Oprost nevjere u vezi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sha_ba

#226 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by sha_ba »

KPNCTNJAH wrote::meza1:
samo ti :mrgreen: :kiss:
bang and blame

#227 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

nightvision wrote:
Jokericious wrote:
mozda su oni u tom svom haosu, odabranom nacinu zovita bili extra sretni... otkud pravo da se sudi nekom na ovaj nacin jer se to ne slaze I ne poklapa sa tvojim svjetonazorima. boze sacuvaj
Ja ne mogu da vjerujem da ovakvo glupo razmisljanje uglavnom zene imaju.
Nedaj se zavarati forumskim uzorkom jer vecina zena ne djeli ovakvo razmisljanje. Samo najvece kalasture odobravaju prevaru, jer, da se razumijemo, odobravanjem oprosta presutno odobravas i (vlastitu) prevaru. Zato te funjare osim sto vlastito saranje opravdavaju ispraznim supljiranjem o sreci u nesreci jos se i nadju prozvanima pa predju u kontranapad argumetima kao npr "sta tebe briga sto se ja kurvam, to je moj zivot", kao to je nekakvo "zadiranje u neciju privatnu sferu i komentiranje tudjih zivota" i slicne budalastinje.
Da je vanbracno (i van-visegodisnje-veze) saranje opstedrusveno i moralno prihvatljiva pojava ne bi se krilo k'o zmija noge. Dakle, ne vjeruj puno u sve sto pojedine (forumske) kalasture izgovore jer nisu bas mjerodavne predstavnice svog (zenskog) roda.
Ne mogu sa vjerujem da ovo cinim( tebi @najtvizn), ali moram reci:SVAKA CAST na ovom postu! :thumbup:
Last edited by bang and blame on 09/12/2014 18:01, edited 1 time in total.
KPNCTNJAH

#228 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by KPNCTNJAH »

Ma mrsko mi sve citati.. ali cim neko opravdava prevaru, spreman je na istu... pokazalo se tacnim vise puta :mrgreen: ali simpaticno mi je slusati i citati razloge zbog kojih je prevara normala u njihovim ocima... :mrgreen:

:meza1: bujrum :mrgreen:
todd_smith

#229 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by todd_smith »

KPNCTNJAH wrote:Ma mrsko mi sve citati.. ali cim neko opravdava prevaru, spreman je na istu... pokazalo se tacnim vise puta :mrgreen: ali simpaticno mi je slusati i citati razloge zbog kojih je prevara normala u njihovim ocima... :mrgreen:

ali sta ako je bas bas zgodna? ono bas zgodna kontas?
bang and blame

#230 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

KPNCTNJAH wrote:Ma mrsko mi sve citati.. ali cim neko opravdava prevaru, spreman je na istu... pokazalo se tacnim vise puta :mrgreen: ali simpaticno mi je slusati i citati razloge zbog kojih je prevara normala u njihovim ocima... :mrgreen:

To je i kad he u pitanju ljubomora.
Najvise su ljubomorni oni koji i najvise varaju, jer u razmisljanjima polaze - od sebe.
todd_smith

#231 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by todd_smith »

eto ona se sa nickom bang n blame nasla pametovati o ovoj temi :mrgreen:
bang and blame

#232 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

todd_smith wrote:eto ona se sa nickom bang n blame nasla pametovati o ovoj temi :mrgreen:
:shmizla1:
KPNCTNJAH

#233 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by KPNCTNJAH »

bang and blame wrote: To je i kad he u pitanju ljubomora.
Najvise su ljubomorni oni koji i najvise varaju, jer u razmisljanjima polaze - od sebe.
Ne znam bas, zavisi da li osoba umislja to sve ili ima prave razloge za tu nekakvu ljubomoru... neki ljudi jednostavno ne vole da ih prave budalom, a to bude protumaceno kao ljubomora, iako je daleko od istine... :mrgreen:
bang and blame

#234 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by bang and blame »

KPNCTNJAH wrote:
bang and blame wrote: To je i kad he u pitanju ljubomora.
Ne znam bas, zavisi da li osoba umislja to sve ili ima prave razloge za tu nekakvu ljubomoru... neki ljudi jednostavno ne vole da ih prave budalom, a to bude protumaceno kao ljubomora, iako je daleko od istine... :mrgreen:
Cuj, svakako da ima "raznoraznih" razloga za osjecanje ljubomore , ali ja navedoh jedan od najcescih. Ne mora se svako sloziti sa mojim misljenjem :)
walter kurtz

