladnju! Bolesnike koji ga ovdje napadaju bih pitao šta su oni u svom životu napravili, osim vjerovatno spavanja do podne i razmišljnja gdje će izaći na kafu! Neomaložava se samo Tarik Filipović, već i drugi koji su otišli postalčli istinske zvijezde u Evropi i svijetu, npr. Goran Bregović, koji je u svijetu jako cijenjen i ugledan kao muzičar i ja mu ništa ne zamjeram, možda je jedino trebao da se oglasi u ratu i osudi režim Miloševića, ali to uopće ne može umanjiti njegov rad i sve što je postigao u životu! Takvom čovjeku nije bilo mjestu u ratnom Sarajevu, jer šta je mogao uraditi osim razmišljati da li će ga pogoditi granata i da gledano sa profesije kojom se bavi potpuno propadne i završi na margini zbivanja kao mnogi koji su ostali ovdje!
Saro opet provociras :x co'ek nije htio reci da bi ratno Sarajevo bilo pogubno za Bregina stopala :( nego sluh :oops:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

Beatrix wrote:Better man, prvo, Tarik je iz Zenice a ne iz Sarajeva i u Hrvatsku je otišao da studira.

u stvari, to je jedino :D
u sta smo sigurni nakon svega :-)
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Beatrix wrote:Better man, prvo, Tarik je iz Zenice a ne iz Sarajeva i u Hrvatsku je otišao da studira.

u stvari, to je jedino :D

beatrix,hajde vrati se i procitaj sta je better man napisao.ne preskakati recenice!!!! :D :D :D :D
PasoDzigera007

Post by PasoDzigera007 »

Dino007 wrote:
PasoDzigera007 wrote:
dinchy84 wrote: a, to tebi smeta? Kako su ljudi samo ovdje optereceni nebitnim stvarima.Pa sta ako je rekao MI... :roll: Mozda bih i ja rekla MI da zivim tako dugo u nekoj drzavi. A mogu ti se kladiti da kad igra Njemacka-Italija, da ce 90% nasih ljudi reci MI i u tom kontekstu spomenuti Njemacku.(nasi ljudi koji zive tamo)
Nisu to nebitne stvari to su itekako bitne stvari ako cemo ga ocjenjivati kao covjeka,a kako vidim naziv teme je sta mislimo o njemu kao covjeku,a to za Njemacku je najveca glupost koju sam ikad cuo,jesil ti ikad posjetila stranicu BHfanaticosa ili Becke raje idi tam pa reci tako nesto.
Ocjenjivati ga kao covjeka mogu oni koji ga poznaju, stvarno nama u BiH smeta uspijeh naseg covjeka. Ne valja kada uspije ovjde, ne valja kad uspije negdje drugo, pa stvarno sta treba da biti da bi bio dobar. Cini se da je ovdje jedino fukara dobra i svi je vole ali iz sazaljenja. Zasto da ne kaze za Hr MI, kad su mu oni pruzili sve ono sto BiH nije!? I kako stvari stoje nikada nece!!!
Po tvojoj prici (KO JE KOME VISE PRUZIO) je Danis Tanovic trebao reci OVAJ OSCAR JE ZA FRANCUSKU,a ne za BIH,jer je i njemu Francuska vise dala nego BIH,po tebi je Barbarez trebo da prihvati poziv za Njemacku reprezentaciju 1996 kad ga je trazio Berti Vogts.I da nenabrajam vise jer ima toga jos,Ima li taj Tarik obraza imali cast bez obzira gdje ja zivio ili radio ja trebam da sa sobom nosim SVOJE,moje korjene moju cast,(JEBO COVJEKA BEZ MUDA I CASTI).izvinjenje na izrazu ali to je tako,ako ne postujes svoje po kojoj logici ces da postujes tudje de mi objasni????????,gdje je moral,kako neko moze zaboraviti svoje djetinstvo,svoje skolske jarane,prve simpatije svoj grad,za mene ovaj Tarik moze samo biti ovo drugo za glasanje,a to je GOVNO!
taxi_driver

