Biciklo-gdje kupiti??
Moderator: anex
-
quarterback
#226 Re: Biciklo-gdje kupiti??
manje ti je vruce na bajku nego pjeske ili u autu u svakom slucaju, a i ides kuci, fino se istusiras i sve ok
da ne govorim smanjene frustracije tipa guzve, gdje parkirati i slicno...
nema mi nista draze nego fino proci pored cijele kolone kod BBIa...
- hamalalija
#227 Re: Biciklo-gdje kupiti??
Qler wrote:Jutros sam se malo oznojio, ali moze se reci da nisam... E sad gledam kroz prozori kontam, majko moja, valja danas kuci
Sljedeca stavka kupovina garderobe
- Qler
#228 Re: Biciklo-gdje kupiti??
Ma skontat ce se nesto 
-
quarterback
#229 Re: Biciklo-gdje kupiti??
sic sa gelom je gay, pravi bajkeri imaju tvrde guzove i to ne koristehamalalija wrote:Qler wrote:Jutros sam se malo oznojio, ali moze se reci da nisam... E sad gledam kroz prozori kontam, majko moja, valja danas kuci
Sljedeca stavka kupovina garderobe![]()
![]()
![]()
. Svi smo mi kroz to prosli, sad ces traziti one "klima" majce, pa onda sorc ili sic sa gelom, pa rukavice, pa ruksak za stvari da se prosvuces na poslu, pa mozda onaj camelpack za duze puteve, pa onda kakav prsluk da te u svijeza jutra ne napuse, itd itd
- hamalalija
#230 Re: Biciklo-gdje kupiti??
i imaju drvene sicevequarterback wrote: sic sa gelom je gay, pravi bajkeri imaju tvrde guzove i to ne koriste
- Dr.Mr.Fr.
#231 Re: Biciklo-gdje kupiti??
quarterback wrote:sic sa gelom je gay, pravi bajkeri imaju tvrde guzove i to ne koristehamalalija wrote:Qler wrote:Jutros sam se malo oznojio, ali moze se reci da nisam... E sad gledam kroz prozori kontam, majko moja, valja danas kuci
Sljedeca stavka kupovina garderobe![]()
![]()
![]()
. Svi smo mi kroz to prosli, sad ces traziti one "klima" majce, pa onda sorc ili sic sa gelom, pa rukavice, pa ruksak za stvari da se prosvuces na poslu, pa mozda onaj camelpack za duze puteve, pa onda kakav prsluk da te u svijeza jutra ne napuse, itd itd
meni je moja guza najpreca
- hamalalija
#232 Re: Biciklo-gdje kupiti??
Evo jeadn sic od pravog bajkera

-
quarterback
#233 Re: Biciklo-gdje kupiti??
drvo je mekano, metalnehamalalija wrote:i imaju drvene sicevequarterback wrote: sic sa gelom je gay, pravi bajkeri imaju tvrde guzove i to ne koriste![]()
![]()
![]()
-
quarterback
#234 Re: Biciklo-gdje kupiti??
Dr.Mr.Fr. wrote: meni je moja guza najpreca![]()
![]()
- Ivo Lola
#235 Re: Biciklo-gdje kupiti??
http://www.pik.ba/artikal/3346412/capriolo-hiperion/
u cemu je fazon ?
jel moguce da nov capriolo kosta 140 KM, il je ovo neka muljaza ?
u cemu je fazon ?
jel moguce da nov capriolo kosta 140 KM, il je ovo neka muljaza ?
-
kastor
#236 Re: Biciklo-gdje kupiti??
to brate,to je fazon,kad ono laganini pored njih,like a boss,najaca stvarquarterback wrote:manje ti je vruce na bajku nego pjeske ili u autu u svakom slucaju, a i ides kuci, fino se istusiras i sve ok
- Qler
#237 Re: Biciklo-gdje kupiti??
E sada kada sam presao tih par km, imam par zamjerki, preskace mi brzine, tj salta bez problema, ali u voznji jednostavno preskoci, proklize... Da li bi trebao otici do ciklocentra da mi to vide? Da ga malo dostimaju?
- skafiskafsnjak
#238 Re: Biciklo-gdje kupiti??
Ma to je polozaj mjenjaca. Mislim da sajlu malo treba dotegnuti/opustiti .Qler wrote:E sada kada sam presao tih par km, imam par zamjerki, preskace mi brzine, tj salta bez problema, ali u voznji jednostavno preskoci, proklize... Da li bi trebao otici do ciklocentra da mi to vide? Da ga malo dostimaju?
