Ako tebi tvojih nije zao samo naprijed budi i dalje "sponzor". Ili mozda i tebe fondcija placa da ovdje prdis
Ko tebe placa da se ovdje boris protiv "ublehasa" koji su nesta otkopali (pa sta god da je )? Ja nevidim da je ikome bilo nesto ruzno ili da je izgubio neke pare ili mozda posao ili da mu je neko otimao novac za fondaciju i sl.(osim mozda nekoliko prepametnih umova sa povredjenom sujetom koji su se zabrinuli da bi mogo ih neko pitat a sta su oni trazili cijelih 30 i kusur godina po Bosni i sta su to sacuvali od propasti) A ima ih vala puno (mislim na obican narod) kojima je ovo nekako unijelo pozitivnu energiju u zivot. Cini mi se da je onim kopacima solidna dnevnica i da samo novi dolaze da kopaju niko neodustaje...
Iskreno se neslazem sa naucnim pristupom Semira iz jednostavnog razloga sto je previse optimista i samouvjeren ali ako cemo realno sve dosad je islo u njegovu korist, sve na svijetu je Entertainment, koji je uzgred i izmisljen i na kome pociva Amerika, jer da on nije ovakav (Semir) kakav jest, nebi nista ni bilo od ovog projekta, mozda bi se malo pocelo kopati, nakon uvreda od zvanicne nauke BiH odustao bi svaki iole pametniji covjek, ali Semir zna da i los publicitet je dobar publicitet, tako da je za kratko vrijeme uspio ustalasati sve zivo u BiH pa i sire...
Pare ce doci sad sa ove ili one strane nije ni vazno i ovo se nece niti vise moze zaustaviti zato predlazem svim mudroserima tj kontrasima, antipiramidasima nek malo ohlade svoje sive celije jer jednostavno nema smisla njihovom pametovanju sa daljine i iz misje rupe pisanju blogova i sl. Ako vec ne zele da budu dio svega nek se povuku i distanciraju ili nek lincuju Semira kao sto su lincovali Tihica, Paravca i drugu gamad koji su nam hljeb iz usta otimali i jos otimaju...
Mrsko mi pisat vise mozda imam pametnija posla...
Lijep pozdrav