bola znao sam da ce se pogresno skontat. Bas govorim o tome da kad imas zenu imas vise obaveza prema njoj i imate djecu i sad jebiga ako negdje sa strane naletis neces radi toga ostavit zenu. Mozda malo vulgarno receno, ali sa curom nemas nikakvu obavezu da budes i nema potrebe da joj nabijas rogove. Nije moralno ni zeni nabijati rogove, ali sa njom vec imas vise obaveza nego sa curom, pa ne mozes bas ono reci ja odoh jer ti se svidila prva koja je naletila.ztluhcs wrote:E moj mostarac i ti si puko... Slažem se - obaveza prema curi je veća... Jer žena ti rodi djecu, pa ti još problema uvali u život, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe žene, čuvaj cure...mostarac wrote: a iskreno veca grozota mi je prevarit curu nego zenu, jer zena ti je zena jebiga i sad ono na neki nacin moras bit sa njom, jer glupo bi bilo rastavit se svaki put kad ti se digne, ali sa curom ne moras bit.
Eh da, nisam ozenjen i ovo su moja vidjenja braka
Sad ce me razapet pojedinci i pojedinke, ali ja sam samo realan, a nista sto trazim za sebe ne bi uskratio svojoj zeni.
Svakako da mislim da ovo sve ne treba da se pretvori u svakodnevne orgije, ali onako s vremena na vrijeme nije losa varijanta.
:D:D
Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mostarac
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ma pusti njega... To on hoæe da se proda pa ¹ta pokupi pa se uvlaèi curama dok jo¹ mo¾ePITARKA_SA wrote:cudnih logika,ali OK postujemztluhcs wrote:E moj mostarac i ti si puko... Sla¾em se - obaveza prema curi je veæa... Jer ¾ena ti rodi djecu, pa ti jo¹ problema uvali u ¾ivot, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe ¾ene, èuvaj cure...mostarac wrote: a iskreno veca grozota mi je prevarit curu nego zenu, jer zena ti je zena jebiga i sad ono na neki nacin moras bit sa njom, jer glupo bi bilo rastavit se svaki put kad ti se digne, ali sa curom ne moras bit.
Sad ce me razapet pojedinci i pojedinke, ali ja sam samo realan, a nista sto trazim za sebe ne bi uskratio svojoj zeni.
Svakako da mislim da ovo sve ne treba da se pretvori u svakodnevne orgije, ali onako s vremena na vrijeme nije losa varijanta.
![]()
vidis ja,bih prije momka varala nego muza,nekako kada budem odlucila da kazem DA to je to,za mene![]()
al momka..pa iskreno omaklo se par puta,ali to ne znaci da ga nisam volila ,stvarno![]()
-
mostarac
ubio sam se od prodavanja. jebote sa ovim iznosenjem svojih stavova mogu samo ostat usamljen do bolaztluhcs wrote:Ma pusti njega... To on hoće da se proda pa šta pokupi pa se uvlači curama dok još možePITARKA_SA wrote:cudnih logika,ali OK postujemztluhcs wrote: E moj mostarac i ti si puko... Slažem se - obaveza prema curi je veća... Jer žena ti rodi djecu, pa ti još problema uvali u život, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe žene, čuvaj cure...
![]()
vidis ja,bih prije momka varala nego muza,nekako kada budem odlucila da kazem DA to je to,za mene![]()
al momka..pa iskreno omaklo se par puta,ali to ne znaci da ga nisam volila ,stvarno![]()
:D:D Moš mislit ja sam mu važnija od žene...
-
ztluhcs
A kako rije¹ava¹ ono kad ti je cura postala skoro ¾ena? Skoro kre¹e¹?mostarac wrote:bola znao sam da ce se pogresno skontat. Bas govorim o tome da kad imas zenu imas vise obaveza prema njoj i imate djecu i sad jebiga ako negdje sa strane naletis neces radi toga ostavit zenu. Mozda malo vulgarno receno, ali sa curom nemas nikakvu obavezu da budes i nema potrebe da joj nabijas rogove. Nije moralno ni zeni nabijati rogove, ali sa njom vec imas vise obaveza nego sa curom, pa ne mozes bas ono reci ja odoh jer ti se svidila prva koja je naletila.ztluhcs wrote:E moj mostarac i ti si puko... Sla¾em se - obaveza prema curi je veæa... Jer ¾ena ti rodi djecu, pa ti jo¹ problema uvali u ¾ivot, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe ¾ene, èuvaj cure...mostarac wrote: a iskreno veca grozota mi je prevarit curu nego zenu, jer zena ti je zena jebiga i sad ono na neki nacin moras bit sa njom, jer glupo bi bilo rastavit se svaki put kad ti se digne, ali sa curom ne moras bit.
