Autor: miop Poslano: 08/01/2006 20:21
Jeste gledali?? Reakcije!!
Autor: Qler Poslano: 08/01/2006 20:22
nisam gledao ali sam cuo svakakvih reakcija...
Autor: davis.ba Poslano: 08/01/2006 20:22
Pa šta da ti kažem, bilo je ekskluzivno
Ma jad i tuga, sve nam je tako.
Autor: daduli_sa Poslano: 08/01/2006 20:29
Hajmo kratki rezime - sta je to Senad pricao
Autor: kub lajkan Poslano: 08/01/2006 21:11
Cini mi se da je ono po privatnoj liniji... ne znam zasto, ali izgleda da mu je dooooobro zasmetalo sto ga je Maca nagazio sa svojim "Perifernim dnevnikom"... A one fraze "OBN protiv drzave i njenih gradjana" mu samo dodje "usput"...
Autor: G.O.D. Poslano: 08/01/2006 21:12
koliko sam ja upratio pljuvao je po OBN tv i njenom rukovodstvu...o tome da su se nakrali para,da su ostali duzni i bogu i narodu...bla,bla,bla...standarna prica sa ovih prostora... a ko to jos ovdje ne krade i ne ostaje duzan u ovoj zemlji...kao sto rece Senco: bosna je raj za lopove prevarante i kriminalce...
Autor: G.O.D. Poslano: 08/01/2006 21:13
kub lajkan (citat):
Cini mi se da je ono po privatnoj liniji... ne znam zasto, ali izgleda da mu je dooooobro zasmetalo sto ga je Maca nagazio sa svojim "Perifernim dnevnikom"... A one fraze "OBN protiv drzave i njenih gradjana" mu samo dodje "usput"...
i meni se cinilo kao licno nesto...
Autor: kike Poslano: 08/01/2006 21:44
Komentar je bio jak, i bez namjere da branim nekoga koga i ne poznajem, dobiva se utisak da je još jednom proradila Senadova suejta i sklanjanje iza rata kao što je obilazio dijasporu u Njemačkoj i od sebe pravio heroja
Prilog koji je ponuđen kao dokaz je neka seoska skeč parada sa pijace koja jeste do boli neukusna, ali nema bas nikakve veze sa šehidima i ostalim stvarima koje senad pominje.
Dalje se zamjera što se rade kompenzacije, kada je to toliko uobičajen ekonomski tijek u ovoj zemlji da sam i pored silonog nastojanja da shvatim šta je pisac htio da kaže, ostao samo sa utiskom ovdje već rečenog....privatna prepucavanja
------------
Dupla tema. Moderator
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=22146