Kad muskarci vole....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
skorpija75
#226 ma
..ma ko bi "muske" uopce razumio i tu njihovu ljubav kako je oni zovu kad se sami izjasnjavaju da je prva najvaznija stvar u njihovom zivotu nogomet, a prva sporedna najvaznija stvar zene....no coment
-
nestasna
Ovo je jako tacno, ja sada govorim sa zenske strane gledista...Ja sam imala vezu, koju sam prekinula, iako sam ga jako,jako voljela, a ne znam ni sama zasto, ustvari, sve neki sada nebitni razlozi...ebiga..Ahmmed wrote:Uh, kritičarko, što ti večeras postavljaš teška pitanja.....
Da, dešava se da čovjek voli, a ipak odlučuje da prekine s onim koga voli....Ili, jednostavno, nikada ne prizna da voli....Jer zna, osjeća, ima iskustvo, da bez obzira ne ljubav, mnogo toga, što reče Meshtar, ne funkcionira.....
A što se tiče toga....brzog"preboljevanja"....ako čovjek iskreno voli, ne može ni brzo ni lako preboljeti....Jer, u suprotnom, to nije ljubav, već zanesenost, trenutak, sticaj okolnosti.....
-
nestasna
generacijo, svaka ti cast. Nego, jesi ti slobodan;)mislim, da se druzimo, i razumijemo;)nineac wrote:Max. Cherry je donekle u pravu. Danas u nasoj zemlji sticajem ekonomsko-politickih okolnosti materijalizam u ljudima je isplivao u najgorem obliku. Danas ako ste obrazovan momak, pametan, sportas itd neigra nikakvu ulogu, vazno je koliko ste promucurni da se sto prije "obogatite" a odraz bogastva u nasim prilikama je Golf IV ili V, i sl. Sada kriviti neke klinke sto se "pale" na karburatore a cijeli zivot zive u bijedi i neznanju nije posteno. Nase drustvo je postavilo takve vrijednosti. "Faca" ste ako odete u njemacku nakradete graderobe i dodjete u polovnom BMW-u koji je spusten do zemlje. Medjutim takvim momcima i odgovaraju takve klinke, jer ja licno sebe nemogu zamisliti sa takvom djevojkom, jer nemam zivaca nekog trpiti samo zato sto izgleda super. Mi starija generacija se sjecamo onih vremena kada vecini pare nisu znacile nista, i razumjevanje medju osobama je bilo najvaznije.
Ja sam tek sad skontao, kada sam dosao sam u tudjinu, koliko znaci imati nekog pored sebe kome se mozes izjadati. Te fore da momci neznaju voljeti ili nece da pokazu da vole i da su slabi prema toj osobi su gluposti. Ako mene moji "jarani" prozivaju zato sto nekoga volim i zato sto me je s tom osobom super, onda to nisu jarani!
Ali opet momci znaju voljeti, i ja licno kada zavolim nekoga zgulio bi kozu sa sebe za tu osobu. Medjutim kod nas je sve manje djevojaka koje razumiju to, i zivot je nekako postao drugaciji. Skonto sam da je sada vani lakse naci nekoga ko te razumije nego kod nas dole, jer jednostavno vrijednosti kod nas su se promjenile, i ja neosjecam da se vise uklapam u takvo drustvo gdje je materijalizam polazna tacka za nekakav odnos izmedju djevojke i momka.
-
mickyK
E sad iz muskog ugla.Last_one wrote:,,,Eh!
....Znate sta...muskarci znaju biti pravo cudni kad vole nekoga,..(ovo je iz ugla cure..).
...Super je ako Vi volite njega ,on vas i godi vam tada njegova paznja...Al meni se desilo obrnuto,i fakat nije prijatno!Naime grozno je kada shvatite da vas pravo voli neko koga ste smatrali prijateljem,i jos vam to kaze pa zatim ( i posle sveobuhvatnog objesnjenja zasto ne mozemo biti zajedno) nastavi da pokazuje koliko vas zaista VOLI...( al mislim voli i to stvarno).U pocetku sam mislila ,ma hajd,zaljubljenost-proci ce!
