Dragane Marinkovicu!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
T

Post by T »

horns&drums wrote:Ne kazem ti sta da govoris nego kako da govoris da bi te svekoliki puk shvatio da ne proturijecis nego da dopunjavas
Ako me ti nisi shvatio, ne znaci da me nije shvatio i ostali narod.
horns&drums wrote:Sumnjali su da je i Jerry Springer namjesten
... svasta se nesto sumnjalo, ali sudeci po reakcijama poslije emisije, malo ko je suguran da je sve ono namjesteno, osim onih koji brane Dragana.
horns&drums wrote:Ja nisam za ukidanje priloga, jer ako nije namjesteno kao sto kazes, neko ce ga vec opametiti
Ja jesam za ukidanje emisije, ako sve ono nije namjesteno, a istovremeno sam i za propisnu vaspitnu poduku iz lijepog ponasanja.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Ne vidjoh ti stvarno niti jednu repliku osim tvoje, mozda sam ipak malo pretjerao

Dakle crno ili bijelo, nema sredine. Ma nemoj...
Ne branim Dragana nego necu opet da se vracamo u doba kada se nije nista smjelo reci prije nego sto prodje raznorazne "komisije". Za Dragana ima lijeka, ja l' sud ja l' stos. A opet, ako je namjesteno-nista.

Super, koje bi jos emisije ukinuo?

Bi l' reisa ukinuo, sviju ti?A bi l' njemu dao "vaspitnu poduku iz lijepog ponasanja"?
T

Post by T »

horns&drums wrote:Ne vidjoh ti stvarno niti jednu repliku osim tvoje, mozda sam ipak malo pretjerao

Dakle crno ili bijelo, nema sredine. Ma nemoj...
Ne branim Dragana nego necu opet da se vracamo u doba kada se nije nista smjelo reci prije nego sto prodje raznorazne "komisije". Za Dragana ima lijeka, ja l' sud ja l' stos. A opet, ako je namjesteno-nista.

Super, koje bi jos emisije ukinuo?

Bi l' reisa ukinuo, sviju ti?A bi l' njemu dao "vaspitnu poduku iz lijepog ponasanja"?
1. Za pocetak nauci sta znaci dopuniti nekoga, a sta znaci oponirati nekome. To su neki osnovi koje ocito jos uvijek nisi savladao.

2. Takodjer, ja nisam govorio o ukidanju emisija, nego o ukidanju odredjenih stvari koje su protiv-zakonite.

3. Sta bih jos ukinuo? Mozda bih ukinuo jednog tipa s nogu? Mozda ga i ukinem. Ufurao se da je mangup od metar i sezdeset pet.
rei

#229 Re: Boze sacuvaj!

Post by rei »

mr_kravitz wrote:Emisija je stvarno jedna katastrofa,ja ne znam kako je moguce da ima neko na zemaljskoj kugli da "macin" show nazove dobrim,a pogotovo da se smije na njegove,ma ne moze se ni reci gluposti,nego primitivizam i zesci supljak!!!OBN je nula od tv,a ovom emisijom si je dodala jedan minus na tu nulu...Boze sacuvaj!!!!
jos kad sam procitala na ovoj temi da Marinkovic nije primitivac
nego glumi "nas", e sad po opisu sta se desavalo u "shou" mozda
se "takvi" nalaze u nekakvim javnim kucama i slicnim kafancurama...
i ako se ljudi masovno bune ne mozete samo reci "sta vi moralisti
hocete"... :-)
Brando

Post by Brando »

:oops: koliko ja vidim :oops: ima jedna dobra stvar u svemu tome :oops: a to je... :oops: da ja to uopce nisam gledao :oops: :D :D
jaskotr

Post by jaskotr »

Evo sada im je upravo Senad Hadzifejzovic jeba** mater i OBN-u i Celetu kako li se zove papak - vlasnik te tv.

Pogledajte reprizu CD-a ovabezno , prilog 20 min o OBN kretenima. :x :x
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

jaskotr wrote:Evo sada im je upravo Senad Hadzifejzovic jeba** mater i OBN-u i Celetu kako li se zove papak - vlasnik te tv.

Pogledajte reprizu CD-a ovabezno , prilog 20 min o OBN kretenima. :x :x
Autor: miop Poslano: 08/01/2006 20:21
Jeste gledali?? Reakcije!!

Autor: Qler Poslano: 08/01/2006 20:22
nisam gledao ali sam cuo svakakvih reakcija...

Autor: davis.ba Poslano: 08/01/2006 20:22
Pa šta da ti kažem, bilo je ekskluzivno

Ma jad i tuga, sve nam je tako.

Autor: daduli_sa Poslano: 08/01/2006 20:29
Hajmo kratki rezime - sta je to Senad pricao

Autor: kub lajkan Poslano: 08/01/2006 21:11
Cini mi se da je ono po privatnoj liniji... ne znam zasto, ali izgleda da mu je dooooobro zasmetalo sto ga je Maca nagazio sa svojim "Perifernim dnevnikom"... A one fraze "OBN protiv drzave i njenih gradjana" mu samo dodje "usput"...