-
ztluhcs
Pa zapaliæe se one ¹to hoæe samo da te malo vodaju, po¹to vide da æe¹ ih po¹tovati i tretirati bolje od ¾enamostarac wrote:ubio sam se od prodavanja. jebote sa ovim iznosenjem svojih stavova mogu samo ostat usamljen do bolaztluhcs wrote:Ma pusti njega... To on hoæe da se proda pa ¹ta pokupi pa se uvlaèi curama dok jo¹ mo¾ePITARKA_SA wrote: cudnih logika,ali OK postujem![]()
:D:D Mo¹ mislit ja sam mu va¾nija od ¾ene...
-
Vozdra_123
neko me je zvaomima wrote:A gdje su inace ti ...nevini i ti ..koji su se smirili?
-
mostarac
pa jebiga ako ces svoju zenu varat jos prije vjencanja onda se definitvno ne bi trebao ozenit sa njomztluhcs wrote:A kako riješavaš ono kad ti je cura postala skoro žena? Skoro krešeš?mostarac wrote:bola znao sam da ce se pogresno skontat. Bas govorim o tome da kad imas zenu imas vise obaveza prema njoj i imate djecu i sad jebiga ako negdje sa strane naletis neces radi toga ostavit zenu. Mozda malo vulgarno receno, ali sa curom nemas nikakvu obavezu da budes i nema potrebe da joj nabijas rogove. Nije moralno ni zeni nabijati rogove, ali sa njom vec imas vise obaveza nego sa curom, pa ne mozes bas ono reci ja odoh jer ti se svidila prva koja je naletila.ztluhcs wrote: E moj mostarac i ti si puko... Slažem se - obaveza prema curi je veća... Jer žena ti rodi djecu, pa ti još problema uvali u život, a cura jok... Ona ti samo lijepe stvari donosi... Daklem ko jebe žene, čuvaj cure...
-
PITARKA_SA
ja mislim da nema momka il' cure da nisu sa strane bockali
sad sto mnogi nece da priznaju..eh to je vec druga prica
a @mostarac imas donekle pravo,ipak nemRe
se zena tek tako otkacit,pa i ako se prevari,a sa djevojkom/momkom je druga stvar...
sad sto mnogi nece da priznaju..eh to je vec druga prica
a @mostarac imas donekle pravo,ipak nemRe
-
ztluhcs
Da saèekam da se o¾enim kao ¹to ti preporuèuje¹?mostarac wrote:pa jebiga ako ces svoju zenu varat jos prije vjencanja onda se definitvno ne bi trebao ozenit sa njomztluhcs wrote:A kako rije¹ava¹ ono kad ti je cura postala skoro ¾ena? Skoro kre¹e¹?mostarac wrote: bola znao sam da ce se pogresno skontat. Bas govorim o tome da kad imas zenu imas vise obaveza prema njoj i imate djecu i sad jebiga ako negdje sa strane naletis neces radi toga ostavit zenu. Mozda malo vulgarno receno, ali sa curom nemas nikakvu obavezu da budes i nema potrebe da joj nabijas rogove. Nije moralno ni zeni nabijati rogove, ali sa njom vec imas vise obaveza nego sa curom, pa ne mozes bas ono reci ja odoh jer ti se svidila prva koja je naletila.
-
mostarac
e usrecile bi se sa tim da me vodaju nemoj pitat. Jebote pa ti znas kako ja mogu bit naporanztluhcs wrote:Pa zapaliće se one što hoće samo da te malo vodaju, pošto vide da ćeš ih poštovati i tretirati bolje od ženamostarac wrote:ubio sam se od prodavanja. jebote sa ovim iznosenjem svojih stavova mogu samo ostat usamljen do bolaztluhcs wrote: Ma pusti njega... To on hoće da se proda pa šta pokupi pa se uvlači curama dok još može:D:D Moš mislit ja sam mu važnija od žene...