...Al ne prolazi,iako smo sada skroz razdvojeni,u 2 skroz udaljene drzave...A bilo je svasta:od suza,cuda,...ma drama! I samo da napomenem da nikad ali bas nikad mu nisam dala nekog povoda,niti je izmedju nas ista bilo...ma ni poljubac-nista!....E sad mi nije jasno...Jesu li muskarci takvi samo kad ih necete,pa oni trce i lome se.....?????Cudna mi je ta njihova ljubav,al fakat!
Taj prijatelj koji te voli, mozda bi i ti osjetila nesto prema njemu, ali kada ti je REKAO da te voli, e onda je zezno citavu situaciju, a kad je to ponovio par puta, e onda je bilo jos gore. " posle sveobuhvatnog objesnjenja zasto ne mozemo biti zajedno)" znaci ovo: "Definitivno mi se ne svidjas, zato jer si mi to obznanio i sto mi vise to govoris to je gore", samo mu ti to govoris na ljepsi nacin: "Ja sa tobom zelim da budem prijatelj, bla, bla....".
"Jesu li muskarci takvi samo kad ih necete,pa oni trce i lome se"
Otprilike, DA, samo nisu muskarci jedini, i zene su takve, ustvari sva bica na ovoj planeti su takva. Nesto sto ne mozete imati, vam je privlacno i sto vam je nesto izvjesnije, to vam je MANJE privlacno. Cinjenica je kad si odbila tog muskarca, da se vise zaljubio u tebe.
"I samo da napomenem da nikad ali bas nikad mu nisam dala nekog povoda"
Tvoj prijatelj je trazio nacin kako da ti saopsti da je zaljubljen u tebe, ali kad nije mogo skontat kako, nakon dugo vremena rekao je VOLIM TE i unistio ono malo nade da bi i ti prema njemu mozda mogla nesto osjetit.
Kada je vidio da nemoze nista postici sa jednim VOLIM TE, radio je to vise puta MISLECI da to treba ponavljati, kako bi te mozda ubjedio. POTPUNO POGRESNO. Nekad mi je stvarno zao nas muskaraca, ali otprilike 95% sve to radi na pogresan nacin.
Zene kod muskarca traze kombinaciju NEIZVJESNOSTI, IZAZOVA, HUMORA, MISTERIOZNOSTI. Zene to nemogu shvatiti na logican nacin, ali to je tako i tacka.
Jedan savjet za muskarce: Kada tek upoznate zenu, ne recite joj nesto poput: "Svidjas mi se", "Volim te", "Zaljubljen sam u tebe". PA LJUDI NECETE JE VALJDA ZENIT POSLE MJESEC DANA. Uhh..
Toliko.
- kriticarka_nikova
Ostavi broj telefonanineac wrote:Ma naravnoko ptica
-
teletrader
Sada bi ti jedan moj prijatelj rekao:mickyK wrote:
Zene kod muskarca traze kombinaciju NEIZVJESNOSTI, IZAZOVA, HUMORA, MISTERIOZNOSTI. Zene to nemogu shvatiti na logican nacin, ali to je tako i tacka.
.
"E ako joj treba izazova i neizvjesnosti neka sebi nadje kakvog Indianu Jones-a"...
Salu na stranu,ne znam da li je u prirodi muskarca/zhene da ih privlaci nesto sto je opasno,iskreno,i mene na prvu privuku malo "vrckavije" cure,ali sam dovoljno zreo,star na kraju krajeva i umoran od nekih stvari da znam da bi me samo glava zabolila od toga svega.. I zato ni do cega ne dodje..
I zato za svu pricu u stilu "Signali u Noci,dragi kada ces doci" nemam zhivaca, mislim da nam je svima 30+ potrebna doza stabilnosti kod partnera jer je ona bitna za trajan zajednicki zhivot..
