Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sinek..za koga ti navijas pa se toliko dičiš..barsu..villareal..ili arsenal?..jer ta tri kluba..uz milaneze..ove godine mogu osvojiti ligu prvaka..reci..priznaj da je villareal..
Mozda bi i najrealnije bilo da Villareal osvoji CL kao Porto.jest da bi im to bio i zadnji put al eto.Dosta ovih velikih ekipa i demonstriranja sile a tamo u prvenstvu ne mogu zadnjeg dobiti i samo raju potapaju na kladionici
Nemojte se vi Juventini javljat 2:0 izgubili, od koga?Pa od Arsenala, atomskog kluba prosjek starosti 22 godine.A ovi sto navijaju za Barcu, nek kazu gdje su bili kad je bila 7 u ligi kad nisu ni isli u ligu prvaka, Italijanski klubovi su uvijek bili veliki(da, ukljucujem i Inter),Milan je najefikasniji u serie A efikasniji je od Barce zato ne serite.Inzaghi je bolestan igrat ce u izgleda u drugom mecu, u prvom ce igrat Stam:)
Kukuruz_Barbe-q wrote:Nemojte se vi Juventini javljat 2:0 izgubili, od koga?Pa od Arsenala, atomskog kluba prosjek starosti 22 godine.A ovi sto navijaju za Barcu, nek kazu gdje su bili kad je bila 7 u ligi kad nisu ni isli u ligu prvaka, Italijanski klubovi su uvijek bili veliki(da, ukljucujem i Inter),Milan je najefikasniji u serie A efikasniji je od Barce zato ne serite.Inzaghi je bolestan igrat ce u izgleda u drugom mecu, u prvom ce igrat Stam:)
Pa stvarno ne razumijem kako neko gotivi ove zabarske klubove i njihov nacin igre,tacnije Milan.Pa oni se uvijek provlace i u CL i u prvenstvu.normalno da im se to osveti na kraju(finale CL prosle godine)
Kukuruz_Barbe-q wrote:Nemojte se vi Juventini javljat 2:0 izgubili, od koga?Pa od Arsenala, atomskog kluba prosjek starosti 22 godine.A ovi sto navijaju za Barcu, nek kazu gdje su bili kad je bila 7 u ligi kad nisu ni isli u ligu prvaka, Italijanski klubovi su uvijek bili veliki(da, ukljucujem i Inter),Milan je najefikasniji u serie A efikasniji je od Barce zato ne serite.Inzaghi je bolestan igrat ce u izgleda u drugom mecu, u prvom ce igrat Stam:)
Pa stvarno ne razumijem kako neko gotivi ove zabarske klubove i njihov nacin igre,tacnije Milan.Pa oni se uvijek provlace i u CL i u prvenstvu.normalno da im se to osveti na kraju(finale CL prosle godine)
haj mi samo reci jel ti pratis talijansku ligu uopste?Znao bi da talijani daju puno golova i da lijepo igraju tj.poboljsali su stil igre(osim Juventusa koji i dalje fura odbranu 100 na sat).Meni je recimo stoput dosadniji celzi koji fura isti nacin igre i iste golove stalno.
Arsenal 2:0 Rubecentus hahahah od koga vi gubite, mi gubimo od ronaldinha, a ne od tima ciji je prosjek starosti 22 lol ili si zaboravio slavnu epizodu Dopentusa u ligi prvaka.A da zaboravio sam, pobijedili ste Werder o da, tako da golmanu ispadne lopta u 90=guzovi na kvadrat
Last edited by Kukuruz_Barbe-q on 18/04/2006 22:59, edited 1 time in total.
aj Gatusa i padanja na glavu zavrti mu se pa na glavu sto mi je drago sto je onog gelju izbezumio da vidi sta je igra i da je igra zbog Ronaldinha IGRA, a ne zbog njegovog oranja po terenu. Sanjat ce ga vecheras jadni Genaro