samo tiKPNCTNJAH wrote:
Oprost nevjere u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#226 Re: Oprost nevjere u vezi
-
bang and blame
#227 Re: Oprost nevjere u vezi
Ne mogu sa vjerujem da ovo cinim( tebi @najtvizn), ali moram reci:SVAKA CAST na ovom postu!nightvision wrote:Nedaj se zavarati forumskim uzorkom jer vecina zena ne djeli ovakvo razmisljanje. Samo najvece kalasture odobravaju prevaru, jer, da se razumijemo, odobravanjem oprosta presutno odobravas i (vlastitu) prevaru. Zato te funjare osim sto vlastito saranje opravdavaju ispraznim supljiranjem o sreci u nesreci jos se i nadju prozvanima pa predju u kontranapad argumetima kao npr "sta tebe briga sto se ja kurvam, to je moj zivot", kao to je nekakvo "zadiranje u neciju privatnu sferu i komentiranje tudjih zivota" i slicne budalastinje.Jokericious wrote:Ja ne mogu da vjerujem da ovakvo glupo razmisljanje uglavnom zene imaju.mozda su oni u tom svom haosu, odabranom nacinu zovita bili extra sretni... otkud pravo da se sudi nekom na ovaj nacin jer se to ne slaze I ne poklapa sa tvojim svjetonazorima. boze sacuvaj
Da je vanbracno (i van-visegodisnje-veze) saranje opstedrusveno i moralno prihvatljiva pojava ne bi se krilo k'o zmija noge. Dakle, ne vjeruj puno u sve sto pojedine (forumske) kalasture izgovore jer nisu bas mjerodavne predstavnice svog (zenskog) roda.
Last edited by bang and blame on 09/12/2014 18:01, edited 1 time in total.
- KPNCTNJAH
#228 Re: Oprost nevjere u vezi
Ma mrsko mi sve citati.. ali cim neko opravdava prevaru, spreman je na istu... pokazalo se tacnim vise puta
ali simpaticno mi je slusati i citati razloge zbog kojih je prevara normala u njihovim ocima...
bujrum 
-
todd_smith
#229 Re: Oprost nevjere u vezi
ali sta ako je bas bas zgodna? ono bas zgodna kontas?KPNCTNJAH wrote:Ma mrsko mi sve citati.. ali cim neko opravdava prevaru, spreman je na istu... pokazalo se tacnim vise putaali simpaticno mi je slusati i citati razloge zbog kojih je prevara normala u njihovim ocima...
![]()
bujrum
-
bang and blame
#230 Re: Oprost nevjere u vezi
To je i kad he u pitanju ljubomora.KPNCTNJAH wrote:Ma mrsko mi sve citati.. ali cim neko opravdava prevaru, spreman je na istu... pokazalo se tacnim vise putaali simpaticno mi je slusati i citati razloge zbog kojih je prevara normala u njihovim ocima...
![]()
bujrum
Najvise su ljubomorni oni koji i najvise varaju, jer u razmisljanjima polaze - od sebe.
-
todd_smith
#231 Re: Oprost nevjere u vezi
eto ona se sa nickom bang n blame nasla pametovati o ovoj temi 
-
bang and blame
#232 Re: Oprost nevjere u vezi
todd_smith wrote:eto ona se sa nickom bang n blame nasla pametovati o ovoj temi
- KPNCTNJAH
#233 Re: Oprost nevjere u vezi
Ne znam bas, zavisi da li osoba umislja to sve ili ima prave razloge za tu nekakvu ljubomoru... neki ljudi jednostavno ne vole da ih prave budalom, a to bude protumaceno kao ljubomora, iako je daleko od istine...bang and blame wrote: To je i kad he u pitanju ljubomora.
Najvise su ljubomorni oni koji i najvise varaju, jer u razmisljanjima polaze - od sebe.
-
bang and blame
#234 Re: Oprost nevjere u vezi
Cuj, svakako da ima "raznoraznih" razloga za osjecanje ljubomore , ali ja navedoh jedan od najcescih. Ne mora se svako sloziti sa mojim misljenjemKPNCTNJAH wrote:Ne znam bas, zavisi da li osoba umislja to sve ili ima prave razloge za tu nekakvu ljubomoru... neki ljudi jednostavno ne vole da ih prave budalom, a to bude protumaceno kao ljubomora, iako je daleko od istine...bang and blame wrote: To je i kad he u pitanju ljubomora.
