Cirkus dana!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
prleitihi

Post by prleitihi »

Da su dosli autobusi iz svih krajeva Bosne valjda tada niko ne bi ni primjetio da su svi tu osim sarajlija, koji usput jedini nemaju razloga da demonstriraju u cijeloj Bosni i Hercegovini.
vino piju age sarajlije..drugi nisu došli..jer im usput bilo nije! :oops:
rikardoreis

Post by rikardoreis »

maloprije, na HRT2 u emisiji „Tragovi“ Mile big Dodik mrtav-hladan izjavio da su po popisu iz 1961. vecinu u BiH cinili Srbi... :shock: :shock:
naravno da je „zaboravio“ spomenuti cinjenicu o neslobodnom izjasnjavanju muslimana...
potom se onda nadovezao o gradjanskom ratu i Markalama, al' to nije nista novo...

onaj Brankovic mu nista nije odgovorio...pih...

primjecujem puno manju bahatost Dodika u konverzaciji s voditeljem kad gostuje na HRT nego na nekoj od domacih Tv stanica...glumi finog momka

e, sto ne zovnuse emira suljagica da ga razvali veceras
prleitihi

Post by prleitihi »

Vidim da si se upeo i na Youtube nalazio nekih ranijih uradaka Cerkeza, na kojima ne znam sto se to moze vidjeti, i sto nije bilo prisutno u ratnom novinarstvu na sve tri strane.
Ljudi u BIH moraju shvatiti da u BIH postoje i ljudi drugih nacionalnosti koji disu zrak u ovoj zemlji.
Znam ja da bi vi Mostarci najvise voljeli za urednika nekog ko je ozenjen Bosnjakinjom, bio u Armiji BIH i jos da je clan SDP-a ...ali eto ne ide.
zrak u se i u pavelićevo kljuse.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Volio bi da jednom docekam taj dan dotada da znate da postoji nada ali ona je sve manja i manja jer sve vise ljudi polazi za necim sto prije ni pomislio nebi,da vara da krade i da proda sve ono sto generacije prije njih stvorise radom i trudom i vjerom u suzivot,zato se svaki dan borim i takođe molim svemoguceg da dođe taj dan kada cemo zajedno bodriti nase mlade kosarkase,fudbalere,takmicare na svim nivoima u kojim ,vjerujte ako iko ima ,ima Bosna i Hercegovina da se pohvali,pa Damiir Mulaomerovic je rođeni Tuzlak,Ivan Ljubicic Banjalucanin,Alen Delic,Srđan Jovicic,Zlatan Ibrahimovic,Feliks sturm-catic,pa momci u Turskoj ,Americi,Holandiji i drugim zemljama svijeta-zar je moguce da se tako lako predajemo kada imamo takav potencijal,zasada toliko od Belog iz Tuzle,rođenog Bosanca i Hercegovca a prije svega covjeka koji ljude dijeli na dobre i lose.
moj je život švecka..skoro pa me niš ne pecka.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Nije bitno govori li se hrvatski jezik, vec da li je mentalni sklop uredjivacke politike Hrvatski.

Hrvatima i Srbima se u zgradi okrece glava na pozdrav "dobar dan", a tehnicko osoblje se raspituje u koju dzamiju ide sef i svi se utrkuju da se tamo pojave da bi imali stele za smjene, terene i za godisnji.
hrvatski metalni sklop..top i pop.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Ja nikad ne bih rekao nista ruzno o zenama ali moramo biti svjesni da je to nize bice, vodzeno iskljucivo instiktima i prvotnim nagonima,medzutim nasa ljudskost nas uci da to razumijemo i tolerisemo.
Problem je na duhovnoj ravni kada neciste sile kroz zenu pokusavaju doci do ljudske duse.To je onaj trenutak,kada je bitno da nas odnos do zene bude pravilan i da izdrzimo te teske trenutke iskusenja.
dok se žene prepiru..duh priprema sjekiru.. :oops:
prleitihi

Post by prleitihi »

pazi sikira.. :P
prleitihi

Post by prleitihi »

To sto je prosjecnom Bosnjaku dobar samo onaj Srbin koji ce reci "ja nisam Srbin, ja sam pravoslavac, jebem majku Srbiji, dole Srbija, zivjela Armija BiH, zivjela sedma muslimanska" , to je problem. Jedan od vecih problema u Bih, jednako veliki kao i onaj da vecina Srba drzi Karadzicevu sliku na zidu.

Uglavnom, nametanje nece popraviti stanje, budi siguran.
stanje kroz gusto granje.. 8-)
Saian

Post by Saian »

prleitihi wrote:
Ja nikad ne bih rekao nista ruzno o zenama ali moramo biti svjesni da je to nize bice, vodzeno iskljucivo instiktima i prvotnim nagonima,medzutim nasa ljudskost nas uci da to razumijemo i tolerisemo.
Problem je na duhovnoj ravni kada neciste sile kroz zenu pokusavaju doci do ljudske duse.To je onaj trenutak,kada je bitno da nas odnos do zene bude pravilan i da izdrzimo te teske trenutke iskusenja.
uvijek slushaj svoj insekt :D
Saian

Post by Saian »

InfraRedRidinghood wrote:
Cinderella wrote:mislim da je bolje da se ne vrijeđamo,ipak su neki od nas u ovoj priči magistri,pa eto...ne bih...znaš...ne stoji mi...