Post by taxi_driver »

dzigera,znas li ti tarika?znas li sta misli?kako se ponasa?s kim se druzi?cuje li se sa jaranima iz zenice?
ja vas ne kontam.frajer otisao i uspio. i djuro je otisao u sloveniju.jos nam je lovu uzeo na glupe vicove o muji i sulji .pa niko ne ne postavlja temu je li djuro supak.nego frajer je iz zenice a nije iz sa.kako moze zenicanin biti faca?12 stranica o ljubomori.boze sacuvaj.
Saraswati

Post by Saraswati »

Sogan wrote:
Saraswati wrote:
Saro opet provociras :x co'ek nije htio reci da bi ratno Sarajevo bilo pogubno za Bregina stopala :( nego sluh :oops:
Ma ja aludiram na Bregu himself :D provokatoru :D
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

Takvom čovjeku nije bilo mjestu u ratnom Sarajevu, jer šta je mogao uraditi osim razmišljati da li će ga pogoditi granata i da gledano sa profesije kojom se bavi potpuno propadne i završi na margini zbivanja kao mnogi koji su ostali ovdje!
:lol: :lol: ovom logikom se vodio i naziv gljiva, i pobjego u armanijevom odjelu preko piste..sva sreca, sta bismo danas bez njih :D svi veliki umjetnici isto razmisljaju :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

ja navijam za beatrix

i za zmaja :D ;)

tarik zenicanin rules :D

il zenica blues :roll:
zvijerka

Post by zvijerka »

12 strana posveceno tariku..... :D :D momcino uspio si...... jos se i sara javila ne temu posvecenu tebi...prebacio 10 strana...definitvno si faca...... :D :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

tarik filipovic je.... zvijerka

hajd zvijerka postaj opet :D
SaraLe

Post by SaraLe »

Uff. ima i par dobrih tetovaza :) Ako niste znale :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Beatrix wrote:
zena wrote:

evo i rime slažemo :D :wink: :D
Ma, sve je to ok, ko čovjek ne znam kakav je, tako da ne mogu odgovoriti na anketno pitanje :D

Al, iznerviro me zbog krmetine, što jest, jest :D
Kwaheri

Post by Kwaheri »

sara...
pitanje i uvodni post :D otkud u tome tetovaze :D
SaraLe

Post by SaraLe »

zena wrote:sara...
pitanje i uvodni post :D otkud u tome tetovaze :D
Samo informacija :D
Od viska glava ne boli :-)
taxi_driver

Post by taxi_driver »

Ahmmed wrote:
Beatrix wrote:
zena wrote:

evo i rime slažemo :D :wink: :D
Ma, sve je to ok, ko čovjek ne znam kakav je, tako da ne mogu odgovoriti na anketno pitanje :D

a sta fali cvarcima? :D
Ahmmed

Post by Ahmmed »

taxi_driver wrote:
Ahmmed wrote:
Beatrix wrote: evo i rime slažemo :D :wink: :D

a sta fali cvarcima? :D
More bit, ne fali ništa :D Nisam probo ....Al me iznerviralo koliko Tarik fali kuhane svinjske nogice :-)
Ahmmed

Post by Ahmmed »

Beatrix wrote:@ahmmede, nisam očekivala od tebe da u tanjire zaviruješ :D :wink:
Šta ću mu ja, kad se okolo fali, pa ga TV kritičari, oni koji ga ne vole, sad zovu Tarik-kuhana nogica :D
amrica

Post by amrica »

Zmija, kako mozes u istu recenicu stavitu Bregu i Gljivu???????????????????????????????????????????????????? Muzika je sirok pojam, dopusta svasta, ali Bregin opus i Gljivine gljivice se ne mogu porediti
Sogan

Post by Sogan »

amrica wrote:Zmija, kako mozes u istu recenicu stavitu Bregu i Gljivu???????????????????????????????????????????????????? Muzika je sirok pojam, dopusta svasta, ali Bregin opus i Gljivine gljivice se ne mogu porediti
Moze li se metnuti Brega i "magic mashrooms" u istoj recenici :?
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

SaraLe wrote:Uff. ima i par dobrih tetovaza :) Ako niste znale :D
a jeli? evo sad i meni ova diskusija postaje interesantna. a sta ima? :D
Post Reply