Umjetnika,Boema ima,misteriozni su,djevojke se lozhe na njih..
Ali sumnjam da ijedan od tih zna koliko kosta litar mlijeka...
-
FAtka
Ma ne trazimo mi nekakvog Indianu Jonesa- al ne trazimo ni nekog dedu da mu pletemo vunene pape i idemo po mlijeko...
U mladosti se tako za mene zanimao 1 tip....zapravo on bi kad bi prolazio pored moje zgrade autom isao sasvim polako i gledao na obe strane...e ja sam to primjetila i zazvala ga UN posmatrac...stara mi i ja smo se non-stop sprdale na njegov racun da bi se ispostavilo da se on kao zanima za mene...
pokupio bi puno vise bodova da je nakon nekog vremena...ne znam ....mahnuo...poslao zracnu pusu..bilo sta...
ne potcjenjuj umjetnike.....znaju oni i koliko je litar mlijeka...i koliko je litar goriva...
ono o cemu teletrader govori je dosadna, ucmala veza...
hajd molim te zivoti su nam ionako pomalo dosaddni ..svi se brinemo i sekiramo ..e sta fali zaciniti to...
djevojke se loze na ono nesto sto samo one vide u nekim muskarcima...
samo je caka u tome da poslije izvjesnog vremena...ili progledaju ili to nesto ispari, il se ispostavi da su nesto umislile...
stvarno ne zelim vjerovati da je ljubav ona prava ako je jednostavna i nema nikakvih problema..

U mladosti se tako za mene zanimao 1 tip....zapravo on bi kad bi prolazio pored moje zgrade autom isao sasvim polako i gledao na obe strane...e ja sam to primjetila i zazvala ga UN posmatrac...stara mi i ja smo se non-stop sprdale na njegov racun da bi se ispostavilo da se on kao zanima za mene...
pokupio bi puno vise bodova da je nakon nekog vremena...ne znam ....mahnuo...poslao zracnu pusu..bilo sta...
ne potcjenjuj umjetnike.....znaju oni i koliko je litar mlijeka...i koliko je litar goriva...
ono o cemu teletrader govori je dosadna, ucmala veza...
hajd molim te zivoti su nam ionako pomalo dosaddni ..svi se brinemo i sekiramo ..e sta fali zaciniti to...
djevojke se loze na ono nesto sto samo one vide u nekim muskarcima...
samo je caka u tome da poslije izvjesnog vremena...ili progledaju ili to nesto ispari, il se ispostavi da su nesto umislile...
stvarno ne zelim vjerovati da je ljubav ona prava ako je jednostavna i nema nikakvih problema..
-
Last_one
..E ovakooo...teletrader wrote:Sada bi ti jedan moj prijatelj rekao:mickyK wrote:
.
"E ako joj treba izazova i neizvjesnosti neka sebi nadje kakvog Indianu Jones-a"...
Salu na stranu,ne znam da li je u prirodi muskarca/zhene da ih privlaci nesto sto je opasno,iskreno,i mene na prvu privuku malo "vrckavije" cure,ali sam dovoljno zreo,star na kraju krajeva i umoran od nekih stvari da znam da bi me samo glava zabolila od toga svega.. I zato ni do cega ne dodje..
I zato za svu pricu u stilu "Signali u Noci,dragi kada ces doci" nemam zhivaca, mislim da nam je svima 30+ potrebna doza stabilnosti kod partnera jer je ona bitna za trajan zajednicki zhivot..
Ja smatram da je nezahvalno generalizirati stvari...al niko mi ne moze reci da su privlacni bilo kome ( bilo da se radi o muskarcima ili zenama ) oni "predvidivi" tipovi...pa ljudi moji ne birate ni za druzenje dosadne ljude,a kamoli za vezu....uvjek trazimo nesto INTERESANTNO!!!
