Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
-
Grom iz vedra neba
Predlazem da osnujemo Veliku lozu cuvara Rizine Ruze koja ce imati zadatak da barem jednom dnevno napise post u slavu broja 19 
-
Grom iz vedra neba
Stitch__ wrote:Rizin nastup u dvorani u Zitomislicima
Oplakah
-
zemljotres
pa pusti muziku, pusti muzikualphonse kauders wrote:dzaba, ne kontam ovo sa 19-kom nikako:)
Poenta![]()
![]()
![]()
![]()
-
Kukuruz_Barbe-q
Dosli smo do najnovijih podataka da Ricco Ruzza zapravo nije Italijanskog porijekla.
Naime Ricco je posljedni potomak engleske loze Lancaster za koju se bilivalo da je izumrla u ratu ruza.
Riccin cukun cukun djed je prebjegao na Siciliju a mnogo godina kasnije rodio se betonirani estradni umjetnik Ricco Ruzza.
Naime Ricco je posljedni potomak engleske loze Lancaster za koju se bilivalo da je izumrla u ratu ruza.
Riccin cukun cukun djed je prebjegao na Siciliju a mnogo godina kasnije rodio se betonirani estradni umjetnik Ricco Ruzza.
-
Kukuruz_Barbe-q
Ricco je pobijedio i zato se famElija Corleone morala preseliti u Ameriku 
-
Dosta
ovo je najjaca tema na forumu
sjecam se kada je rizzo, nakon sto mu je sarajevska pivara bila sponzor albuma, vise puta pjevao po granapima i ispred njih, valjda u okviru nekih promocija pivare, na maloj bini sastavljenoj od dvije-tri pivske gajbe... a ispred njega nekoliko djece skakuce
pa ga ono zamolis da se pomakne da izvadis pivu iz frizdera
rizzo je najjaci lik, ali najjaci!
pa ga ono zamolis da se pomakne da izvadis pivu iz frizdera
rizzo je najjaci lik, ali najjaci!
-
Grom iz vedra neba
Hmmm, mislim da je i sam Da Vinci napravio code u narodu poznat kao Rizin, koji tek sada izlazi u javnost. Eno na onoj slici na kojem vecera Isus sa apostolima, sta mislite sta je bio desert?
Gurabija
Gurabija
-
zemljotres
samo slijepac ne vidi sličnost
(izvinjavam se zavodu za slijepe i slabovidne na opaski)

(izvinjavam se zavodu za slijepe i slabovidne na opaski)

-
Stitch__
Da li ce Beatricita ostaviti Antonia Prsesa i biti ponovo sa svojom vjecnom ljubavi Jose RuzomBeatrice_22 wrote:evo ja cu mu roditi nasljednikada ne umre loza
ispitala sam porodicno stablo i ja vucem porijeklo od cukunnane Đule (Ruze) koja je pod imenom Rose prebjegla u Ameriku i tamo upoznala Rizzinog cukundedu
ali se ljubav nije ostvarila, nego se ona udala za njegovoga brata, a oni su navodno bili veliki rivali. na svadbi je u buketu nosila devetnaest ruzinih pupoljaka, tajni broj klana Rizzo i u alternativnoj istoriji je poznata kao Rose Rose (Helena trojanska Rizzo dinastije).
kako se sve te plemicke porodice zene medjusobno, ali ne sa prebliskim rodjacima, mislim da nece biti nikakvih problema.
vidovita Beba mi je rekla da cu samo musku decu radjati.
-
shin
Ljudi sve je to hoax, nakon beefa na Siciliji sa famalijom Corleone, nas heroj se zaputija u Ameriku i osnovao grupu Gurabiyas and Roses. Koju je prepustio svom dobrom prijatelju i rodjaku Axl Roseu koji je nakon sto se Ricco vratio u Bosnu hinjski preimenovao u G'n'R, ostalo je istorija.
Uglavnom Ricco Rose je obrisao pod sa Axel Roseom, pokupio mu sve hitove i ispusio mu sav krek.

Predstavnici poznate loze ''Rose''.
Uglavnom Ricco Rose je obrisao pod sa Axel Roseom, pokupio mu sve hitove i ispusio mu sav krek.

Predstavnici poznate loze ''Rose''.
-
Grom iz vedra neba
...Medjutim kao i u svakoj sapunici, pojavilo se vanbracno dijete, koje tvrdi da ja nasljednik slavne loze ruza...doslo je do krvavog obracuna za prevlast izmedju rizinih zakonitih i nezakonitih nasljednika...to be continued 
-
Damme
#244 rizzo
REKLAME U NAJGLEDANIJOJ SAPUNICI RIZO U VJEČNOJ LJUBAVI
br. 19 je broj korektora koji Rizo koristi da prekrije podočnjake! previše je piva popio dok mu je Pivara bila sponzor. Bilo mu muka kada mu kažu de se pomjeri da uzme jedno iz frižidera, pa i on svaki put uzimao jednu hladnu.
br. 19 je broj korektora koji Rizo koristi da prekrije podočnjake! previše je piva popio dok mu je Pivara bila sponzor. Bilo mu muka kada mu kažu de se pomjeri da uzme jedno iz frižidera, pa i on svaki put uzimao jednu hladnu.
- ahmed&nedzad
Eno Rizzo odlučio da promjeni umjetničko ime, umjesto Rose (Ruža) sad će biti Tulipan.
To je zbog toga što mu je ova tema nanijela loš imidž.
Ljudi nemojte više, ubiće se čovjek.
Ljudi nemojte više, ubiće se čovjek.