KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Pretposljednji Mohikanac
i jesul vam se svidjele sarajevske chune

- SaraLe
Pitanje ti je debilno, trebao si pomisliti na svoju sestru, prije nego sto si tako nesto pitaoPretposljednji Mohikanac wrote:samo pitam, bitch
Jeli mislis da je OK fizicki maltretirati cure
a BITCH , jesam
Ps. i jesam dosla na pogresnu temu, ja i fudbal
- Salko sto je u vodu skako
ma sve mi se cine da ce celik biti pobjednik kupa...
CELIK PRVAK!!!
CELIK PRVAK!!!
-
PITARKA_SA
ako mislis na dogadjaj,koji se desio na parkingu stadiona Kosevo,prije par sezona,onda sam vidjela,bila tu..SaraLe wrote:Jednom sam vidjela navijace Sarajeva da maltretiraju cure, koje su vjerovatno studentice iz Zenice, prvo je bilo verbalno vrijedjanje, pa na kraju cak i fizicko (par samara)PITARKA_SA wrote:joj,joj da vas neznam kontala bi neki normalni navijaci ehehehcrnjak wrote: ako mislis da smo zajebani dobro onda nije bed![]()
a na tekmu dodji nemoj to da propustis pa kad se ja ovde pohvalim da kazes da izmisljam i da sam kompleksas![]()
samo mi zao sto smo vec unaprijed izgubili to finale al jebi ga politika nije do nas
ajd zdrao![]()
a budete li igrali sa nama ....nemoj se kriti iza opravdanja i politike,..Sarajevo je trenutno najjaca ekipa u PL!!!!!
kol'ko puta to trebam svima ponoviti?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a od vas kao navijaca tacno znam sta treba da ocekujem,nisma jendom isla na Bilino ili AFH kada smo igrali sa vama ,samo molim vas preskocite onu:Seljacke pi*ke ! ehehehehmalo vas prenese,pa zaboravite kome pjevate ..ehehhe halal ,al nemoj da se ponovi
![]()
![]()
![]()
Jeli to seljakluk i primitivizam?
nisam rekla da opravdavam ,meni se nista slicno nije desilo ,ali isto tako uvijek kada idem na gostvanje ne odvajam se od "svojih"navijaca..i logicno je da mi niko ne smije nista
Last edited by PITARKA_SA on 27/11/2006 16:08, edited 2 times in total.
-
crnjak
ma nema zajebani pravoPITARKA_SA wrote:ako mislis na dogadjaj,koji se desio na parkingu stadiona Kosevo,prije par sezona,onda sam vidjela,bila tu..SaraLe wrote:Jednom sam vidjela navijace Sarajeva da maltretiraju cure, koje su vjerovatno studentice iz Zenice, prvo je bilo verbalno vrijedjanje, pa na kraju cak i fizicko (par samara)PITARKA_SA wrote: joj,joj da vas neznam kontala bi neki normalni navijaci eheheh![]()
a budete li igrali sa nama ....nemoj se kriti iza opravdanja i politike,..Sarajevo je trenutno najjaca ekipa u PL!!!!!
kol'ko puta to trebam svima ponoviti?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a od vas kao navijaca tacno znam sta treba da ocekujem,nisma jendom isla na Bilino ili AFH kada smo igrali sa vama ,samo molim vas preskocite onu:Seljacke pi*ke ! ehehehehmalo vas prenese,pa zaboravite kome pjevate ..ehehhe halal ,al nemoj da se ponovi
![]()
![]()
![]()
Jeli to seljakluk i primitivizam?
nisam rekla da opravdavam ,meni se nista slicno nije desilo ,ali isto tako uvijek kada idem na gostvanje ne odvajam se od "svojih"navijaca..i logicno je da mi niko nesmije nista![]()
![]()
mada i da dodjes samo nebi ti se nesto takvo desilo ja sam cuo da se takvo sto desava samo u metropoli nivo civilizacije ili sta vec
jooj jesam iskompleksiran jeboteee
kako sam samo iskompleksirannnnn
-
PITARKA_SA
ko prizna,pola mu se prasta 
-
PITARKA_SA
zakonom ti zabranjujem da me citiras,na ovoj ili bilo kojoj drugoj temi 
-
PITARKA_SA
hajde dobro,moze al samo jos ovaj putcrnjak wrote:,PITARKA_SA wrote:zakonom ti zabranjujem da me citiras,na ovoj ili bilo kojoj drugoj temi
dobro sefe![]()
samo mi jos jednom reci da sam kompleksas znas kako sam to od tebe pozelio cuti
stvarno si zaista,istinski KOMPLEKSAS
eto,kad sam tako dobra osoba,nije mi mrsko uciniti sve za svoje forumske kolege
-
Pretposljednji Mohikanac
poselami mamucrnjak wrote:idiote tebi ovoPretposljednji Mohikanac wrote:i jesul vam se svidjele sarajevske chune![]()
sestra ti dozivjela isto
evo ga prekrsio zakon...crnjak wrote:,PITARKA_SA wrote:zakonom ti zabranjujem da me citiras,na ovoj ili bilo kojoj drugoj temi
dobro sefe![]()
samo mi jos jednom reci da sam kompleksas znas kako sam to od tebe pozelio cuti
-
crnjak
ma oko moje sta bi ja da nema tebePITARKA_SA wrote:hajde dobro,moze al samo jos ovaj putcrnjak wrote:,PITARKA_SA wrote:zakonom ti zabranjujem da me citiras,na ovoj ili bilo kojoj drugoj temi
dobro sefe![]()
samo mi jos jednom reci da sam kompleksas znas kako sam to od tebe pozelio cuti![]()
stvarno si zaista,istinski KOMPLEKSAS![]()
eto,kad sam tako dobra osoba,nije mi mrsko uciniti sve za svoje forumske kolege![]()
bilo bi tako dosadno
-
PITARKA_SA
crnjak wrote:ma oko moje sta bi ja da nema tebePITARKA_SA wrote:hajde dobro,moze al samo jos ovaj putcrnjak wrote:,
dobro sefe![]()
samo mi jos jednom reci da sam kompleksas znas kako sam to od tebe pozelio cuti![]()
eto,kad sam tako dobra osoba,nije mi mrsko uciniti sve za svoje forumske kolege![]()
![]()
bilo bi tako dosadno
-
crnjak
PITARKA_SA wrote:crnjak wrote:ma oko moje sta bi ja da nema tebePITARKA_SA wrote: hajde dobro,moze al samo jos ovaj put![]()
![]()
bilo bi tako dosadno![]()
celik korak do finala
CELIK PRVAK!!!
CELIK PRVAK!!!