...E sad je pitanje sta ko trazi i sta je kome interesantno i zanimljivo!
U svakom slucaju glasam za spontanost,humor,....prije svega ljudskost al uvjek sa dozom "zanimljivosti"...
P.S....I ne mora biti Indiana...samo pozitivan decko iz komsiluka....
-
black-cat
Eh, ovdje se u vecini slazem........Last_one wrote:..E ovakooo...teletrader wrote:Sada bi ti jedan moj prijatelj rekao:mickyK wrote:
.
Ja smatram da je nezahvalno generalizirati stvari...al niko mi ne moze reci da su privlacni bilo kome ( bilo da se radi o muskarcima ili zenama ) oni "predvidivi" tipovi...pa ljudi moji ne birate ni za druzenje dosadne ljude,a kamoli za vezu....uvjek trazimo nesto INTERESANTNO!!!
...E sad je pitanje sta ko trazi i sta je kome interesantno i zanimljivo!
U svakom slucaju glasam za spontanost,humor,....prije svega ljudskost al uvjek sa dozom "zanimljivosti"...
P.S....I ne mora biti Indiana...samo pozitivan decko iz komsiluka....
Naravno ta definicija interesantnog je vrlo individualna, npr, umjetnici mi nisu ni najmanje zanimljivi, nego su mi otkaceni......... naravno zato sto ih ni najmanje ne razumijem. Bice da sam suvise racionalna da shvatim taj svjetonadzor..............
Ljudskost sa dozom zanimljivosti- slazem se dobra kombinacija
-
laradnaat
ljubav je stvar racionalnosti, tako da se najveće ljubavi rađaju iz racionalnosti a i najveće tragedije iz nedostatka iste.
to je isto i za žene...kada nekoga upoznate i znate, mnogo je lakše zaljubiti se u takvu osobu, tada imate dovoljno razloga za zaljubljivanje i mnogo argumenata za održavanje iste u životu.
to se desi ili ne desi jednom u životu i tada razum pobjedi i donese ljubav, a ako vi smatrate da je ljubav nešto drugo, ma varate se. to je konstantna borba između dvije jedinke različitog pola.
dok god nema pobjednika i ishod je neriješen, funkcioniše. čim se izdefiniše jedna strana ma tu nema više ljubavi, već samo patnja
to je isto i za žene...kada nekoga upoznate i znate, mnogo je lakše zaljubiti se u takvu osobu, tada imate dovoljno razloga za zaljubljivanje i mnogo argumenata za održavanje iste u životu.
to se desi ili ne desi jednom u životu i tada razum pobjedi i donese ljubav, a ako vi smatrate da je ljubav nešto drugo, ma varate se. to je konstantna borba između dvije jedinke različitog pola.
dok god nema pobjednika i ishod je neriješen, funkcioniše. čim se izdefiniše jedna strana ma tu nema više ljubavi, već samo patnja
-
black-cat
laradnaat wrote:ljubav je stvar racionalnosti, tako da se najveće ljubavi rađaju iz racionalnosti a i najveće tragedije iz nedostatka iste.
ja sta covijek rece............... pa ne mogu da vjerujem
Da je ljubav racionalna onda bi je bilo lako definisati, ali nista od toga....
To u koga se zaljubis nema nikakve veze sa raciom jer da ima moglo bi se na neki nacin predvidjeti. A to sa realnosti i zaljubljenosti to mi zvuci nekako kao personifikacija kojekakvih atributa...............
pa kad to vise nebude bitno kao sto inace biva onda mrtva glava.......
