ddarlingg wrote:Uzivo je kaoooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa sto pitas kad znas?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ddarlingg wrote:Uzivo je kaoooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta je boli... briga*mima* wrote:Pa ona se samo radi njega regostrovala.............![]()
![]()
![]()
Gospoda Ministarka wrote:Sta je boli... briga*mima* wrote:Pa ona se samo radi njega regostrovala.............![]()
![]()
![]()
![]()
Bar ima ... petlje.. ja da sam ovaj frajer odmah bi joj se javio.pa ya..
darling, vjerujem da je uzivo jos bolji zato sto ima vesele okice i prirodan osmjeh.
ddarlingg wrote:
Sretnem ga u prolazu svakih 3-4 mjeseca vec dvije godine, ali nikako da saznam ko je... Nikako da mi izadje iz glave... Ko zna nek pomaze
Napravi se mahnita i "slucajno" mu uleti u zagrljaj. Reci da si ga zamjenila s nekim starim prijateljem....izvini mu se, udjelis kompliment, naravno diskretan ako upali na prvu odlicno ako ne bar se sljedeci put mozete pozdraviti.ddarlingg wrote:Gospoda Ministarka wrote:Sta je boli... briga*mima* wrote:Pa ona se samo radi njega regostrovala.............![]()
![]()
![]()
![]()
Bar ima ... petlje.. ja da sam ovaj frajer odmah bi joj se javio.pa ya..
darling, vjerujem da je uzivo jos bolji zato sto ima vesele okice i prirodan osmjeh.
Sretnem ga u prolazu svakih 3-4 mjeseca vec dvije godine, ali nikako da saznam ko je... Nikako da mi izadje iz glave... Ko zna nek pomaze
*mima* wrote:ddarlingg wrote:
Pa saznaj.
Trebala si ovo staviti na temu, nepoznata djevojko javi se.ddarlingg wrote:*mima* wrote:ddarlingg wrote:
Pa saznaj.
Pa evo vidis da pokusavam, ali fakat niko ama bas niko ne zna ko je....
![]()
![]()
NE znam hocemo li se vise ikada sresti... Crnjak...
Znači ti jadna svaka 3-4 mjeseca na njega baciš oko a on ti ga vratiddarlingg wrote:
Moze Mimo... mada mislim da ako ga i nademo naci cemo ga s zenom i djecom.*mima* wrote:Ministarko......spremi se da ga idemo trazit.
Gospoda Ministarka wrote:Moze Mimo... mada mislim da ako ga i nademo naci cemo ga s zenom i djecom.*mima* wrote:Ministarko......spremi se da ga idemo trazit.
Ma vidis mu hanume oko vrata ruke zabacila neda prici.zelenashica wrote:Gospoda Ministarka wrote:Moze Mimo... mada mislim da ako ga i nademo naci cemo ga s zenom i djecom.*mima* wrote:Ministarko......spremi se da ga idemo trazit.![]()
![]()
jah i to šro kažeš...sve što valja je davno u tom stanju
zelenashica wrote:Znači ti jadna svaka 3-4 mjeseca na njega baciš oko a on ti ga vratiddarlingg wrote:
Bond_JaneBond wrote:Sljedeci put kad ga sretnes pretvaraj se da anketiras raju za neku firmu, i izvuci informacije..Godina proizvodnje, ime, adresa, isl.
Ne lažiddarlingg wrote:Bond_JaneBond wrote:Sljedeci put kad ga sretnes pretvaraj se da anketiras raju za neku firmu, i izvuci informacije..Godina proizvodnje, ime, adresa, isl.
Eheheheh, sve to moze dok ti se prvi put u zivotu ne oduzmu noge kad ugledas nekoga
Potpisujem!zelenashica wrote:Ne lažiddarlingg wrote:Bond_JaneBond wrote:Sljedeci put kad ga sretnes pretvaraj se da anketiras raju za neku firmu, i izvuci informacije..Godina proizvodnje, ime, adresa, isl.
Eheheheh, sve to moze dok ti se prvi put u zivotu ne oduzmu noge kad ugledas nekogatebi se noge oduzimaju posljednje dvije godine svaka 3-4 mjeseca
![]()
![]()
![]()
Hajde postavi i ti svoju sliku, pa da prognoziramo kakve su ti sanse. 'Vako je bezze.ddarlingg wrote:Ne zezaj
Necemo tako daleko, sanse su mi dobre ako samo na to mislimo. Ja bih samo da njega nadjem, ne bih da se profiliram na taj nacin, to nije vazno sada...statix wrote:Hajde postavi i ti svoju sliku, pa da prognoziramo kakve su ti sanse. 'Vako je bezze.ddarlingg wrote:Ne zezaj