- taxi_driver
mas ja znam da nevine cure izumiru.
-
ztluhcs
Jest... Recimo potencijalnim djevojkama treba reæi da ne poèinju temu "Orgije u hrvatskom ogranku KP nekad i sad" jer se neæe¹ ugasiti 3 danamostarac wrote: e usrecile bi se sa tim da me vodaju nemoj pitat. Jebote pa ti znas kako ja mogu bit naporan
-
Vozdra_123
ma ja i mi volimo svojemima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.
ali nekad volimo probati druge
logika ti je prava
-
PITARKA_SA
a nevini momcitaxi_driver wrote:mas ja znam da nevine cure izumiru.
-
mostarac
bola ti si osto emotivan jos uvijek, a mene je moja dotuklaztluhcs wrote:Jest... Recimo potencijalnim djevojkama treba reći da ne počinju temu "Orgije u hrvatskom ogranku KP nekad i sad" jer se nećeš ugasiti 3 danamostarac wrote: e usrecile bi se sa tim da me vodaju nemoj pitat. Jebote pa ti znas kako ja mogu bit naporan
Vidim da tebe tvoja nije koliko je trebala da te nacini postenim co'jekom
-
ztluhcs
mostarac wrote:bola ti si osto emotivan jos uvijek, a mene je moja dotuklaztluhcs wrote:Jest... Recimo potencijalnim djevojkama treba reæi da ne poèinju temu "Orgije u hrvatskom ogranku KP nekad i sad" jer se neæe¹ ugasiti 3 danamostarac wrote: e usrecile bi se sa tim da me vodaju nemoj pitat. Jebote pa ti znas kako ja mogu bit naporan
Vidim da tebe tvoja nije koliko je trebala da te nacini postenim co'jekom
- taxi_driver
tih nema,ja se nadam.da me nebi pogresno shvatila,nevinost mi uopste nije bitna.nego je kod muskaraca problem,da nebi neko rekao da ti je zenu ebavo .PITARKA_SA wrote:a nevini momcitaxi_driver wrote:mas ja znam da nevine cure izumiru.
-
Sarafcina
Goran_35 wrote:tacnomima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.![]()
jedina je razlika izmedju zene i muzijaka,sto zena mora imati izvjesnu dozu ljubavi prema tom s' kojim bi se kresnulaa muzijak ne mora
![]()
Glede zena,postoje izuzeci od ovog pravila( dakle moze se kresnuti i bez te "trunke " ljubavi) u odredjenim okolnostima-recimo ljuta na co'jka, malo se popilo i tako to...
pas je najbolji covjekov prijatelj
sta zene misle o podebljanom..
-
Goran_35
Sarafcina wrote:Goran_35 wrote:tacnomima wrote:I zene vole svog muzjaka .......a ponekad se kresnu sa strane. I to muskarcima treba da bude jasno.![]()
jedina je razlika izmedju zene i muzijaka,sto zena mora imati izvjesnu dozu ljubavi prema tom s' kojim bi se kresnulaa muzijak ne mora
![]()
Glede zena,postoje izuzeci od ovog pravila( dakle moze se kresnuti i bez te "trunke " ljubavi) u odredjenim okolnostima-recimo ljuta na co'jka, malo se popilo i tako to...
pas je najbolji covjekov prijatelj.... je misljenje covjeka
a ne psa
sta zene misle o podebljanom..to je vec drugi par rukava
pas je "najvjerniji covjekov prijatelj" - samo
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Poznajes li ga ?Harrys wrote:Latinica wrote:![]()
Nema veze s brojevima.Znaci ...razuman, realan, pametan.
( znam da ovo ne postoji, ali et'
)
Ima,kako nema,samo sto je neiskusan.
- dacina_curica
sjaba fajda da ima i tojiko......Latinica wrote: Poznajes li ga ?Ima ji pjeko tjinaect godina ?
-
Vozdra_123
a sto ne bi odjednom svePITARKA_SA wrote:sta da se radi,ako ti se svidjaju tri momka u isto vrijeme![]()
svakog pojedinacno..ko njivu obradit..il'shta?
![]()
![]()