Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mostarac

Post by mostarac »

ztluhcs wrote:
mostarac wrote: a iskreno veca grozota mi je prevarit curu nego zenu, jer zena ti je zena jebiga i sad ono na neki nacin moras bit sa njom, jer glupo bi bilo rastavit se svaki put kad ti se digne, ali sa curom ne moras bit.
Eh da, nisam ozenjen i ovo su moja vidjenja braka :D
Sad ce me razapet pojedinci i pojedinke, ali ja sam samo realan, a nista sto trazim za sebe ne bi uskratio svojoj zeni.
Svakako da mislim da ovo sve ne treba da se pretvori u svakodnevne orgije, ali onako s vremena na vrijeme nije losa varijanta.
E moj mostarac i ti si puko... Slažem se - obaveza prema curi je veća... Jer žena ti rodi djecu, pa ti još problema uvali u život, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe žene, čuvaj cure...

:D:D:D
bola znao sam da ce se pogresno skontat. Bas govorim o tome da kad imas zenu imas vise obaveza prema njoj i imate djecu i sad jebiga ako negdje sa strane naletis neces radi toga ostavit zenu. Mozda malo vulgarno receno, ali sa curom nemas nikakvu obavezu da budes i nema potrebe da joj nabijas rogove. Nije moralno ni zeni nabijati rogove, ali sa njom vec imas vise obaveza nego sa curom, pa ne mozes bas ono reci ja odoh jer ti se svidila prva koja je naletila.
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

PITARKA_SA wrote:
ztluhcs wrote:
mostarac wrote: a iskreno veca grozota mi je prevarit curu nego zenu, jer zena ti je zena jebiga i sad ono na neki nacin moras bit sa njom, jer glupo bi bilo rastavit se svaki put kad ti se digne, ali sa curom ne moras bit.
Sad ce me razapet pojedinci i pojedinke, ali ja sam samo realan, a nista sto trazim za sebe ne bi uskratio svojoj zeni.
Svakako da mislim da ovo sve ne treba da se pretvori u svakodnevne orgije, ali onako s vremena na vrijeme nije losa varijanta.
E moj mostarac i ti si puko... Sla¾em se - obaveza prema curi je veæa... Jer ¾ena ti rodi djecu, pa ti jo¹ problema uvali u ¾ivot, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe ¾ene, èuvaj cure...

cudnih logika,ali OK postujem :D
vidis ja,bih prije momka varala nego muza,nekako kada budem odlucila da kazem DA to je to,za mene :D
al momka..pa iskreno omaklo se par puta,ali to ne znaci da ga nisam volila ,stvarno :D :D
Ma pusti njega... To on hoæe da se proda pa ¹ta pokupi pa se uvlaèi curama dok jo¹ mo¾e :D:D:D Mo¹ mislit ja sam mu va¾nija od ¾ene... :lol:
mostarac

Post by mostarac »

ztluhcs wrote:
PITARKA_SA wrote:
ztluhcs wrote: E moj mostarac i ti si puko... Slažem se - obaveza prema curi je veća... Jer žena ti rodi djecu, pa ti još problema uvali u život, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe žene, čuvaj cure...

cudnih logika,ali OK postujem :D
vidis ja,bih prije momka varala nego muza,nekako kada budem odlucila da kazem DA to je to,za mene :D
al momka..pa iskreno omaklo se par puta,ali to ne znaci da ga nisam volila ,stvarno :D :D
Ma pusti njega... To on hoće da se proda pa šta pokupi pa se uvlači curama dok još može :D:D:D Moš mislit ja sam mu važnija od žene... :lol:
ubio sam se od prodavanja. jebote sa ovim iznosenjem svojih stavova mogu samo ostat usamljen do bola :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

mostarac wrote:
ztluhcs wrote:
E moj mostarac i ti si puko... Sla¾em se - obaveza prema curi je veæa... Jer ¾ena ti rodi djecu, pa ti jo¹ problema uvali u ¾ivot, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe ¾ene, èuvaj cure...