- walter kurtz
#235 Re: Oprost nevjere u vezi
ljudi nisu monogamna vrsta

- MedenoSrce
#236 Re: Oprost nevjere u vezi
pa voli ba ko ti brani samo manifestacija nije dozvoljena
opet se prica svela na "ja ne bih, ja sam super moralna osoba, zgrazavam se na ovo i na ono", zasto bar jednom ne komentarisete u skladu sa temom
Oprost nevjere u vezi pod kojim uslovima.
opet se prica svela na "ja ne bih, ja sam super moralna osoba, zgrazavam se na ovo i na ono", zasto bar jednom ne komentarisete u skladu sa temom
Oprost nevjere u vezi pod kojim uslovima.
- JThomas
#237 Re: Oprost nevjere u vezi
najljubomorniji su oni koji su u dnu duše svjesni svojih nekvaliteta i da su se slučajno uspjeli uvaliti kod te neke osobe 
-
prog321
#238 Re: Oprost nevjere u vezi
Ako ti partner flirtuje sa svakim mudonjom, normalno da ces joj uci u facu i objasnit stvari u par rijeci.
Ako nastavi isto i kaze da je sve ljubomora bez razloga onda dobija crvenu kartu sa pjesmom mrs u tri lijepe.
Ako nastavi isto i kaze da je sve ljubomora bez razloga onda dobija crvenu kartu sa pjesmom mrs u tri lijepe.
-
nightvision
#239 Re: Oprost nevjere u vezi
Tacno. Zato osim ljubavi treba i puno karaktera da se bude monogam. Vecina ljudi ne moze se pohvaliti da su osobitno jakog karaktera.walter kurtz wrote:ljudi nisu monogamna vrsta
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#240 Re: Oprost nevjere u vezi
oštroJThomas wrote:najljubomorniji su oni koji su u dnu duše svjesni svojih nekvaliteta i da su se slučajno uspjeli uvaliti kod te neke osobe
-
Jokericious
#241 Re: Oprost nevjere u vezi
Ma tebi samo jedna crncuga treba da se smiris. Nabubrila si sva.sheilak wrote:joj, ma pusti ih. no liferi, a nesigurni. srecom, osim dizanja nosa u zrak i upiranja prstom, nista drugo ne mogu uciniti. ovdje sad mislim opcenito na zadiranje u neciju privatnu sferu i komentiranje tudjih zivota.dust in the wind wrote: mozda su oni u tom svom haosu, odabranom nacinu zovita bili extra sretni... otkud pravo da se sudi nekom na ovaj nacin jer se to ne slaze I ne poklapa sa tvojim svjetonazorima. boze sacuvaj
inace, uvijek sam za oprost, napokon i meni se dovoljno cesto oprastalo.![]()
al bez zeze sad. mogu nevjeru oprostiti, ako mi ne znaci puno. no sad...ne znam da li bih mogla. bas bi boljelo.
-
nightvision
#242 Re: Oprost nevjere u vezi
bang and blame wrote:Ne mogu sa vjerujem da ovo cinim( tebi @najtvizn), ali moram reci:SVAKA CAST na ovom postu!
- KPNCTNJAH
#243 Re: Oprost nevjere u vezi
Tako nekakoprog321 wrote:Ako ti partner flirtuje sa svakim mudonjom, normalno da ces joj uci u facu i objasnit stvari u par rijeci.
- KPNCTNJAH
#245 Re: Oprost nevjere u vezi
Varas li ti shabo, reci mi iskrenosha_ba wrote:dubokoumno
Znas ono, muskarci varaju jer su supci, jer im je naletila neka koja je spremna dati, a kod zena je to upakovano, eto on me razumije, ima ono nesto, s njim se bolje osjecam, ti me ignorises.. ovo nabrajam neka opravdanja iz filmova, nema veze s realnoscu
-
sha_ba
#246 Re: Oprost nevjere u vezi
ne varam, jel problem? 
- KPNCTNJAH
#247 Re: Oprost nevjere u vezi
Nije, a oprastas li prevaru?

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#250 Re: Oprost nevjere u vezi
I Dino Merlin i Željko Joksimović.