#235 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by walter kurtz »

ljudi nisu monogamna vrsta ;-)
Image
MedenoSrce

#236 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by MedenoSrce »

pa voli ba ko ti brani samo manifestacija nije dozvoljena :mrgreen:
opet se prica svela na "ja ne bih, ja sam super moralna osoba, zgrazavam se na ovo i na ono", zasto bar jednom ne komentarisete u skladu sa temom

Oprost nevjere u vezi pod kojim uslovima.
JThomas

#237 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by JThomas »

najljubomorniji su oni koji su u dnu duše svjesni svojih nekvaliteta i da su se slučajno uspjeli uvaliti kod te neke osobe :D
prog321

#238 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by prog321 »

Ako ti partner flirtuje sa svakim mudonjom, normalno da ces joj uci u facu i objasnit stvari u par rijeci.
Ako nastavi isto i kaze da je sve ljubomora bez razloga onda dobija crvenu kartu sa pjesmom mrs u tri lijepe. :-D
nightvision

#239 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by nightvision »

walter kurtz wrote:ljudi nisu monogamna vrsta ;-)
Tacno. Zato osim ljubavi treba i puno karaktera da se bude monogam. Vecina ljudi ne moze se pohvaliti da su osobitno jakog karaktera.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#240 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by Velkoski »

JThomas wrote:najljubomorniji su oni koji su u dnu duše svjesni svojih nekvaliteta i da su se slučajno uspjeli uvaliti kod te neke osobe :D
oštro :lol:
Jokericious

#241 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by Jokericious »

sheilak wrote:
dust in the wind wrote: mozda su oni u tom svom haosu, odabranom nacinu zovita bili extra sretni... otkud pravo da se sudi nekom na ovaj nacin jer se to ne slaze I ne poklapa sa tvojim svjetonazorima. boze sacuvaj
joj, ma pusti ih. no liferi, a nesigurni. srecom, osim dizanja nosa u zrak i upiranja prstom, nista drugo ne mogu uciniti. ovdje sad mislim opcenito na zadiranje u neciju privatnu sferu i komentiranje tudjih zivota.

inace, uvijek sam za oprost, napokon i meni se dovoljno cesto oprastalo. :D

al bez zeze sad. mogu nevjeru oprostiti, ako mi ne znaci puno. no sad...ne znam da li bih mogla. bas bi boljelo.
Ma tebi samo jedna crncuga treba da se smiris. Nabubrila si sva.
nightvision

#242 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by nightvision »

bang and blame wrote:Ne mogu sa vjerujem da ovo cinim( tebi @najtvizn), ali moram reci:SVAKA CAST na ovom postu! :thumbup:
:D
KPNCTNJAH

#243 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by KPNCTNJAH »

prog321 wrote:Ako ti partner flirtuje sa svakim mudonjom, normalno da ces joj uci u facu i objasnit stvari u par rijeci.
Ako nastavi isto i kaze da je sve ljubomora bez razloga onda dobija crvenu kartu sa pjesmom mrs u tri lijepe. :-D
Tako nekako :mrgreen: onda postane tudji problem :oops: :mrgreen:
sha_ba

#244 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by sha_ba »

dubokoumno :mrgreen:
KPNCTNJAH

#245 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by KPNCTNJAH »

sha_ba wrote:dubokoumno :mrgreen:
Varas li ti shabo, reci mi iskreno :oops: :mrgreen: ili bar sta se sve treba desiti da bi prevarila... :mrgreen: znam da zene imaju tih razloga i opravdanja u rukavu, za svaki slucaj :evil: :mrgreen:

Znas ono, muskarci varaju jer su supci, jer im je naletila neka koja je spremna dati, a kod zena je to upakovano, eto on me razumije, ima ono nesto, s njim se bolje osjecam, ti me ignorises.. ovo nabrajam neka opravdanja iz filmova, nema veze s realnoscu :mrgreen:
sha_ba

#246 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by sha_ba »

ne varam, jel problem? :zoka:
KPNCTNJAH

#247 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by KPNCTNJAH »

Nije, a oprastas li prevaru? :oops: :mrgreen:
sha_ba

#248 Re: Oprost nevjere u vezi

Post by sha_ba »

Bog prasta ........