bola znao sam da ce se pogresno skontat. Bas govorim o tome da kad imas zenu imas vise obaveza prema njoj i imate djecu i sad jebiga ako negdje sa strane naletis neces radi toga ostavit zenu. Mozda malo vulgarno receno, ali sa curom nemas nikakvu obavezu da budes i nema potrebe da joj nabijas rogove. Nije moralno ni zeni nabijati rogove, ali sa njom vec imas vise obaveza nego sa curom, pa ne mozes bas ono reci ja odoh jer ti se svidila prva koja je naletila.
A kako rije¹ava¹ ono kad ti je cura postala skoro ¾ena? Skoro kre¹e¹? :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

mostarac wrote:
ztluhcs wrote:
PITARKA_SA wrote: cudnih logika,ali OK postujem :D
Ma pusti njega... To on hoæe da se proda pa ¹ta pokupi pa se uvlaèi curama dok jo¹ mo¾e :D:D:D Mo¹ mislit ja sam mu va¾nija od ¾ene... :lol:
ubio sam se od prodavanja. jebote sa ovim iznosenjem svojih stavova mogu samo ostat usamljen do bola :D
Pa zapaliæe se one ¹to hoæe samo da te malo vodaju, po¹to vide da æe¹ ih po¹tovati i tretirati bolje od ¾ena :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

mima wrote:A gdje su inace ti ...nevini i ti ..koji su se smirili?
neko me je zvao :D
mostarac

Post by mostarac »

ztluhcs wrote:
mostarac wrote:
ztluhcs wrote: E moj mostarac i ti si puko... Slažem se - obaveza prema curi je veća... Jer žena ti rodi djecu, pa ti još problema uvali u život, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe žene, čuvaj cure...

A kako riješavaš ono kad ti je cura postala skoro žena? Skoro krešeš? :D
pa jebiga ako ces svoju zenu varat jos prije vjencanja onda se definitvno ne bi trebao ozenit sa njom
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

ja mislim da nema momka il' cure da nisu sa strane bockali :D
sad sto mnogi nece da priznaju..eh to je vec druga prica :D
a @mostarac imas donekle pravo,ipak nemRe :D se zena tek tako otkacit,pa i ako se prevari,a sa djevojkom/momkom je druga stvar...
ztluhcs

Post by ztluhcs »

Vozdra_123 wrote:
mima wrote:A gdje su inace ti ...nevini i ti ..koji su se smirili?
neko me je zvao :D
Fali ti jo¹ jedan... Mima ne razgovara sa manje od 2 :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

mostarac wrote:
ztluhcs wrote:
mostarac wrote: bola znao sam da ce se pogresno skontat. Bas govorim o tome da kad imas zenu imas vise obaveza prema njoj i imate djecu i sad jebiga ako negdje sa strane naletis neces radi toga ostavit zenu. Mozda malo vulgarno receno, ali sa curom nemas nikakvu obavezu da budes i nema potrebe da joj nabijas rogove. Nije moralno ni zeni nabijati rogove, ali sa njom vec imas vise obaveza nego sa curom, pa ne mozes bas ono reci ja odoh jer ti se svidila prva koja je naletila.
A kako rije¹ava¹ ono kad ti je cura postala skoro ¾ena? Skoro kre¹e¹? :D
pa jebiga ako ces svoju zenu varat jos prije vjencanja onda se definitvno ne bi trebao ozenit sa njom
Da saèekam da se o¾enim kao ¹to ti preporuèuje¹? :D
mostarac

Post by mostarac »

ztluhcs wrote:
mostarac wrote:
ztluhcs wrote: Ma pusti njega... To on hoće da se proda pa šta pokupi pa se uvlači curama dok još može :D:D:D Moš mislit ja sam mu važnija od žene... :lol:
Pa zapaliće se one što hoće samo da te malo vodaju, pošto vide da ćeš ih poštovati i tretirati bolje od žena :D
e usrecile bi se sa tim da me vodaju nemoj pitat. Jebote pa ti znas kako ja mogu bit naporan :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

mas ja znam da nevine cure izumiru.
ztluhcs

Post by ztluhcs »

mostarac wrote: e usrecile bi se sa tim da me vodaju nemoj pitat. Jebote pa ti znas kako ja mogu bit naporan :D
Jest... Recimo potencijalnim djevojkama treba reæi da ne poèinju temu "Orgije u hrvatskom ogranku KP nekad i sad" jer se neæe¹ ugasiti 3 dana :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

mima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.
ma ja i mi volimo svoje
ali nekad volimo probati druge :-?

