GY 2005-2006.Svi za Bosnu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Stitch__
kad smo vec kod pozicija
kad na FTV gledas kosarku....postoje samo dvije pozicije....kod njih su svi ili playmakeri ili centri
nista izmedju ne postoji...
...sjecam se jednom, mirkovic, markovic i korlatovic potpisani kao playmakeri, firic i leric kao centri....ja jebene postave
...sjecam se jednom, mirkovic, markovic i korlatovic potpisani kao playmakeri, firic i leric kao centri....ja jebene postave
-
Stitch__
al kad je komentator Belmin "bilo-bi-dobro" Karamehmedovic, ja UVIJEK gledam utakmicu sa ugasenim tonom
Ovako otprilike komentarise...
...i nasi u napadu, BILO BI DOBRO da pogodimo ovaj napad, sut Mrsica, promasaj. BILO BI DOBRO da nasi momci odbrane ovaj napad, i Kovacevic zaustavlja Parkera! BILO BI DOBRO da ubacimo kos da bi stigli Francuze.......
za poludit
Ovako otprilike komentarise...
...i nasi u napadu, BILO BI DOBRO da pogodimo ovaj napad, sut Mrsica, promasaj. BILO BI DOBRO da nasi momci odbrane ovaj napad, i Kovacevic zaustavlja Parkera! BILO BI DOBRO da ubacimo kos da bi stigli Francuze.......
za poludit
-
DonDavudes
cestitke, i pored ociglednog shiljenja sudija (bosna sutala 50 bacanja nasuprot 22 koliko su sutali partizanovi igraci)
drago mi je radi ikonica koji je pokazao da moze dati nesto bosni
bilo izuzetno gusto
PS. sa ovakom igrom, dabogda da dignemo partizan (najvjerovatnije ce oni igrati s nama u osmini finala). traba uzeti u obzir da veceras partizanovci nisu bili motivisani jer im pobjeda nista nije znacila
drago mi je radi ikonica koji je pokazao da moze dati nesto bosni
bilo izuzetno gusto
PS. sa ovakom igrom, dabogda da dignemo partizan (najvjerovatnije ce oni igrati s nama u osmini finala). traba uzeti u obzir da veceras partizanovci nisu bili motivisani jer im pobjeda nista nije znacila
-
edu
utakmica je bila dobra..tj. neizvjesna..
..iako ga ne volim..ikonic je ocigledno u dobroj formi..cijenim sto se ne boji krenuti na ulaz..banana - izvrsna..sega mi je bio markovic kada se bunio sto mu je sudija dosudio onaj jedan prekrsaj..
..ašićare faul..
..tripkovic odlican..uvijek sam govorio da ce biti veliki igrac..pobjedi se ne gleda u zube..cestitke..i za kraj..sve pohvale idu treneru vujosevicu..na fer izjavi nakon utakmice!
ps. cim ne stavi vasiljevica i tomovica bosna bolje igra..

ps. cim ne stavi vasiljevica i tomovica bosna bolje igra..
-
edu
izgleda da ulaze..hvala bogu pa moje predvidjanja nisu bila tacna..(doduse tada su bili bez vasiljevica..koji im je svakako najvece pojacanje..i ispostavilo se kao odlican potez uprave..)..cestitke na ulasku u final8..(nadam se da nece usrati sada nesto..)..a u final8?..pa dokazali su da mogu svakoga dobiti..ali i od svakoga izgubiti..uz podrsku publike koja sigurno nece izostati mislim da..ako budu isli na fmp..mogu proci taj prvi krug..a poslije..sta bog da..nek' im je sa srecom!
ali meni je prioritet prvenstvo bih..jer su kup vec izgubili!
ali meni je prioritet prvenstvo bih..jer su kup vec izgubili!