NIje to strasno, srediti ce ti to za sekund
-
quarterback
#239 Re: Biciklo-gdje kupiti??
prvi servis je obicno nakon par stotina KM, kada ti pocnu preskakati mjenjaci, sajle kocnica se razlabave i slicno, e sad ne vjerujem da si od jutros presao par stotina KM ali mozes svratiti da malo pogledajuQler wrote:E sada kada sam presao tih par km, imam par zamjerki, preskace mi brzine, tj salta bez problema, ali u voznji jednostavno preskoci, proklize... Da li bi trebao otici do ciklocentra da mi to vide? Da ga malo dostimaju?
- mayab
-
kojeime
#241 Re: Biciklo-gdje kupiti??
Ja sam radio nulti servis nakon mjesec dana, dakle zatezanja, namjestanja, fina podesavanja. Presao mozda 150 km.quarterback wrote:prvi servis je obicno nakon par stotina KM, kada ti pocnu preskakati mjenjaci, sajle kocnica se razlabave i slicno, e sad ne vjerujem da si od jutros presao par stotina KM ali mozes svratiti da malo pogledajuQler wrote:E sada kada sam presao tih par km, imam par zamjerki, preskace mi brzine, tj salta bez problema, ali u voznji jednostavno preskoci, proklize... Da li bi trebao otici do ciklocentra da mi to vide? Da ga malo dostimaju?
-
kastor
#242 Re: Biciklo-gdje kupiti??
e ljudi sta mislite o nakamura biciklima,kvalitet i to,gledao sam model cliff hanger u intersportu,snizenje neko,po opremi ne izgleda lose uopste,dlai se isplati uzeti ga
-
quarterback
#243 Re: Biciklo-gdje kupiti??
dosta puta spominjano, gore desno je search
- Dr.Mr.Fr.
#244 Re: Biciklo-gdje kupiti??
kastor wrote:e ljudi sta mislite o nakamura biciklima,kvalitet i to,gledao sam model cliff hanger u intersportu,snizenje neko,po opremi ne izgleda lose uopste,dlai se isplati uzeti ga
Imam jedan 7 godina, nikada nikakav problem sa istim
-
kastor
#245 Re: Biciklo-gdje kupiti??
ma trazio sam vec,ali jos koje misljenje,u svakom slucaju isao danas,i nestalo,steta,traicu drugo
-
quarterback
#246 Re: Biciklo-gdje kupiti??
ok druze, onda ovako, nakamura zvuci kao japanski opasan brend medjutim nije, to je samo brand koji se pravi pretpostavljam negdje u blizini isto kao sto se Polar pravi u Srbiji.
niko od ozbiljnih biciklista ne vozi nakamura bajkove sto vjerujem da govori nesto o njima, ipak za manje zahtjevne voznje ce ti svakako posluziti, gledao sam prije par godina svoj tadasnji GT i poredio ga sa nekom od nakamura, imali su doslovno istu opremu tako da ako je cijena ok mislim da ce ti biti sasvim ok za voznje po gradu i pokoje brdo povremeno
niko od ozbiljnih biciklista ne vozi nakamura bajkove sto vjerujem da govori nesto o njima, ipak za manje zahtjevne voznje ce ti svakako posluziti, gledao sam prije par godina svoj tadasnji GT i poredio ga sa nekom od nakamura, imali su doslovno istu opremu tako da ako je cijena ok mislim da ce ti biti sasvim ok za voznje po gradu i pokoje brdo povremeno
- Dr.Mr.Fr.
#247 Re: Biciklo-gdje kupiti??
quarterback wrote: niko od ozbiljnih biciklista ne vozi nakamura bajkove sto vjerujem da govori nesto o njima
e pa svaka ti cast, da mi je samo znati za koji lokalnu prodavaonicu bicikala radiš
- Dr.Mr.Fr.
-
quarterback
#249 Re: Biciklo-gdje kupiti??
veliki si poznavalac, ta nakamura stara 7 godina koju vozis tome ide u prilog
- Dr.Mr.Fr.
#250 Re: Biciklo-gdje kupiti??
e trol ma najbolji si, otkuda ti uopšte potreba da pljuješ po bilo kojem brandu ne kontam fakat...a jeste 7 godina stara jer nemam potrebe da mjenjam bajk svake godine, jbg. nisam šminka šta da ti kažemquarterback wrote:veliki si poznavalac, ta nakamura stara 7 godina koju vozis tome ide u prilog