Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
evo napokon i ja opet onlajn... fasovo sam podavno ban samo sto sam reko moderatoru da se smiri... posto je taj podivljo jer sam ga upito sto se prva tema o piramidama zatvorila.... helem evo me opet
od tad pa do sad doslo jos tona novih dokaza o postojanju i sve ide na bolje... nadam se da su se neki opametili sto se tice izjava "ovo je brdo"
jos samo da ukazem i na sajt http://www.bosnian-pyramid.com (posto sa-x gura svoj projekat o piramidama) koji je na engleskom ali moze i negdje na nas se pisati... pocelo je ozbiljno diskutovanje raje pa i arheologa iz svijeta na tom forumu... ko zna engleski bice mu interesantno..
odo sad da jedem pa se vidimo kasnije dok se nakupi malo odgovora da se mogu uklopiti u temu!
hrasno38 wrote:Razvaljivanje 81% - 19% naravno za piramidase. Kazem ti ja losi napadacki argumenti
Sad sam po 856. put gledao Rockyja. Frajer ubio Boga u njemu i na kraju ga Rocky razvali...
Kod Rockyja ko u bajci i kao i u svakoj bajci, tako i u ovoj o piramidi ce oni sto sad nadiru da se ispruze!
hrasno38 wrote:Razvaljivanje 81% - 19% naravno za piramidase. Kazem ti ja losi napadacki argumenti
Evo, ... tipicni piramidashki "argumenti", ...
Shicaju se ovakim i slicnim "argumentima", kao ... eto na Pinku toliki procenat populacije vjeruje da piramide postoje.
Slican "argument" koji im je digao krijestu je bio i onaj da u RS-u 70-ak procenata anketiranih vjeruje u visocke piramide.
Yebem te tehniko, kad te volovi vuku, ...
Last edited by pape on 26/05/2006 00:29, edited 1 time in total.
Evo, ... tipicni piramidashki "argumenti", ...
Shicaju se ovakim i slicnim "argumentima", kao ... eto na Pinku toliki procenat populacije vjeruje da piramide postoje.
Slican "argument" koji im je digao krijestu je bio i onaj da u RS-u 70-ak procenata ankete vjeruje u visocke piramide.
Yebem te tehniko, kad te volovi vuku, ...
Izgleda da slabo prepoznajes ono sto se zove "sala".
Znam da nije tema za ovo,ali gdje nestade onaj ILIR.Sta bi sa covjekom.Da nije mozda promijenio misljenje o postojanju piramide,pa mu isfur pisati ovdje.
Sva tarapana i sve akcije su pocele sa ovom unaprijed 'planiranom' tvrdnjom. "Nesto" je pronadjeno... ni izbliza ne dokazuje Semirove tvrdnje sa prethodnog linka o postojanju (otkricu) bosanske piramide.
Ako se ide u lov na medvjeda ne dolazi se kuci sa kupljenim fazanom u fazaneriji... uz pricu "eto donio sam nesto". Pogotovo ne... ako lovac tvrdi da ide da donese medvjeda za kojeg on kaze da zna iza koje se bukve krije...