logika ti je prava :-)
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

taxi_driver wrote:mas ja znam da nevine cure izumiru.
a nevini momci
mostarac

Post by mostarac »

ztluhcs wrote:
mostarac wrote: e usrecile bi se sa tim da me vodaju nemoj pitat. Jebote pa ti znas kako ja mogu bit naporan :D
Jest... Recimo potencijalnim djevojkama treba reći da ne počinju temu "Orgije u hrvatskom ogranku KP nekad i sad" jer se nećeš ugasiti 3 dana :D
bola ti si osto emotivan jos uvijek, a mene je moja dotukla :D
Vidim da tebe tvoja nije koliko je trebala da te nacini postenim co'jekom :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

PITARKA_SA wrote:
a nevini momci
posmatraju kuda idu divlje svinje :D
ztluhcs

Post by ztluhcs »

mostarac wrote:
ztluhcs wrote:
Jest... Recimo potencijalnim djevojkama treba reæi da ne poèinju temu "Orgije u hrvatskom ogranku KP nekad i sad" jer se neæe¹ ugasiti 3 dana :D
bola ti si osto emotivan jos uvijek, a mene je moja dotukla :D
Vidim da tebe tvoja nije koliko je trebala da te nacini postenim co'jekom :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

PITARKA_SA wrote:
a nevini momci
tih nema,ja se nadam.da me nebi pogresno shvatila,nevinost mi uopste nije bitna.nego je kod muskaraca problem,da nebi neko rekao da ti je zenu ebavo .
mostarac

Post by mostarac »

@zlutchs sta se bola smijes kad je tako :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Goran_35 wrote:
mima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.
tacno :oops:

jedina je razlika izmedju zene i muzijaka,sto zena mora imati izvjesnu dozu ljubavi prema tom s' kojim bi se kresnula :oops: a muzijak ne mora :oops:

Glede zena,postoje izuzeci od ovog pravila( dakle moze se kresnuti i bez te "trunke " ljubavi) u odredjenim okolnostima-recimo ljuta na co'jka :oops: , malo se popilo i tako to... :D

pas je najbolji covjekov prijatelj ;) .... je misljenje covjeka ;) a ne psa :)

sta zene misle o podebljanom.. :) to je vec drugi par rukava ;)
Goran_35

Post by Goran_35 »

Sarafcina wrote:
Goran_35 wrote:
tacno :oops:

jedina je razlika izmedju zene i muzijaka,sto zena mora imati izvjesnu dozu ljubavi prema tom s' kojim bi se kresnula :oops: a muzijak ne mora :oops:

Glede zena,postoje izuzeci od ovog pravila( dakle moze se kresnuti i bez te "trunke " ljubavi) u odredjenim okolnostima-recimo ljuta na co'jka :oops: , malo se popilo i tako to... :D

pas je najbolji covjekov prijatelj ;) .... je misljenje covjeka ;) a ne psa :)

sta zene misle o podebljanom.. :) to je vec drugi par rukava ;)

pas je "najvjerniji covjekov prijatelj" - samo :oops: mnogi tu zaboravljaju da je iskljucena opcija sexa :D :oops: - jedino ako se ne radi o sodomiji :D , a to je vec druga tematika :oops:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Harrys wrote:
Latinica wrote: :D
Nema veze s brojevima. :oops: Znaci ...razuman, realan, pametan. :oops: ( znam da ovo ne postoji, ali et' :lol: )
:D Ima,kako nema,samo sto je neiskusan. :lol:
Poznajes li ga ? :D Ima ji pjeko tjinaect godina ? :D
dacina_curica

Post by dacina_curica »

Latinica wrote: Poznajes li ga ? :D Ima ji pjeko tjinaect godina ? :D
sjaba fajda da ima i tojiko...... :lol:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

PITARKA_SA wrote:sta da se radi,ako ti se svidjaju tri momka u isto vrijeme :?
svakog pojedinacno..ko njivu obradit :D ..il'shta? :D
:lol: :lol:
a sto ne bi odjednom sve :D
Post Reply