-
laradnaat
to o čemu svi vi pričate je egoizam
ljubav sama po sebi nije egoistična tvorevina ljudskih mozgova....
kada se kaže da je Romeo volio Juliju mnogo je samo obmana, čovjek je jednostavno previše volio sebe. zašto bi inače otišao kao žrtva svojih osjećanja, i to beznadežno....
u ljubavi nema beznadežnosti, jer je racionalna. problemi se daju riješiti, uvijek.
jedino u slučaju da osoba sama pokušava da riješi nešto, to je pritisak.
osoba+magarac=pametnije od jedne osobe
zamislite šta tek mogu dvije osobe
ako kažete da ne mogu, onda se radi o dvije odvojene individue
ljubav sama po sebi nije egoistična tvorevina ljudskih mozgova....
kada se kaže da je Romeo volio Juliju mnogo je samo obmana, čovjek je jednostavno previše volio sebe. zašto bi inače otišao kao žrtva svojih osjećanja, i to beznadežno....
u ljubavi nema beznadežnosti, jer je racionalna. problemi se daju riješiti, uvijek.
jedino u slučaju da osoba sama pokušava da riješi nešto, to je pritisak.
osoba+magarac=pametnije od jedne osobe
zamislite šta tek mogu dvije osobe
ako kažete da ne mogu, onda se radi o dvije odvojene individue
- kriticarka_nikova
KAO POKRETAC TEME MOLIM CIJENJENE SUGOVORNIKE DA SE DRZE ISTE
Hvala
Hvala
-
KISNI-COVJEK
Volim suplju imaginarnu pricu u kojoj svako moze biti ekspert!

-
laradnaat
pogrešna je predrasuda da muškarci ne vole, ili se smatra da ne vole srcem.
mislim da muškarci vole na iskreniji način. ne shvatite sada sve ovo kao šovinizam!!!
danas i nije vakat-vrijeme ljubavi-duhovnosti, već materijalizma.
vrijednosti su se promijenile. tako da muška sposobnost da safata neku djevojku nije presudna. važno koliko dubok džep ima.
ma neka, i bolje je tako. takvim ljudima i trebaju takve djevojke.
zato nama, drugačijima ostaju mnogo bolje djevojke. tako da ne mogu reći kako je to loša stvar. naprotiv, super je to!!!
nama ostaje samo da otvorimo oči i nađemo drugu polovinu duše
mislim da muškarci vole na iskreniji način. ne shvatite sada sve ovo kao šovinizam!!!
danas i nije vakat-vrijeme ljubavi-duhovnosti, već materijalizma.
vrijednosti su se promijenile. tako da muška sposobnost da safata neku djevojku nije presudna. važno koliko dubok džep ima.
ma neka, i bolje je tako. takvim ljudima i trebaju takve djevojke.
zato nama, drugačijima ostaju mnogo bolje djevojke. tako da ne mogu reći kako je to loša stvar. naprotiv, super je to!!!
nama ostaje samo da otvorimo oči i nađemo drugu polovinu duše
-
Zvaka
Nazalost mi se nije dalo citati izpocetka pa se nemogu ukljuciti bas u diskusiju ali cu pokusati odgovoriti na postavljeno pitanje.
Zasto vole ali ipak prekinu...pa iz mnogih razloga.
Nekad i jeste bolje prekinuti a ne nastaviti vezu u kojoj su samo emocije "iskrene" koje ljudi osjecaju jedni prema drugima, dok sve ostalo...to je zajednicki zivot, dogovaranje, slaganje itd nefunkcionise kako trebe.
I jos pogotovo ako je veza stetna za obadvoje.
Bolje je prekinuti i poceti izpocetka...nego sabe a i nju/njega muciti.
Znam da se ponekad kaze...da ljubav sve mogucim cini...sve se moze samo ako se voli itd...ali to nije uvjek slucaj, nazalost.
Nekad se jednostavno nemoze.
Jer bas radi te ljubavi dolazi do jakih bolova, komplikacija i izpastanja.
Zasto vole ali ipak prekinu...pa iz mnogih razloga.
Nekad i jeste bolje prekinuti a ne nastaviti vezu u kojoj su samo emocije "iskrene" koje ljudi osjecaju jedni prema drugima, dok sve ostalo...to je zajednicki zivot, dogovaranje, slaganje itd nefunkcionise kako trebe.