Autor: G.O.D. Poslano: 08/01/2006 21:12
koliko sam ja upratio pljuvao je po OBN tv i njenom rukovodstvu...o tome da su se nakrali para,da su ostali duzni i bogu i narodu...bla,bla,bla...standarna prica sa ovih prostora... a ko to jos ovdje ne krade i ne ostaje duzan u ovoj zemlji...kao sto rece Senco: bosna je raj za lopove prevarante i kriminalce...

Autor: G.O.D. Poslano: 08/01/2006 21:13
kub lajkan (citat):
Cini mi se da je ono po privatnoj liniji... ne znam zasto, ali izgleda da mu je dooooobro zasmetalo sto ga je Maca nagazio sa svojim "Perifernim dnevnikom"... A one fraze "OBN protiv drzave i njenih gradjana" mu samo dodje "usput"...

i meni se cinilo kao licno nesto...

Autor: kike Poslano: 08/01/2006 21:44
Komentar je bio jak, i bez namjere da branim nekoga koga i ne poznajem, dobiva se utisak da je još jednom proradila Senadova suejta i sklanjanje iza rata kao što je obilazio dijasporu u Njemačkoj i od sebe pravio heroja

Prilog koji je ponuđen kao dokaz je neka seoska skeč parada sa pijace koja jeste do boli neukusna, ali nema bas nikakve veze sa šehidima i ostalim stvarima koje senad pominje.

Dalje se zamjera što se rade kompenzacije, kada je to toliko uobičajen ekonomski tijek u ovoj zemlji da sam i pored silonog nastojanja da shvatim šta je pisac htio da kaže, ostao samo sa utiskom ovdje već rečenog....privatna prepucavanja

------------
Dupla tema. Moderator
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=22146
Stitch__

Post by Stitch__ »

e, koliko god mi maca bio antipatican, mogu rec da mi se senad zgadio sa ovim prilogom. sto neko rece, tacno mu je zamjerio zbog "perifernog dnevnika" . u razgovoru sa caletom tacno se vidi da su njih dvojica bili dobri....i senad mu prijeti....ma debil egocentricni.

spominje 15 hiljada neotkrivenih lesheva zrtve genocida bla bla...kake to veze ima sa fatanjem? asshole
edu

Post by edu »

nakon prve emisije nagomilalo se 11 stranica..nakon druge 2 (DVA) posta..i to nesto govori...
daduli_sa

Post by daduli_sa »

edu wrote:nakon prve emisije nagomilalo se 11 stranica..nakon druge 2 (DVA) posta..i to nesto govori...
Da, to govori da se nije gledala druga emisija... :D
Celicna_saka

Post by Celicna_saka »

edu wrote:nakon prve emisije nagomilalo se 11 stranica..nakon druge 2 (DVA) posta..i to nesto govori...
Jednostavno nece raja da "moralisu", a i kreten je ostao kreten.
Qler

Post by Qler »

gledao ja, i dobra pravo :) mnogo bolja od prve, i drago mi sto je onu dvojcu uzeo za ono "niko kao ja" onog Markana i onog cicu, hem ih je nahranio, hem im je dao para, i doveo ih u emisiju :) i u njoj im dao para :)

a i one sto su se hrvale, u cokoladi :):D:D ona jedna ima sisu do jaja :):D
edu

Post by edu »

i ja sam gledao..i ne mogu da vjerujem da ti je dobra..u ovoj nije bilo nista..ama bas nista duhovito..rekao sam sebi odgledat cu drugu..jer kontam prvi se macici (zdrmaju naravno..) u vodu bacaju..ali i druga je bila cirkus..al' sisa je sjajna.. :D :D :D
sofist

Post by sofist »

Spustio je loptu to je ocigledno. Jedino mi je sega bio onaj cica na tzv. Milionasu ostalo je sve bilo manje-vise bezveze. Beby Doll ofirna pravo.
Qler

Post by Qler »

ma sisa je presudila :)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

sofist wrote:Spustio je loptu to je ocigledno. Jedino mi je sega bio onaj cica na tzv. Milionasu ostalo je sve bilo manje-vise bezveze. Beby Doll ofirna pravo.
Odkud ona?
Qler

Post by Qler »

bebi doll je luda uvijek bila, ma nek je doveo nekog ko nije bas cesta pojava :D

jel ko slusao od bajage novu "bademi i so" bebi doll je u pozadini, dobro se uklopilo :D pjesma mi je extra skroz..
sofist

Post by sofist »

...jer ti nosis to

bademe i so .... :)

