lizanje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarafcina
On se mozda nadazena21 wrote:Mislim da bi trebao promijeniti nickstidljiv wrote:Ja sam jednom jednoj curi rekao da bi je oblizao citavu...i ona mi je rekla da sam bas bezobrazan i udarila mi samar...![]()
![]()
![]()
![]()
ili da se makar djelomicno
znas kako se kaze
muskarac nikad ne zaboravlja zenu koju nije mogao imati... a zena
-
furlan
Vic je bio poodavno ali da ga ponovimo
Dolazi Mujo mrtav pijan kuci i kaže Fati:
-Daj ajmo se je*ati malo!
A ona njemu:
-Ma ne mogu Mujo, imam mengu.
I nagovara je, nagovara i nagovori je na kraju. Sutra dan se on probudi i
ničega se ne sjeća. Pogleda oko sebe i vidi krvav krevet, a nigdje Fate!
-U, jebote, ubio sam Fatu!!-
Ustane se i pogleda u ogledalo i kaže:
-Ma šta ubio! Pojeo je!
Dolazi Mujo mrtav pijan kuci i kaže Fati:
-Daj ajmo se je*ati malo!
A ona njemu:
-Ma ne mogu Mujo, imam mengu.
I nagovara je, nagovara i nagovori je na kraju. Sutra dan se on probudi i
ničega se ne sjeća. Pogleda oko sebe i vidi krvav krevet, a nigdje Fate!
-U, jebote, ubio sam Fatu!!-
Ustane se i pogleda u ogledalo i kaže:
-Ma šta ubio! Pojeo je!
-
crayzeeee
sta fali jamboliji, ja svoju nagovaram da se malo zapusti, al njoj to kao nehigijenski. dobro dodje malo i promjeneKrigla_Sa wrote:Bez lizaca nema jebaca![]()
Ma lizing je cudo,normalno nebi ni ja jamboliju lizaoali kad je sredjeno maximalno onda mmmmmmm
-
nervozni_postar
#238 :)
uvjek spreman za liz liz hehehe.... to je nesto super;)pozdrav
- zena21
#239 Re: :)
Prvi komentar... bas na ovu temunervozni_postar wrote:uvjek spreman za liz liz hehehe.... to je nesto super;)pozdrav
Interesting
-
nervozni_postar
hehe pa mora se negdje poceti;)a naj pametnije je od lizanje heheh 
- karanana
Bio sam ukljucen u diskusiju ove teme na pocetku ali sam je prestao pratiti negdje oko 2-3 strane. A sad mi mrsko sve citati pa mozda je neko ovo vec i pitao, ali me interesuje zenska perspektiva na lizanje: jeli im ovo najbolji dio seksa, odnosno uvoda u sex? Jeli ova "usluga" puno na cijeni, recimo imate frajera koji lize i frajera koji ne lize, hoce li vam to biti u podsvijesti odnosno faktor kad odredjujete s kim cete furati?
-
amrino
karanana wrote:Bio sam ukljucen u diskusiju ove teme na pocetku ali sam je prestao pratiti negdje oko 2-3 strane. A sad mi mrsko sve citati pa mozda je neko ovo vec i pitao, ali me interesuje zenska perspektiva na lizanje: jeli im ovo najbolji dio seksa, odnosno uvoda u sex? Jeli ova "usluga" puno na cijeni, recimo imate frajera koji lize i frajera koji ne lize, hoce li vam to biti u podsvijesti odnosno faktor kad odredjujete s kim cete furati?
Sad samo zamijeni rijec "zenski" sa "muski" i umjesto "lizanje" stavi "pusenje"- i sve ce ti se samo kazat!!!
-
Zhaba
ma ako hoce da mu pusim lizat ce i tekakaokaranana wrote:Bio sam ukljucen u diskusiju ove teme na pocetku ali sam je prestao pratiti negdje oko 2-3 strane. A sad mi mrsko sve citati pa mozda je neko ovo vec i pitao, ali me interesuje zenska perspektiva na lizanje: jeli im ovo najbolji dio seksa, odnosno uvoda u sex? Jeli ova "usluga" puno na cijeni, recimo imate frajera koji lize i frajera koji ne lize, hoce li vam to biti u podsvijesti odnosno faktor kad odredjujete s kim cete furati?
-
Harrys
Zhaba wrote:ma ako hoce da mu pusim lizat ce i tekakaokaranana wrote:Bio sam ukljucen u diskusiju ove teme na pocetku ali sam je prestao pratiti negdje oko 2-3 strane. A sad mi mrsko sve citati pa mozda je neko ovo vec i pitao, ali me interesuje zenska perspektiva na lizanje: jeli im ovo najbolji dio seksa, odnosno uvoda u sex? Jeli ova "usluga" puno na cijeni, recimo imate frajera koji lize i frajera koji ne lize, hoce li vam to biti u podsvijesti odnosno faktor kad odredjujete s kim cete furati?
-
nervozni_postar
ma ljudi samo + treba ganjati;) hehhe lizite sto vise 
-
nervozni_postar
ne borim se samo istinu kazem:)ko ne voli lizati nije normalan

-
Como_Sarajevo
Ama samo nek je uredno,da nebude "draga Fato prni malo daj čiste have"