I jos pogotovo ako je veza stetna za obadvoje.
Bolje je prekinuti i poceti izpocetka...nego sabe a i nju/njega muciti.
Znam da se ponekad kaze...da ljubav sve mogucim cini...sve se moze samo ako se voli itd...ali to nije uvjek slucaj, nazalost.
Nekad se jednostavno nemoze.
Jer bas radi te ljubavi dolazi do jakih bolova, komplikacija i izpastanja.
-
Zvaka
Ps. Ponekad se nama moze ciniti da sve ide kako treba...dok ipak dodje do prekida sa strane te druge osobe...i bas u tome je stvar, da se nama cini da sve ide dobro...dok mozda ta druga osoba osjeca nesta drugo.
Zato je najbolje da ti pitas tog frajera zasto je prekinuo (nisam bas sigurna dali ti se ovo sad konkretno desilo ili je samo hipoteticko pitanje ali koji god da je slucaj...najbolje je u centar mete ciljati).
Zato je najbolje da ti pitas tog frajera zasto je prekinuo (nisam bas sigurna dali ti se ovo sad konkretno desilo ili je samo hipoteticko pitanje ali koji god da je slucaj...najbolje je u centar mete ciljati).
- kriticarka_nikova
Muskarci kad biraju djevojku,izbor im se uvijek svodi na njen izgled ,to je No.1 Oni vole da u vezi budu MUSKARCINE ,a kad kazem MUSKARCINE onda mislim na to da im je potrebno MISLJENJE DRUGIH tj.misljenje drugih muskarcina «kakav su komad uhvatili» i «kakvu ribu imaju».Sto «upecaju bolju ribu» vaze za veceg muskarcinu ,ali u ocima drugih muskaraca,a ne zena.Tako muskarci hrane svoj ego,kojeg posjeduju na zalost skoro svi.
Zene svoj ego hrane na drugaciji nacin:one se srede,utegnu,obuku nesto izazovno i setajuci gradom broje muske poglede.
No,nisam htjela da pricam o egu,bah…skrenuh s teme,htjela sam da napisem nesto o tome zasto muskarci napustaju vezu sa osobom tj.zenom koju vole…….
Dodjoh do nekih zakljucaka (iz ovih postova koje ste napisali)……
Postoje muskarci koji razmisljaju ovako:
«Ako pokusam da predjem ulicu moze me zgaziti auto….»,»Ako budem isao avionom negdje,mozda avion moze pasti…..» itd….Da bih bila razmljivija pojasnit cu:Radi se o muskarcima koji kad previse analiziraju svoju vezu sa zenom,sve vise i vise postaju pesmisticniji za daljni nastavak sa istom.Previse razmisljanja dovodi do kraha veze i uvijek na kraju slijedi ono «bolje je prekinuti,jer ako dalje nastavim bit ce….to i to…a prebolit cu ja nju…..nekako….sa drugom pa kakva god da je….»
Ne znam….ali sto dublje ulazim u analizu vasih postova,sve sam vise i vise izgubljenija…..
Muski svijet se i te kako razlikuje od zenskog.Mozemo da gledamo istu stvar,ali da je vidimo na razlicit nacin.Meni jos uvijek taj vas svijet (obracam se muskarcima)nije bas sasvim jasan,ali nadam se da je bar vama.
Ma,mozda i ne bi bilo tako zanimljivo da smo MI i VI isti i da je sve tako savrseno jasno.No,nadam se da cu vas jednog dana shvatiti,a i ako vas ne shvatim,svejedno je :- ) …. Volite kako hocete i kako zelite i gledajte na ljubav i vezu kako mislite da treba da se gleda….i ja cu isto ;- )
P.S.
