nesreca kod predsjednistva...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

sicky wrote:
quantum wrote:Bas me interesuje kakva je sada situacija. Momak je ubio covjeka, kakva ga je kazna stigla? Zna li neko?
Prošli ponedjeljak sam ga vidjela u Slozi :cry: đuska kao i svi mi ostali koji nismo ubice :cry: :shock: :-)
Svašta?! :? :? :?
krkanko

Post by krkanko »

Sta je cudno, ako pjesak prelazi preko ceste gdje nema ''zebre'' nece vozac nikad biti kriv.
ahmed&nedzad

Post by ahmed&nedzad »

krkanko wrote:Sta je cudno, ako pjesak prelazi preko ceste gdje nema ''zebre'' nece vozac nikad biti kriv.
Jarane, ti se baš trudiš opravdati nick?! :roll:
Pročitaj malo temu od početka, zanima me šta ćeš onda reći. :roll:
krkanko

Post by krkanko »

Gargamel wrote:
krkanko wrote:Sta je cudno, ako pjesak prelazi preko ceste gdje nema ''zebre'' nece vozac nikad biti kriv.
Jarane, ti se baš trudiš opravdati nick?! :roll:
Pročitaj malo temu od početka, zanima me šta ćeš onda reći. :roll:
DZE si Gargamel, nisam te prepozn'o.
Neelix

Post by Neelix »

i ja sam ga prije 20ak dana vidio u gradu :?

mater mu krvnicku :roll: bem ti drzavu :x
Skyfox

Post by Skyfox »

danas se ni za ubojstvo ne ide u zatvor a kamoli neki manji zlocin...
van Basten

Post by van Basten »

Zašto li nisam iznenađen?
A ima ih koji će i zbog mnogo manjih stvari otići u zatvor... oni bez bosanske varijante VIP-a
Prince

Post by Prince »

Ne znam baš koliko je Nedžad ubica... Nije prošlo mnogo vremena, i saobraćajni prekršioci se nikad ne drže u pritvoru, čak i u slučaju žrtava, jer nema bojazni da će pobjeći. Vjerovatno je suđenje u toku, ako ima išta od ove države, trebalo bi biti tako, ne vjerujem da se baš ubistvo može prešutjeti, koliko god ono bilo iz nehata. Ne bih nikome poželio nijednu od uloga, i siguran sam da ni vozaču nije lako, ali u skladu s tim naravno treba odgovarati.

Kad smo već kod pravne države, juče je više od dva sata neki lola parkirao BMW-a ispred Centrala, a sedam autobusa se zaglavilo, pa su morali ići nazad, pa okolo. Busevi su preusmjeravani, policija je sve vrijeme stajala na mjestu, pored BMW-a, ali lola auto nije pomakao :). 'Bem ti državu usranu...
Odisej

Post by Odisej »

Ne znam baš koliko je Nedžad ubica... Nije prošlo mnogo vremena, i saobraćajni prekršioci se nikad ne drže u pritvoru, čak i u slučaju žrtava, jer nema bojazni da će pobjeći. Vjerovatno je suđenje u toku, ako ima išta od ove države, trebalo bi biti tako, ne vjerujem da se baš ubistvo može prešutjeti, koliko god ono bilo iz nehata. Ne bih nikome poželio nijednu od uloga, i siguran sam da ni vozaču nije lako, ali u skladu s tim naravno treba odgovarati.

Kad smo već kod pravne države, juče je više od dva sata neki lola parkirao BMW-a ispred Centrala, a sedam autobusa se zaglavilo, pa su morali ići nazad, pa okolo. Busevi su preusmjeravani, policija je sve vrijeme stajala na mjestu, pored BMW-a, ali lola auto nije pomakao . 'Bem ti državu usranu...

MA KAKVA DRŽAVA , MOJ PRIJATELJU? DEJTONSKA NAKAZA !
mawerick

Post by mawerick »

sredio babo! inace gazda metropolisa. a vjerovatno je i svrakic malo pogurao, jer je doticni radio, ako i dalje ne radi, na hayatu... 8-)
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Ma nije kakvi... :roll: :roll:

mada nisam siguran da je praksa da se ide u pritvor prije sudjenja za ovakva krivicna djela...recimo, u americi samo oko 20% optuzenih ide u pritvor prije i tokom sudjenja, 80% se brani sa slobode uz kauciju naravno, pa cak i za ubistva.
JD

Post by JD »

mawerick wrote:sredio babo! inace gazda metropolisa. a vjerovatno je i svrakic malo pogurao, jer je doticni radio, ako i dalje ne radi, na hayatu... 8-)
nije gazda nego manager...
Post Reply