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
a ovo je havarija jacha :D :D :D :D :D
Saian

Post by Saian »

prleitihi wrote:
ovo se Kurt Kombajn registrov'o da odrzhi unutarnji balans :D :D :D :D
prleitihi

Post by prleitihi »

kako ste vi ljubomorni.. :(:(:(:D
Lisac

Post by Lisac »

mjenjam 3 razreda srednje, za polovan magistarski :D :D i zehru ljubomore deovic :D
prleitihi

Post by prleitihi »

mislim da je bolje da se ne vrijeđamo,ipak su neki od nas u ovoj priči diplomirani žurnalisti,pa eto :D:D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

Cesto se spominju "biseri" tipa "izasao Chiesa usao Cambio" i izgovor imena i prezimena za koja ne znaju kako se citaju. I danas na njemackim postajama se cuje Kubica i Kubika i slicno. Kod nas ljudi ne znaju kakvu fantasticnu sportsku ponudu imaju na drzavnim TV
daš gol..ne skontaš fol.. :D
SaraLe

Post by SaraLe »

MENE JE KOMPJUTER ISTO ZAJEBAVO USPORAVO NON STOP GASIJO.
SVE ŽIVO SAM MU RADIO DOK GA NISAM OTVORIJO I VIDIJO DA IMA UNUTRA TONA PRAŠINE.FINO SAM GA OČISTIJO I SAD SE NE BUNI.

:D
SaraLe

Post by SaraLe »

prleitihi wrote:
Jeko ovaj pacijent :? :shock:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

@SaraLe
evo ga ovdje u kompletnom izdanju :-) :-) :-) :-)

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... c&start=75
prleitihi

Post by prleitihi »

Vidim da se pojavljuju negativna reagovanja na istine koje iznosim o zenama.
Nisam ja nikakav zenomrzac,nego jednostavno imam realan i ispravan odnos prema zenama.Sto ne znaci da bih ja na bilo koji nacin povrijedio zenu.Ja sa svojim zenama lijepo postupam.hranim ih,odijevam,brinem o njima,pruzam im sve sto zahtijevaju i trebaju.Nikad ne dizem glas na njih a kamoli sta drugo.
Medzutim to nije sustina tvrdnje a to je da zena nije Covjek.
Zena se sastoji samo od nagona i instikta,u zeni postoji samo culni zivot a ne duhovni.Zene se nesposobne za duhovni zivot,naravno ne svojom krivicom.One su zli dio svijeta,dok je Covjek onaj pozitivni dobri dio,koji se trudi da postigne uzvisenije stanje duha.
Evo razmislite,zene se sastoje od nagona,na prvom mjestu je materinski,pa onda opstanak-nje i potomstva,onda prehrana,pa seks.Zene ne posjeduju nijedne duhovne kvalitete koju ima covjek.
Ako pogledate realno zene oko sebe,bez zamaglivanja sa ljubavlju ili onim sto vam trenutno treba od nje,vidjecete da je svaka radnja,postupak,pa cak i pokret svake zene motivisan jednim od tih nagona.
volim staljina..jer mi je mozak karina.. :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Ja gledam sta politicar radi, a kol´ko vidim jedini Hare danas pokusava da ukine rs i da nesto uradi za BiH. Gdje je glas Komsica oko presude za genocid? Gdje je glas Zlaje? ZNamo gdje je glas Dodika.... Embarassed

Meni nije vazno ko je to, ali slavicu svakoga sto pokrene ovu zemlju sa mrtve tacke. Hare nije supermen, i ne moze ukinuti rs tek tako osim sto ce je invardirati, izdvajanje Srebrenice kao mjesta najtezeg zlocina genocida je pocetak...
gdje ste sada..neprijatelji..dok rs umire..vaš glas se ne čuje.. :lol: :lol: :lol: :lol:
prleitihi

Post by prleitihi »

seiko22 wrote:
jeza u ledja wrote:

Ja mislim da ti seiko nisi jos srednju skolu zavrsio.

aaahhhhhhhhhhhhh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , sto me nasmija!! Blagodarim!!
p.s. samo za tvoj "rekord", imam petoro djece, i sretno ozenjen, (broji se u decenijama) samostalni djelatnik (jel se 'vako kaze, po novom??) ! Jos Bosnjo!! :D :D

,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Saian

Post by Saian »

jeza u ledja wrote:
Ahmmed wrote:
jeza u ledja wrote: Ma nemoj, a zasto?
k...i palci, nekako , ne idu skupa sa genocidom u Srebrenici.I to nema veze ni sa Harisom, ni sa Zlatkom, ni Sulejmanom.Eto zato.
Previse si osjetljiv.
DUMBo u staklarnici :D :) :roll: :D
prleitihi

Post by prleitihi »

Da SzBih nije glasala za Spirica u vlast bi usao SDP i Silajdzic ne bi imao sansu za ovu politicku borbu za gorespomenute stvari. Inace SNSD je Tihicev saveznik i on ih vuce za sobom.
bolje gjob nego job.. :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

Sam si stavio znak jednakosti izmedju RS-a i socijaldemokratije. Sto je interesantno, doduse i Dodik i Tihic se tako deklarisu. Silajdzic svojom pojavom i bekgraundom je visokoobrazovani (5-6 jezika koje govori,..) aristokrata i ne spada ui to drustvo. Ali je prije svega covjek koji se borio protiv genocida. A smo je je to bitno. Hitler je takodje bio socijalista i stvorio je jednu socijalnu drzavu-prema tebi.
živio aristo(% :bih: )krata..živio naš firer.. :D:D
prleitihi

Post by prleitihi »

Opste je poznata cinjenica da u Sarajevu prije rata dok su u njemu zivile prave Sarajlije uopste nije bilo kriminala!
Image

:D
Post Reply