@Zvaka-postoje muskarci koji vole i koji idu dalje (ono kao ponosni muskarcina koji ne gleda u retrovizor i kojem je bitno imati sto vise zena u svom zivotu bez obzira sto ne razlikuje kvalitet od kvantiteta).Oni kao vole,ali ne priznaju da vole…..i uvijek im je najbolje rijesenje za 1 svadju u vezi reci «Cao» :- )…..to mi samo govori da muskarci sazrijevaju u…..40-im????50-im????Uh…reci mi da se varam
Zene svoj ego hrane na drugaciji nacin:one se srede,utegnu,obuku nesto izazovno i setajuci gradom broje muske poglede.
No,nisam htjela da pricam o egu,bah…skrenuh s teme,htjela sam da napisem nesto o tome zasto muskarci napustaju vezu sa osobom tj.zenom koju vole…….
Dodjoh do nekih zakljucaka (iz ovih postova koje ste napisali)……
Postoje muskarci koji razmisljaju ovako:
«Ako pokusam da predjem ulicu moze me zgaziti auto….»,»Ako budem isao avionom negdje,mozda avion moze pasti…..» itd….Da bih bila razmljivija pojasnit cu:Radi se o muskarcima koji kad previse analiziraju svoju vezu sa zenom,sve vise i vise postaju pesmisticniji za daljni nastavak sa istom.Previse razmisljanja dovodi do kraha veze i uvijek na kraju slijedi ono «bolje je prekinuti,jer ako dalje nastavim bit ce….to i to…a prebolit cu ja nju…..nekako….sa drugom pa kakva god da je….»
Ne znam….ali sto dublje ulazim u analizu vasih postova,sve sam vise i vise izgubljenija…..
Muski svijet se i te kako razlikuje od zenskog.Mozemo da gledamo istu stvar,ali da je vidimo na razlicit nacin.Meni jos uvijek taj vas svijet (obracam se muskarcima)nije bas sasvim jasan,ali nadam se da je bar vama.
Ma,mozda i ne bi bilo tako zanimljivo da smo MI i VI isti i da je sve tako savrseno jasno.No,nadam se da cu vas jednog dana shvatiti,a i ako vas ne shvatim,svejedno je :- ) …. Volite kako hocete i kako zelite i gledajte na ljubav i vezu kako mislite da treba da se gleda….i ja cu isto ;- )
P.S.
@Zvaka-postoje muskarci koji vole i koji idu dalje (ono kao ponosni muskarcina koji ne gleda u retrovizor i kojem je bitno imati sto vise zena u svom zivotu bez obzira sto ne razlikuje kvalitet od kvantiteta).Oni kao vole,ali ne priznaju da vole…..i uvijek im je najbolje rijesenje za 1 svadju u vezi reci «Cao» :- )…..to mi samo govori da muskarci sazrijevaju u…..40-im????50-im????Uh…reci mi da se varam
- anais_nin
jooooooooooooooooj kriticarka, ovo ti je tako ogromna ogromna generalizacija....osobe o kojima ti gore pises su mali postotak populacije isto kao i zene kojima je potrebno da se utegnu da bi se osjecale pozeljne....kriticarka_nikova wrote:Muskarci kad biraju djevojku,izbor im se uvijek svodi na njen izgled ,to je No.1 Oni vole da u vezi budu MUSKARCINE ,a kad kazem MUSKARCINE onda mislim na to da im je potrebno MISLJENJE DRUGIH tj.misljenje drugih muskarcina «kakav su komad uhvatili» i «kakvu ribu imaju».Sto «upecaju bolju ribu» vaze za veceg muskarcinu ,ali u ocima drugih muskaraca,a ne zena.Tako muskarci hrane svoj ego,kojeg posjeduju na zalost skoro svi.
i ne mislim da muskarci sazrijevaju kasnije od zena....to je sve individualno i u biti zavisi od osobe a ne od pola
i ja i dalje ostajem pri svom....kad se muskarac istinski zaljubi, ili kad bas voli, isto kao i zena, obrnuce i okrenuce i nebo i zemlju da bi ostao sa tom osobom....