oce joszensko wrote:bila jednom jedna curica...
crne duge kose, dugih nogu i dubokih crnih ociju...
silent 'oces jos ili je uvod sam po sebi dovoljan?
Trazim mace
Moderator: anex
-
korto_malteze
kravice, nisam ja kandidat. osim, možda, za razvrgnuti brak. znaš da mene šejtan vodi. 
-
Elitni vojnik
Hm, ovaj topic ne samo da je uspjesan (2.000 ucitavanja i 200ak postova za oko jedan sat) nego evo vec spaja ljude. Silent i Zensko....neka je sa srecom
Ovo je bio dobar dan
Ovo je bio dobar dan
-
silentbob
ne mogu da skontam danas citava Bosna nervozna zbog tekme, samo elitni i kolega sto sjedi pokraj mene nista, elitni nesto zene trazi, ovaj moj nesto radi, pa ljudi moji sta je sa vama...............ne mogu ja vise.......ode u neku stvar.......ma boli me k.......hebe mi se za sve vise.....jos 4 i po sata......
-
Elitni vojnik
Upravu si silentbob. Hvala svima na komentarima.
Ovim putem molim moderatora da ovaj topic izbrise ili trajno zakljuca. Hvala unaprijed
Ovim putem molim moderatora da ovaj topic izbrise ili trajno zakljuca. Hvala unaprijed
-
Larci
neka je vala nasao.... neka mu/im je sa srecom...zensko wrote:dok ti poslujes..Larci wrote:Ma naucio sam i ja sta valja.... na svim poslovnim putovanjima i sastanicma sa partnerima... obicno su nam tamo sa orasima i nuttelom sluzili! kapishhh?zensko wrote:znas i ti sta valja
ne navijamo mi djabe za tvoj tim![]()
![]()
![]()
hajde ih ti zakuhaj... brzo cu ja!
elitni nasao mladu da mu zakuha palacinke
a nama je samo nuttela dovoljna
ma nema veze so nema palacinka.... mi ce mo se same nutelle nalizati!!
Last edited by Larci on 12/10/2005 16:34, edited 1 time in total.
-
Larci
relexxxxxxxxx..... prekinut ce te srce ako se tako budes sekirao u vezi tekme... take it easy! Bosna ce veceras i te kako iznenaditi... vidjet ces!!!silentbob wrote:neka je vala nasao,sretno joj bilo,i tebi elitni,vas dvije po nuteli i uz tv...ma ovo nema smisla
-
silentbob
Drugovi i Drugarice, danas je bio veoma cudan dan,te ovim putem zelim da se izvinem ako se bilo ko nasao uvrijedjen ili sam bio dosadan ili previse vulgaran. Veceras je noc odluke i AKBGD mi cemo pjevati a do tad SVI KO JEDAN
ZA BOSNU ZA HERCEGOVINU!!!!!
Ostajte mi zdravi,lijepi i veseli.
ZA BOSNU ZA HERCEGOVINU!!!!!
Ostajte mi zdravi,lijepi i veseli.
-
silentbob
Larci wrote:relexxxxxxxxx..... prekinut ce te srce ako se tako budes sekirao u vezi tekme... take it easy! Bosna ce veceras i te kako iznenaditi... vidjet ces!!!silentbob wrote:neka je vala nasao,sretno joj bilo,i tebi elitni,vas dvije po nuteli i uz tv...ma ovo nema smisla![]()
-
neko iz mase
Eh vala, kad moze on naci mogu onda i ja.
Da se predstavim,
inteligentniji sam od ovog, veci, dosadniji i auto mi je novije. Neki dan sam pregovarao sa Mujom na pijaci o cijeni novih roga (uspjesno naravno, tri vrece jos uvijek vozam u gepeku). Trazim kakvu macketinu za razvezivanja teravija
Da se predstavim,
inteligentniji sam od ovog, veci, dosadniji i auto mi je novije. Neki dan sam pregovarao sa Mujom na pijaci o cijeni novih roga (uspjesno naravno, tri vrece jos uvijek vozam u gepeku). Trazim kakvu macketinu za razvezivanja teravija
-
micika
neko iz mase wrote:Eh vala, kad moze on naci mogu onda i ja.
Da se predstavim,
- Lace
Larci wrote:zensko wrote:ahm, ovaj..ne znam kako da to kazemLarci wrote: KAZI MACOOOO!!!![]()
![]()
ali Grozny i ja..navijamo za tvoj tim i zovemo te na palacinke!
NEZNAM NI JA KAKO DA TI ODGOVORIM...... ALI SAD MORAM NA "SASTANAK".... POSLOVNI![]()
![]()
PA ME ETO NA PALACINKE NAKON TOGA...
![]()
![]()
![]()
pa ja sam prva zvala na palacinke...doduse onog silenta al me otpilio radi anais...zemsko..mogu li i ja s vama
-
Larci
Lace wrote:Larci wrote:zensko wrote: ahm, ovaj..ne znam kako da to kazem
ali Grozny i ja..navijamo za tvoj tim i zovemo te na palacinke!
NEZNAM NI JA KAKO DA TI ODGOVORIM...... ALI SAD MORAM NA "SASTANAK".... POSLOVNI![]()
![]()
PA ME ETO NA PALACINKE NAKON TOGA...
![]()
![]()
![]()
pa ja sam prva zvala na palacinke...doduse onog silenta al me otpilio radi anais...zemsko..mogu li i ja s vama
Nego neznam sta ce ZEMSKA reci!
-
tigris
maccarona wrote:hej, elitni da ti stara macca sta kaze![]()
sto vise trazis...manje ces naci![]()
i kad se najmanje nadaseto nje
![]()
tako i ja....evo ne ocekujem....2? godina
![]()
![]()
![]()
ce da bidne sta bidne
upravo tako...to ti jad ja trazim cipele a ono pun grad cizama i obratno to je tako vec 1....godina
sad kupim sta stingem..samo nek se nije boso