Nije losa pjesmica.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Qler wrote:bebi doll je luda uvijek bila, ma nek je doveo nekog ko nije bas cesta pojava :D

jel ko slusao od bajage novu "bademi i so" bebi doll je u pozadini, dobro se uklopilo :D pjesma mi je extra skroz..
Ma ok, pjesma je superiska
( http://rapidshare.de/files/9136364/03_- ... o.mp3.html )
ali zar je ona bas neko koga bi trebala nesto posebno da interesuje bh.publika?!
Po meni je to "jopet" promasaj! :D
pentijum

Post by pentijum »

Stitch__ wrote:e, koliko god mi maca bio antipatican, mogu rec da mi se senad zgadio sa ovim prilogom. sto neko rece, tacno mu je zamjerio zbog "perifernog dnevnika" . u razgovoru sa caletom tacno se vidi da su njih dvojica bili dobri....i senad mu prijeti....ma debil egocentricni.

spominje 15 hiljada neotkrivenih lesheva zrtve genocida bla bla...kake to veze ima sa fatanjem? asshole
Ima veze!
Debeli krmak koji se odaziva na ime Dragan Marinković, ruralnog mentalnog i fizičkog sklopa, nastavlja ono što su fašističke komšije BIH sa istočne i zapadne strane pokušali prije desetak godina. Prvi pokušaj bio je genocid a drugi, ako se može tako nazvati, urbicid. Gore pomenuti dokaz evolucije (missing link) instaliran je od strane ovih fašista da uništi sve urbano u ovom gradu. Prvi dio toga bila je emisija na roza televiziji, zajedno sa kolegom koji je lično stigao iz istočnih krajeva da nadgleda projekat ruralizacije. Sada, na drugoj televiziji, sponzorisan od strane zapadnih fašista, papak nastavlja obavljati taj projekat. Dodatak novom ''show-u'' je ismijavanje jadnika sa margine društva, od čega se ne preza ni kad su u pitanju psihički bolesnici. Sve u svemu, od sad, kada nekoga budem testirao kakav je čovjek pitanjem šta misli o Srebrenici, istog ću testirati da li je papak ili ne, pitanjem šta mislim o pomenutom kralju svih papaka. Jer, u najezdi papak u ovaj grad taj naziv je gotovo izgubio smisao. Od danas se oličenjem papka može smatrati Marinković.

Ne znam koliko je istinito porijeklo krilatice, ali je veoma prigodna u ovoj situaciji: ''Ono što ne pobijem, ja ću izluditi.''

P.S. Još bih zamolio pojedine na ovoj temi da u istu rečenicu ne stavljaju ''Top listu nadrealista'' i gore pomenutog majmuna. Hvala!
pitt

Post by pitt »

draganov DVD :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

pentijum wrote:
Ima veze!
Debeli krmak koji se odaziva na ime Dragan Marinković, ruralnog mentalnog i fizičkog sklopa, nastavlja ono što su fašističke komšije BIH sa istočne i zapadne strane pokušali prije desetak godina. Prvi pokušaj bio je genocid a drugi, ako se može tako nazvati, urbicid. Gore pomenuti dokaz evolucije (missing link) instaliran je od strane ovih fašista da uništi sve urbano u ovom gradu. Prvi dio toga bila je emisija na roza televiziji, zajedno sa kolegom koji je lično stigao iz istočnih krajeva da nadgleda projekat ruralizacije. Sada, na drugoj televiziji, sponzorisan od strane zapadnih fašista, papak nastavlja obavljati taj projekat. Dodatak novom ''show-u'' je ismijavanje jadnika sa margine društva, od čega se ne preza ni kad su u pitanju psihički bolesnici. Sve u svemu, od sad, kada nekoga budem testirao kakav je čovjek pitanjem šta misli o Srebrenici, istog ću testirati da li je papak ili ne, pitanjem šta mislim o pomenutom kralju svih papaka. Jer, u najezdi papak u ovaj grad taj naziv je gotovo izgubio smisao. Od danas se oličenjem papka može smatrati Marinković.

Ne znam koliko je istinito porijeklo krilatice, ali je veoma prigodna u ovoj situaciji: ''Ono što ne pobijem, ja ću izluditi.''

P.S. Još bih zamolio pojedine na ovoj temi da u istu rečenicu ne stavljaju ''Top listu nadrealista'' i gore pomenutog majmuna. Hvala!
AFERIM! :bih:
baka

Post by baka »

Dragane kralju,care,reisu,pope,biskupe,predsedniče,general-majore, SAMO DERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII , i raspali po onoj SERENADI HADZFEJZOVIC ... I GLUPOM HAYATU. Najjaci fol je reklama za body bilding klub... i "imas bubicu, nismo na hayatu" .... pusti ove "URBANE" glupane, i " moraliste " razdrmaj malo, makar i negativno, nek se bar nesto desava, uspavala se raja .... vidis kako pune forume, pisu pisma, itd...
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Ovo se zove od dva zla izabrati gore...
stella_k

Post by stella_k »

USPJELA odgledati.....Image

Jos mi nije dobro...Image
Post Reply